Author Topic: ΠΑΟΚ - κουλα 21/3 19.00  (Read 7123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ - κουλα 21/3 19.00
« Reply #140 on: March 21, 2010, 22:10:49 »
οχι φιλε reset ..

επετρεψε μου να διαφωνησω...

αν 5 αγωνιστηκες πριν απο το τελος εισαι στο -2 δεν κρυφοκοιταζεις...  πεφτεις με τα μουτρα και αρπαζεις...

και οτι εγινε στο χαριλαου εγινε... εδω καποτε στη ριζουπολη καποιοι ειχαν φαει 3 και εχασαν πρωταθλημα και ισχυριζονταν οτι ειχαν και φανελα...

εμεις το πιστευαμε... και οι αλλοθρησκοι???? "ποιος ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ???"

δυστυχως τους επιβεβαιωσε η ομαδα με μια ασχημη εμφανιση.... οποιες κι αν ειναι οι δυνατοτητες αυτης της ομαδας...  και κατα την αποψη μου.. ειναι ο πρωταθλητισμος...

καποιοι σημερα δε μπορω να πω οτι εφταιξαν.. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ....

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #141 on: March 21, 2010, 22:12:27 »
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΑΝΙΚΑΤΟΤΗΤΑ

Arthur Clarke

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #142 on: March 21, 2010, 22:18:38 »
η μεγάλη απογοήτευση οφείλεται και στην μεγάλη αισιοδοξία που προκλήθηκε πριν 2 αγωνιστικές..

όσοι είχαμε χαμηλά την μπάλα και κρυφο-κοιτούσαμε την κορυφή χωρίς όμως να είμαστε υπερόπτες δεν έχουμε απογοητευτεί τόσο όσο να τα παρατήσουμε τώρα όλα και να γκρεμίσουμε ότι καταφέραμε να χτίσουμε.

ο στόχος παραμένει ο ίδιος.. φέτος έκανες και κάνεις πρωταθλητισμό αυτό που είχες θέσει εξαρχής όσο δυσκολο και αν ήταν αυτό

σε υπολογίζουν

όσο πιο γρήγορα συνέλθει η ομάδα τόσο περισσότερες ελπίδες θα έχει για το κάτι παραπάνω στα πλέι οφς..
γιατί το C.L είναι το βήμα παραπάνω μην γελοιωμαστε

σήμερα 1 λάθος μας στοίχισε, αυτά έχει το ποδόσφαιρό.. δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι και εξω τίποτα.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..

φιλε σωστα τα λες και συνεχιζουμε....αλλα οταν σου κανει αυτο το δωρακι ο γαυρος και δεν το εκμεταλευεσαι ε τοτε τουλαχιστον η σημερινη βραδια ειναι σκετη απελπισια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

pavlosk

• Guest
« Reply #143 on: March 21, 2010, 22:24:55 »
Θα πρέπει μερικοί να συγκεντρωθούν και στα play off να δείξουν χαρακτήρα για να μην καταλήξουμε σαν την λάρισα πέρσι.

Δεν θέλω να βρίσω, δεν θέλω να χαλαστώ και άλλο θέλω απλά να ηρεμήσω και να δω τι θα γίνει μέχρι το τέλος.
Και το τέλος δεν είναι η 30 αγωνστική αλλα η 6 αγωνιστική των play off

