Author Topic: Σε εσένα που με λες ''βούλγαρο'' (ιστορικές αναφορές - άρθρα στην Μακεδονία μας)  (Read 3868 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Το κόμπλεξ δεν το έχουν μόνο οι αθηναίοι. Την λέξη «βόυλγαροι» την έχω ακούσει και από κρητικούς και από καλαματιανούς κτλ.

Τρελαίνονται μόνο με το άκουσμα των λέξεων ΠΑΟΚ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία.

Είναι όμως τόσο μαλάκες που μας φωνάζουν βούλγαρους και το θεωρούν σωστό ενώ τους πειράζει αν ανταποδώσουμε με κάποιο σύνθημα του στυλ:
- Οι βούλγαροι γα . . . νε της μάνες σας    ή
-  . . . . . της μάνες σας γα . . . . .με οθωμανικά

Το κόμπλεξ το έχει ο νότος και όχι εμείς.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

MAKPTOL

• Guest
για τους κρητικους εχω αλλη γνωμη αγαπανε την μακεδονια ......και στον μακεδονικο αγωνα οι κρητικοι
δωσανε το αιμα τους για αυτην ......μιλαω για την μεγαλη πλειοψηφεια .....

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
nomizw oti to topic parektrepetai. den yparxei ellhnas pou exei komplex me allh perioxh.mhn mperdeuoume ta a8lhtika me ta politika. na pesoun ligo oi tonoi patridokaphlismou. Oloi einai to idio ellhnes. o laos tou PAOK kai o PAOK enwnei laous den tous diaxwrizei!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Kai ego simpatho tous kritikous alla me kapoious goustaro na exo problima tin stigmi pou me apokaloun etsi xoris kanena idiaitero logo...distixos i xabouza epireazei poli tin ipoloipi xora kai den einai katholou kalo!otan s'autous o 1 stous 4 einai ksenos den mporoun na milane gia emas kai ektos autou prosbaloun kai tous akrites mas!!!As pane autoi na zisoun sta sinora kai na eimaste emeis autoi pou tha lene ta antiethnika...
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

glykeria4

• Guest
Oso afora to zhthma ayto aytoi oi "ellhnarades" tha eprepe na einai
pio prosektikoi me ena toso eyaisthito thema!!!!!!!!!!!!
Anathema me an exoun ypopsin tous ta paidwmazwmata....
Ta paidia pou ta kryban oi gynaikes se tafous kyriolektika gia na mhn parthoun
apo kapoious...na mhn leme onomata , pou thelan na feran koumounismo sthn ellada
kai brhkan ton tropo ayton....
Opws tote loipon kapoioi ellhnes kanan kako se ayto to gewgrafiko diamerisma ths xwras etsi kai
shmera kapoioi pou agnooun ta gegonota tou parelthontos kanoun ta idia
kai isws kai xeirotera afou prosbaloun kai thn mnhmh olwn ekeinwn pou ypeferan kai polemhsan
gia na einai h makedonia ellhnikh!
Ayta pou anaferw peri paidwmazwmatwn einai apo biblio eksairetika dyseyreto apo kapoion pou hpyrkse thyma aytou
tou gegonotos!
Oso gia tous athinaious kai tous loipous pou mas lene boulgarous tous perifronw kai ayto arkei!
Oute ton oikto mas den aksizei enas anthrwpos me tetoio epipedo..

maik.paok

• Guest
re oli mas tin lene oxi mono i dithen athineoi ke i ipirotes pou ston ilio mira den exoun i ´thessali peloponiso
arage zileuoun kati afti pou exoume emis ke afti oxi grapstous ine apla kopleksiki

Maria

• Guest
δείτε τι καθηγητές έχουμε εδώ κατω(αθήνα)... να χαρω το εκπαιδευτικό μας σύστημα!

Σημερα ο "καθηγητης" μου εγραψε αποβολη και αυριο θα με γραψει στο ποινολόγιο επειδη εφυγα απο το μαθημα του οταν ειπε οτι οι Μακεδονες είναι βούλγαροι και το παραδέχονται, και η Μακεδονια ειναι βουλγαρια, λέγοντας του ότι υποτίθεται οτι ειναι και "καθηγητης". (το θέμα είναι ότι το έλεγε και σοβαρά!)

δεν τον έβρισα μονο και μονο για να μην εχει να μου πει τιποτα αυριο και να δω τι θα πει στον λυκειαρχη όταν θα πω την αλίθεια.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα υπογράψω το ποινολογιο.

ΑΗΔΙΑ

northeagle_4

• Guest
Οτι και να πεις ειναι λιγο ,γνωστο το κομπλεξ τους δεκαετιες τωρα......

fatal_invasion

• Guest
Πολύ καλά τον είπες.Φέρε κάποιον μεγάλο να του κατεβάσει καντίλια.Να δεις πώς θα στρώσει ο καθηγητής.

