Author Topic: ΠΑΟΚ-Πανθρακικος Σαββατο 6/3/10 16:45 novasports1  (Read 3636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Dikia mou aisthisi einai gianni,etsi opws ton evlepa ton Santos simera apo to net,ligo i simperifora tis omadas meta apo tis dilwseis tou stin portogaliki efimerida.Mporei vevaia na einai kai tyxaia ola afta,apla einai mia aisthisi pou mou dimiourgithike simera.Den mporw na sou apodeiksw tipota ennoeitai.

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
ελα ντε...ο καθενας οτι θυμαται χερεται..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
kapws etsi...

giannis80

• Guest
H omada simera apla ekane mia epaggelmatiki niki, xoris poli skotoura,me entelws svistes mixanes,me sintirisi dinamewn, voithontas tin ekseliksi tou skor to sxetika grigoro proto gkol.Eftane kai mia kali omadiki prospathia kai to lathos tou roka gia to deutero,kai telos apo to 40'. Fisika,emeis ws kalomathimenoi thelame telos apo to 12', alla den variese.H sovarotita twn 4 stin amina kai i poiotita tou Mouslimovits na krataei tin mpala stin proti pasa pou tou kanoun kai na tin spaei deksia-aristera,simera apla eftanan.Tipota ligotero, tipota perissotero.Ena vareto paixnidi kai gia tous paiktes kai gia emas pou teliose aneta.Pame pleon gia to mats, pou ipo proipotheseis (stravopatima tou vazelou), mas dinei ton titlo.Den eimaste to favori,koitame kathe mats na kerdisoume kai vlepoume sto telos.Kai fisika,mexri to vazelos-gauros,to simferon to diko mas einai o gauros na kerdizei pantou.

Callahan

• Guest
Τραγικός ο ΠΑΟΚ σήμερα. Κρίμα για τον Κριστιάνο, μεγάλη ατυχία. Συνεχίζουμε...

εκτος τοπου και χρονου εισαι...αντε καληνυχτα..

ΧΑΛΑΡΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΒΗΣΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...

ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ..

Καληνύχτα και σε σένα. Και σε όσους νομίζουν ότι επειδή κερδίσαμε, όλα είναι μέλι γάλα. Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε με το χάλι με που είχαμε μες τα Γιάννενα. Με τη διαφορά ότι παίζαμε μέσα στην Τούμπα, και έχουμε αποκτήσει μέταλο νικητή.
Σβηστές μηχανές και μαλακίες. Στο κάτω κάτω και  ο Σάντος το ίδιο είπε: "Η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση".
« Last Edit: March 06, 2010, 23:06:14 by Callahan »

Offline cure

• Αλλαγή
Δυστυχώς η ίωση με έχει διαλύσει και δεν πήγα στο γήπεδο, ούτε φυσικά στην πορεία. Στην πορεία λυπάμαι που δεν ήμουν για προφανής λόγους και στο γήπεδο που δεν ήμουν για να τραγουδήσω "και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές" με όλα τα τρελάκια που το βρωντοφώναζαν και μου σηκώθηκε η τρίχα (όλοι οι κωλόγεροι σαν κι εμένα έτσι θα ένιωσαν, βάζω στοίχημα).
Η ομάδα έβαλε 3 τεμάχια με σβησμένη μηχανή και αυτό αρκεί. Άλλη φάση έχουμε γίνει
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Πραγματι ημασταν τραγικοι σημερα...

Σιγουρα βαλαμε τρια με σβηστες τις μηχανες πραμα το οποιο δειχνει τι βηματα μπροστα εχουμε κανει αλλα απο την αλλην θα πρεπει να σεβεσαι σαν ΟΜΑΔΑ παντα τον φιλαλθο σου ο οποιος πληρωνει για να δει μπαλα....

Δεν εχω παραπονο απλα αυτο θελω να ειναι και το επομενο βημα μπροστα....

Ο μονος που μου αρεσε σημερα ητανε ο Κοντρερας....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline gagas

• Αλλαγή
μπραβο στους δυο οργανωτες κερκιδας στην 4 που συγχρονιστηκαν κ στα παιδια γυρω τους, που βοηθησαν τα μεγιστα για τη σημερινη κερκιδα..

