Author Topic: ΠΑΟΚ - κουλα 21/3 19.00  (Read 7154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ - κουλα 21/3 19.00
« Reply #121 on: March 21, 2010, 18:57:02 »
Τhnx man!!

Βρηκα κι αυτο

http://www.anaimgr.tv/

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #122 on: March 21, 2010, 20:19:27 »
ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΡΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΚΚΚ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #123 on: March 21, 2010, 20:30:57 »
Απίστευτο... 0-1 ο gay και χάνουμε εμείς ...
 :smack:
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #124 on: March 21, 2010, 20:52:21 »
κηδεια

ελπιζω στα πλευ οφ να δουμε κατι διαφορετικο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

gabriello

• Guest
« Reply #125 on: March 21, 2010, 21:00:48 »
με νικη σημερα ημασταν στο -2...και με 2 ματς του βαζελου εκτος ειχαμε μεγαλες πιθανοτητες να μην παιξουμε πλευ οφ....

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #126 on: March 21, 2010, 21:02:48 »
Χάλια μαύρα. Χάσαμε τα άχαστα και φάγαμε ένα ανύπαρκτο γκολ. Α ρε την τύχη μου μέσα...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #127 on: March 21, 2010, 21:05:43 »
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...
δε μιλαω για απαραδεκτη ομάδα γιατί μερικοί δώσαν ψυχή σήμερα και είναι άδικο να τους τσουβαλιάζεις με τους απαράδεκτους:
Κούτσα, Μούσλι, Λίνο, Αραμπατζή

ειδικα για μούσλι πλέον το λέω ανοικτά...είναι ΛΙΓΟΣ και ανίκανος!
αποθεώστε πάλι οι λοιποί! μομφή και στον Σάντος απο εμένα γιατί ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ κρατάει τον μεγαλύτερο παλτό του γηπέδου μέσα και βγάζει Εντίνιο ε3τρεμ...
προκλητική ασυλία στον ανύπαρκτο! Ο Σορλεν βγήκε και δε ξανα κατεβήκαμε με αξιώσεις... για να παίξεις ΕΣΥ ΡΕ μούσλι!

και λέω ανύπαρκτο γιατί:
μέχρι και ο ίβιτς είχε καλύτερες τοποθετήσεις από αυτόν, αλλά δυστυχώς δεν είχε τελειώματα...τα κοντρόλ του είναι ένα εμετός. οι πάσες του το ίδιο!

δε σεβάστηκε ούτε ότι Βιτόλο, Γκαρσία, Κοντρέρας και Μαλεζάς σκύλιασαν για να σε έχουν 70 λεπτά στην επίθεση ρε παλτό εσένα και τους 3 που σε περιβάλλουν και αντί αυτού σε έκανε γιο γιο ο μανωλάς και ο μαιστόροβιτς...θα επιστρέψει και ο καραγκιοζόπουλος να σε κάνει και αυτός γιο γιο...

2 στις 15 σεντρες πέρασαμε...ΤΡΑΓΙΚΟ!

σήμερα μερικοί είσασταν απλά λίγοι! δεν σεβαστήκατε τον κόσμο που ΓΑΜΗΘΗΚΕ να σας έχει στα ώπα ώπα και εμφανίζεστε ΕΤΣΙ?
ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΤΡΑΓΙΚΟΙ

κρίμα...αλλάξτε μυαλά να δούμε ΠΑΟΚ στα playoff...

ΤΩΡΑ ΣΒΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤο σάπιο μήλο... έλεος! αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ μεγαλύτερη

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #128 on: March 21, 2010, 21:08:55 »
τωρα που χασαμε, μπορω να το πω. φοβομουν πολυ πως αν κερδιζαμε τα ληκια. θα χαναμε βαθμο η βαθμους απο το χανουμι. επειδη εδω και καιρο, μας ειχαν "αποκοιμησει" μια χαρα τα χανουμια οτι "παρτε το, εσεις θαλουμε να το παρετε κτλ"...υπουλες νυφιτσες... οποτε μια ηττα ισως ηταν πιθανη.
καλα λεει ο νορθ, μεχρι τελους θα σας παμε και θα λετε bakayoko και θα παραμιλατε... ;)

δυστυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 παιχτες του ΠΑΟΚ πεταξατε ομως τους κοπους μια χρονιας σε 90 λεπτα. παιρνετε πολλες χιλιαδες ευρω, για να μην μπορειτε να πιστεψετε οτι ειστε φετος πρωταθλητες.

