Author Topic: Σε εσένα που με λες ''βούλγαρο'' (ιστορικές αναφορές - άρθρα στην Μακεδονία μας)  (Read 3811 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
Μαρία, αυτό που λέει η katisi κι ο gianniwtis για μπλούζα ΠΑΟΚ στο μάθημα του , είναι o καλύτερoς και πιο ακίνδυνος τρόπος για να του την πεις έμεσα για οτι έγινε..
Πάντως ακόμα και αν δεν το αναφέρεις το περιστατικό, καντον να νομίζει πως θα το κάνεις για να του πάει το σκατό στην κάλτσα και να μην τολμήσει να ξαναπεί κάτι αντίστοιχο.. τώρα αν παρ όλα αυτά είναι τοσο μαλάκας και το ξανακάνει, μην αντιδράσεις, δείξτου οτι τον έχεις γραμένο κι αυτόν και τις απόψεις του για το θέμα και βάλτον να το επαναλάβει κιόλας για να έχεις ακόμα περισσότερα στοιχεία εις βάρος του και να σε φοβάται ακόμα πιο πολύ για το τι ζημια μπορείς να του κάνεις.. (γιατί να το ξες, αν θες μπορείς να τον κάνεις να το φυσάει και να μην κρυώνει με ότι έχει πει..)
Τέλος διαγωγή και ποινολόγιο δεν παίζουν κανένα ρόλο μετά το λύκειο, πρόλογος των καθηγητών είναι για να επιβάλονται πιο εύκολα, αμα χρειαστεί σκάστου και κανα μπινελίκι ή και καμια φάπα να χεις να το θυμάσαι..  ;D

(ε, το τελευταίο μη το κάνεις, για πλάκα το 'πα  :) ή και να το κάνεις εγώ απαλάσομαι από κάθε ευθήνη για το τι θα επακολουθήσει  ::) )

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
υπαρχουν τουλαχιστον 3 καθηγητες στο ιστορικο-αρχαιολογικο στο ΑΠΘ με παρομοιες αποψεις. αν το ψαξεις για δημοτικα-γυμνασια θα βρεθεις προ εκπληξεων. απλως ολοι τους παιρνουν στην πλακα και δεν αντιδραει κανενας (κακως)

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Θα με συγχωρήσετε που θα φανώ σε κάποιους μικροαστός αλλά η συμβουλή μου στη Μαρία είναι η εξής:

Μαρία μην κάνεις τίποτε αυτή τη στιγμή, ειδικά εάν σκέπτεσαι να σπουδάσεις. Εάν σε ενδιαφέρει μόνο το απολυτήριο του Λυκείου τα πράγματα αλλάζουν και η συμβουλή μου είναι κενό γράμμα.

Η λύση με την μπλούζα ή κάποια άλλη πράξη-σύμβολισμό πρόκλησης, επειδή ακριβώς θα έχει αποδέκτη τον κομπλεξικό καθηγητή σου που πιθανόν να "σε περιμένει στη γωνία" και ενώ εκείνος έχει την κάλυψη του λυκειάρχη σε αντίθεση με εσένα που δεν βρήκες έμπρακτη,εμφανή και δυναμική στήριξη από τους συμμαθητές σου πιθανόν θα λειτουργήσει εναντίον σου και είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο να σταθείς μόνος απέναντι στο "σύστημα" (ακόμη κι αυτό το μικρο-σύστημα του σχολείου).

Οφείλω να σε συγχαρώ για την παλικαρίσια στάση σου εώς τώρα, αλλά και να σου θυμίσω ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Maria

• Guest
Μην το αφήσεις να περάσει αυτό. Ειλικρινά σου μιλάω. Και να σε γράψουνε στο απολυτήριο τίποτα για την διαγωγή χέστηκες, δεν χρησιμεύει σε τίποτα και καμμία φορά στη ζωή σου δν θα σου χρησιμεύσει ...  Συζήτησε το και με τους γονείς σου, τον παλιοκαραγκιόζη κομπλεξικό σίχαμα... Α στα διαλα πια....

θέλω να περάσω σε στρατιωτική σχολή και η διαγωγη μου πρεπει να ειναι τουλαχιστον κοσμια.
Φυσικα και το εχω συζητήσει με τουσ δικούς μου και είναι με τα 1000 μαζι μου.