πρεπει να συνεχισουμε τα βηματα προοδου στην κερκιδα..

3 γκολ, 2 χαμενα τετ α τετ κ η ομαδα επαιξε χαλια..τα γουστα ερχονται

Offline bozik

• Αλλαγή
ΚΑΙ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
νομιζω οτι η εμφανιση ηταν αναλογη της επικυνδινοτητας του παιχνιδιου...

η ομαδα εκει που θα πρεπει να δωσει το 200% θα το κανει.. οποτε ξεκολατε...

δε λεω καλα τα καμπανακια αλλα...

νομιζω κυριως οι παιχτες που ειναι αυτοι που φερνουν τα αποτελεσματα γνωριζουν καλα τη θεση που βρισκονται...

εμενα παλι δυστυχως καποιες καταστασεις με κρατησαν στην πολη μου... εβλεπα τον αγωνα παρεα με αλλοθρησκους... η σιγουρια τους οτι δε θα ειμαστε εμεις οι πρωταθλητες οχι γτ δε μπορουμε αλλα γτ δε θα μας αφησουν χαλυβδωνει ακομη περισσοτερο την πιστη μου σ αυτο τον τιτλο... ετσι μουνακια... ακομη μη μας υπολογιζετε... και 2 αγωνιστικες πριν το τελος το αγγουρι εσεις θα το εχετε...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Χθες το ματς το είδα στο τελευταίο 30λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου λόγο δουλειάς.
Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ο αρκετός κόσμος που άρχισε να αποχωρεί από το γήπεδο 10 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού, λες και η ομάδα μας έχανε αυτή με 3-0..
Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν καλή από αυτά που διαβάζω και άκουσα, αλλά καθίστε και δώστε ένα χειροκρότημα στην ομάδα που στην τελική ευθεία βρίσκετε στην κορυφή (έστω και για λίγες ώρες) και διεκδικεί πλέον στα ίσα το πρωτάθλημα.
Καθόμουν πάλι σήμερα και έβλεπα μερικά βίντεο από τον κόσμο της Παρτιζάν που καθόταν και χειροκροτούσε και εμψύχωνε την ομάδα του παρά την ήττα και από την άλλη έβλεπα χθες εμάς που παρά την νίκη επί 3-0, αποχωρούσαμε από το γήπεδο πολύ πριν το τελευταίο σφύριγμα.
Σε αυτά τα παιχνίδια που απομένουν θα πρέπει να ήμαστε ακόμα πιο κοντά στην ομάδα μας, γιατί μας έδωσε δικαίωμα στο όνειρο και θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε με κάθε τρόπο για αυτό.
Όλοι μας ξέρουμε πως το πρωτάθλημα δεν είναι κάτι εύκολο έτσι όπως έχουν τα πράγματα στην ελλάδα και με το κατεστημένο που έχουν..
Δικαιολογημένοι όσοι είναι από μακριά και έχουν να προλάβουν δρομολόγια, αλλά αδικαιολόγητη όσοι είναι από Θεσσαλονίκη και φεύγουν σε εκείνο το χρονικό σημείο από το γήπεδο.

Είσαι ΠΑΟΚ, Σκέψου ΠΑΟΚ, Ζήσε ΠΑΟΚ!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Εγώ έβλεπα κόσμο να αποχωρεί απο το 67!!!!

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Παίζαμε volley με το σκουλήκι...
No Gods,No Masters

