Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - gay-vros ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 ΜΑΪΟY (19:00 NOVA)  (Read 10025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Την τετάρτη θα έχει πορείες,απεργίες και ιστορίες. Προσοχή, γιατί δεν είναι δύσκολο να μας έρθουν 50-100 άσχετοι πριν τον αγώνα για μανούρες με μπάτσους. ΠΡΟΣΟΧΗ.

ive4

• Guest
Η ΠΑΕ θα ξυπνήσει ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ; Ή μήπως θα στείλει ευχαριστήριο για την επιλογή του Κωλίνα ;

Offline T.manos4

• Αλλαγή
εγω προτεινω να φαει στο ζεσταμα περισοτερα μπουκαλια
απ οσα με βαζελο που επεξε σχετικα καλα :-\
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
Την τετάρτη θα έχει πορείες,απεργίες και ιστορίες. Προσοχή, γιατί δεν είναι δύσκολο να μας έρθουν 50-100 άσχετοι πριν τον αγώνα για μανούρες με μπάτσους. ΠΡΟΣΟΧΗ.

Δεν χρειαζεται να ερθουν ασχετοι,τη δουλεια την κανουμε και μονοι μας.Εχουμε πολεμο και οποιος δεν γουσταρει ας το δει απ την τβ.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
 :headbang:
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Matador

• Αλλαγή
H ΠΑΕ :13: :13: :13:. Αφου θεωρει οτι ο π@υτανας γιος μας παιζει καλα..................
Ολα καλα και αγια.

Υ.Γ.
κακο γ@μιεται η φαλακρα σου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline blue_eyes

• Βασικός
άντε πάλι αρχισαμε με την παε, ελεος με την γκρινια.. και που μεγαλωνει το χορταρι στην τουμπα η διοικηση σας φταιει

οσο για τα επεισοδια και τους πολεμους, δεν νομιζω να βαλετε ποτε μυαλο μερικοι..30 χρονια τα ιδια, ποτε κατι καλο δεν βγηκε ετσι

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
βγήκε αυτος ο κόσμος φίλε και είναι το μόνο που έχει αυτός ο σύλλογος το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω του . Νομίζεις ότι αν κάνουν πάλι την εμφάνιση τους τα κουτάβια θα έχουμε κάτι διαφορετικό ? Απλά δες τι γίνεται σε όσα ματς έχουν έρθει τα τελευταία 2 χρόνια και τι γίνεται σε όσα δεν έρχονται και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα για το ποιος φταίει . Δεν σας έχουμε ανάγκη πουθενάδες χαλάτε την αισθητική του ναού , πάτε να βγάλετε το κόμπλεξ σας αλλού . 
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

makptol

• Guest
άντε πάλι αρχισαμε με την παε, ελεος με την γκρινια.. και που μεγαλωνει το χορταρι στην τουμπα η διοικηση σας φταιει

ε ναι εχεις δικαιο αλλα δεν πειραζει ΠΑΟΚ ειμαστε παντα ειμαστε γκρινιαρηδες εχουμε (τι περισοτερες φορες) η δεν εχουμε δικαιο και τωρα δεν εχουμε δικαιο ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ ....ο κακος αγαπαει πολυ τον εαυτουλη του για να εκτεθει ανεπανορθωτα θα δωσει φυσικα τα σπορια και τιποτε παραπανω πιστευω
εμεις πρεπει να ειμαστε συγκεντρωμενοι παικτες φιλαθλοι και ειμαι σιγουρος οτι αυτον τον γαβρο ανετα μπορουμε να τον κερδισουμε....

Offline alexisv

• Αλλαγή
Δεν θεωρώ τον Κάκο καλό διαιτητή αλλά σίγουρα δεν είναι και. . . Σπάθας!
Όσο αφορά το όλο θέμα με τον διαιτητή και τις ευθύνες της ΠΑΕ για τις οποίες λέτε, έχω να κάνω μία ερώτηση:

Ποιους 6 διαιτητές θα θέλατε στα play off έτσι ώστε να θεωρηθεί το έργο της ΠΑΕ παρασκηνιακά επιτυχής; ; ;

Αν υπάρχει απάντηση στην παραπάνω ερώτηση τότε κ εγώ μαζί σας. Καλά κάνετε και γκρινιάζετε. . . .

Αν δεν υπάρχει, τότε καλό θα ήταν να μην δημιουργούμε θέμα μόνο για τις εντυπώσεις χωρίς να έχουμε να προτείνουμε και κάποια λύση.

Εγώ προσωπικά 6 επιθυμητούς δεν μπορώ να βρω. Ούτε δύο μάλιστα δεν μπορώ. Οπότε το θέμα της διαιτησίας σίγουρα δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο.