Μετά τις πανελλήνιες δε θα γίνει απολύτως τίποτα, θα έχουν περάσει 8 μήνες, απλά τα πράγματα... ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΤΗΜΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Εγώ προσπαθώ να καταλάβω σε ποιό πνεύμα άρχισε να τα λέει όλα αυτά, αν όντως έχει ζήσει εδώ ας πούμε, αν είναι απλά αμόρφωτος και μαλάκας, αν είπε και κάτι άλλο μαζί με αυτά και εσύ κράτησες μόνο την καφρίλα και την παπαριά του...
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ γαυρο ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΝ Κ ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Ε ΝΑΙ ΜΙΛΑΓΕ 10 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΕΝΚΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ... Θα μας βοηθούσε πολύ να ξέρουμε περίπου πόσο χρονών είναι, τι μάθημα διδάσκει (άλλο να είναι ιστορία πχ και άλλο πληροφορική) και όπως ρώτησαν και κάποιοι άλλοι, τι καταγωγή έχει αυτός.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ

Στο μαθημα του θα φορουσα μονο μπλουζα του ΠΑΟΚ...μην σε πω να κανεις μια σταμπα σε μπλουζα με τον ΠΑΟΚ και τον Μ.Αλεξανδρο.....

Παρα πολλεσ φορες στο σχολειο φοραω μπλουζες του ΠΑΟΚ και με πολλους καθηγητεσ πολλεσ φορεσ βρισκομαστε να μιλαμε καπως διαφορετικα απο οτι θα μιλουσεκαθηγητησ με μαθητρια. και με τον συγκεκριμενο εχουμε κανει πολλεσ τετοιεσ συζητησεις. δε θα του φαινοταν πραξενο να φορεσω μπλουζα του ΠΑΟΚ στο μαθημα του. αλλα η μπλουζα με τον Μεγαλεξανδρο ωραια ιδεα.. ;)

σορυ ενα τελευταιο:ΓΑΜΩ ΤΟ λυκειαρχη.

Σορρυ λαθος μου. με εναν αλλο "μεγαλο-καθηγητη" μιλησα. οταν ο διευθυντης ακουσε τι γινοταν ειπε φωναζοντασ να σταματησουμε να το συζηταμε να με γραψει στο ποινολογιο και να φυγουμε γτ ενοχλουμε.

Α! Εμαθα και ότι οταν εφυγα ο "καθηγητης" εκτοσ οτι χρειαζομαι ειδικο (ψυχιατρο) ειπε οτι ειμαι τσουτσεκι και κατσόλα (που δεν ξερω τι σημαινει και την επομενη φορα θα τον βρισω στα ποντακα..  :P )

Παντως ευχαριστω πολυ ολουσ οσους με βοηθησατε. Να ξερετε οτι εστω και αργα δεν θα το αφησω ετσι το θεμα.
« Last Edit: November 10, 2009, 21:12:41 by Maria »

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μία φορά να γραφτείς στο ποινολόγιο το πολυ πολύ να πέσει απο κοσμιοτάτη σε κόσμια , σιγά μην σε γράψουν χειρότερη (checked προσωπικά απο εμένα που έβρισα καθηγητή και με ειχαν κλάσει τα @@)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D 
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline diegito4

• Αλλαγή
τα σκουλήκια σε παρόμοια κατάσταση κατάφεραν μετά απο καταγγελίες ακόμα και του επίσημου αρη να αποσύρουν ένα βιβλίο μιας τάξης που μιλούσε για την βία γενικότερα και είχε φώτο τα επεισόδεια στο χαριλάου με τον ηρακλή την χρονιά που έπεσαν.

