Author Topic: FINAL FOUR Κυπέλλου 2010 στην Λαμία 29-30 Μαϊου 2010  (Read 15878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
λοιπόν περσέα, γράψε ότι σκατά θέλεις αλλα την φράση:

Ντάξει, λες να περνάγαμε έξω από σύνδεσμο της άεκ και να αφήναμε λουλούδια ;

άλλαξε την γιατί με αυτά που γραφεις γίνεσαι γελοίος.

Η είσαι εναντίον και τότε η φράση είναι :  λες να περνούσαν έξω από σύνδεσμο της άεκ και να αφήνανε  λουλούδια ;

Η είσαι υπέρ. Και την πίτα και τον σκύλο δεν γίνεται.

Ένταξη paokares του γλυκού νερού?

Offline gagas

• Αλλαγή
μετα απο οσες πληροφοριες εχουμε, απο βιντεο κ το ρεπορταζ του αλτερ τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα για το λογο που δεν εγινε ο αγωνας.

οπαδοι της αεκ χωρις εισιτηρια μπηκαν στις κερκιδες, εφοδιασμενοι με οτι μπορει να φανταστει κανεις, κ επειτα εκαναν ντου στον αγωνιστικο χωρο(αυτοι κ μονο αυτοι)σπαζοντας κ καταστρεφοντας οτι εβρισκαν μπροστα τους.
οι οπαδοι μας δεν προεβησαν σε καμια ενεργεια που δικαιολογει αναβολη του αγωνα.
απαιτω απο τον κυριο κατσαρη να λαβει ξεκαθαρη θεση για αποκλειστικη υπαιτιοτητα των οπαδων της αεκ για οτι εγινε.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

για οσα εγιναν χιλιομετρα ΜΑΚΡΥΑ εξω απο το γηπεδο, δεν εχει καμια ευθυνη το τμημα χαντμπολ του ΠΑΟΚ.
ΤΕΛΟΣ

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Όχι ρε πούστη μου.....Μη ρε προεδράρα 
Έντονα λέει, προβληματισμένος ο Κατσαρής, σκέφτεται ακόμη και να παραιτηθεί, σύμφωνα με κάποιες φήμες  :P

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
μετα απο οσες πληροφοριες εχουμε, απο βιντεο κ το ρεπορταζ του αλτερ τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα για το λογο που δεν εγινε ο αγωνας.

οπαδοι της αεκ χωρις εισιτηρια μπηκαν στις κερκιδες, εφοδιασμενοι με οτι μπορει να φανταστει κανεις, κ επειτα εκαναν ντου στον αγωνιστικο χωρο(αυτοι κ μονο αυτοι)σπαζοντας κ καταστρεφοντας οτι εβρισκαν μπροστα τους.
οι οπαδοι μας δεν προεβησαν σε καμια ενεργεια που δικαιολογει αναβολη του αγωνα.
απαιτω απο τον κυριο κατσαρη να λαβει ξεκαθαρη θεση για αποκλειστικη υπαιτιοτητα των οπαδων της αεκ για οτι εγινε.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

για οσα εγιναν χιλιομετρα ΜΑΚΡΥΑ εξω απο το γηπεδο, δεν εχει καμια ευθυνη το τμημα χαντμπολ του ΠΑΟΚ.
ΤΕΛΟΣ

συμφωνώ 100% μακράν το καλύτερο ποστ σε αυτό το τόπικ

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Μην συγχέουμε το σημερινό περιστατικό με την νοοτροπία του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ.
Ούτε οτι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ, που είναι ο μοναδικός στην ελλάδα που έχει παλέψει για τις εκδρομές του τόσο πολύ, είναι άξιος της μοίρας του κτλ κτλ.
Κάποια σχόλια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μιας και εδώ και τοσες χιλιάδες χρόνια έχουμε αποδείξει (και δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες), οτι ο κόσμος του ΠΑΟΚ κάνει πάντα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ εκδρομών που όμοιά τους δεν υπάρχουν ίσως πουθενά στο κόσμο.

Προφανώς κάποια μεμονομένα περιστατικά (που για μένα είναι ΜΟΝΟ το ψήρισμα, το ''πιστόλι'', και το πεσιμο 10 σε 1) υπήρχαν και θα υπάρχουν για πάντα σε όλες τις εκδρομές του κόσμου (σχολικές, φοιτιτικές, σε καπί, οπαδικές κτλ) γιατι αυτές γίνονται απο ανθρώπους και όχι απο ρομπότ.

