Author Topic: Αξιότιμη οικογένεια Σπάθα  (Read 6367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Αξιότιμη οικογένεια Σπάθα
« Reply #40 on: March 15, 2010, 01:20:58 »
εδω βαλανε φωτο της γριας γιατι την νομιζανε οτι ητανε δικη μας σε αυτο θα κωλώσουν??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #41 on: March 15, 2010, 01:31:50 »
Ο,τι εγινε με τον κακο στα πλειοφ περυσι ετσι θα 'πεθανει' και ο σπαθας. Αν αυτα συνεβαιναν την δεκαετια του 80 και του 90 που το οπαδικο κινημα ητανε ατρωτο και δυνατο αυτοι οι πουσταραδες θα το σκεφτοντουσαν παρα παρα πολυ να κανουνε αυτα τα οργια γιατι θα ηξεραν τις συνεπειες. Οποτε κοψτε αυτα τα θα δειξουμε και θα κανουμε και θα ρανουμε. Αυτοι οι ανθρωποι ξερουν ενα πραγμα και θα παραμεινουν ατιμωρητοι γιατι ετσι θελουνε τα αφεντικα απο κατω.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #42 on: March 15, 2010, 02:57:38 »
Μην ειστε και τοσο σιγουροι οτι ο Σπαθας επαιξε (μονο) για τον βαζελο. Δεν ειναι μονο το πρωταθλημα που καιει. Ειναι και η 2η θεση που οδηγει στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λινγκ...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: March 15, 2010, 03:40:08 »
δεν μπορώ να κοιμηθώ με τον πουτάνας γιο ρε γαμώτο, και εχω να ξυπνήσω και σε 2 ώρες
να του πεθάνουν τα πάντα όλα ρε γμτ και αυτουνού και του πατέρα του εργοδότη του
γαμώ την κωλοχώρα που μπλέξαμε
oooooooo PAOKara exo trela...

ive4

• Guest
« Reply #44 on: March 15, 2010, 08:28:18 »
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 10 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

2104328862

η άλλη άποψη στο στήσιμο αγώνων.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #45 on: March 15, 2010, 09:04:21 »
Τι γίνεται με αυτή την βρώμικη υπόθεση; Θάφτηκε;

Tnν παρέμβαση της αρχής διαφύλαξης απόρρητου των επικοινωνιών είχε ζητήσει η Λιάνα Κανέλλη για να ελεγχθεί εάν γίνονται παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, προέλευσης Ιντραλότ και αν μέσω ηλεκτρονικού εγκλήματος κάποιοι αποκομίζουν κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» ή άλλα παίγνια. Η βουλευτής του ΚΚΕ συνέδεε την καταγγελία της με το θέμα των υποκλοπών και υποστήριξε ότι ..με παρέμβαση στο λογισμικό της εταιρείας, κάποιοι εμφανίζονταν εκ των υστέρων παίκτες αλλά και νικητές. Η κυρία Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κατάλογο 1.200 ατόμων που κέρδισαν τα μεγαλύτερα ποσά στο «Πάμε Στοίχημα» και αποκόμισαν 186 δισεκατομμύρια δραχμές το διάστημα 2001-2004.Τα στοιχεία της υπόθεσης είχε δημοσιεύσει από το Νοέμβριο του 2005 η Καθημερινή, αναφέροντας ότι μεταξύ των κερδισμένων ήταν παράγοντες του ποδοσφαίρου και της Θύρας 7, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της `νύχτας`, αλλά και του παράνομου τζόγου. Μεταξύ αυτών και η κύρια Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγος του στενού συνεργάτη του κυρίου Κόκκαλη, Γιώργο Σαλονίκη. Μέρος του ρεπορτάζ της Καθημερινής Παράγοντες του ποδοσφαίρου και της Θύρας 7, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της `νύχτας`, αλλά και του παράνομου τζόγου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στους κερδισμένους του ΟΠΑΠ την τελευταία πενταετία. Την περίοδο από το 2000 έως τα μέσα του 2004, περίπου 1.200 νικητές με κέρδη άνω των 100.000 ευρώ, έχουν μοιραστεί 536 εκατομμύρια. Σε ό,τι αφορά την κ. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγο του στενού συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για ξέπλυμα χρήματος, προκύπτει ότι τον Οκτώβριο έλαβε από τον ΟΠΑΠ δυο νέες βεβαιώσεις για κέρδη 700.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μαρμαρά μέσα σε μια διετία εξασφάλισε κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί το πόθεν έσχες, αλλά και η σύνδεση του συζύγου της με την Ιντραλότ και τα αθλητικά δρώμενα. Επίσης, υπάλληλοι του Οργανισμού έχουν παραλάβει περισσότερες από 350 βεβαιώσεις κερδών για λογαριασμό παικτών που έχουν δώσει ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις. Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα. Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7. Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ. Κανέλλη,
υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. η συζήτηση στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν «Υπάρχει ένα Φίτσος, ένας ήρωας να δημοσιεύσει πρώτος τη λίστα της Κανέλλη για να ξεκινήσει η συζήτηση στα σοβαρά;». Η λίστα ή αποσπάσματα της ήταν από καιρό γνωστά. Από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η Αριστέα Μπουγάτσου είχε αποκαλύψει στο Σκάι ότι η Σταματίνα Σαμαρά, σύζυγος του Γιώργου Σαλονίκη, εμφανιζόταν να έχει κερδίσει 4,7 εκατ. ευρώ. Όσο για τον «Ηλία Σπάθα», που στη λίστα έχει κερδίσει 141 χιλ. ευρώ, δεν είναι ο πρώην θρυλικός πρόεδρος των διαιτητών Πειραιά Γιάννης Σπάθας. Ο Γιάννης όμως έχει έναν γιο που είναι διαιτητής και ονομάζεται Ηλίας. Μπορεί λοιπόν να μην είναι το «Γουρούνι», αλλά το Γουρουνάκι». Αλλά εδώ είναι εύκολο να βγει άκρη. Έχουν τα δελτία λεκέδες από σάλτσα ψητού; Αν ναι, ο Γιάννης είναι ένοχος Πηγές ΕΔΩ και ΕΔΩ

