Πείτε μου ότι θέλετε, ΠΑΟΚ του καναπέ κλπ κλπ.. Αλλά έχω βαρεθεί πραγματικά να διαβάζω εδώ μέσα πως ποτέ μα ποτέ δεν φταίμε εμείς για ότι συμβαίνει.
Πως πάντα άδικα συλλαμβάνουν δικούς μας οπαδούς (δεν μου αρέσει να βλέπω αδέρφια στα κάγκελα) και πάντα για όλα φταίνε οι άλλοι.
Μπορεί από την πολιτεία να έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση (ίσως ρατσιστική) από άλλους φιλάθλους αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν ήμαστε τα άγια παιδιά των ελλήνων φιλάθλων που πάμε παναγίτσες στο γήπεδο.
Πάντα τα ΜΜΕ δεν ξέρουν τι λένε ή λένε όλο μαλακίες.. Ας τα αφήσουμε αυτά..
Βάλαμε και εμείς το χεράκι μας χθες για αυτά που έγιναν, ήταν λίγοι αυτοί που το έβαλαν, ήταν πολλοί... Μόνο όσοι ήταν εκεί γνωρίζουν (και αν) πόσοι ήταν.
Αν του χρόνου μας πούνε ξέρεις κάτι εσύ Λαέ του ΠΑΟΚ έχεις απαγόρευση εκδρομών γιατί δεν μπορούμε να σε ελέγξουμε άσχετα αν για αυτό ευθύνονται 5-10 ή 100 να δούμε τι θα λέμε πάλι.
Και για αυτούς που λένε για βλαχοΠΑΟκια κλπ κλπ.. Είναι λογικό πως όταν κάποιος διαβάζει και ακούει συνέχεια γαμήσι και ξύλο στον τάδε οπαδό ομάδας, στον άλλον οπαδό ομάδας κλπ, λογικό είναι πως όταν έρθει σε χώρο με τέτοιους οπαδούς να τα κάνει πουτάνα..
Εμείς κάνουμε πλύση εγκεφάλου σε νέους ΠΑΟΚτσήδες και κανένας άλλος..
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το " Σε όποιο γήπεδο κι αν πάμε τα σπάμε κλπ.."
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