pavlosk

northeagle_4

• Guest
« Reply #144 on: March 21, 2010, 22:27:11 »
το ξενερωμα ειναι πολυ μεγαλο σημερα,δυσκολα να τα δεις ψυχρα....
 εμενα δεν με ξενερωσε τοσο η ηττα οσο η ασχημε ψυχης και ψυχολογιας των παικτων μας που απο ενα σημειο και μετα δεν το πιστευαν....
 Δυστυχως μονο λιγοι (Ιβιτς,Γκαρσια,Κοντρερας) ηταν στο γηπεδο σημερα,οι υπολοιποι πιθανον ακομα ηταν στο ματς της περασμενη κυριακης και σε αυτο μονο ο προπονητης δεν εχει ευθηνη.
Δεν θα σταθω ουτε στο οτι παιζαμαι χωρις δεξια πλευρα ελεω σπαθα αλλα ουτε στον κακο που χαρισε κοκκινη η ευθηνη για σημερα ανηκει ολοκληρωτικα σε παικτες και κοσμο που μεχρι σαββατο βραδυ ασχολουταν με το λικι...
 ξεχωριζω μονο τον Σερβο,τον χιλιανο  και τον Γκαρσια.
Ο χαλκιας εινα 2 χρονια μεσα στους 3 κορυφαιους,συμβαινουν αυτα δυστυχως....Μην μασας.
 Πρεπει να ανασυνταχτει η ομαδα οπωσδηποτε πριν ειναι αργα και αδικησουμε τους εαυτους μας.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #145 on: March 21, 2010, 22:27:29 »
1=λοιπον.χασαμε απο μια ομαδα της πλακας!!!πολυ κατωτερη!!!απαραδεκτο να χασεις απο ενα τετοιο αντιπαλο σ αυτη τη κρισιμη στιγμη!
2=για μενα ολο το παιχνιδι χανεται στο λαθος του χαλκια.το χανουμι δεν υπηρχε περιπτωση να μας εβαζε γκολ.
3=ναι ειμασταν τραγικοι οσον αφορα την αναπτυξη και την αμυντικη λειτουργια.ομως ακομη κι ετσι καναμε φασεις.και πολλες.απλως δεν υπηρχε η ψυχολογια να το βαλουμε το γκολ.
4=ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ,ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Μ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ!!!ΟΥΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΠΤ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #146 on: March 21, 2010, 22:36:14 »
Τι ειδα εγω χωρις να εχω διαβασει κανενα αλλο ποστ.
Χασαμε για 2 λογους: εξωαγωνιστικους και αγωνιστικους.
Οι εξωαγωνιστικοι ειναι ο παλιοπουστας ο Σπαθας που μας αφησε χωρις Βιερινια κυριως και δευτερευοντως Σνατσ. Ειδικα με τον πρωτο μεσα, νομιζω θα εκανε παρτυ απο κεινη τη μερια. Ο δευτερος εξωαγωνιστικος λογος ειναι ο Κακος που δεν εδωσε την δευτερη κιτρινη στο Γιαχιτς. Με 10 το αεκ αν επαιζε ολα θα ηταν αλλιως. Ο ιδιος παλιοπουστας που ειχε καθαρισει σαν αυγο περυστι το Σορλεν. Καποιοι διπλα μου επαν οτι ο γιαχιτς μπορει να μην ειχε προθεση, εγω πως το ειδα παιζει καθαρα με προθεση να τη χτυπησει με το χερι. Θα δουμε.
Ο εξωαγωνιστικος λογος ειναι οτι δεν εχουμε σεντερφορ. Ηδη μετα την ευκαιρια που εχασε ο Μουσλιμοβιτς με Πανθρακικο οπου εξ επαφης για μενα τελειωσε ως παιχτης. Τοτε προσχωρησα στο γκρουπ των αντιμουσλικων. Ειμαι εξω φρενων μαζι του, ειναι μεγαλο ταγαρι τελικα, με απογοητευσε παρα πολυ τελικα. Τον ειχα πιστεψει αλλα ενταξει δεν μπορω να κλεινω τα ματια μου. Εγω αν ημουν στη θεση του θα εκανα 50% μειωση μισθου στον εαυτο μου.Περα απο το αχαστο, ηταν ο αδυναμος κρικος στο πρωτο ημιχρονο οπου το αεκ το παιζαμε στο μισο γηπεδο. Λυπαμαι για αυτον επεσα εξω, περιμενα οτι καποτε θα ξυπνουσε και θα εδειχνε την αξια του. Εβλεπες Βιτολο και Γκαρσια να ματωνουν σε ενα εκπληκτικο παιχνιδι και αυτος ανυπαρκτος και αχρηστος.Νομιζω αν τον αλλαζε θα ηταν η πρωτη φορα που θα την ακουγε απο τον κοσμο.
Το ιδιο χαλια μαζι με μουσλιμοβιτς και το μαυρο αγγουρι απο την πορτογαλια, ενα γκολ με γαυρο και απο κει και περα δεν επαιξε ποτε στον ΠΑΟΚ στοιχειωδη μπαλιτσα. Ειναι σεντερφορ αυτος? Τριτη απογοητευση ο Κουτσια, θλιβερος στην πλειοψηφια των φασεων. Εξακολουθει να εχει το αλλοθι του "νεου" αλλα οχι για παντα. Μας γανιασε σημερα.
αυτα ειδα εγω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