http://ixnos1.blogspot.com/2010/03/blog-post_4973.html

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #46 on: March 15, 2010, 11:05:16 »
ôé áëëáîïêùëéåò åßíáé áõôÝò ñå ðáéäéá...   ðáôÝñáò   ãáýñïò   ÷ñïíéÜ åîõðçñåôïýóå ôáí óõìöÝñïíôá ôïõ gay, ôþñá hñèe  ï ãéïò  ãáýñïò êáé áõôüò ðïõ åîõðçñåôåß ôá óõìöÝñïíôá ôïõ ëáãïý…  ôé áëëáîïêùëéåò ñå ãáìùôï…..!!!!!!!!!!!!!!!!!

óõíåôáñáêéá   åßóôå ñå ìïõíïðáíá   ãáõñïâáæåëïé ,,,, êáé øÜîå ôùñá åóõ ÐÁÏÊÔÓÇ ìïõ íá âñåéò ôï äßêéï…

åý÷ïìáé ñå ìïõíïðáíï óðáèá íá óïõ êüøïõí ôï êåöÜëé ü÷é áðü ôï ëáéìü áëëá áðü ôï óâÝñêï
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #47 on: March 15, 2010, 11:07:34 »
Τι τους νοιάζει μώρε είτε γαυρος είτε βάζελος είναι το αφεντικό.
Το χρήμα να ρέει γερά στα μπατζάκια τους και τα άλλα να πάνε να πάνε γαμηθούνε
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: March 15, 2010, 14:16:18 »
Σπαθα δουλε του χρηματος, γαμω τα ζωντανα σου και τα πεθαμενα σου.

SALPARADISE

• Guest
« Reply #49 on: March 15, 2010, 14:47:51 »

Ετσι κανουν τα συνεταιράκια....

Κλεινουν το ματι οταν κανουν αυτο που συνεννοηθηκαν

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #50 on: March 15, 2010, 15:07:40 »
Καρκίνο ρε πούστη σε σένα και σε όλη την πουτάνα την οικογενεια σου,απόγονε του στόλου σπάθα γαμιόλη. Κάθε μέρα θα στο έυχομαι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #51 on: March 15, 2010, 15:11:12 »
δειτε στο τελος του βιντεο την αντιδραση του αραμπατζακου..απεναντι στον σαντος..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #52 on: March 15, 2010, 15:16:22 »
Απ: ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΟΙΚΟΓΕΚΕΙΑ ΣΠΑΘΑ να βγαλετε καρκινο σε καλπαζουσα μορφη καριολια να μην προλαβετε ουτε σε φαρμακα να τα χαλασετε τα λεφτα γαμωσπιτοι

zagorakis

• Guest
« Reply #53 on: March 15, 2010, 15:34:32 »
«Ο Σπάθας... βίασε το ποδόσφαιρο»!

Με τις αποφάσεις του Ηλία Σπάθα στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ασχολούνται οι περισσότεροι αρθρογράφοι του ελληνικού Τύπου, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr και του ασκούν δριμύτατη κριτική.

Αναλυτικά:

Γιώργος Κοσμάς (ΕΞΕΔΡΑ): «Ο Σπάθας έπαιξε όπως αναμενόταν: κακοποιούσε τον ρυθμό, σφύριζε πολύ, περίμενε στη γωνία τον ΠΑΟΚ και χάριζε τις κάρτες στον Άρη. Άφησε δηλαδή τους γηπεδούχους να παίξουν σκληρά, ενώ στον ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη αυστηρότητας, κόβοντάς του τον αέρα από το 1΄. Ο Νασούτι έπρεπε να είχε δει τρεις κίτρινες (κορυφαία στιγμή η αγκωνιά στον Ίβιτς στο 51΄). δεν είδε καμία! Ο Ναφτί δύο. Επίσης δεν αντίκρισε καμία. Ο Κάμπορα έπρεπε να είχε πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58΄ (για την κλοτσιά στο Σνάουτσνερ). Φυσικά έμεινε στο ματς (και στο 64΄ πέτυχε το 2-0). Ο δε ΠΑΟΚ έμεινε με εννιά παίκτες, με δύο κάρτες-ανέκδοτα (σε Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια). Δυστυχώς, ο Σπάθας επιβεβαίωσε όλους όσοι προέβλεπαν ότι θα «τακτοποιοθυσε» τον ΠΑΟΚ. Να τον χαίρονται η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αυτό το πουλέν, που βαδίζει πιστά στον δοξασμένο δρόμο του πατέρα του. Ποιος είπε ότι γκρεμίστηκε η «παράγκα»;...