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: March 21, 2010, 21:14:37 »
Το ανέκδοτο με τον μουσλίμοβιτς έχει παρατραβήξει.
Μερικοί παίχτες είναι πολύ λίγοι για τον ΠΑΟΚ
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #130 on: March 21, 2010, 21:21:42 »
Αυτό το πρωτάθλημα ήταν δώρο. Αν είχε πόδια η κούπα θα έτρεχε και θα ερχόταν μόνη της στη Θεσσαλονίκη.
Τους τελευταίους δύο μήνες έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να το πάρεις κι εσύ πας και πέφτεις αμαχητί στα δύο πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς. Σίγουρα πολλοί παίκτες όταν έπρεπε να δείξουν ψυχή αποδείχτηκαν γατάκια. Κάποιοι άλλοι δυστυχώς ήταν πολύ κατώτεροι αγωνιστικά από αυτό που περιμέναμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κρίμα ρε πστ μου, είμαι πολύ απογοητευμένος. Όλα υπέρ μας ήταν ...  >:(
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #131 on: March 21, 2010, 21:22:37 »
ολοι τη βδομαδα ασχολουμαστε με τη σφαγη στο χαριλαου.οι παικτες στον κόσμο τους.Συγχαρητηρια καταφερατε να πεταξετε στα σκουπιδια ολα όσα με κόπο χτισατε εσεις και ο προπονητης.Πονεσαν τα ματια μας.Και σε ξεφτιλιζει και ο γαβρος.Σου λεει εγω τη μαγκια μου την εκανα.
Αδιαφορια.Αναπτυξη χωρις συστημα.Παικτες αφηρημενοι.Και υστερα κοροϊδευουμε την αεκ γιατι εχει στόχο το τσου λου
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #132 on: March 21, 2010, 21:36:10 »
εγώ ξέρω ότι ο γαύρος σήμερα μας έδωσε το πρωτάθλημα και εμείς δεν το πήραμε. Παιδικά λάθη και εμφανίσεις σαρδέλας στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. σκατά και απόσκατα. δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. ξενέρωσα πολύ αυτά τα 2 ΣΚ. δεν με απασχολούν ούτε τα play off πλέον. άλλωστε με τέτοιες εμφανήσεις εκεί η πούτσα θα πέσει σύννεφο... Δεν λέω ότι δεν θα πάω στο γήπεδο να στηρίξω την ομάδα. απλά δε θα έχω άγχος για το αποτέλεσμα πλέον. Από του χρονου πάλι το άγχος με την αισιοδοξία ότι ίσως δω κάποτε ένα πρωτάθλημα στην Τούμπα!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #133 on: March 21, 2010, 21:38:46 »
Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδα που δεν κατέβηκε στο γήπεδο και σε 90 λεπτά μονότερμα δεν καταφέρνεις να κάνεις τίποτα είσαι άξιος της μοίρας σου... Όλα τα άλλα δυστυχώς είναι νά'χαμε να λέγαμε...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: March 21, 2010, 21:48:17 »

οσο για το χανουμι...  αν μας βαλει παλι γκολ ο μπλανκο τι να πω...

ΚΟΛΑΣΗ!!!!

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Γ@ΜΩ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΜΟΥ....

μερικοι να αφησουν τη φανελα στα αποδυτηρια και να μην την ξανακουμπησουν....

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #135 on: March 21, 2010, 21:50:38 »
ολοι τη βδομαδα ασχολουμαστε με τη σφαγη στο χαριλαου.οι παικτες στον κόσμο τους.Συγχαρητηρια καταφερατε να πεταξετε στα σκουπιδια ολα όσα με κόπο χτισατε εσεις και ο προπονητης.Πονεσαν τα ματια μας.Και σε ξεφτιλιζει και ο γαβρος.Σου λεει εγω τη μαγκια μου την εκανα.
Αδιαφορια.Αναπτυξη χωρις συστημα.Παικτες αφηρημενοι.Και υστερα κοροϊδευουμε την αεκ γιατι εχει στόχο το τσου λου

Ακριβώς αυτό, κοιμηθήκαμε κανονικά, καμιά συγκέντρωση πάνω στον αγώνα ,αυτό το πρωτάθλημα το χάσαμε μονοί μας δυστυχώς ,και τα πλέι οφς δεν είναι πολύ μακριά, εκεί σε θέλω μάστορα...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #136 on: March 21, 2010, 21:55:53 »
η σημερινη ηττα σε συνδιασμο με την νικη του γαυρου και την ευκαιρια που χασαμε για διεκδικηση πρωταθληματος μεχρι το τελος για μενα ειναι μεγαλυτερη απογοητευση και απο τον χαμενο ημιτελικο με την μπενετον....

δεν εχω κατι αλλο να πω....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #137 on: March 21, 2010, 21:56:09 »
Η νίκη του γαύρου σήμερα είναι αφιερωμένη στους αυλοκώλακες κονδηλοφόρους  που μας ζάλισαν τα αρχίδια όλη τη βδομάδα ότι για την πουτσα στο χαριλάου έφταιγε ο σπάθας.
Απλά τα πράγματα,το βρακάκι μέχρι σήμερα χεσμένο ήταν.
Όταν έχεις ομάδα με αρχίδια δεν τρως πρόλογο ούτε από έδρες ούτε απο σπάθες ούτε από τίποτα,παίζεις τη μπάλα σου πέρνεις το ματσάκι και όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

reset4

• Guest
« Reply #138 on: March 21, 2010, 22:03:12 »
η μεγάλη απογοήτευση οφείλεται και στην μεγάλη αισιοδοξία που προκλήθηκε πριν 2 αγωνιστικές..

όσοι είχαμε χαμηλά την μπάλα και κρυφο-κοιτούσαμε την κορυφή χωρίς όμως να είμαστε υπερόπτες δεν έχουμε απογοητευτεί τόσο όσο να τα παρατήσουμε τώρα όλα και να γκρεμίσουμε ότι καταφέραμε να χτίσουμε.

ο στόχος παραμένει ο ίδιος.. φέτος έκανες και κάνεις πρωταθλητισμό αυτό που είχες θέσει εξαρχής όσο δυσκολο και αν ήταν αυτό

σε υπολογίζουν

όσο πιο γρήγορα συνέλθει η ομάδα τόσο περισσότερες ελπίδες θα έχει για το κάτι παραπάνω στα πλέι οφς..
γιατί το C.L είναι το βήμα παραπάνω μην γελοιωμαστε

σήμερα 1 λάθος μας στοίχισε, αυτά έχει το ποδόσφαιρό.. δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι και εξω τίποτα.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: March 21, 2010, 22:07:53 »
Ξεφτύλα και ντροπή..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