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
-Μπράβο για την αποτελεσματικότητα στην ομάδα. Από κει και πέρα εύχομαι η καμπάνα να ήχησε δυνατά στα αυτιά όλων, γιατί θα την πληρώσουμε. Πιστεύω όμως ότι ήταν φανερό πως όλοι αντιμετώπιζαν το ματς ως αγγαρεία, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Αδικαιολόγητα ασφαλώς και απαράδεκτα, όπως είπε και ο σάντος. Μπήκαμε στο ματς με την ίδια διάθεση που μπήκαμε και στο γιάννενο. Σε παίκτες δε θέλω να σταθώ, γιατί κανείς δεν ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, ωστόσο, άξια αναφοράς νομίζω πως είναι η αλλαγή στην αλλαγή που είδαμε εχθές, όταν ο σάντος έβγαλε τον εντελώς εκτός τόπου και χρόνου εντίνιο. Τον πίστευα αυτόν τον παίκτη, αλλά μέχρι στιγμής απογοητεύει. Το ίδιο πρέπει να νιώθει και ο σάντος, τη στιγμή που τον κάνει αλλαγή στην αλλαγή. Εύχομαι να συνέλθει ο έντι, γιατί την ξέρει τη μπάλα, και ενόψει καρτών και τραυματισμών είναι υπερπολύτιμος.
-Δεν κατάλαβα το σσσσσσστ του γάλλου προς την κερκίδα όταν σκόραρε. Δεν ξέρω αν κάνω ή κατάλαβα λάθος, αλλά άκουσα να το σχολιάζουν χθες στο ημίχρονο στο γήπεδο και στις φωτογραφίες των εφημερίδων σήμερα σου δίνεται όντως αυτή η εντύπωση.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
Δεν κατάλαβα το σσσσσσστ του γάλλου προς την κερκίδα όταν σκόραρε. Δεν ξέρω αν κάνω ή κατάλαβα λάθος, αλλά άκουσα να το σχολιάζουν χθες στο ημίχρονο στο γήπεδο και στις φωτογραφίες των εφημερίδων σήμερα σου δίνεται όντως αυτή η εντύπωση.

θελω να πιστευω οτι εκανε το 1 (1 γκολ εβαλα) και οχι σσστ. στην αρχη ετσι μου φανηκε.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η φραση νικη στο ρελαντι τα λεει ολα κατε με.χαλαρα κι ωραια βαλαμε 3 γκολακια και πηραμε τους 3 ποντους.εγω παντως δε συμφωνω με τπτ οτι ειμασταν τραγικοι κι οτι ηταν η χειροτερη μας εμφανιση.
ενα ακομη παιχνιδι μου για φετος στο ναο.ευχαριστω πολυ για την κατανοηση,τα παιδια των συνδεσμων που ηταν περιφρουρηση στη 4.δυστυχως αυτη η γαμημενη τεραστια παρακαμψη λογω του προβληματος στα τεμπη μου στερησε τη συμμετοχη μου στην πορεια.
ΥΓ=τι φοβερο αμπαλαεα ηταν αυτο οταν φωναζαμε το <<και σε 5-6 εβδομαδες>>.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ρε Πρελεβιτς, παντα ειχα την απορια φιλε μου
Στην Σεληνη μενεις; Γιατι γραφεις παντα ετεροχρονισμενα;  ::)

Τώρα θα σε στείλω DarkLord που θα γράψω για χθεσινό παιχνίδι σήμερα :lol:
1.Δεν έχω τον χρόνο τις καθημερινές(απλά διαβάζω τι γράφει ο καθένας)να γράψω αυτά που θέλω σχετικά με τα παιχνίδια που έχω δει και 2.ψάχνω βίντεο να βάζω καθώς δεν τα ανεβάζουν όλοι την ίδια μέρα στο youtube
*Επειδή πηγαίνω εκκλησία :proskino:(έχω μεγαλώσει με Άγγελο Αναστασιάδη) :laugh:τις Κυριακές και ξυπνάω πρωί μόνο τότε έχω την δυνατότητα να γράφω
Το ότι έχει αλλάξει επίπεδο η ομάδα είναι δεδομένο και αυτό φάνηκε και χθες που ενώ δεν έπαιξε καλά κέρδισε με 3-0 και μπορούσε να έβαζε και άλλα γκολ.Χαλάστηκα όμως γιατί ο κόσμος πάει να δει θέαμα και όχι αδιαφορία.
*Του Σορλέν(κάθε αγωνιστική όλο και καλύτερος)του το χρωστούσε η τύχη στο γκολ που έβαλε χθες καθώς με την Ξάνθη είχε δοκάρι
http://www.youtube.com/watch?v=JYE2AE59kL0 (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=8N7k5Q2nsIQ (Embedding disabled, limit reached)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline ved

• Αλλαγή
 :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: επιτελους το μυστηριο λυθηκε!!!

northeagle_4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=UWbeO_Gu9P0 (Embedding disabled, limit reached)

Offline savage republic

• Βασικός