Βαγγέλης Μπραουδάκης (GOAL): «Ακόμα όμως, κι όταν -κάπως πιο ήρεμοι λόγω της 15λεπτης ανάπαυλας- επιχείρησαν οι παίκτες του Σάντος να αντιδράσουν με περισσότερη κατοχή και πίεση στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, ακόμα και τότε βρήκαν (άλλου είδους) αντίσταση. Τον Ηλία Σπάθα, που τουλάχιστον σε έξι περιπτώσεις αρνήθηκε να «κιτρινίσει» ποδοσφαιριστές του Κούπερ, ενώ για τους ΠΑΟΚτσήδες ήταν εντυπωσιακά πιο αυστηρός! Συνέπεια; Εκνευρισμός, αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, αποβολές μόνο από τη μια πλευρά...».

Γιώργος Χελάκης (SPORTDAY): «Ο διαιτητής Σπάθας είχε κάθε δίκιο να αποβάλλει τον Σνάουτσνερ και τον Βιεϊρίνια. Με την ίδια ακριβώς λογική, θα μπορούσε να αποβάλει νωρίτερα τον Κάμπορα. Τώρα αν στον ΠΑΟΚ θελήσουν να κάνουν σημαία τη μεροληψία του διαιτητή στον πειθαρχικό έλεγχο, θα υποβαθμίσουν ασυνείδητα την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας τους και τον παθητικό ρόλο που είχε στο παιχνίδι».

Δημήτρης Δοντάς: (ΤΑ ΝΕΑ): «Είναι θλιβερή η εικόνα ορισμένων ρέφερι, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να τινάξουν ένα παιχνίδι στον αέρα. Χθες ο Πειραιώτης, Ηλίας Σπάθας είχε όλη την καλή διάθεση, αλλά ευτυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τα κατάφερε. Ο Σπάθας αποδείχθηκε λίγος και επικίνδυνος. Τα έκανε μούσκεμα, αδιαφορώντας κατάφορα για τον ΠΑΟΚ».

Βασίλης Σαμπράκος (ΕΞΕΔΡΑ): «Έδινε την εντύπωση ότι είχε άγχος να αναδείξει την υπεροχή του Άρη επί του ΠΑΟΚ. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη δράση του Ηλία Σπάθα από τον Πειραία; Φαίνεται ότι αυτό του είπε η συνείδησή του: να εφαρμόζει αυστηρά και κάποτε χρησιμοποιώντας τη φαντασία του τον κανονισμό στον πειθαρχικό έλεγχο. Πάντοτε σε βάρος του ΠΑΟΚ. Να μην εφαρμόζει και να κλείνει τα μάτια του στους κανονισμούς του πειθαρχικού ελέγχου. Πάντοτε σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ο Άρης ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ χθες. Πιθανόν να νικούσε ακόμα και αν ο Σπάθας έπαιζε 50-50. Αυτή όμως είναι υπόθεση, δεν είναι ποδόσφαιρο. Ο Χαβιέρ Κάμπορα έλαμψε. Ο Σπάθας όμως ζήλεψε. Και μας ανάγκασε να του αφιερώσουμε αυτή τη γωνιά, για να αναδείξουμε τη δράση του. Διότι ο Σπάθας άλλαξε χθες τους κανόνες του ποδοσφαίρου, σε βάρος του ΠΑΟΚ.. Κλείνοντας τα μάτια σε τέσσερις κίτρινες κάρτες, μία εκ των οποίων θα ήταν η δεύτερη στον ίδιο παίκτη μισή ώρα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού. Χρησιμοποιώντας φαντασία για να αφήσει τον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο. Το χαμόγελό του, κατά την αποχώρησή του από το «Βικελίδης» προδίδει την ικανοποίησή του. Προφανώς ήταν χαρούμενος που βίασε τους κανόνες του ποδοσφαίρου. Εύγε! Και σε αυτόν και σε αυτούς που τον έβαλαν και σε όποιον του έδωσε οδηγίες. Βίασαν παρέα το ποδόσφαιρο».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/74130-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%82

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: March 15, 2010, 18:01:45 »

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 10 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

2104328862

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: March 16, 2010, 17:12:55 »
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: March 16, 2010, 17:26:21 »
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ

Οι τηλε-συνομιλίες από τον «Κίτρινο Τύπο»

Μπόχα από τη σαπίλα
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=02.04.2002,id=12354868,54081556,9195604
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 2-4-2002

Μπόχα και δυσιοδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι έρμαιο των μελών μιας συμμορίας, της περίφημης «παράγκας».

