Author Topic: Τόμας Ντελινινκάιτις  (Read 781 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
Τόμας Ντελινινκάιτις
« on: April 02, 2010, 10:37:21 »
Διαβάζω στο Πετρουλάκης.

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Τόμας Ντελινινκάιτις.
Ελπίζω να είναι χρήσιμος παίχτης.
Ποιανού τη θέση θα πάρει όμως;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Τόμας Ντελινινκάιτις
« Reply #1 on: April 02, 2010, 12:33:44 »
Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Έως τότε....κλείδωμα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zagorakis

• Guest
« Reply #2 on: April 08, 2010, 15:57:06 »
Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Tomas Delininkaitis

Συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι ο Tomas Delininkaitis, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ, ενόψει και του σημαντικού αγώνα με το Περιστέρι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 στο PAOK Sports Arena.

Ο Λιθουανός καλαθοσφαιριστής πέρασε σήμερα από ντόπινγκ κοντρόλ, παρελήφθη το "Letter of Clearance" και απομένει η έκδοση του δελτίου του, την Παρασκευή για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Περιστέρι.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα, προχώρησε σήμερα σε καταγγελία του συμβολαίου του Branko Milisavljevic.

http://www3.paokbc.gr/news/news/1263

zagorakis

• Guest
« Reply #3 on: April 09, 2010, 14:38:34 »
Delininkaitis: “ÐåñéìÝíù ìå áãùíßá ôï ðñþôï ìïõ ðáé÷íßäé”

Ôï äåëôßï ôïõ åêäüèçêå óÞìåñá ôï ðñùß, ï Tomas Delininkaitis áðÝêôçóå êáé åðßóçìá äéêáßùìá óõììåôï÷Þò óôï ðñùôÜèëçìá ôçò Á1 êáé äçëþíåé Ýôïéìïò íá åíéó÷ýóåé ôçí ðñïóðÜèåéá ôïõ ÐÁÏÊ óôï óçìáíôéêü ðáé÷íßäé ôïõ ÓáââÜôïõ ìå ôï ÐåñéóôÝñé.

Ï äéèåíÞò Ëéèïõáíüò ãêáñíô, áíáöåñüìåíïò óôçí ðñþôç ôïõ óõììåôï÷Þ óôï ðñùôÜèëçìá ìå ôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ ôïíßæåé: "ÐåñéìÝíù ìå áãùíßá íá Ýñèåé ç óôéãìÞ ãéá íá áãùíéóôþ ãéá ðñþôç öïñÜ óôï Åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá. Å÷ù îåêéíÞóåé ðñïðïíÞóåéò ìå ôïí ÐÁÏÊ áðü ôéò áñ÷Ýò ôçò åâäïìÜäáò, ðñïóðáèþ êáé ìå ôçí âïÞèåéá ôùí óõìðáéêôþí ìïõ íá ìðù óôï êëßìá ôçò ïìÜäáò. Ãíùñßæù üôé Ý÷ïõìå ìðñïóôÜ ìáò Ýíá ðïëý óçìáíôéêü ðáé÷íßäé, åßäá êáé óå âßíôåï êÜðïéá ðñÜãìáôá ãéá ôï ÐåñéóôÝñé, ðïõ åßíáé ìßá ðïëý êáëÞ ïìÜäá, áëëÜ ðéóôåýù üôé áðü åìÜò åîáñôÜôáé ôï áðïôÝëåóìá ôïõ áãþíá. ÅÜí êÜíïõìå áõôÜ ðïõ ðñÝðåé ìÝóá óôï ãÞðåäï êáé áêïëïõèÞóïõìå ïäçãßåò ôïõ ðñïðïíçôÞò ìáò, èá ðåôý÷ïõìå ôï óôü÷ï ìáò. ÐåñéìÝíù ìå áãùíßá íá æÞóù êáé ôçí áôìüóöáéñá óôï ãÞðåäï ôïõ ÐÁÏÊ. Ãíþñéóá ãéá ðñþôç öïñÜ ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ ùò áíôßðáëïò ðñéí áðü ðÝíôå ÷ñüíéá, Ý÷ù ìéëÞóåé üìùò êáé ìå óõìðáôñéþôåò ìïõ ðïõ Ý÷ïõí ðáßîåé óôçí ÅëëÜäá, üðùò ï Kleiza, ï Jasikevicius êáé ï Javtokas êáé ìïõ Ý÷ïõí ìéëÞóåé ãéá ôçí êáõôÞ áôìüóöáéñá ðïõ ðÜíôá óõíáíôïýóáí óôï ãÞðåäï ôïõ ÐÁÏÊ êáé áõôü ðïõ èÝëù íá äù åßíáé ôç äéáöïñÜ íá Ý÷åéò üëï áõôüí ôïí êüóìï óôï ðëåõñü óïõ".

http://www3.paokbc.gr/news/news/1266

zagorakis

• Guest
« Reply #4 on: April 11, 2010, 07:43:39 »
Delininkaitis: «Ο κόσμος είναι ο 6ος παίκτης»

Ενθουσίασε με την απόδοσή του, αλλά ταυτόχρονα ο Tomas Delininkaitis ενθουσιάστηκε και από την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και στη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι. Ο Λιθουανός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

«Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό τιμ κι αυτό γιατί κερδίσαμε ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως το Περιστέρι, αλλά και για το γεγονός ότι όλοι με βοήθησαν ώστε να αισθανθώ καλύτερα και να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», είπε ο Λιθουανός γκαρντ και συνέχισε: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην πρώτη μου εμφάνιση βοήθησα την ομάδα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση εν όψει των πλέι οφ. Προσωπικά θέλω μέρες ακόμη για να προσαρμοστώ με μένα σήμερα να προσπάθησα να κάνω ότι μου ζήτησε ο προπονητής μου και μου βγήκε».