giannis80

• Guest
« Reply #147 on: March 21, 2010, 22:39:01 »
Η αντιμετώπιση των 2 paixnidixn από την διοίκηση τις ομάδας είναι άστοχη.Ησυχία,ησυχία,ησυχία, φάε την πούτσα από τον Σπάθα.Κι αφού την τροs,ασχολείσαι 1 βδομάδα με τον σπάθα και βγάζεις ανακοινώσεις κτλ και βγάζεις προς τα έξω ότι θεωρείς το προτατλhμa τελειωμένο.Ξανά μάνα ησυχία, ησυχία, ησυχία, e ξανά φάε πούτσα από μια ανύπαρκτη ομάδα που την είχες 90 λεπτά στο μισό γήπεδο και δεν άλλαξε μια μπαλιά.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #148 on: March 21, 2010, 22:47:05 »
Η αεκ ηξερε μια χαρα πως να παιξει σημερα. εμεις ξεσκιστηκαμε, τρεξαμε, ιδρωσαμε και δεν καναμε ουτε μια ευκαιρια της προκοπης. η αεκ παιζοντας χαλαρα, χωρις πολυ πολυ τρεξιμο, πασουλες και διωξε στου διαολου τη μανα οποτε τα βρισκεις σκουρα, πετυχε το γκολακι απο μια φαση 3ης δημοτικου και μια χαρα. χωρις πολλα πολλα. ουτε καν ιδρωσανε τα μαλακισμενα με τα κιτρινα. αξιοι της μοιρας μας, μπορουσαμε να ειμαστε στο -2 αλλα δε γαμιεται. μακαρι του χρονου να βελτιωθουμε ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ οσο φετος ετσι ωστε στο τελος του πρωταθληματος να ειμαστε +10. η χρονια για μενα καπου εδω τελειωσε, στα πλει οφ να παρουμε καμια νικη για το ουεφακι και σι γιου νεξτ γιαρ.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #149 on: March 21, 2010, 22:51:25 »
Αυτό ήταν ένα μάθημα σε όλα τα ΠΑΟΚια που συμπαθούν τα σκατοχανούμια....που κάθονται και χάνουν για να πάρει πρωτάθλημα το χανούμι,επειδή το συμπαθούν...είδατε σήμερα πως η πιο σιχαμένη ομάδα στην ελλάδα ξηγήθηκε.έχουμε κάτσει και έχουμε χάσει 6-2,0-4 ΜΗΠΩΣ και σηκήκωσουν πρωτάθλημα,τους έχουμε δώσει την ΤΟΥΜΠΑ για να κάνουν φιέστα τίτλου(1993) και είδαμε σήμερα πως σκύλιασαν τα μπάσταρδα για να κρατήσουν την νίκη.Ενώ ήξεραν πως η βαζέλα έχανε.Καλό ύπνο αδέρφια ΠΑΟΚια,συνεχίστε να είστε αγνοί και αθώοι και να συμπαθείτε τα μπασταρδα τα χανούμια.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

ive4

• Guest
« Reply #150 on: March 21, 2010, 22:53:32 »
όχι ρε έπρεπε να κάτσουν να χάσουν...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #151 on: March 21, 2010, 22:55:28 »
γιατί ρε περσέα?ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ???ή ήταν παιχνίδι ύψιστου ενδιαφέροντος για αυτούς???
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

ive4

• Guest
« Reply #152 on: March 21, 2010, 22:57:26 »
όλοι θέλουν να μπούν στα πλέι οφς με καλύτερη βαθμολογία.
Ούτε θα θελα να κερδίζαμε αβαβά.

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #153 on: March 21, 2010, 23:08:48 »
Μεγαλη πικρα σημερα.