Αυτό που όλοι συζητούσαν και ψιθύριζαν αποκαλύφθηκε μέσα από ηχητικά ντοκουμέντα, από τα οποία καταδεικνύεται ένα πράγμα: η σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με στημένα παιχνίδια σ' όλες τις κατηγορίες, με δωροδοκίες διαιτητών, έλεγχο παραγόντων και ομάδων από την «παράγκα».

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, στο περσινό πρωτάθλημα. Το ματς, απ' όσα ακούγονται στις κασέτες, ήταν στημένο
Οι αποκαλύψεις έγιναν προχθές το βράδυ από την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Alpha. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε εννέα μαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες με πρωταγωνιστές παράγοντες και διαιτητές. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ' αυτό το πρώτο μέρος των αποκαλύψεων (η συνέχεια την Πέμπτη, στον «Κίτρινο Τύπο») είναι:

Ο Γιάννης Σπάθας, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά. Ο Θωμάς Μητρόπουλος, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγάλεω και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός προ τετραετίας. Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αργυρής Λίβας, που ξεκίνησε την καριέρα του ως ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο τού (νυν προέδρου της ΕΠΟ) Βασίλη Γκαγκάτση. Ο πρόεδρος και ιδιοκτητης της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος. Οι διαιτητές (Α' Εθνικής πέρυσι) Σπύρος Βούλγαρης και Πάρης Χέλης. Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Γιάννης Λιόλιος. Κάποιος «Δημήτρης», παράγοντας ποδοσφαίρου.

Η «Ε» παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις 9 κασέτες:

Το όνειρο

Συνομιλία του Γιάννη Σπάθα με τον Θωμά Μητρόπουλο. Ο Σπάθας διηγείται όνειρο που είδε, ότι οι δυο τους έμπαιναν στη φυλακή αλλά κατάφερε να λαδώσει τους αγίους!

Σπάθας: Είδα ότι μας πηγαίνανε στον Κορυδαλλό και την ώρα που πηγαίναμε να μπούμε μέσα ήλθε ένας με στολή ντυμένος και σ' αγκάλιασε από το λαιμό και σε κράταγε και μου λέει και μένα, που ερχόμουνα κοντά «άσ' το Γιάννη, μη φοβάσαι, μη στεναχωριέσαι τίποτα, εγώ είμαι εδώ», με στολή και μου λέει η μάνα μου τώρα είναι άγιος, σε κάποιον άγιο λέει που πιστεύει και να πάει να ανάψει ένα κερί και μετά ανεβαίνουμε τις σκάλες υποτίθεται για να μπούμε μέσα -η σκάλα, μου λέει, είναι τα προβλήματα που ανεβαίνατε και φύγατε- και ήταν κάτι με πολιτικά ρούχα, πολλοί, και δεν θα ανεβείτε από εδώ, θα ανεβείτε από εκεί και εγώ τους είπα: «Από δω θα ανεβούμε, που είναι εύκολα και θα σας ξηγηθώ το χαρτζιλίκι».

Στην επόμενη κασέτα υπάρχει συνομιλία του Θωμά Μητρόπουλου με τον Χρήστο Πανόπουλο. Αναλύει τη θεωρία ότι η ΕΠΟ κάνει πολιτική όπως ένα υπουργείο, ότι οι ΠΑΕ ενδιαφέρονται 80% για ευνοϊκή διαιτησία και 20% για αθλητική δικαιοσύνη. Αναφέρει επίσης ότι και την εποχή Βαρδινογιάννη τα ίδια γίνονταν και ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

Θ. Μητρόπουλος: Ρε, ο Παναθηναϊκός θέλει να υπάρξει νέο καθεστώς, άλλο. Ο Παναθηναϊκός πάει στην ίδια λογική. Αγόρι μου, πώς κυβέρνησε ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια το ποδόσφαιρο, ξέρεις; Μέσω των εκάστοτε υπουργών. Σύμφωνοι; Ο Παναθηναϊκός θέλει ή να πάρω εγώ την ΕΠΟ σαν Παναθηναϊκός, να την κουμαντάρω εγώ, ή να μην ανήκει η διαιτησία στην ΕΠΟ. Αν μίλαγες με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη πριν από 8 χρόνια , θα σου έλεγε μη λες μαλακίες. Μια χαρά είναι τα πράγματα.

Πανόπουλος: Το ξέρω, γιατί έχω μιλήσει.

Θ. Μητρόπουλος: Αν μιλάς τώρα με τον κύριο Κόκκαλη, μια χαρά είναι τα πράγματα. Παίρνεις χαμπάρι τι λέμε, ρε περίεργε; Απλά είναι τα πράγματα. Το ζητούμενο είναι ότι όλοι θέλουν ακριβοδίκαια διαιτησία όταν είναι στην απ' έξω. Είναι σαν να μου λες ότι ο κόσμος μπορεί να υπάρξει χωρίς πουτάνες. Δεν γίνεται αδελφέ.