Offline lik4

• Αλλαγή
μαρια εγω παντως σε συμβουλευω να μην προσπαθησεις να περασεις σε στρατιωτικη σχολη μια χαρα κοπελα εισαι δεν λεει να βαζεις για μια ζωη αρβυλες στα ποδια σου
για την αλλη την αμοιβαδα τον καθηγητη σου  απλα δεν θα κανεις τιποτα και θα το ξεχασεις κιολας

Offline savage republic

• Βασικός
Μαρία, με τέτοιον ωραίο χαρακτήρα που έχεις, με τέτοιο ανεξάρτητο πνεύμα που δείχνεις, ο στρατός δεν μοιάζει να είναι καλή ιδέα. Δουλειές με σταθερό μισθό θα μπορέσεις να βρεις και αλλού (π.χ. μετά τη Νομική ή τις Πολιτικές Επιστήμες να πας με εξετάσεις στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης). Το ότι αυτοί είναι μαλάκες, θα σου έλεγα να το κυνηγήσεις με αναφορές στη δευτεροβάθμια, στους προϊσταμένους του λυκειάρχη σου. Κυριλέ, κόσμια και με αξιοπρέπεια. Δεν χρειάζεται να χάνεις ούτε κατά διάνοια την ψυχραιμία σου. Όσο είσαι εσύ ψύχραιμη και δεν στερείσαι επιχειρημάτων, τόσο αυτοί χέζονται πάνω τους. Για να περάσεις στο πανεπιστήμιο, χρειάζεσαι διαγωγή «κοσμιοτάτη», αλλά δεν σημαίνει ότι θα χάσεις και την αξιοπρέπειά σου. Άμα έχεις δε και την στήριξη των γονιών σου, τότε τα πράγματα θα είναι ευκολότερα για σένα. Έχεις δίκιο και αυτό θα σε βοηθήσει να συνεχίζεις να σκέφτεσαι καθαρά. Αν υπάρχει ένας καθηγητής ή μία καθηγήτρια που δεν είναι κοθώνι σαν και τον κοινωνιολόγο (άλλο ένα στείρο προϊόν με πτυχίο αυτός, αποτέλεσμα του συστήματος των Πανελληνίων, της κομματοκρατίας στο ελ. πανεπιστήμιο και του ακόμα βλακωδέστερου συστήματος των εξεταστικών και των εξετάσεων παντός τύπου. Η αγραμματοσύνη του είναι όντως θρυλική) και μίλα του/της. Ίσως για την καλύτερη ισορροπία των πραγμάτων εντός του σχολείου και για όσο καιρό θα είσαι ακόμα εκεί, να χρειαστεί να κάνεις μία τέτοια κίνηση τακτικής. Χρειάζεσαι συμμάχους εντός του καθηγητικού συστήματος. Καλή συνέχεια, καλή δύναμη σε ό,τι κι αν αποφασίσεις, αλλά κράτα την αξιοπρέπειά σου πάνω απ' όλα.

ive4

• Guest
Μαρία αυτό το <<καλύτερα να μη το τραβήξεις>> με τι ύφος στο είπε ; Μη το κάνεις γιατί θα έχεις εσύ συνέπειες, ή στυλ λυπήσου τον καθηγητή για να μη τρέχει ;

Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση έμμεσα σε υποστήριξε.

Εκτός από αυτό που θα αποφασίσεις και με την οικογένειά σου για το τι θα κάνεις τώρα, κράτα κάπου αυτούς τους διαλόγους και την πρώτη ημέρα μετά τις Πανελλήνιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι άλλοι τρόποι. 

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οντως ρε Μαρακι, αυτο με το στρατο τωρα το διαβασα. Μη χαραμισεις τη ζωη σου ετσι. Ειναι πραγματικα κριμα.
Αυτον τον κερτα τον δημοσιο υπαλληλο παντως, να τον τρεξεις μεχρι τελους. Δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scouser4

• Αλλαγή
μαρια εγω παντως σε συμβουλευω να μην προσπαθησεις να περασεις σε στρατιωτικη σχολη μια χαρα κοπελα εισαι δεν λεει να βαζεις για μια ζωη αρβυλες στα ποδια σου
για την αλλη την αμοιβαδα τον καθηγητη σου  απλα δεν θα κανεις τιποτα και θα το ξεχασεις κιολας

fatal_invasion

• Guest
Μαρία ας τους να λένε.(αν δε πας στρατό)Δεν θα φοράς αρβύλες αλλά θα έχεις άλλη ενδυμασία.
Δεν θα ειναι ο στρατιωτικος από πάνω σου αλλά θα ειναι καποιος κομπλεξικος εργοδότης όταν και αν τελικά καταφέρεις να τον βρεις.