** Για αυτούς που καταλογίζουν ευθύνες για ανύπαρκτη ΠΑΕ παρασκηνιακά έχω να καταλογίσω και εγώ ευθύνες για ανύπαρκτο οπαδιλίκη παρασκηνιακά. Ο Κάκος, ο Σταθόπουλος και καθόλου απίθανο και ο Σπάθας μεταξύ πολλών άλλων πίνουν καφέ σε γνωστές καφετέριες της πόλης την ημέρα πριν τον αγώνα. Τι κάνεις γ αυτό; Θα απαντήσω εγώ. Όσα κάνεις και για τον Γούμενο που ακόμα δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Τέλος για να μην κουράζω, προτείνω πριν διαμαρτυρηθούμε για κάτι να σκεφτόμαστε λίγο και σε κάποια θέματα να κοιτάμε πρώτα και στον καθρέφτη.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline babis36

• Αλλαγή
Παντως το παιχνιδι ειναι το πιο σημαντικο μεχρι το επομενο.Με νικη εχουμε σαφες προβαδισμα και ο gay το ξερει.Θα τα δωσει ολα εντος και εκτος αγωνιστηκου χωρου.Προσοχη λοιπον σε ολους μας γιατι ο κακος θα εχει μεγαλη χαρα να το διακοψει.
Αγωνιστικα θα ελεγα οτι ο gay εχει καποιους παικτες που μπορουν μονοι τους να μας κανουν την ζημια.Ο τοροσιδης, ο νταρμισαιρ και κανα δυο αλλοι απο μονοι τους εχουν καποια ποιοτητα και για να αντιμετωπιστουν πρεπει να δουλεψουμε οπως παντα σωστα ως συνολο.Στο κεντρο πιστευω οτι θα παιχτουν πολλα και αν το α ημιχρονο παει στο 0-0 στο β βλεπω νικη.Για να γινει κατι ττοιο ομως πρεπει να βοηθησει και ο Μουσλι γιατι σε ενα τετοιο ματς χρειαζεσαι οπωσδηποτε βοηθειες ακομα και απο αυτο το τρελο c.f. σου.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

CLUB LARISA

• Guest
Συμφωνώ με τον Babis36. Ο απόγονος έρχεται να παίξει το τελευταίο του χαρτί στο Ναό, η καταπόνηση που έχουν τους αναγκάζει να παίξουν ως τελικό τα 2 μεταξύ μας ματς, να πάρουν κεφαλι για να μη χρειάζονται επίπονη προσπάθεια στα ματς με τα κίτρινα γατάκια αθηνών κ σαλονίκης. Με τρίποντο νομίζω οτι κλειδώνουμε το τσου λου γτ στο σκαταισκάκη με πάνω απο 10.000 κόσμο δεν θα παίζουν, ασε που περιμένουμε κ μια πενηνταρίσια διαιτήσια Δαλούκα (οψόμεθα....).
Το ματς δε θα ναι το ίδιο με αυτό του ρούλη, θέλει πάρα πολύ υπομονή κ έλεγχο στο κέντρο. Η επιστροφή του γενίτσαρου τοροσίδη είναι μείον, ας ελπίσουμε οτι οι 2 κόφτες μας θα αντέξουν στα σερί ματς, αν κ θεωρώ κ πείτε με αιρετικό, οτι ίσως για κανα ημίχρονο θα πρέπει ο σάντο να εμπιστευτεί κ τον Γιώργαρο που δείχνει σε καλή φόρμα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΝΙΟΣ Κ ΓΕΡΑΣΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ...

bagos1

• Guest
Τον μονο που φοβαμαι ειναι ο τοροσιδης απο την Ξανθη μας έχει άχτι και οπου μας βρει μας βαζει γκολ, τεσπα ελπιζουμε στην αμυνα και σε 2 τουλαχιστον γκολ

Offline Matador

• Αλλαγή

οσο για τα επεισοδια και τους πολεμους, δεν νομιζω να βαλετε ποτε μυαλο μερικοι..30 χρονια τα ιδια, ποτε κατι καλο δεν βγηκε ετσι

Κοιμησου και εσυ και ασε εμενα να εχω τους φοβους μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline maria-mtb

• Βασικός
αυριο ολη η ελλαδα θα βλεπει εσας που θα στε Τουμπα, χωρις "μα" και "μου" απο τους δημοσιογραφους. αυριο ολη η ελλαδα θα ακουει ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ! καντε τα κουμαντα σας και δωστε βαση σε αυτο, πρεπει να τους αναγκασουμε να χαμηλωνουν την τηλεοραση. εχετε το στο νου σας επι 90+ λεπτα αυτο το πραγμα. υπαρχει μεγαλη ευκαιρια αυριο.