Οσοι είναι έξω

Συνομιλία του Γιάννη Σπάθα με κάποιον «Δημήτρη». Σε αυτήν, ο Σπάθας τού λέει ότι μόνο ένας υπουργός μπορεί να βλάψει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και τις επιχειρήσεις του.

Σπάθας: Ποιος μπορούσε να κάνει ζημιά στον Κόκκαλη, Μήτσο; Μόνο το κράτος, ένας υπουργός. Και ένας υπουργός σ' αυτό το στιλ, δηλαδή με καταγγελίες δύο-τριών μηνών χωρίς να παρουσιάζει τίποτα και να λέει για συμμορίες, να ανοίξουμε λογαριασμούς, θα δείτε τι θα γίνει, κουτσαβακισμούς και αρχίδια. Και πρόσεχε αυτό, αυτό έχει μια επίπτωση για τον Κόκκαλη. Το πρωτάθλημα το χάνει αυτή τη στιγμή. Στο λέει ο Γιάννης ο Σπάθας, ας είναι πρώτος. Θα το χάσει έτσι που πάνε. Θα φοβηθεί όλος ο κόσμος. Μήπως Μήτσο, πάνε και για ζημιά στις επαγγελματικές του δουλειές; Περιμένουν να πέσουν οι μετοχές, οι εταιρείες του κ.λπ. Τον νικάει ο Φλωρίδης, δεν παίρνει το πρωτάθλημα, αρχίζει η αντιστροφη μέτρηση για τις δουλειές. Ο κόσμος θα αρχίσει, αμάν δεν αγοράζω INTRACOM, δεν αγοράζω INTRALOT.

«Δημήτρης»: Εχεις δίκιο, έτσι πιστεύω κι εγώ.

Σπάθας: Δεν είναι τυχαίο, τώρα το λέω σ' εσένα, μην κοιτάς τις πλάκες που κάνουμε, ο Γιάννος το φιλαράκι σου που σου μιλάει, μια πενταετία είναι τα πρώτα ονόματα και έχουν κάνει το άσπρο-μαύρο για τον Ολυμπιακό.

Ο Μάρης

Συνομιλία του Γιάννη Σπάθα με το διαιτητή Σπύρο Βούλγαρη. Τον ευχαριστεί για την «άψογη διαιτησία του» στον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-0 (25/2/2002). Τον ρωτά αν στην Κρήτη που πήγε να σφυρίξει συνάντησε τον Λάμπρο Μάρη. Ο Βούλγαρης επιβεβαιώνει ότι συναντήθηκε μαζί του και ότι ο Μάρης τού είπε ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ ενδιαφέρονται για τον «άσο» και ότι είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα. Ο Βούλγαρης απάντησε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί χωρίς να εκτεθεί ο ίδιος. Ο Μάρης «του ζήτησε» κάποιες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Σπάθας είχε ζητήσει έξι κίτρινες κάρτες στον Βούλγαρη. Ο ΟΦΗ εκείνη την περίοδο ήταν στις τελευταίες θέσεις και κινδύνευε άμεσα με υποβιβασμό και ο ΠΑΟΚ ήταν στις πρώτες θέσεις και διεκδικούσε μαζί με τον ΠΑΟ την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπάθας: Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ. Οι άνθρωποι εκεί πέρα, οι φίλοι από την Κρήτη δεν έχουν παράπονα. Μια φάση μπορούσε, αλλά γενικά μου λέει, οι άνθρωποι μου λέει, δεν βαριέσαι, δεν έχουμε. Αμα μας ξαναπαίξει...Θέλω να σε ρωτήσω κάτι Σπύρο.

Σπύρος: Ναι, σε ακούω.

Σπάθας: Εχεις μιλήσει με τον Λάμπρο καθόλου;

Σπύρος: Με τον Λάμπρο τον Μάρη;

Σπάθας: Ναι.

Σπύρος: Ναι, με πήρε τηλέφωνο.

Σπάθας: Περιμένεις κάτι;

Σπύρος: Οχι.

Σπάθας: Εγώ χαίρομαι να περιμένεις, κατάλαβες τι λέω.

Σπύρος: Ο Λάμπρος με πήρε τηλέφωνο το Σάββατο που ήμουν κάτω, στο Ηράκλειο.

Σπάθας: Ωραία.

Σπύρος: Εντάξει; Λοιπόν... και μου είπε, έλα να συναντηθούμε.

Λοιπόν... και πράγματι συναντηθήκαμε. Λοιπόν. Μου είπε, λοιπόν, ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τον άσο και είναι διατεθειμένοι να δώσουνε χρήματα. Λοιπόν, εγώ του είπα, ό,τι μου είπες εσύ...

Σπάθας: Μάλιστα, ναι.

Σπύρος: Και γυρίζει και μου λέει, το ξέρει και ο Γιάννης, το ξέρουνε... και διάφορα τέτοια.

Σπάθας: Τίποτα δεν ήξερα.