ΤΙΠΟΤΑ που να μειώσει τον εκδρομικό χαρακτήρα του ΠΑΟΚτσή δεν έγινε σήμερα.
Προσωπική άποψη. Όταν ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αντιδρά με τέτοιο τρόπο ''ίσως'' κάτι  να υπάρχει απο πίσω...

Γιατι όταν ένας λαός, είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ οπαδικά και έχει ξεφτιλιστεί στο πιο λαοφιλές άθλημα του κόσμου, το ποδόσφαιρο, για τουλάχιστον 8-10 χρόνια, προφανώς θα προσπαθήσει να καλύψει αυτήν του την ανυπαρξία κάπου αλλου και μάλιστα με τελείως αδερφίστικες συμπεριφορές. Δείτε τις γριές στο βόλλευ για παράδειγμα ποσο καυλωμένες είναι και αντι να τρώνε φασολάδα με χαλβά, μας πουλάν και τρέλα..Τι θα πει αυτό? Οτι τα σημερινά με τις γριές της αθήνας ''ίσως'' ήταν γνωστά εδώ και καιρό...

ΥΓ Χαλάστηκα με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν μαχαιρια. Αυτά που κάναν οι γαύροι στο μπάσκετ 91-94 και τα κοροιδευαμε τα εφραμόζουμε ίσως και εμείς (ίσως άτομα που φοράνε διακριτικά του ΠΑΟΚ..) αλλα έτσι όπως έχουν ξεφύγει τα πράγματα στην ελλάδα με τι να χαλαστείς και να τι να δικαιολογήσεις....
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
οι μαλακες πηγαν και μας βαλανε σε ψηλη κερκιδα....

τι εννοεις sabbath? για να καταλαβω αδερφε... τι εννοεις??
---

πριν ορισμενοι συνεχισετε τα αναθεματα για το λαο μας, καλο ειναι να μαθενεται τα νεα σας απο αυτους που ηταν παρον και οχι απο το κολλητο μας.
Για το τι εγινε στη πολη απο το πρωι εως τις 2 δε ξερω οποτε και δεν λεω τιποτα.
θα πω ομως 5 πραματα για το τι εγινε μεσα στο κλειστο επειδη και η παπαρολογια και η μαλακια εχει τα οριά της!!
Την ωρα που εφτανα στη λαμια (η κατευθυνσή μου ηταν απο αθηνα προς λαμια και οχι αντιστροφα και ισως εχει ενδιαφερον αυτο που θα πω) 5 χιλ. εξω απ τη λαμια στο υψος των goodies, 4 πουλμαν του πολεμαρχου χατζηχρηστου κατευθυνονταν με συνοδεια στη πολη. Εμαθα αργοτερα πως παράλληλα σε δικους μας οπαδους δεν επιτραπηκε να μπουν στη λαμια (καποιος να μου το επιβεβαιωσει αν το γνωριζει). εγω πριν μπω περασα 3πλο ελεγχο, εβγαλα τα παπουτσια μου και μονο το χερι μεσα στο βρακι δε μου εβαλαν αν εκριβα κανενα αναπτηρα αναμεσα στα @@). Τωρα πως ο στρατος του χατζηχρηστου μολις μπηκε στο κλειστο αρχισε τα κατα ρυπας με στυλο προς εμας ειναι ανεξηγητο (?ειναι?).
ΠΡΙΝ λοιπον πειτε το οτιδηποτε για τα αδερφια που βρεθηκαν σημερα στη λαμια να γνωριζετε πως σε καποια στιγμη ετρωγαν φωτοβολιδες και αντιδρουσαν με μπουκαλια. Επισης αυτη τη στιγμή κρατουνται ΑΘΩΟΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ. Λευτερια στα αδερφια μας και αφηστε τις μαλακιες και τη κριτηκη για το κοσμο μας, τουλάχιστον μεχρι να επιβεβαιωσετε υα οσα λετε.