Τέσπα,οφ τόπικ είμαστε τώρα.Πάντως σχετικά με τον Δάσκαλο.Θα σου 'λεγα να τον κηνυγήσεις μέχρι να του σπάσεις τον τσαμπουκά και σε ζητήσει συγγνώμη.

edit:λάθος κατάλαβες το ποστ ρε νεαρέ.
« Last Edit: November 11, 2009, 12:36:42 by fatal_invasion »

Offline ved

• Αλλαγή
τι ενδυμασια ρε γκουτσι φορεμα?

και οι κοπελες αρβυλες φορανε και τα ιδια ρουχα.

ασε την κοπελα να μεινει μακρυα απο τις μαλακιες του στρατου.

ασε τις μεταθεσεις καθε τρεις και λιγο...μαρια μακρυα απο τα σκατα ρε.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Maria

• Guest
(τελευταιο απο μενα για το στρατο. πολλοι εχουν προσπαθησει να μου αλλαξουν γνωμη ομως δν τα καταφερε κανεις. δν θελω να παω ουτε για θεμα ιδεολογιας ουτε μονιμοτητας -η οποια σιγουρα συμφερει- απλα μ αρεσει. κ πολλοι μ εχουν πει δν ξερεις πως ειναι πωσ σ αρεσει? αλλα και να φαω τα μουτρα μου δν πειραζει)

@egoist εχω ηδη μιλησει με καθηγητρια μια μερα μετα το περιστατικο και ειναι μαζι μου..
@perseas αυτο το ειπε σε στυλ οτι ηθελε να με πεισει οτι ειναι κατι ασημαντο και εχει τελειωσει και ειναι απλα μια παρεξηγηση και ουτως η αλλως θα με σβησει απο το ποινολογιο (που για το τελευταιο πολυ π μ εννοιαξε..) δεν μου φανηκε να εννοει οτι εγω θα εχω συννεπειες. πιο πολυ μου φανηκε οτι δε θελει γενικως προβληματα γτ βαριεται.. αλλα τεσπα.

Offline Matador

• Αλλαγή
Μαρια, παρολες τις συμβουλες εδω, οτι αποφαση και να παρεις θα την παρεις με ψυχραιμια μαζι την οικογενεια σου. Εισαι τσακαλακι και οτι αποφαση και να παρεις θα ειναι η σωστη.

Υ.Γ.
Γαμω τον Λυκειαρχη σας την λουμπινα, τον καθηγητη σου τον τρασβεστι "μηπως ειναι και τρανσεξουαλ ο πουστης;" και ολους τους ανιστορητους χαμουτζιδες!!!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Την αποφαση για το μελλον σου θα την παρεις μονη σου! προτασεις δεκτες απο οικογενεια και φιλους..τις ακους..τις επεξεργαζεται.. αλλα η τελικη επιλογη δικη σου!

Οσο για τον καθηγητη... γαμησε τον...ενας ακομα τυχαρπαστος κομπλεξαρας ειναι.. εχεις να δεις και να γνωρισεις τετοιους ακομα απειρους...

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
off topic επίσης αλλα ήθελα να πω μερικά για το θέμα.

Γιατι προσπαθείτε να αλλάξετε γνώμη σε ενα άτομο που θεωρεί τη σταδιοδρομία του στο στρατό όνειρο ζωής; Αυτό θέλει να κάνει και μακάρι να το πετύχει.Έχουμε ανάγκη από άτομα που αγαπάνε το στρατό,τη στρατιωτική ζωή,γιατι μονο ετσι θα καλυτερεύσει ο κλάδος...

Ο στρατός είναι τρόπος ζωής,μπορεί να της αρέσει μπορεί και οχι.Δεν χάνει και τίποτα να πάει στη σχολή. Ουτε εμένα μου άρεσε στο άκουσμα,αλλα αναγκαστικά πήγα, προσαρμόστηκα στο σύστημα του εσ και πέρασα πολύ καλά.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όχι άλλα οφ τόπικ πλιζ......

Οτιδήποτε εκτός του θέματος με πμ

Ευχαριστώ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

DimNaoussa

• Guest
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...