Σπύρος: Του λέω, άκουσεέμε να σου πω κάτι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Γιάννη. Μου έχει πει όσο μπορώ, χωρίς να εκτεθώ, να πάω λίγο την ομάδα. Ετσι; Λοιπόν, αλλά από 'κεί και πέρα, Λάμπρο, το μόνο που προέχει είναι ο Σπύρος και τίποτα άλλο. Και γυρίζει και μου λέει, θα σου ζητήσω τότε κάποιες κάρτες. Λοιπόν, και μου ζητάει τα ονόματα που μου είχες δώσει εσύ να μην τα δείξω. Ετσι; Μου είπε ότι οι άνθρωποι στον «άσο» είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποια χρήματα. Ετσι; Εγώ του είπα αυτά τα πράγματα, μπήκα μέσα στο παιχνίδι, από τους έξι που μου είχες δώσει εσύ, παίζανε οι δυο. Οι άλλοι τέσσερις ήταν πάγκο.

Σπάθας: Ωραία.

Σπύρος: Εβγαλα στον έναν...

Σπάθας: Μπράβο.

Σπύρος: Ο οποίος έγινε μετά αλλαγή και μπήκανε δύο από αυτούς. Να σου πω και κάτι άλλο; Και μου είπαν ότι πλήρωναν οι άνθρωποι κάποια χρήματα, χωρίς να μου προσδιορίσει ποσό και μου είπε ότι έχε υπ' όψιν σου ότι στο «Χ» δεν παίρνεις τίποτα. Ετσι ακριβώς, όπως στο λέω. Και του λέω Λάμπρο, το πρώτο που προέχει είναι ο Σπύρος, ακριβώς όπως σου το λέω, και μου έχει πει και ο Γιάννης ότι μπορώ...

Σπάθας: Αδελφέ, εγώ απέναντί σου αγόρι μου θέλω να είμαι εντάξει, γι' αυτό επειδή τους είπα να μη στείλουνε πουθενά τίποτα, θα φροντίσω με τους ανθρώπους να πιούμε έναν καφέ γιατί είναι καλοί άνθρωποι, αλλά θέλω να ακούσεις ότι ο Γιάννης δεν έχει ανακατευτεί σε τίποτα που να ήταν επιλήψιμο για το Σπύρο.

Σπύρος: Και εσύ Γιάννη να ξέρεις ότι ο Σπύρος δεν παίζει χωρίς τον Γιάννη. Εντάξει; Γιάννη, ό,τι θέλεις για το επόμενο, σε περιμένω.

Ο επόπτης

Συνομιλία του Θωμά Μητρόπουλου με τον Χρήστο Πανόπουλο. Ο Θωμάς συστήνει στον Πανόπουλο να μιλήσει με τον Σωτήρη Βοργιά (μέλος Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας) που είναι κολλητός του επόπτη Γιώργου Καρκοβίρη. Ο Μητρόπουλος μιλάει ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα 100%

Θωμάς: Καλά είσαι; Λοιπόν, να πάρεις το φιλαράκι σου, τον Σωτήρη ή με τον μεσαίο ή με τον πλαϊνό είναι κολλητός, αδέλφια.

Χρήστος: Καλά ρε μαλάκα, είναι δυνατόν σ' αυτόν τον... το λαμόγιο τον Βοργιά, ρε ηλίθιε, να τον έχεις μέσα;

Θωμάς: Εγώ τον έχω μέσα;

Χρήστος: Πώς ρε μαλάκα; Εσύ τα έχεις κάνει όλα αυτά. Εγώ αυτόν τον ξέρω από το Ναυτικό, εγώ φοβάμαι να του πω το όνομά μου αυτουνού.

Θωμάς: Να σου πω κάτι;

Χρήστος: Οταν παίζαμε πόλο, αυτός ήταν στο Λιμενικό.

Θωμάς: Να σε ρωτήσω κάτι; Δεν μου λες, εγώ τι είμαι από τον νόμο κουτουρού; Δεν ξέρω τι γίνεται; Ασε μας ήσυχους τώρα, ρε. Ξέρω τι σου λέω. Και μπορείς και κάν' το ό,τι σου λέω. Είναι εύκολο πολύ. Δηλαδή γι' αυτόν είναι πολύ εύκολο, της πλάκας. Κατάλαβες; Απ' το αυτί είναι. Πώς να σου δώσω να καταλάβεις; Δεν είναι απλή γνωριμία.

Χρήστος: Ρε, φοβάμαι ότι αυτός ο μαλάκας, εγώ τον ξέρω χρόνια, και μιλάμε και... Φοβάμαι μη τυχόν με κάνει βούκινο.

Θωμάς: Αντε ρε μαλάκα, τώρα. Τρελός είσαι.

Χρήστος: Το ξέρεις ότι μιλάει, το τι γίνεται και τι κάνει.

Θωμάς: Εκείνο που ξέρω είναι ένα, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ό,τι πρέπει. Υπό άλλες συνθήκες θα κινιόμουν εγώ. Τώρα, όπως είναι τα πράγματα, είναι προτιμότερο εσύ, αλλά σου λέω είναι απόλυτοι οι δυο. Οταν λέμε απόλυτοι, πώς να στο δώσω να καταλάβεις ρε παιδί μου; Σαν να είναι το χέρι το δικό σου. Κάνε αυτό. Και οι δύο.