mpougatsas

• Guest
ο γάυρος θα έρθει να πάρει το Χ αύριο... δε λέω οτι δεν θα προσπαθήσουν να νικήσουν αν τους κάτσει, αλλά οτι ουσιαστικά η ισοπαλία εδώ τους δίνει προβάδισμα(και ψυχολογικό και βαθμολογικό) το οποίο μόνο με διπλό στο  μπουρδέλο τους αναιρείται μετά.. ενώ αντίθετα με δική μας νίκη όλα θα ναι στο χέρι μας για τη συνέχεια.. αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε λεπτό αύριο και σαν λαός και σαν ομάδα, πρέπει να τους το ξεκόψουμε απ το ξεκίνημα και να τους δώσουμε να καταλάβουν οτι δεν έχουν καμιά τύχη να διεκδικήσουν το οτιδήποτε....

Ένα γρήγορο 2-0 που λέει και ένας αδελφός και πάμε για το επόμενο δύσκολο ματσάκι!!!!!

edit: maria είσαι σίγουρη οτι δεν θα υπάρχει σχολιασμός? απ τη nova μεταδίδεται ο αγώνας
« Last Edit: May 04, 2010, 13:48:26 by mistamatas »

Offline blue_eyes

• Βασικός

Κοιμησου και εσυ και ασε εμενα να εχω τους φοβους μου!
ελα ρε ματαντορ τι να κοιμηθω, το ειχα γραψει πριν κληρωθει για κακο καθως πανω κατω ηταν ηδη γνωστο οτι αυτος θα ηταν. Φοβους καλα κανεις και εχεις, και εγω τον φοβαμαι τον συγκεκριμενο αλλα δεν αποκλειω μια σπαθενια διαιτησια καθως υπαρχει φρεσκο το πχ του τριτσωνη και σπαθα

εγω για την γκρινια για την διοικηση λεω, λες και μπορει ο καθε ζαγορακης να διαλεγει διαιτητες που θα τον παιζουν. Αλλα σωστα λεει και ενας φιλος πιο πανω, ακομα και να διαλεγαμε/διαλεγατε ποιος θα ηταν αυτος; Παντα καποιος θα ειχε παραπονα

Offline scouser4

• Αλλαγή
Καλά κοράκια δεν υπάρχουν, λιγότερο διεφθαρμένα υπάρχουν.

υγ: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ - ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ - ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ασε που περιμένουμε κ μια πενηνταρίσια διαιτήσια Δαλούκα (οψόμεθα....).

Ο Δαλουκας επαιξε τον γαυρο στο ματς στο Χαριλαου οποτε δεν θα ειναι στο Καραισκακη.. μαλλον τον Δαλουκα θα τον βρουμε στο εντος με αεκ.. το χειροτερο σεναριο ειναι να μας βαλουν τον Κουκουλακη εκει.. αν και αυτος δεν μας εχει ξαναπαιξει μετα την σφαγη περυσι στο ματς του κυπελλου στο Καραισκακη.

Θα συμφωνησω με τον alexisv οτι η διοικηση δεν μπορει να κανει και πολλα στο θεμα ορισμων των διαιτητων για να προστατεψει την ομαδα.. και αν ο ιδιος δεν μπορει να βρει οχι 6 αλλα 2 διαιτητες.. εγω περαν του Δαλουκα(του φετινου Δαλουκα καλυτερα να πω) δεν βρισκω αλλον που να μπορει σε παιξει 50αρισια μεσα εξω.

Ο Κακος δεν ειναι καλος ορισμος για αυριο.. καλυτερα να μας τον εβαζαν στο τηγανι.. ελπιζω να μην παρασυρθουν οι παιχτες μας.. να συγκεντρωθουν στο αγωνιστικο κομματι μονο για να παρουμε την πολυποθητη νικη.. λιγο αβαντζο σε gay βλεπω αυριο απ τον κορακα.. 45-55.. και ετσι τους γαμας!

Εξυπναδα θελει το ματς.. δεν χρειαζεται να μπεις για το 2-0 απ το ημιχρονο(φυσικα και αμα κατσει ακομα καλυτερα)

Πρεπει να μπεις και να πρεσαρεις παντου.. να τρεξεις τον γαυρο.. ειναι δεδομενο οτι πανω απο 60 λεπτα σε υψηλους ρυθμους δεν βγαζουν αυτοι με τιποτα.. οποτε το ζουμι ειναι το δευτερο ημιχρονο.. εκει πρεπει να τους χτυπησεις!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αύριο που έχουν απεργία οι δημοσιοκάφροι και δεν θα σχολιάζει τον αγώνα σπίκερ, καλό θα είναι να αφήσουν τα μικρόφωνα τους ανοιχτά να θαυμάσει όλη η ελλάδα την ατμόσφαιρα στην πιο δυνατή έδρα της ευρώπης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