Author Topic: Αξιότιμη οικογένεια Σπάθα  (Read 6337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Απ: Αξιότιμη οικογένεια Σπάθα
« Reply #100 on: March 17, 2010, 21:04:43 »
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί... κατάλαβες μουνόπανο?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #101 on: March 17, 2010, 21:12:53 »
AΠΟΚΑΛΥΨΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!
17.03.10

http://www.hb-net.gr/ κάντε κλικ σ αυτήν την σελίδα και θα καταλάβετε πολλά για πατέρα και  γιο Σπάθα
Ο ανθρωπάκος που τόλμησε να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ. Τότε πάλι κατά σύμπτωση πάλι με τον ΠΑΟ διεκδικούσαμε κατι.....

Συνομιλία του Γιάννη Σπάθα με το διαιτητή Σπύρο Βούλγαρη. Τον ευχαριστεί για την «άψογη διαιτησία του» στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-0 (25/2/2002). Τον ρωτά αν στην Κρήτη που πήγε να σφυρίξει συνάντησε τον Λάμπρο Μάρη. Ο Βούλγαρης επιβεβαιώνει ότι συναντήθηκε μαζί του και ότι ο Μάρης τού είπε ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ ενδιαφέρονται για τον «άσο» και ότι είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα. Ο Βούλγαρης απάντησε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί χωρίς να εκτεθεί ο ίδιος. Ο Μάρης «του ζήτησε» κάποιες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Σπάθας είχε ζητήσει έξι κίτρινες κάρτες στον Βούλγαρη. Ο ΟΦΗ εκείνη την περίοδο ήταν στις τελευταίες θέσεις και κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό και ο ΠΑΟΚ ήταν στις πρώτες θέσεις και διεκδικούσε μαζί με τον ΠΑΟ την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπάθας: Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ. Οι άνθρωποι εκεί πέρα, οι φίλοι από την Κρήτη δεν έχουν παράπονα. Μια φάση μπορούσε, αλλά γενικά μου λέει, οι άνθρωποι μου λέει, δεν βαριέσαι, δεν έχουμε. Αμα μας ξαναπαίξει...Θέλω να σε ρωτήσω κάτι Σπύρο.

Σπύρος: Ναι, σε ακούω.

Σπάθας: Εχεις μιλήσει με τον Λάμπρο καθόλου;

Σπύρος: Με τον Λάμπρο τον Μάρη;

Σπάθας: Ναι.

Σπύρος: Ναι, με πήρε τηλέφωνο.

Σπάθας: Περιμένεις κάτι;

Σπύρος: Οχι.

Σπάθας: Εγώ χαίρομαι να περιμένεις, κατάλαβες τι λέω.

Σπύρος: Ο Λάμπρος με πήρε τηλέφωνο το Σάββατο που ήμουν κάτω, στο Ηράκλειο.

Σπάθας: Ωραία.

Σπύρος: Εντάξει; Λοιπόν... και μου είπε, έλα να συναντηθούμε.

Λοιπόν... και πράγματι συναντηθήκαμε. Λοιπόν. Μου είπε, λοιπόν, ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τον άσο και είναι διατεθειμένοι να δώσουνε χρήματα. Λοιπόν, εγώ του είπα, ό,τι μου είπες εσύ...

Σπάθας: Μάλιστα, ναι.

Σπύρος: Και γυρίζει και μου λέει, το ξέρει και ο Γιάννης, το ξέρουνε... και διάφορα τέτοια.

Σπάθας: Τίποτα δεν ήξερα.

