Author Topic: ΠΑΟΚ - σκουλήκι (Κυριακή 02/05 21:15)  (Read 7584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stef

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ - σκουλήκι (Κυριακή 02/05 21:15)
« Reply #260 on: May 05, 2010, 01:30:15 »
Ηθελα να γράψω για το ΠΑΟΚ-Γαύρος... εννοείται ότι πρέπει να κερδίσουμε....ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ...(αλλά βλέπεις σε 12 post της αρχικής σελίδας δεν υπάρχει πουθενά.... και είπα να γράψω εδω...)

Θέλω να μιλήσω για την οργάνωση του σκουληκιού και την ΜΗ οργάνωση του δικού μας λαού... Επί 10 χρόνια τα ίδια γράφω αλλά επιμένω...

Σήμερα δυστηχώς έζησα μία μαύρη μέρα...
Στην Νέα Κρήνη όπου μετά δυσκολίας έβλεπα κίτρινο λάβαρο,  σήμερα σε μία μόνο μέρα είδα 2 πιτσιρικάδες και μία κοπέλα να φορούν φόρα παρτίδα μπλούζα super-3 στην περιοχή μου και τρελάθηκα....

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...

Ρε σις πότε επιτέλους ως ΠΑΟΚ θα εκμεταλευτούμε την δύναμη μας..;;;...πότε επιτέλους η συντονιστική των συνδέσμων μας θα είναι ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ και όχι μόνο για κάτι επισκέψεις συνδέμων με την διοίκηση..;;; ... πότε επιτέλους οι σύνδεσμοι θα καταλάβουν την δύναμη τους..;;;...πότε επιτέλους ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ..;;;...
Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι ζούμε στο 2010 και κυρίαρχος ρόλος παίζει ο παράγοντας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....;;;
Δηλαδά αν δεν ήταν η διοίκηση Ζαγοράκη που μας Ε-Ν-Ω-Σ-Ε (ενώ ήμασταν για 15 εμφυλίους μεταξύ μας) που στο διάολο θα βρισκόμασταν..;;;
Είναι δυνατόν να μην έχουμε εφημερίδα...;;;..είναι δυνατόν να μην έχουμε φωνή στα ερτζανά (πλην την φιλότιμη προσπάθεια των ultras αλλά και αυτούς ως γνήσιοι π@π@ρες τους βρίζουμε)..;;;
Είναι δυνατόν να μας κάνει πουτάνα ο κάθε Παπαγεωργόπουλος, Λαφτσιδης, Καρπετόπουλος, Πανταζής, Βούγιας και δεν συμμαζεύεται και να μην κουνιέται φύλο..;;; (ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ)

Εχουμε καταντήσει με ΔΙΑΦΟΡΑ ο χειρότερος λαός σε θέματα προπαγάνδας και προσηλυτισμού...και αν ήταν για ηλικίες 25-35 στα παπάρια μου... αλλά ΑΓΝΟΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ και το πως ευκολα επιρεάζονται και τως πως εύκολα αλλάζουν ομάδα...!!!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑI ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΑΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ...

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ....ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ...ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!!!
 ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...

p.s: Αν κάποιος νομίζει ότι με τσίμπισε μίγα τσε τσε ξαφνικά ...έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος..!!.... τα πνίγω τα πνίγω αλλά σήμερρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ, ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ..... ΑΛΛΑ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ... (και σε αυτό βέβαια ας κατηγορήσουμε την εύκολη λύση που είναι πάντα ο Ζαγοράκης..)

p.s.2: συγνώμη ξανά για το άτοπο της κουβέντας μου αλλά ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ....!!!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΑΚ ΡΕΕ..!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #261 on: May 05, 2010, 01:54:47 »
Διαφωνω καθετα, βρισκεις το δεντρο και χανεις το δασος.
Και στην Βαρκελωνη υπαρχουν οπαδοι της Εσπανιολ
Και στο Μοναχο υπαρχουν οπαδοι της Μοναχο 1860
Και στο Τορινο υπαρχουν οπαδοι της Τορινο (και οχι Γιουβεντους)

Ο Αρης ειναι η δευτερη ομαδα της Θεσσαλονικης και δεν μπορει να γινει τπτ για να αλλαξει αυτο. Και προσωπικα, ουτε με ενδιαφερει να αλλαξει, αν εφτανα στο σημειο να ... φοβαμαι τους Αρειανους στην Θεσσαλονικη θα σημαινε οτι δεν υπαρχω πλεον σαν ομαδα.
Αρειανοι υπαρχουν, δεν θα τους σκοτωσουμε κιολας, ουτε θα γαμησουμε τις μανες του, λιγο πολυ ολοι εχουμε κολλητους που απλα ειναι Αρειανοι.
Αυτη ειναι η Θεσσαλονικη.