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
Χθες βράδυ τα χανούμια μας έχουν πάρει την πόλη,ο σύνδεσμος μας κλειστός και περνάνε καμια 20αρια χανούμια εξω απο τον σύνδεσμο μας φωνάζοντας συνθήματα..αυτά γίναν μέχρι τις 3 η ωρα τα ξημερώματα...ολο το βράδυ σκάγαν ασφαλίτες και περιπολικά κοντά στον σύνδεσμο μας...κατα τις 7 βλέπω κάτι χανούμια ματωμένα να τρέχουν προς την πλατεία λαου και τους δικούς μας να τους γαμάνε πάνω απο τον σύνδεσμο τους..αμέσως μετά σκάνε στον σύνδεσμο μας δικοί μας...μετά απο καμία ώρα πάει να γίνει πέσιμο απο τα χανούμια στην πλατεία λαου και πέφτουν στυλο κρότιδες κτλ..αμέσως μετά ρίχνουν χημικά οι μπάτσοι και πάμε λίγο προς τα πίσω και τα χανούμια γυρίσαν πίσω γτ απο τότε και μετά δεν εγινε τπτ άλλο...μετά απο λίγο ξεκινήσαμε την πορεία προς το γήπεδο και περιμέναμε κανα 3ωρο λίγο εξω απο το γήπεδο..αυτά γίναν εκτός γηπέδου..
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ντροπή και μόνο ντροπή...
Δεν είναι αυτός ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Τα σκατώσανε. Γυρίζουνε την ομάδα πολλά χρόνια πίσω.
Γκρεμίζουνε σε μια μέρα ό,τι χτίστηκε μέσα σε χρόνια..

Αντε να βγάλετε και καμια ανακοίνωση τώρα κατά του Σαλπιγγίδη
για να τονωθεί η ιδεολογία μας...

Όταν υπερασπίζεσαι και μάχεσαι για τις εκδρομές θα πρέπει να είσαι ικανός και να τις τιμάς
Και πάνω από όλα να τιμάς το όνομα του ΠΑΟΚ.

Αμα εστω και μια φορα στην ζωη σου εχεις νιωσει υπερηφανια για την ΑΛΑΜΑΝΑ, για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της θυρας3 του χαριλαου, εχεις τραγουδισει "... με ΠΑΟΚτσιδες τρελοκομεια και αθηναιους στα νοσοκομεια", εχεις τραγουδισει "... θρυψαλα τα τζαμια στον ηλεκρτικο τα αιματα ποταμια..." και ενιωσες γκαυλα ΠΑΟΚτσιδικη και αλλες εκατονταδες και χιλιαδες τετοιες φασεις θα πρεπει να
νιωσεις ντροπη! Αν δεν τα εχεις κανει αυτα αγνοησε με!

Εναντιων της βιας παντα, αλλα απο τους αλητες με τους σιδερολοστους και απο τους κωλοτουμπες προτιμω τους πρωτους! Απο αυτους ξερεις τι να περιμενεις απο τους αλλους οχι, και αυτο ειναι χειροτερο!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

giannis80

• Guest
οι μαλακες πηγαν και μας βαλανε σε ψηλη κερκιδα....

---

πριν ορισμενοι συνεχισετε τα αναθεματα για το λαο μας, καλο ειναι να μαθενεται τα νεα σας απο αυτους που ηταν παρον και οχι απο το κολλητο μας.
Για το τι εγινε στη πολη απο το πρωι εως τις 2 δε ξερω οποτε και δεν λεω τιποτα.
θα πω ομως 5 πραματα για το τι εγινε μεσα στο κλειστο επειδη και η παπαρολογια και η μαλακια εχει τα οριά της!!
Την ωρα που εφτανα στη λαμια (η κατευθυνσή μου ηταν απο αθηνα προς λαμια και οχι αντιστροφα και ισως εχει ενδιαφερον αυτο που θα πω) 5 χιλ. εξω απ τη λαμια στο υψος των goodies, 4 πουλμαν του πολεμαρχου χατζηχρηστου κατευθυνονταν με συνοδεια στη πολη. Εμαθα αργοτερα πως παράλληλα σε δικους μας οπαδους δεν επιτραπηκε να μπουν στη λαμια (καποιος να μου το επιβεβαιωσει αν το γνωριζει). εγω πριν μπω περασα 3πλο ελεγχο, εβγαλα τα παπουτσια μου και μονο το χερι μεσα στο βρακι δε μου εβαλαν αν εκριβα κανενα αναπτηρα αναμεσα στα @@). Τωρα πως ο στρατος του χατζηχρηστου μολις μπηκε στο κλειστο αρχισε τα κατα ρυπας με στυλο προς εμας ειναι ανεξηγητο (?ειναι?).
ΠΡΙΝ λοιπον πειτε το οτιδηποτε για τα αδερφια που βρεθηκαν σημερα στη λαμια να γνωριζετε πως σε καποια στιγμη ετρωγαν φωτοβολιδες και αντιδρουσαν με μπουκαλια. Επισης αυτη τη στιγμή κρατουνται ΑΘΩΟΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ. Λευτερια στα αδερφια μας και αφηστε τις μαλακιες και τη κριτηκη για το κοσμο μας, τουλάχιστον μεχρι να επιβεβαιωσετε υα οσα λετε.

