Πλέον οι απόψεις που ακούγονται εδώ πλησιάζουν τον παραλογισμό.
Το να βγούμε ευρωλίγκα θα είναι <<ταφόπλακα>> : Τι να πεις. Ότι διαλέγεις γάιδαρο και τον κοιτάζεις στα δόντια ; Οτι όλες οι ομάδες μάχονται σε όλες τις διοργανώσεις για την καλύτερη θέση κι εμείς θα καταστραφούμε αν βγούμε ; (που φέτος αποκλείεται να βγούμε αφού αγωνιστικά είμαστε σε πρώιμο επίπεδο). Αυτές οι απόψεις θυμίζουν την ανεκδίηγητη φράση του Γούμενου ότι με την συμμετοχή μας στο Ουέφα η ομάδα μπαίνει μέσα...
Σαν να κερδίζεις το Λόττο εκατομμύρια ευρώ και λες ααα δε μπορώ, δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Περίμενε να το ξανακερδίσεις όταν θα είσαι έτοιμος...
Ομάδες που καταστράφηκαν (οικονομικά εννοείς

επειδή έπαιξαν ευρωλίγκα, μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν. Μάλλον κάποια λαμόγια εξαφάνησαν τα έσοδα και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Καταστράφηκε ο Πανιώνιος ; Γι αυτό ήθελε ο Λιανός το καλοκαίρι να πάρει τον ΠΑΟΚ ;
Εγώ θα σου δώσω το αντίθετο παράδειγμα. Το Μαρούσι όταν πήρε τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο έπρεπε να πει <<όχι δεν είμαστε έτοιμοι>>; Η μήπως δεν έπρεπε να παίξει καθόλου στο Κόρατς επειδή θα καταστρέφετο οικονομικά ; Αντίθετα, έπαιξε, του κάθησε μια χαρά και από τότε ΕΧΤΙΣΕ πάνω σε μία επιτυχία. Αν έναν παλιό ΠΑΟΚτσή όπως εσύ, η επιτυχία (κατάντια) μιας συμμετοχής στην Ευρωλίγκα μετά από χρόνια, τον φοβίζει, τότε να εξετάσουμε πάλι το Ντι Εν Έι μας.
Άλλο λάθος που κάνουμε είναι φυσικά η σύγκριση ομάδων γειτονιάς με τον ΠΑΟΚ.
Επίσης το βασικότερο έξοδο μιας ομάδας που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα είναι τα εισητήρια και τα ταξίδια της ομάδας. θα έχουμε λιγότερα έσοδα και δε πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή;
Επίσης και από την απλή συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα καταφέρνουμε να ματώσουμε οικονομικά. Αφού δε μας παίρνει να πάμε στα ερασιτεχνικά ;
Και είναι κρίμα η Ευρώπη να χάσει την ιστορική ευκαιρία να απολαύσει τα μεγαλύτερα ταλέντα Γιαννακίδη και Καλλέ...
(Ρέμπελ σόρρυ για το υφάκι, λίγο υπερβολικό, απλά θέλω να δείξω ότι αυτά που λες είναι πολύ περίεργα και δείχνουν συμβιβασμό με τη μιζέρια των τελευταίων ετών).