Τοτε που ειναι το προβλημα ρε Dark θα μου πειτε;
Στους γαυροβαζελοχανουμους της πολης. Εκει πρεπει να στοχευσουμε, αυτους πρεπει να εξαφανισουμε, αυτονων τις φανελες αν τις βλεπουμε στην Κρηνη και την καθε Κρηνη πρεπει να τις παιρνουμε και να τις καιμε.
Αν αντικαθιστουσες στο ποστ σου την λεξη "αρης", "αρειανοι", "σκουληκια" με τις λεξεις "γαυροβαζελοχανουμια" θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου.

Καταλαβετε το επιτελους και μην μας μειωνετε σαν ΟΜΑΔΑ, ΛΑΟ, ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ. Οι αντιπαλοι μας ειναι το ποκ και οχι ο Αρης.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

stef

• Guest
« Reply #262 on: May 05, 2010, 02:04:01 »
@DarkLord , όπως εσύ διαφωνείς κάθετα μαζί μου και εγώ διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ-ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ και δεν συμμαζεύεται...
Δηλαδή γιατί να μην δω μπλούζα του ΠΑΟΚ και να βλέπω μπλούζα του σουληκιού..;;;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ .... ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΠΟΛΥΖΑ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ..;;;

Και στην τελική δεν με νοιαζει η μπλούζα... αλλά η ΑΝΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...!!

ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ 1,000 ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ 10 ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 1,000...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ε-Π-Ι-Ρ-Ε-Α-Ζ-Ε-Ι ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #263 on: May 05, 2010, 03:11:22 »
Τι μαλώνετε ρε παιδιά, απλά μην κάνετε διακρίσεις σε αλλόθρησκες μπλούζες... Βαρέστε/ψηρίστε αμφότερους.
Δεν θα γίνουμε ρατσιστές εν έτη 2010... ;)

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: May 05, 2010, 09:18:37 »
@DarkLord , όπως εσύ διαφωνείς κάθετα μαζί μου και εγώ διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ-ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ και δεν συμμαζεύεται...
Δηλαδή γιατί να μην δω μπλούζα του ΠΑΟΚ και να βλέπω μπλούζα του σουληκιού..;;;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ .... ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΠΟΛΥΖΑ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ..;;;

Και στην τελική δεν με νοιαζει η μπλούζα... αλλά η ΑΝΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...!!

ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ 1,000 ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ 10 ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 1,000...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ε-Π-Ι-Ρ-Ε-Α-Ζ-Ε-Ι ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ...

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Σ ΑΚΟΥΕΙ...ΔΙΣΤΥΧΩΣ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ 2ΜΗΝΟ Μ ΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΠΟΤΕ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

stef

• Guest
« Reply #265 on: May 05, 2010, 09:50:48 »
Παιδιά ας το σταματήσουμε εδώ...έχουμε πολύ σημαντικό αγώνα με τον οσφπ.
Δικό μου λάθος που έγραψα ότι έγραψα χτες αλλά "τρελάθηκα"... βλέπεις σε μία περιοχή γεμάτη από μικρά ΠΑΟΚτσάκια (πραγματικά και όχι στο ...μπλα μπλα) να βλέπω ότι είδα χτες (επί 3) δεν θέλει και πολύ να γίνω έξαλλος...
Ας ελπίσουμε κάποτε επιτέλους ως λαός να οργανωθούμε και να αντιληφθούμε ότι ζούμε στο 2010 και όχι στο 1985...

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ...!!!
« Last Edit: May 05, 2010, 10:02:43 by stef »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #266 on: May 05, 2010, 11:28:07 »
Την συντονιστική την κάνουν οι σύνδεσμοι. Τους συνδέσμους ο λαός.
ΌΛΟΙ όσοι κατηγορείτε την συντονιστική και τους συνδέσμους είσαστε ενεργά μέλη σε κάποιο σύνδεσμο ή δείχνετε μόνο το δάχτυλο; ; ; Αν είστε, τότε μέσω του συνδέσμου σας τι ενέργειες κάνετε όσο αφορά την οργάνωση στην οποία αναφέρεστε; ; ;

Έ-Λ-Ε-Ο-Σ με το φταίει ο ένας και φταίει ο άλλος. Εμείς που τα λέμε προσωπικά δεν φταίμε ΠΟΤΕ !  Είναι δυνατόν; ; ;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

stef

• Guest
« Reply #267 on: May 05, 2010, 12:04:23 »
φίλε alexisv , μαλακία δικιά μου που έγραψα ότι έγραψα χτες (ενώ έχουμε σημαντικά παιχνίδια) αλλά θεώρησα ότι καλό είναι να κρούσω ένα καμπανάκι...