Η ομαδα εχει ενα προβλημα που δυστυχως δεν το εχει ξεπερασει ακομα.
Δεν εχει τη ψυχολογια ή την ικανοτητα να αντιδραει οταν δεχεται πρωτη γκολ.
Δεν εχει ανατρεψει ποτε παιχνιδι φετος, μπορει και περσυ.
Ισως βαραινουν τα ποδια, ισως παει να γινει κομπλεξ οπως ηταν αυτο με τα ντερμπι, ισως εχουν μαθει σε ενα συγκεκριμενο
τροπο παιχνιδιου και δεν μπορουν να ανταποκριθουν αλλιως. Σιγουρα υπαρχει και θεμα (αν)ικανοτητας.

Κι εγω πιστευω οτι αν δε γινοταν το τσαφ, κουτσα στραβα θα βαζαμε ενα γκολ
και θα το παιρναμε το ματς.
Αλλα επειδη τα τσαφ γινονται και παντα θα γινονται στο ποδοσφαιρο, πρεπει σιγα σιγα να φτιαξεις ομαδα
που θα μπορει να ανταποκρινεται και σε τετοιες συγκυριες.

Οι καταρες σε συγκεκριμενους παικτες δεν οφελουν σε τιποτα τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη κατα τη γνωμη μου.
Ο Μουσλιμοβιτς ειναι με διαφορα το καλυτερο σεντερ φορ της Σουπερ Λιγκα και με τα γκολ του στα πλευ-οφ θα ειμαστε
του χρονου στα προκιματικα του τσαμπιονς λιγκ.

Το καλοκαιρι οι κινησεις που πρεπει να γινουν, θελω να ελπιζω οτι
θα γινουν και δε θα επαναληφθουν τα λαθη του καλοκαιριου στο μεταγραφικο σχεδιασμο. Αλλα τωρα προεχει
η κατακτηση της 2ης θεσης παση θυσια.

Kατα τα αλλα, αυτο που εγινε με το χανουμι φετος δεν υπαρχει. 6 βαθμους απο το πουθενα μας πηραν.
Με ενα Α' Ημιχρονο στο ΟΑΚΑ που δεν εκαναν φαση και μια απιστευτη ενεργεια του Σκοκο και με ενα τσαφ σημερα.
Η λογικη λεει οτι πρεπει να τους παρεις 4-6 βαθμους στα πλευ-οφ.
« Last Edit: March 21, 2010, 23:20:23 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #154 on: March 21, 2010, 23:09:44 »
 οποιος φοβαται παει και κοιμαται
βρειτε λεφτα (πεστε μας να βαλουμε και αλλα αντεχουμε),παρτε παικτες πρωταθλητισμου,οργανωστε καλυτερα την ομαδα ,δεν ξερω τι θα κανετε αλλα αυτο δεν αντεχεται.δεν υπαρχει ενας παικτης να παρει την ομαδα στην πλατη του.ενας.ο βιερινια ειναι μισος ΠΑΟΚ λειπει και κανουμε τον σταυρο μας.
χανετε στην ψυχολογια . για επαγγελματιες παικτες ανεπιτρεπτο. για παικτες του ΠΑΟΚ 2 φορες ανεπιτρεπτο.
οσοι περιμενετε καλυτερη τυχη στα πλαυ οφ αλλαξτε πλευρο. απλα δεν το πιστευουνε. και αυτο ειναι οτι χειροτερο.σε μια εβδομαδα καταστρεψανε ολοκληρη χρονια.θελουμε πολλα χρονια να περασουμε το ποκ. παρα πολλα.μιζερια.και βλεπεις αλλους που δεν εχουν ομαδα αλλα εχουν αρχιδια.
και επιτελους βαλτε τον παπαζογλου σεντερ φορ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #155 on: March 21, 2010, 23:12:46 »
Λοιπον...για μενα ο ΠΑΟΚ δεν επρεπε να προσεγγισει το πρωταθλημα στις τελευταιες αγωνηστικες σαν ΦΛΩΡΟΣ...Θυμαμαι το χανουμι επι Σαντος να διεκδικει το πρωταθλημα στα ισα και να βγαινουν οι παικτες της και να λενε οτι δεν πανε για πρωταθλημα....και θυμαμαι να τους κοροιδευω για αυτον τον λογο....