Σπύρος: Του λέω, άκουσεέμε να σου πω κάτι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Γιάννη. Μου έχει πει όσο μπορώ, χωρίς να εκτεθώ, να πάω λίγο την ομάδα. Ετσι; Λοιπόν, αλλά από 'κεί και πέρα, Λάμπρο, το μόνο που προέχει είναι ο Σπύρος και τίποτα άλλο. Και γυρίζει και μου λέει, θα σου ζητήσω τότε κάποιες κάρτες. Λοιπόν, και μου ζητάει τα ονόματα που μου είχες δώσει εσύ να μην τα δείξω. Ετσι; Μου είπε ότι οι άνθρωποι στον «άσο» είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποια χρήματα. Ετσι; Εγώ του είπα αυτά τα πράγματα, μπήκα μέσα στο παιχνίδι, από τους έξι που μου είχες δώσει εσύ, παίζανε οι δυο. Οι άλλοι τέσσερις ήταν πάγκο.

Σπάθας: Ωραία.

Σπύρος: Εβγαλα στον έναν...

Σπάθας: Μπράβο.

Σπύρος: Ο οποίος έγινε μετά αλλαγή και μπήκανε δύο από αυτούς. Να σου πω και κάτι άλλο; Και μου είπαν ότι πλήρωναν οι άνθρωποι κάποια χρήματα, χωρίς να μου προσδιορίσει ποσό και μου είπε ότι έχε υπ' όψιν σου ότι στο «Χ» δεν παίρνεις τίποτα. Ετσι ακριβώς, όπως στο λέω. Και του λέω Λάμπρο, το πρώτο που προέχει είναι ο Σπύρος, ακριβώς όπως σου το λέω, και μου έχει πει και ο Γιάννης ότι μπορώ...

Σπάθας: Αδελφέ, εγώ απέναντί σου αγόρι μου θέλω να είμαι εντάξει, γι' αυτό επειδή τους είπα να μη στείλουνε πουθενά τίποτα, θα φροντίσω με τους ανθρώπους να πιούμε έναν καφέ γιατί είναι καλοί άνθρωποι, αλλά θέλω να ακούσεις ότι ο Γιάννης δεν έχει ανακατευτεί σε τίποτα που να ήταν επιλήψιμο για το Σπύρο.

Σπύρος: Και εσύ Γιάννη να ξέρεις ότι ο Σπύρος δεν παίζει χωρίς τον Γιάννη. Εντάξει; Γιάννη, ό,τι θέλεις για το επόμενο, σε περιμένω. 
http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2090&Itemid=9

αφου ασχοληθηκες μαζι μας σου ευχομαστε ολοψυχα να τυριανιεσαι σε ολη σου τη ζωη,
καθικι

ive4

• Guest
« Reply #102 on: March 17, 2010, 21:17:38 »
ποιος ήταν ο διαιτητής που μας είχε αποδεκατίσει σε προηγούμενο ματς από το βάζελος - ΠΑΟΚ 5-2 ; Αυτός που ο Σπάθας του λέει μπράβο ;

giannis80

• Guest
« Reply #103 on: March 17, 2010, 21:18:00 »
Ποτε δεν ζήτησε με προεδρικό διάταγμα ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Στο εργοτέλης-ολυμπιακός, τα παράπονα ήταν κύριwς του εργοτέλη, άρα το ότι φέρθηκε ανωτερα ο ολυμπιακός και είπε δεν έπαιξε καλά, δεν στέκει.Και φυσικά μπορεί κάποιος διαιτητής να δίνει κίτρινη στο πρώτο λεπτό, με την προϋπόθεση φυσικά να γίνει κάτι για να δοθεί κίτρινη.Κι επειδή πολλοί μιλάνε για τον πρώτο γύρο, απλά να υπενθυμίσω ότι από το πρώτο λεπτό τότε οι αρειανοί βαρούσαν ανελέητα όπως και προχτές.Για να μην μιλήσουμε για πέρσι με τον βιτολo.Και τέλος, εύχομαι σε όλη την οικογένεια να ζήσει 200 χρονια ο καθένας.Και από τα 70 τους μέχρι τα 200 να μην μπορούν να κατουρήσουν, να πονάνε τα νεφρά τους, να κάνουν εμετό, να έχουν διάρροιες, να έχουν μειωμένη όραση, να είναι καθισμένοι σε καροτσάκι, να τους ταΐζουν από το στόμα με κρέμες για μωρά, να πάσχουν από αλτζχάιμερ, να μπαινοβγαίνουν σε γηροκομεία, να χέζουν και να βγαίνει αίμα, να κατουράνε και να τσούζουν.

