Author Topic: τυρί - Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 19:00 NOVA  (Read 6123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Õâñéóôéêü ðáíü ïðáäþí ôçò ÁÅË!

ÁñíçôéêÞ åíôýðùóç ðñïêÜëåóå Ýíá ìåãÜëï ðáíü ðïõ áíáñôÞèçêå óôï «ÁëêáæÜñ» áðü ïðáäïýò ôçò ËÜñéóáò. Ôï ðáíü Ýãñáöå «Ã… ôç Âïõëãáñßá óáò êáé ôïí Ðýñãï ôï Ëåõêü»! ÖõóéêÜ ôï åí ëüãù áðáñÜäåêôï ðáíü áíáóôÜôùóå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ Ýêáíáí êéíÞóåéò þóôå íá êáôÝâåé, êÜôé ðïõ óõíÝâç ëßãá ëåðôÜ ìåôÜ.

http://www.metrosport.gr/ivristiko-pano-opadon-tis-ael
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

guest4

• Guest
Πανό στην Τούμπα που να γράφει¨:
" Γαμώ την Ελλάδα σας και τον Παρθενώνα σας¨"

Δεξιά την βουλγάρικη και αριστερά την τούρκικη.

Σκατόβλαχοι γαμώ τη ράτσα σας 

Offline sabbath

• Αλλαγή
γαμω την ψυχολογια μας....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

guest4

• Guest
το παιχνίδι είναι καρμπόν με την αεκ.
όλοι άμυνα και αντεπιθέσεις.
εντίνιο ανύπαρκτος. δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα
από τότε που ήρθε. μόνο το γκολ στο γαυρο.

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Μας πήρε ο κατήφορος...Ισοπαλία στο 90'
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
καλο μας καλοκαιρι παιδια.αυτη η ομαδα ουτε θελει ουτε μπορει.ειναι ηδη διακοπες.γαμω την πουτανα μου ποιος τους ακουει ολη μερα τωρα.ΣΙΧΤΙΡΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.

ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Τους εχετε αναστησει ολους ρε κοπροσκυλα αντε γαμηθητε

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Γαμώ τα όλα μου

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Βιάστηκα να μιλήσω...Ούτε καν ισοπαλία...Ελπίζω να συνέλθουν γιατί έχουμε και τα play off...
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μας πήρε ο κατήφορος...Ισοπαλία στο 90'

καλα θα τανε η ισοπαλια.......

Αμα δεν καταλαβαινουν οτι ο μουν ειναι ανεκδοτο (καλυπτε το τυρι που σκοραρε) ειναι ανεκδοτα και οι ιδιοι

Μονοτερμα στο δευτερο, καλη εμφανιση, δυο γκολ ανεκδοτα

αιντε, σχεδον γαμησανε μια χρονια που μεχρι την 25 αγωνιστικη ηταν απ τις καλυτερες

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Κοφτέ τους αφορισμούς.
Μερικοί παίχτες πχ εντίνιο είναι όντως τραγικοί.
Αλλα σήμερα τους είχαμε κατοχή 85-15.
Είχαμε 2 δοκάρια
Πιέζαμε συνεχώς
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ CENTER-FOR!!!
Μην ακούω μαλακίες τώρα.Mε 2 δοκάρια μέσα θα λέγαμε ότι πατήσαμε τους μπουρτζόβλαχους,μεγάλη εμφάνιση κτλ...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ PLAY-OFF REEEEEEEEE!

PS:μπουρτζόβλαχοι εύχομαι να μείνετε στην a,εύχομαι,για να ξαναπαίξουμε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ντροπή που αφήσατε στην κατηγορία αυτή την ομάδα,
ντροπή που κάνετε εδώ και 3 αγωνιστικές κάθε προσπάθεια να μειώνετε τον τεράστιο  κόσμο του ΠΑΟΚ και να δίνετε πατήματα σε ρούληδες και τυριά να αναρτούν πανό, να μισούν με τόσο πάθος τον ΠΑΟΚ μας...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που αφήνετε αγωνιστικά αναπάντητα όλα αυτά!

ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ ΝΑ μείνει στην κατηγορία η φάρα αυτή των κωλότυρων που μισεί τον ΠΑΟΚ πιο πολύ και από την αρρώστεια...

Ευτυχώς πάντως εκεί στην ΠΑΕ που "πηγαίναμε για πρωτάθλημα" και το μεταδώσατε στους παίκτες, στα media και παντού...

με μια λέξη...ΝΤΡΟΠΗ

συγχαρητήρια Πάμπλο για το γκολ...ήταν ωραίο, το πλάνο στο τέλος όπου φάνηκες να έχεις λιώσει φτάνει...
όσο για το φάντασμα από τη Βοσνία... σβήστε τη με τις ευκαιρίες γιατί πονάνε τα μυαλά μας...
αγωνιστικά δε με πολυνοιάζει για τίποτα αλλο

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Δεν ειναι τα 2 δοοκαρια ειναι οτι σολα τα σημαντικα ματς χανουμε και το παραμυθι με την τυχη πρεπει να τελειωνει

Offline sabbath

• Αλλαγή
πωπω πολυ ευκολα γαμιεται η ψυχολογια τους....μετα την ηττα απο τον αρη τιποτα....για δευτερη θεση στα play offs μονο αν οι αλλοι θα ναι χωμα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline james4

• Αποστολή
  • **
κραξτε οσο θελετε πετε οτι ειναι να πειτε στα πλει οφ κρινεται η χρονια τα υπολοιπα το καλοκαιρι

ΤΟ ΤΣ.ΛΙΓΚ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Offline petrov

• Αλλαγή
Όταν λες ότι κάνεις πρωταθλητισμό, θα έχεις και πίεση. Θα έχεις και ευθύνες. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό δε μετατρέπονται σε σάκο του μποξ από τη μία μέρα στην άλλη. Ο Σορλέν αυτή τη στιγμή αν γυρίσει στη Γαλλία δεν παίζει ούτε στη Β εθνική. Ο Μούσλι πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την προοπτική να γραφτεί σε περιπατητικό σύλλογο. Ο Τσιρίλο ασταθής. Την αλήθεια κατάματα πλέον μάγκες. Όχι άλλα χαϊδολογήματα. Για 3 συνεχόμενες Κυριακές η ομάδα δε βλέπεται. Τι απέγινε ο Π.Α.Ο.Κ. που καμαρώσαμε για παραπάνω από ένα γύρο;

bagos1

• Guest
ομαδα προβλεψιμη μας εχουμε μαθει και οι πετρες οταν παιζεις και με 3 παικτες λιγοτερο,  ευτυχως που τα σκουλικια πανε τελικο και θα βγουμε σιγουρα ευρωπη φοβαμαι πολυ τον εξευτελισμο στα επομενα παιχνιδια. καμια απολυτος βοηθεια απο τον παγκο η τακτικη της γιομας δεν περναει αλλο ας δοκιμασουνε και τιποτα αλλο

ive4

• Guest
κραξτε οσο θελετε πετε οτι ειναι να πειτε στα πλει οφ κρινεται η χρονια τα υπολοιπα το καλοκαιρι

ΤΟ ΤΣ.ΛΙΓΚ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ποιο έτος ;

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
δυστυχως χασαμε απο τη χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος....

δυστυχως αναστησαμε αυτους που μας μισουν οσο κανεναν αλλο....

να μην αδικησουν τον εαυτο τους... προσπαθεια για οσο απεμεινε...