Author Topic: Ολύμπια- ΠΑΟΚ 65-93 Τετάρτη 28/04/2010 ώρα 17:00  (Read 1443 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B.P.7

• Guest
Την Τετάρτη σφραγίζουμε το Ευρωπαϊκό μας εισιτήριο. Η Ευρώπη θα ξαναθυμηθεί τον ΠΑΟΚ. Μοιάζει με όνειρο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Η ΠΑΟΚάρα μας επιστρέφει εκεί που διέπρεψε. Αν μας κάτσει και καμία Ευρωλίγκα ακόμα καλύτερα αλλά όπως και να έχει ένα έχω να πω:
ΕΥΡΩΠΗ (ξανα)ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..... ;)

Offline agraf

• Αλλαγή
Γιατί είναι τόσο σίγουρη η Ευρώπη; Ποιά θέση πρέπει να καταλάβουμε στην τελική κατάταξη; Ας εξηγήσει κάποιος που κατέχει το θέμα.

B.P.7

• Guest
5η θέση
Αν στα play off γαύροβάζελος και Μαρούσι (με Κολοσσό) περάσουν όπως λέει η λογική, τότε ότι και να κάνουμε με τον Πανελλήνιο βγαίνουμε στο Eurocup.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Προπονηση την τεταρτη για τα πλευ οφ, οτιδηποτε διαφορετικο ουτε καν θελω να το σκεφτομαι. Να παρουν χρονο οι πιτσιρικαδες (οχι εσυ καλαιτζιδη  :D ) και να ξεκουραστουν οσοι τραβηξαν κουπι ολη την χρονια. Νταμπλ-Νταμπλ του Γουειντ και τα μυαλα στα μπλεντερ  :smack:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

ive4

• Guest
δε θέλω να ανάψω φωτιές, αλλά αν περάσουμε τον πρώτο αντίπαλο ποιος μας λέει ότι δε θα σπάσουμε την έδρα βάζελου ή γαύρου ;

kostas4

• Guest
και ποιος σου λεει οτι δεν θα ερθουν εδω να σπασοθν την δικη μας εδρα?περσεα δεν γινονται αυτα, καλυτερα να μην παιρνουν αερα τα μυαλα μας με μια πεμπτη θεση.φετος ειναι η αρχη μιας προσπαθειας και πρωτος στοχος ειναι το eurocup. απο εκει και περα αν ερθει η ευρωλιγκα καλως

B.P.7

• Guest
Παρά πολύ σωστός φίλε μου. Ξαφνικά ονειρευόμαστε να πατήσουμε τον βαζελο με το 20πλάσιο μπάτζετ. Η 5η θέση ήταν εκτός στόχων στο ξεκίνημα της χρονιάς και τώρα που την κατακτήσαμε (κατά 99%) είναι ένας άθλος. Μπράβο σε όλους για αυτό το επίτευγμα αλλά μέχρι εκεί. Μην γινόμαστε άπληστοι. Οπωσδήποτε αν έρθει κάτι καλύτερο θα το καλοδεχτούμε. Δεν λέμε όχι στο καλύτερο. Αν έρθει..........

mGm

• Guest
Αν ηταν μοναχα μια νικη ολα θα ηταν πιθανα. Οταν πας ομως σε σειρες αγωνων best of 3 εεε δεν παιζει να κερδισεις τρεις φορες, τις ακριβοτερες ομαδες της Ευρωπης. Ειδικα οταν μιλαμε για μπασκετ οπου η συνολικα πολυ μεγαλη ποιοτητα μιας ομαδας ειναι σχεδον αδυνατο να αντιμετωπιστει απλως και μονο με σωστη τακτικη. Η μπαλα ειναι αλλιως...
Παντως στην κατασταση που βρισκονται οι ομαδες αυτη τη στιγμη  ο ΠΑΟΚ δειχνει παραπανω απο ικανος να σπασει την εδρα και εν τελει να προκριθει εναντι του Πανελληνιου. Μακαρι,...να παρει λιγο τα πανω του και αυτο το τμημα. Προσωπικα παντως το Eurocup δεν μου λεει τιποτα.

Οπως και να 'χει πρωτα πρεπει να περασουμε απο την Λαρισα...

mpougatsas

• Guest
δε θέλω να ανάψω φωτιές, αλλά αν περάσουμε τον πρώτο αντίπαλο ποιος μας λέει ότι δε θα σπάσουμε την έδρα βάζελου ή γαύρου ;

εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ, ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί και θα αποκλείσει τον Πανελληνιο (ή το Μαρούσι) και πως πάλι ΝΑΙ, υπο προυποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και δεύτερη ανατροπή στα ημιτελικά (ένα διπλό σε τρείς αγώνες θέλουμε) και να βρεθούμε στον τελικό τον Ιούνιο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Offline gagas

• Αλλαγή
αυτος πρεπει να ειναι ο μεγαλος στοχος του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΟΚ.ειμαι σιγουρος οτι  ο σουλης το πιστευει περισσοτερο απο εμας..
απο εκει κ περα προχωραμε μαζι ομαδα κ λαος μεχρι το τελευταιο παιχνιδι των πλει οφ..ουτε γκρινιες ουτε αφορισμοι..

ive4

• Guest
συμφωνώ να μη παίρνουν αέρα τα μυαλά μας σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά.
Απλά σκέφτηκα τι πήγε να κάνει ο Σούλης με το Μαρούσι, νομίζω απέναντι στον γαύρο.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ερωτηση. ΑΝ σπασουμε την εδρα του Πανελληνιου και προκριθουμε στα ημιτελικα και μετα φυσιολογικα χασουμε απο τον βαζελο, δεν μπορουμε να διεκδικησουμε εξοδο στην Ευρωλιγκα απο το Μαρουσι που κι αυτο λογικα θα εχει χασει απο το γαυρο? Δεν υπαρχουν δηλαδη αγωνες μεταξυ των 2 χαμενων των ημιτελικων?

mpougatsas

• Guest
@8emh
Τα εισιτήρια για Ευρωλίγκα είναι τρία, τα 2 τα παίρνουν οι νικητές των ημιτελικών και το 3ο ο νικητής του μικρού τελικού που είναι κι αυτός στις 3 νίκες όπως ο τελικός και τα ημιτελικά.

