Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, οφείλει να επισημάνει στους φιλάθλους ότι είναι εξαιρετικά απαραίτητο να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί κανείς σε αντιαθλητικές συμπεριφορές που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βλάψουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει με αξιώσεις να κερδίσει την πρώτη θέση των Playoffs.
Μετα τον ορισμο του εκλεκτου του ρουλη Σταθοπουλου, την δηλωση του Κοντη οτι το ματς αυριο δεν θα αρχισει καν, τη συμπτωματικη εφοδο στην Θυρα 4, 2 ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, με συλληψεις (?), χωρις μεχρι στιγμης καποια επισημη ανακοινωση, προσωπικα μου βρωμαει για μια νεα ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ. Αν συνυπολογισω το αριστα στημενο σκηνικο πριν λιγο καιρο απο τα σκουληκια με την ανοχη της Αστυνομιας, τον Σπαναθα και τον ρουλη να εξυπηρετουν τα συμφεροντα των νταβατζηδων τους, η ανησυχια μου γινεται σχεδον βεβαιοτητα. Μακαρι να βγω μαλακας.Στο Χαριλαου πολλα απο αυτα τα ειχα σκεφτει αλλα δεν τα εγραψα. Τωρα το κανω, και ξαναλαεω, μακαρι να βγω μαλακας.
Η παραπανω ανακοινωση της ΠΑΕ προσωπικα μου φαινεται χλιαρη σε σχεση με τους κινδυνους μια πιθανης προβοκατσιας που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επρεπε να διακρινει και να εφιστησει την προσοχη των φιλαθλων.Υπαρχει σχολη Ρουμελιωτηδων με ονοματα οπως Νετο, Μεριεμ για παραδειγμα, αλλα και τοσοι αλλοι.
Ασχετως τι κανει η διοικηση οφειλουμε εμεις να ειμαστε προσεκτικοι.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
ΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.