Χρήστος: Θα τον πάρω τηλέφωνο.

Θωμάς: Ετσι; Σου λέω και οι δύο. Ο μεσαίος είναι ο πρώτος.

Χρήστος: Ποιος είναι ο πρώτος;

Θωμάς: Καρκοβίρης.

Χρήστος: Μάλιστα. Θα τον πάρω τώρα τηλέφωνο.

Θωμάς: Είναι απόλυτος σου λέω εκεί.

Χρήστος: Λες να μας κάνει δηλαδή τίποτα;

Θωμάς: Οχι ρε περίεργε, αλλά σου εξηγώ είναι 100% εκεί τα πράγματα. Δεν είναι άντε, ξέρεις, πασαλείμματα. 100% σου λέω. Και εντάξει, εγώ έχω και τη γνώμη τη δική του από άλλες φορές σε σχέση με το πρόσωπό σου, η οποία είναι θετική. Κατάλαβε τι σου λέω. Αλλο πράγμα είναι θετική σε εσένα και άλλο πράγμα είναι θετική σ' έναν άλλον, σε τρίτο. Το κατάλαβες; Ξέρω, λοιπόν, τη γνώμη του όσον αφορά το πρόσωπό σου».

«Ενας δικός μας»

Συνομιλία του Γιάννη Σπάθα με τον Πάρη Χέλη που είχε έρθει στην Αθήνα για να διαιτητεύσει τον αγώνα Ολυμπιακού - Πανιωνίου (7/1/01). Επικοινωνεί με τον Γιάννη Σπάθα και τον ρωτάει αν ο Καλαθενός είναι παρατηρητής στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο Σπάθας τού λέει ότι θα είναι ο Αντώνης Βασάρας. Ο Χέλης ζητά να μπει κάποιος δικός τους.

Σπάθας: «Προσοχή αύριο, τα γνωστά. Καλά, θα τα πούμε από κοντά. Εντάξει, ο Θανάσης είναι».

Χέλης: «Δεν είναι ο Θανάσης. Είδα τώρα το φύλλο αγώνος των διαιτητών γιατί δούλευε κούριερ σήμερα. Εγώ νομίζω ο Καλαθενός είναι. Ετσι μου είπε ο Μιχάλης; Για να δω λίγο; Οχι ρε πούστη, ο Βασσάρας είναι. Τι κάνουμε ρε μαλάκα;»

Σπάθας: «Δεν πειράζει ρε. Καλός ο Αντώνης. Μη σε νοιάζει. Εντάξει ρε είναι. Τώρα σ' αυτό είναι... άλλο το αυριανό, κατάλαβες; Μη σκας».

Χέλης: «Καλύτερα να ήταν δικός μας».

Η ταρίφα

Συνομιλία Σπάθα με Θωμά Μητρόπουλο. Κανονίζουν την ταρίφα για διαιτητή και επόπτη: 4 και 1 εκατομμύριο αντίστοιχα!

Μητρόπουλος: Εσύ θα μιλήσεις με τον μικρό, έτσι;

Σπάθας: Ναι, με τον Μήτσο και τον άλλον και τους δύο μαζί.

Μητρόπουλος: Λοιπόν, τι να του πούμε. Κανένα τεσσάρι αυτουνού και κανένα, ένα του μικρού;

Σπάθας: Να κάνουμε λίγα ψαλίδια. Ας κάνω λίγο ψαλίδι.

Μητρόπουλος: Οχι, πες του 4 και 1, ακούς;

Σπάθας: Ναι.

Μητρόπουλος: Και... Βέβαια μιλάμε για αποτέλεσμα, για νίκη. Αν δεν είναι νίκη, θα κανονίσω εγώ τι θα του βγάλω.

Σε άλλη κασέτα υπάρχει συνομιλία του Σπάθα με τον Γιαννη Λιόλιο. Σε παρατήρηση του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά προς τον πρόεδρο για τις κληρώσεις των διαιτητών σε συγκεκριμένους αγώνες (π.χ. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο Παπαδάκος κ.τ.λ.), ο Σπάθας ξεσπά: «Δεν ασχολούμαστε με αυτά πια... Σου λέω, ο Ολυμπιακός να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε. Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και όλα τα άλλα...».

Αποκαλύψεων περί «παράγκας» συνέχεια, απ' τον Τριανταφυλλόπουλο

Νέες «βρώμικες» συνομιλίες

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=06.04.2002,id=7889668

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνέχισε τις αποκαλύψεις του σχετικά με τη δράση της «παράγκας» στο παρασκήνιο των ελληνικών πρωταθλημάτων. Χθες τα ξημερώματα, βγήκαν στον αέρα και άλλες συνομιλίες των μελών του «βρώμικου» κυκλώματος από τις οποίες προκύπτουν τα ακόλουθα:

*Στην πρώτη κασέτα ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Γιάννης Σπάθας συνομιλεί με παράγοντα πειραϊκής ομάδας, ο οποίος αναφερόμενος στο διεθνή βοηθό διαιτητή Κολόκα, λέει: «Του έβγαλα κάτι και του έδωσα».