Ο Tomas Delininkaitis μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοί μας βοήθησαν και είναι ο 6ος παίκτης μας στο γήπεδο. Τέτοιους φιλάθλους δεν έχουμε στην Λιθουανία και φυσικά είναι πολύ καλύτερο να τους έχεις στο πλευρό σου, παρά απέναντί σου».

http://www3.paokbc.gr/news/news/1271

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5 on: April 11, 2010, 13:44:02 »
Τα πρώτα δείγματα του παίκτη είναι αρκετά καλά, σαν λιθουανός κάνει πολύ καλά τα βασικά, δηλαδή σουτάρει καλά, είναι καλός χειριστής της μπάλας αρκετά καλός αμυντικός (σημαντικό αυτό που με έκανε εντύπωση), ενίοτε πασάρει κι όλας, ενίοτε όμως και τέλος κάτι πολύ σημαντικό στο μπάσκετ δεν είναι λαθέρ. Θα με πείτε αφού κάνει όλα αυτά καλά είναι παικταράς και επαναλαμβάνω εγώ ότι τα κάνει καλά, όχι πολύ καλά, υπάρχει διαφορά, πάντως από τον μιλισάβλιεβιτς νομίζω έχει να δώσει περισσότερα πράγματα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
« Reply #6 on: April 11, 2010, 22:25:42 »
Κι εγώ δε περίμενα με την πρώτη εμφάνιση 17 πόντους.
Δε θυμάμαι άλλον ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ που έκανε πρεμιέρα με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.
Ισως ο Μουστάφ, αν θυμάμαι καλά, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε σχεδόν αμέσως.
Μακάρι να έχει ανάλογη συνέχεια. 

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #7 on: April 11, 2010, 22:38:45 »
Ο παιχταράς ο Mουσταφ, πρώτο mats είχε βάλει 19-21 πόντους με τρελα ποσοστά, στην μακάμπι στο tel aviv αν θυμάμαι καλά..

« Last Edit: April 11, 2010, 22:45:00 by king »

ive4

• Guest
« Reply #8 on: April 11, 2010, 22:43:32 »
Ναι είχε κάνει τρελλό παιχνίδι (νομίζω Σάκοτα προπονητής τότε ;)
Αλλά τραυματίστηκε αμέσως.
Σίγουρα πάντως ο Ντέλινινκάιτις θα προσφέρει περισσότερα από τον γερασμένο Μίλι.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #9 on: April 11, 2010, 23:45:17 »
Ο παιχταράς ο Mουσταφ, πρώτο mats είχε βάλει 19-21 πόντους με τρελα ποσοστά, στην μακάμπι στο tel aviv αν θυμάμαι καλά..

Και μετά πήγαμε στη Δάφνη και έβαλε 35 πόντους με 100% ποσοστά!! Φοβερός παίκτης, αφού λέγανε ότι θα ήταν ο διάδοχος του Καρλ Μαλόουν άν ήταν υγιής...

B.P.7

• Guest
« Reply #10 on: April 11, 2010, 23:46:17 »
Κι εγώ δε περίμενα με την πρώτη εμφάνιση 17 πόντους.
Δε θυμάμαι άλλον ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ που έκανε πρεμιέρα με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.
Ισως ο Μουστάφ, αν θυμάμαι καλά, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε σχεδόν αμέσως.
Μακάρι να έχει ανάλογη συνέχεια.  
Ο Ντρόμπνιακ (κύπελλο με Τρίκαλα). Πρώτο του επίσημο κι έκανε όργια..... (η συνέχεια γνωστή)
Ο Μουστάφ εκείνο το βράδυ πήρε πολλά έτοιμα καλάθια από τον Μπάνε.
Κρίμα που τραυματίστηκε. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εκείνη την χρονιά.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #11 on: April 12, 2010, 00:20:07 »

Και μετά πήγαμε στη Δάφνη και έβαλε 35 πόντους με 100% ποσοστά!! Φοβερός παίκτης, αφού λέγανε ότι θα ήταν ο διάδοχος του Καρλ Μαλόουν άν ήταν υγιής...

Aυτό το mats στην δάφνη το θυμάμαι σαν χθες αδερφέ. Είχε κάνει τα πάντα σε εκείνο το mats.. show κανονικό.. Mε την κλασική άσπρη καλτσα μέχρι πάνω από το γόνατο. Πολύ ωραίος ο Mουσταφ και πολύ άτυχος ο ΠΑΟΚ που τον έχασε έτσι..

giannis80

• Guest
« Reply #12 on: April 12, 2010, 02:20:25 »
Κι ο  Σακλεφορντ είχε κάνει πολύ καλό ντεμπούτο, είχαμε κάνει πλάκα με τον βάζελο στο Παλέ.Χρονιά '97-98.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #13 on: April 12, 2010, 09:53:46 »
Τόμας Ντελινινκάιτις

(και όχι μπασκετικές αναμνήσεις.... 8))
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #14 on: April 12, 2010, 23:35:58 »

φανταστικές εποχές όταν πηγαίναμε Δάφνη, Μετς κτλ και κατέβαιναν και 10-15 λεοφορεία από Βόρεια με αντίπαλο γειτονιές...