@gagas
Γκρίνια και αφορισμοί δεν υπάρχουν και πιστεύω θα ταν άδικο και να υπάρξουν και στη συνέχεια...
Ακόμα και στο χειρότερο δυνατό σενάριο να μείνουμε εκτός τετράδας, η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη κι αυτό είναι και το μεγάλο μας ΑΤΟΥ-> οτι δεν έχουμε αγχός για τ αποτέλεσμα (το να θέλεις κάτι απ το να το απαιτείς, είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση). Τώρα, μπορούμε να το εκμεταλευτούμε και να διεκδικήσουμε την Ευρωλίγκα μέσω τον ημιτελικών ή μπορούμε και να επαναπαυθούμε και να πάμε για την τρίτη θέση. Ευτυχώς η νοοτροπία που έχει δείξει ο Μαρκόπουλος ως τώρα είναι οτι χτυπάει όλα τα ματς και ΄θλω να πιστεύω το πρώτο. Ούτε στα σύνεφα πετάω, ούτε τα μυαλά μου έχουν πάρει αέρα απλά λέω οτι υπάρχει κι άλλος δρόμος και βλέπωντας την ομάδα τελευταία πιστεύω οτι είναι κι εφικτός.

B.P.7

• Guest
Ερωτηση. ΑΝ σπασουμε την εδρα του Πανελληνιου και προκριθουμε στα ημιτελικα και μετα φυσιολογικα χασουμε απο τον βαζελο, δεν μπορουμε να διεκδικησουμε εξοδο στην Ευρωλιγκα απο το Μαρουσι που κι αυτο λογικα θα εχει χασει απο το γαυρο? Δεν υπαρχουν δηλαδη αγωνες μεταξυ των 2 χαμενων των ημιτελικων?
Ναι, έτσι είναι. Θα παίξουμε με Μαρούσι (με μειονέκτημα έδρας)

Offline bane

• Αλλαγή
τοσα χρονια και τοσες φωτο εχω δει απο αυτο το κυπελλο. αυτο το πουτσα--ρ που γραφει το κυπελλο τωρα το ειδα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

fatal_invasion

• Guest
@8emh
Τα εισιτήρια για Ευρωλίγκα είναι τρία, τα 2 τα παίρνουν οι νικητές των ημιτελικών και το 3ο ο νικητής του μικρού τελικού που είναι κι αυτός στις 3 νίκες όπως ο τελικός και τα ημιτελικά.

ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός τα παίρνουν.

mpougatsas

• Guest
ναι σωστά, το χα ξεχάσει οτι είναι στις ομάδες που παίρνουν μέρος όπως και να χει
   αλλα αυτό δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που έγραψα, αν πάμε τελικό πάμε και Ευρωλίγκα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απλά σκέφτηκα τι πήγε να κάνει ο Σούλης με το Μαρούσι, νομίζω απέναντι στον γαύρο.
πραγματι αν αναλογιστεις τη διαφορα δυναμικοτητας γαυροβαζελου με τους υπολοιπους αυτο που πηγε να κανει ο σουλης στο γαυρο τοτε ηταν απιστευτο.το μαρουσι επαιζε τελευταιο παιχνιδι στο σεφ,εχανε 1η 2 ποντους δεν ειμαι σιγουρος και ειχε τη τελευταια επιθεση...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
Ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα...

Την περίοδο 1992-93 αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον ΓΣ Λάρισας στη Θεσσαλική πόλη ο ΠΑΟΚ. Επαιξε από τότε σε άλλα εννιά παιχνίδια κανονικής περιόδου κι ένα για τα πλέι οφ με τον ΓΣ Λάρισας, ενώ από την περίοδο 2002-03, ξεκίνησε και η ιστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την ΟΛύμπια Λάρισας. Από τη συγχώνευση αυτών των δύο ομάδων άλλωστε, προήλθε ο Γσ Ολυμπια Λάρισας, που αγωνίστηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον ΓΣ Λάρισας στη Θεσσαλική πόλη.

ΣΕΖΟΝ    ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΑΟΚ
1992-93    72-81
1993-94    85-93
1994-95    75-80
1995-96    72-74, 75-77*
1996-97    60-59
1997-98    55-68
2005-06    83-85
2006-07    81-79
2007-08    74-63
2008-09    95-97

Με * είναι αγώνας των πλέι οφ

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τους αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ολύμπια στη Λάρισα

ΣΕΖΟΝ    ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΑΟΚ
2002-03    86-75
2004-05    66-75
2005-06    73-74
2006-07    95-98
2007-08    80-69
2008-09    74-80

http://www3.paokbc.gr/news/news/1301

Offline gagas

• Αλλαγή
εαν ο αγωνας ηταν αλλη ωρα ή αλλη μερα θα καναμε καλη εκδρομουλα..
σκιστε τους κομπλεξικους..