northeagle_4

• Guest
« Reply #104 on: March 17, 2010, 21:20:21 »
ποιος ήταν ο διαιτητής που μας είχε αποδεκατίσει σε προηγούμενο ματς από το βάζελος - ΠΑΟΚ 5-2 ; Αυτός που ο Σπάθας του λέει μπράβο ;

Βουλγαρης 99%.

ive4

• Guest
« Reply #105 on: March 17, 2010, 21:22:40 »
όποιος μπορεί να βρει τις συγκεκριμένες κίτρινες που είχε δείξει πριν το ματς με τον βάζελο και πόσοι παίκτες μας έλειπαν στο 5-2...

mpougatsas

• Guest
« Reply #106 on: March 17, 2010, 21:49:59 »
εδω οι κάρτες περσέα.. 25/2/2001 ήταν το ματς
 http://www.novasports.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=707&mm=1

edit.

10/3 παίζαμε με βάζελο
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?action=match&mid=721&mm=1

και μάντεψε με ποιον άλλον παίζαμε στις 17/3
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?action=match&mid=728&mm=1

« Last Edit: March 17, 2010, 22:04:57 by mpougatsas »

ive4

• Guest
« Reply #107 on: March 17, 2010, 21:58:29 »
για δείξε και 11άδα με βάζελο.
Και με ποιον παίζαμε μετά στο οακα ;

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: March 17, 2010, 22:04:33 »

τα κινητά ισχύουν ;

Καμιά 5ήμερη στο Ηλιοβασίλεμα δε θα πάει κάνα σχολείο;;;; Ας ενημερωθούν όλοι...

ναι  ισχυουν  ....
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: March 17, 2010, 22:06:53 »
συνδεσμος διαιτητων             Πειραιώς

Δ. Γούναρη 31-33

Πειραιάς

185 31

210-4125508 / 210-4115554

ive4

• Guest
« Reply #110 on: March 17, 2010, 22:21:22 »

edit.

10/3 παίζαμε με βάζελο

η σύγκριση τα λέει όλα :
5 κίτρινες με τον όφη στο Ηράκλειο.
Από τους 5 κιτρινισμένους, οι 3 (Αμπονσά, Ουντέζε, Εγκωμίτης) δεν έπαιξαν στο επόμενο ματς με τον βάζελο....
Και μετά ήρθαν τα συγχαρητήρια του Σπάθα.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #111 on: March 17, 2010, 22:41:32 »
O καστανης  σήμερα στον 103  έβγαλε τον Τριανταφυλλόπουλο  

Ο Τριανταφυλλόπουλος  είπε:  αν   αυτές   τις αποκαλύψεις  τις έκανα σε ένα σοβαρό κράτος  πχ Ιταλία   θα έπρεπε  να είχαν πέσει τουλαχιστον 5 ομάδες κατηγορία.. δυστυχώς όμως είμαστε στην Ελλάδα
Κατηγόρησε την τοτε διοίκηση του ΠΑΟΚ που δεν κυνήγησε το θέμα   και δήλωσε ότι αν ο Ζαγορακης θέλει να το ψάξει πάλι θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του