*Ο Σπάθας πρωταγωνιστεί και στο επόμενο βίντεο της εκπομπής «Ζούγκλα», στο οποίο ο λογιστής του Γ. Φελίκας τον ενημερώνει ότι θα γίνει έκτακτος έλεγχος σε όλα τα βιβλία του. «Αυτά που έχουμε βάλει είναι όλα σωστά. Ασ' τους να ψάχνουν», ακούστηκε να λέει ο λογιστής.

*Από την εκπομπή δεν έλειψε και ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της «παράγκας» Θωμάς Μητρόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος του Αιγάλεω συνομιλεί με το «αφεντικό» της Ξάνθης για το πώς θα κινηθούν στην τηλεοπτική αγορά. Το θέμα θίγει ο Μητρόπουλος: «Κάναμε μία συμφωνία με το θείο (σ.σ.: Σωκράτης Κόκκαλης). Οι ομάδες που δεν έχουμε υπογράψει Ολυμπιακός, Αρης, Ξάνθη, Αστέρας και Αιγάλεω, να πάνε πακέτο τηλεοπτικά. Πενήντα τα εκατό ο Ολυμπιακός και πενήντα εμείς οι υπόλοιποι. Αρχικά μου είπε: "Είμαι ριγμένος". Και εγώ του απάντησα: "Δεν πειράζει, δεν χάλασε ο κόσμος, ας είσαι λίγο ριγμένος". Και δώσαμε τα χέρια και συμφωνήσαμε. Μιλάμε ότι θα πάρουμε από έξι έως δέκα δισ.».

Και πάλι εμπλεκόμενοι, κεντρικά πρόσωπα, οι Σπάθας - Θ. Μητρόπουλος...
*Σε συνομιλία του Σπάθα με τον παρατηρητή Βέλλιο, ο άμεσος συνεργάτης τού Θωμά προσπαθεί να τον «ψήσει» να πέσει στα μαλακά ο διαιτητής Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έκανε όργια στον αγώνα Ατρόμητος-Εθνικός. «Να τον στηρίξουμε, ήταν το πρώτο του παιχνίδι», λέει ο Σπάθας και ο Βέλλιος του απαντά: «Μην στεναχωριέσαι. Τελείωσε το θέμα».

Ο Σπάθας σε άλλες επικοινωνίες του με το μέλος της ΠΕΔ Αγγελάκη, φαίνεται να επιχειρεί μεθόδευση τιμωρίας διαιτητή, ενώ σε αυτήν με τον Καλογιάννη της Κέρκυρας προκύπτει ότι αποφασίζει για την τύχη κάποιων ποδοσφαιριστών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση συζητούσε το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου του Γ. Καμίτση.

*Από συνομιλία του Σπάθα με το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αργύρη Λίβα προκύπτει ότι η «παράγκα» βοήθησε για να έρθει ισόπαλο το ματς της Νάουσας με τη Μαρκό. Ο πρόεδρος μάλιστα της Μαρκό και μέλος του δ.σ. της ΕΠΑΕ Γ. Μαλέας τηλεφώνησε στον Λίβα και του είπε: «Μου είπε ευχαριστώ για το "Χ" με τη Νάουσα».

*Στην εκπομπή ο Μ. Τροχανάς κατήγγειλε ότι ο πρώην διαιτητής Στεφανόπουλος ζήτησε 20 εκατ. δρχ. από τον Σκούρτη για να νικήσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό. Την καταγγελία Τροχανά διέψευσαν πάντως οι Σκούρτης, Στεφανόπουλος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/04/2002

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

SKAILS

• Guest
« Reply #57 on: March 16, 2010, 19:27:14 »
να πεθανει ο πουστης κ ας με κραξετε μερικοι,δεν θυμαμαι για κανεναν να το χω πει,να βασανιστει το παλιομουνο απο την ζωη,πιστευω θα το βρει μπροστα του, την πουστα που μας εκανε κ καλη εμφανιση να καναμε θα χαναμε μ αυτον ρε.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #58 on: March 16, 2010, 19:52:24 »
Ρε πούστη σπάθα εύχομαι ο καρκίνος να είναι μια μέρα πιο κοντά σου ή στον πούστη τον πατέρα σου και γενικά στην πουτάνα την οικογένεια σου, εύχομαι επίσης να μην είναι καλπάζων -μην την σκαπουλάρεις σε κανά τρίμηνο- αλλά να σε τυραννάει 10 χρόνια γαμώ την μάνα σου την πουτάνα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #59 on: March 16, 2010, 19:52:36 »
Παλιοπουστες Σπαθες, πατερα και γιε, παρτε και τη δικη μου την καταρα και ευχομαι να το βρειτε απο το Θεο ολα οσα κανατε παλιοχαμουρες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