Ενω εδω μιλαμε για ποδοσφαιρο και ΠΑΟΚ...μια ομαδα που οι βασεις της υπαρξης της ειναι επαναστατικες και κοντρα....μια ομαδα με αρωμα ντομπροσυνης και μαγκιας, που εφτιαξε και διατηρησε το αιμα της μεσα σε αυτες τις συνθηκες.....Βλεπουμε τελικα ενα ματσο φοβισμενα παιδακια που ντρεποντε να πουν οτι πανε για το πρωταθλημα μηπως και τους χτυπησει κανεις....

Για μενα δεν ειναι δυνατον να λεει ο προεδρος του ΠΑΟΚ οτι απαγορευεται η λεξη πρωταθλημα....Αφου το διεκδικεις.....

Και ερχομαι και ρωταω....τι στο διαολο θα αλλαζε αν λεγαμε οτι ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....???????

Και με πειραζει ακομα περισσοτερο που ακουω ΠΑΟΚτσηδες να μιλανε και να λενε οτι δεν πρεπει να σκεφτομαστε πρωταθληματα και λοιπους τιτλους....

Ναι ρε....χασαμε απο μια μαλακια εξοδο του Χαλκια...τι σημαινει αυτο....οτι αμα την απεκρουε τοτε καλα σκεφτομασταν....ενω τωρα που την εκανε χορευταρας λεμε γιατι τολμησαμε????

Εγω στεναχωρεθηκα παρα πολυ αλλα τους παικτες δεν τους σταυρωνω...απλα ειδανε παιχνιδι με παιχνιδι και ενω αγχωθηκανε με στοχο το πρωταθλημα...... ;)
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #156 on: March 21, 2010, 23:15:02 »
Αχ ρε μπακαμπακα...αχ βρε Αθανασιάδη πούπουλο. Ωρες ώρες σας λησμονώ!!

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #157 on: March 21, 2010, 23:24:19 »
ÓÞìåñá, äåí îÝñù áí ôï êáôÜëáâáí, ôá ãáôÜêéá ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôçò ÐÁÅ Ð.Á.Ï.Ê, áëëÜ êáé ôá ãáôÜêéá ôçò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ Ð.Á.Ï.Ê, Ý÷áóáí ôï ðñùôÜèëçìá.

ÔåëéêÜ áõôü ôï ãáìçìÝíï ôï ðñùôÜèëçìá ìüíï ï ëáüò êáé ï ðñïðïíçôÞò ðßóôåõáí üôé ìðïñåß íá êáôáêôçèåß.

Êáé Üíôå ï êüóìïò äåí ôá ðáñÜôçóå Üëëá ðïëý ðéï äýóêïëá ÷ñüíéá, ôïí ðñïðïíçôÞ ðïõ ó’ Ýöôáóå, üóï êáíåßò Üëëïò ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá, ôüóï êïíôÜ óôç êáôÜêôçóç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ðùò èá ôïí êñáôÞóåéò;
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

ive4

• Guest
« Reply #158 on: March 21, 2010, 23:28:49 »
άστοχο τελείως. Οτι μένουμε εκτός πρωταθλήματος είναι ευθύνη παικτών και διοίκησης ;
Τα ίδια γατάκια ήταν πούμα στο Καραϊσκάκη.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #159 on: March 21, 2010, 23:40:09 »
ÄçëáäÞ óôï ðáé÷íßäé ìå ôá óêïõëÞêéá ðïõ ó’ Ýóêéóå ôï êïñÜêé êáé äåí ó’ Üöçóáí íá êÜíåéò ðñïèÝñìáíóç ðïéüò öôáßåé åãþ;

Êáé Üíôå áõôü Þôáí åêôüò Ýäñáò, óÞìåñá, ç êáñôïýëá ðïõ ôçí Ýðíéîå ôï êïñÜêé, ðÜëé åãþ öôáßù;

¼óï ãéá ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò óÞìåñá äåí åßäá áðü êáíÝíáí ðÜèïò êáé ðßóôç ãéá íßêç êáé óêýëéáóìá, óå Ýíá ôüóï ïñéáêü ðáé÷íßäé, äåí åßäá ôï ðÜèïò ðïõ åß÷áí ìå ôïí âÜæåëï êáé ìå ôïí ãáýñï, ãé’ áõôü ôïõò ÷áñáêôÞñéóá ãáôÜêéá.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.