Υγ: έχω την εντύπωση ότι εκεί στον sport103  διαβάζουν PAOKWORLD ;D ;D
« Last Edit: March 17, 2010, 22:48:25 by tsarpanas4 »

northeagle_4

• Guest
« Reply #112 on: March 17, 2010, 22:45:27 »
ας μας πει ο μακης ο μαγκας ποσα πηρε για να σταματησει την ερευνα και τις αποκαλυψεις που δεν εφτασε ουτε στην μεση........
  οποιος θυμαται ξερει οτι ηταν προγραμματισμενο να βγουνε αλλεσ 4-5 εκπομες με υλικο που δεν βγηκαν ποτε.Ποσα πηρες ρε μακη γαμνιολλλα...
μην ελπιζεται σε ρουφιανους εκβιαστες που απλα ψαχνουν για να κονομησουν.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: March 17, 2010, 22:55:17 »
δεν διαφωνω    οτι ειναι μεγαλο λαμογιο..και τσιρακι του κοκκαλη!!!...
εμείς το συμφέρων της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ πρέπει να δούμε και μονό αυτό

northeagle_4

• Guest
« Reply #114 on: March 17, 2010, 22:56:35 »
ουτε εγω διαφωνω μαζι σου αδερφε,απλα επρπε να το πω  :)

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: March 17, 2010, 23:03:42 »
Μουνοσκυλο σπαθα θελω να σε δω να ματωνεις, μονο ετσι θα ξεθολωσω
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

mpougatsas

• Guest
« Reply #116 on: March 17, 2010, 23:06:57 »

edit.

10/3 παίζαμε με βάζελο

η σύγκριση τα λέει όλα :
5 κίτρινες με τον όφη στο Ηράκλειο.
Από τους 5 κιτρινισμένους, οι 3 (Αμπονσά, Ουντέζε, Εγκωμίτης) δεν έπαιξαν στο επόμενο ματς με τον βάζελο....
Και μετά ήρθαν τα συγχαρητήρια του Σπάθα.

βέβαια υπάρχει κι αυτό http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=168588

στις 7/3 παίζαμε επαναληπτικό στην ξάνθη για το κύπελλο ενω βάζελος και gay παίζαν μεταξύ τους
έχω την εντύπωση οτι τότε μετρούσαν και οι κίτρινες για το κύπελλο κι όχι μόνο οι κόκκινες όπως τώρα..

οπότε περιπλέκεται το θέμα για το ποιανου τα συμφέροντα εξυπηρετούσε τότε ο Βούλγαρης..

εμένα πάντως μάγκες δε μου βγαίνει απ το μυαλό οτι ο θείος πλήρωσε το ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ γιο του ΠΟΥΣΤΗ να μας καθαρίσει κι όχι ο βάζελος.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #117 on: March 18, 2010, 00:29:17 »

Βουλγαρης 99%.

Βουλγαρης 100%

οι καρτες που δεχτηκαν οι Ουντεζε Αμπονσα και Εγκωμιτης στερησαν την συμμετοχη τους απο τα επομενα 2 παιχνιδια που ηταν το εντος με Πανηλειακο(3-2) και το εκτος με Παναθηναικο.. μαλιστα την ωρα που κερδιζαμε τον Πανηλειακο στα πλαισια της 21ης αγωνιστικης ο Παναθηναικος εχανε με 1-0 απο τον γαυρο και φταναμε την διαφορα στο -4 44-40.. και με πιθανη νικη στην Λεωφορο χτυπουσαμε με αξιωσεις την 2η θεση..  5-2 το τελικο αποτελεσμα μια βδομαδα μετα..
Και στα καπακια το ντερμπυ στο οακα που ακολουθησε με γαυρο χασαμε 1-0 απο ενα γκολ του μαλακα του Ανατολακη.. Ουντεζε και Αμπονσα παιζαν κανονικα.. Ο Εγκωμιτης ελειπε.

Offline gagas

• Αλλαγή

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #119 on: March 18, 2010, 03:42:17 »
Αψογο το Κορδελιο σε ολα.Απλα ρησπεκτ.

υγ: βαζετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λινκ ΚΑΙ το κειμενο και αν μπορειτε και οτι αλλο εχει η σελιδα, πχ φωτο, ωστε να μενουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