Αυτό με την ΜΗ οργάνωση του λαού μας (μία σύγκριση με το λαό του σκουληκιού, βάζελου στο κομμάτι αυτό τα λέει όλα) είναι μια κουβέντα και που πριν 10 χρόνια κάναμε και πριν 3 και σήμερα και δυστηχώς όπως φαίνεται για πολύ καιρό θα γίνεται .. Δεν θέλω να ανακυκλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια...

Ελπίζω να το σταματήσουμε εδώ... o διαχειριστής του forum αν θέλει ας κάνει DELETE τα 3 αυτά post μου.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #268 on: May 05, 2010, 13:08:36 »
Φίλε κλείνοντας το θέμα μιας και είναι και off topic,  θα σου πω πως συμφωνώ 100% μαζί σου όσο αφορά την οργάνωση μας σε σχέση με το σκουλήκι. Σ αυτό το θέμα είμαστε ανύπαρκτοι! Το θέμα όμως είναι πως δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα αλλά ΟΛΟΙ !  Αν αυτό το αποδεχθούμε και οργανωθούμε μέσω συνδέσμων κτλ τότε ίσος και να τους αφήσουμε ΚΑΙ σ αυτό τον τομέα χρόνια πίσω. Την δυναμική εξάλλου την έχουμε . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

stef

• Guest
« Reply #269 on: May 05, 2010, 13:16:09 »
Συμφωνώ και εγώ σ' αυτά που γράφεις alexisv.

Aς κλείσει εδώ το θέμα εδώ. Σήμερα έχουμε αγώνα και πρέπει οι παίχτες μας να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν. Το ματς είναι πολύ δύσκολο αλλά αν παίξουν όπως μπορούν (και λίγο να μας χαμογελάσει η τύχη) μπορούμε να τα καταφέρουμε.

peja_4

• Guest
« Reply #270 on: May 05, 2010, 14:22:35 »
Και εγω παλια ειχα παραπονα για οργανωση κερκιδας κλπ.
Αλλα οποιος ειναι μελος σε συνδεσμο ή οργανωνει μια παρεα
καταλαβαινει οτι ειναι πολυ δυσκολο.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ.
ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Τωρα για να πεταμε ολοι μαζι χαρτακια και πυρσους γαμηστε με.
Προβατα δεν ειμαστε ουτε ντα θα κανουμε οποιον πεταει πιο νωρις.
Ετσι ειμαστε και βγαζουμε την τρελα μας.
ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ.

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #271 on: May 05, 2010, 15:38:21 »
δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε...πρεπει να υπαρχει οργανωση και πειθαρχια μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ...

Η ΤΟΥΜΠΑ ειναι ΤΟΥΜΠΑ,δεν ειναι παιδικη χαρα,να κανει ο καθενας οτι γουσταρει...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #272 on: May 05, 2010, 15:42:11 »
εαν εχει ο καθενας πειθαρχια στον εαυτο του δεν χρειαζεται κανενας αρχηγος

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #273 on: May 09, 2010, 15:15:54 »
Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ που έκανε ότι ήθελε τον φουκαρά ρούλη.Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά κυρίως στο πρώτο μέρος κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση και πετύχαμε 2 γκολ μέσα σε 10 λεπτά και δεν αφήσαμε τους ανύπαρκτους να κάνουν το παραμικρό.Στο δεύτερο μέρος κάναμε συντήρηση δυνάμεων(δικαιολογημένα πιστεύω καθώς αν κάποια ομάδα πρέπει να ξευτιλιστεί πιο πολύ είναι ο γαύρος για πολλούς λόγους κυρίως ψυχολογικούς καθώς αν τον κερδίσουμε με σκορ πχ 2-0 ή 3-0 θα πέσουν ψυχολογικά διότι είναι το μόνο πράγμα που έχουν μετά την νίκη που κάνανε γιατί αγωνιστικά δεν υπάρχουν)αν και μπορούσαμε να βάζαμε και άλλο/άλλα γκολ τελικά δεν τα καταφέραμε.
*Πολύ θετικό ότι τοποθετήθηκε δίχτυ στην θύρα 4(για τα Play-Offs).Το περίεργο ήταν ότι δεν γέμισε το γήπεδο ???

http://www.youtube.com/watch?v=TrOg7banvD8 (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=evVrnfH3wyc (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=4EjDQE-YFKw (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=ydkJE5oLCvc (Embedding disabled, limit reached)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