Offline scouser4

• Αλλαγή
βάλτου γκαζάκια στο αυτοκίνητο. ;)

Offline gagas

• Αλλαγή
αν σου κανουν καμια μ.. μαζι με τον  λυκειαρχη
πουλα τους τρελα..
εκει στον πανελληνιο τα παιδια εχουν βγαλει κ κατι γαματες μπλουζες,φορεσε μια κ πηγαινε κ πες τους Τουρκος ειναι ο μπαμπας σας..

Offline diegito4

• Αλλαγή
μέχρι και αναφορά σηκώνει στο υπουργείο.

mpougatsas

• Guest
δείτε τι καθηγητές έχουμε εδώ κατω(αθήνα)... να χαρω το εκπαιδευτικό μας σύστημα!

Σημερα ο "καθηγητης" μου εγραψε αποβολη και αυριο θα με γραψει στο ποινολόγιο επειδη εφυγα απο το μαθημα του οταν ειπε οτι οι Μακεδονες είναι βούλγαροι και το παραδέχονται, και η Μακεδονια ειναι βουλγαρια, λέγοντας του ότι υποτίθεται οτι ειναι και "καθηγητης". (το θέμα είναι ότι το έλεγε και σοβαρά!)

δεν τον έβρισα μονο και μονο για να μην εχει να μου πει τιποτα αυριο και να δω τι θα πει στον λυκειαρχη όταν θα πω την αλίθεια.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα υπογράψω το ποινολογιο.

ΑΗΔΙΑ

Αν υπάρχουν μαρτυρίες κι απ την υπόλοιπη τάξη Μαρία, μπορείτε να τον καταγγείλεται για οτι είπε και να ζητήσεται να τιμωρηθεί.. ειναι πολύ σοβαρο παράπτωμα αν το είπε αυτό για τη Μακεδονία, οπως λες απ τη θέση του καθηγητή (μέχρι και να του απαγορεύσουν να διδάσκει μπορεί για ένα διάστημα. Αλλά απ την άλλη δε ξέρω αν θες να μπεις σ αυτήν τη διαδικασία..όπως νιώθεις
Το τι του απάντησες πάντως μη σ απασχολεί.. άλλη βαρύτητα έχουν τα δικά του λόγια κι άλλη τα δικά σου

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εάν το είπε μέσα στην τάξη δε θα έχεις πρόβλημα να βρεις μάρτυρες...
Κάντο εσύ αναφορά στον διευθυντή και ζήτησε από κάποιον ενήλικο να τον κάνει αναφορά στο υπουργείο. Εάν μπορεί ο ενήλικος να έρθει και μαζί σου στο λυκειάρχη και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πάρει τον μπούλο ο "καθηγητής". Κι αν θες να πάθει πραγματική ζημιά ο τύπος τότε κάλεσε και κανα κανάλι...
Μετά κάνε αυτό που λέει ο gagas ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

kospatras

• Guest
ο αλητης αυτος γνωριζει οτι εισαι ΠΑΟΚτσακι???

Maria

• Guest
Aπλα ειμαι τριτη ταξη και εχουν μεινει μονο λιγοι μηνες για να τελειωσω. Δεν ξέρω τι θα κάνω ακομα και αν θα το τραβηξω πολυ. ναι. ολοι ξέρουν οτι ειμαι ΠΑΟΚ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Äþóå ôá óôïé÷åßá ôïõ (üíïìá, ó÷ïëåßï êôë) óå êÜíá êáíÜëé, äþóôá êáé óôá ðáéäéÜ ôïõ ÐáíåëëÞíéïõ êáé áò ôïí ìåôÜ íá ôñÝ÷åé.

Áýñéï êáëü èá Þôáí íá õðïãñÜøåéò ôï ðïéíïëüãéï áí:
- ÁíáöÝñåôå óôá üóá åßðå ï óõãêåêñéìÝíïò êáèçãçôÞò êáé
- Áí óïõ äþóïõí áíôßãñáöï

Áí åîáóöáëßóåéò ôá ðáñáðÜíù áðü ôçí õðüèåóç ï ìüíïò ÷áìÝíïò èá åßíáé áõôüò…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Aπλα ειμαι τριτη ταξη και εχουν μεινει μονο λιγοι μηνες για να τελειωσω. Δεν ξέρω τι θα κάνω ακομα και αν θα το τραβηξω πολυ. ναι. ολοι ξέρουν οτι ειμαι ΠΑΟΚ

Αν πάρεις τα παραπάνω που αναφέρω την ζημιά του την κάνεις και μετά την λήξη του σχολικού έτους.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Αν το αφήσεις έτσι το θέμα έχασες.. Αυτός ο τύπος είναι για κρέμασμα..

Κάνει ότι είπαν τα παιδιά παραπάνω.. και μπορεί να του κάνουν το κορμί του το φιδίσιο, μπρος και πίσω ίσιο..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
Πω ρε μαρια,εγινε τετοιο πραγμα?χαρα στην υπομονη σου κ στη σταση σου! τιποτα μαγνητοφωνακι η καμερουλα κινητου κ τον προκαλεις να πει παλι τα ιδια. σιγουρα θα το ξανακανει ανετα. κ μετα του λες αντιο.