Αδερφέ spartiati, μάλλον ο φίλος εννοεί οτι μας βάλαν ψηλά, τους αεκτσηδες χαμηλά, μπήκαν μέσα αυτοί κι εμείς δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Δεν νομίζω να εννοούσε κάτι άλλο ο φίλος.

mosxos

• Guest
Ολοι εσεις που κραζετε αυτα τα παιδια θα πρεπει να ντρεπεστε οταν μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ φωναζετε το <<Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια>>....
Νομιζετε οτι θα γινουμε μεγαλη ομαδα κραζοντας απο τον καναπε.

Offline Català

• Αλλαγή

---

Σπαρτιάτη και στο βίντεο φαίνεται αυτό που λες, να είναι εκατοντάδες χανούμια και οι δικοί μας να είναι λίγες δεκάδες και να γυρνάνε τις φωτοβολίδες που έτρωγαν, αλλά φαίνεται και ότι είμαστε σε ψηλή κερκίδα που δεν μπορείς να πηδήξεις μέσα, παρόλα αυτά τα γραφικά χανούμια φωνάζουν ντεμέκ μαγκιά "ελάτε".
Αυτό που είπαν πάντως μέχρι και στην τηλεόραση είναι ότι τα χανούμια κάναν ντου από νωρίς, μπήκαν πάρα πολλοί και αμέσως την έπεσαν στους δικούς μας που ήταν πολύ λιγότεροι μέσα, αλλά και πάλι λίγα χανούμια φαίνονται μέσα στο παρκέ.
Πολύ κολλητός από φλορίτζιναλ μου έλεγε χαρακτηριστικά προχτές ότι τα χανούμια θα πήγαιναν οι πιο πολλοί από Πέμπτη (!!!) και από εχτές, και ότι θα ήταν κοντά στα 2 χιλιάρικα γιατί δεν έφταναν τα εισιτήρια και μαλακίες. Το πώς έφαγαν τέτοιο πέσιμο και μέσα στο κέντρο της πόλης όταν ήταν τόσοι πολλοί, είναι αεκτζήδικης απορίας άξιο...Άντε γιατί τα χανούμια την έχουν δει πολλή ιστορία στο χάντμπολ και όλο μαλακίες κάνουν στα μεταξύ μας κάτω. Κι εγώ που δεν μπόρεσα να πάω τελικά, ο μόνος λόγος που ήθελα να τραβηχτώ ήταν για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι δούκας και αρχέλαος. Και απ'ό,τι κατάλαβα, την πόλη την είχαν πάρει επειδή είχαν πάει νωρίτερα, μόλις έσκασαν οι δικοί μας άφησαν την πόλη και πήραν τα πόδια στους ώμους.
Στο κεντρικό του μέγκα άρχισαν τα όργανα για τις μετακινήσεις οπαδών...

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
την μαγκια οταν την κανουμε (οπως και την καναμε σημερα,μαχαιρι κλπ.)να ειμαστε ετοιμοι να την δεχτουμε και εμεις στο κεφαλι μας αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του. και να μην λεμε οι πουσταραδες οι γαυροι εκεινο οι πουσταραδες οι γαυροι το αλλο. σφαξανε μαχαιρωσανε σκοτωσανε. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ.ΑΠΛΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ. ο νοων νοειτω.  5 χρονια φυλακη για τον ΠΑΟΚ.και εχασα δουλεια στο δημο. και καθομαι σπιτι κολοβαραω  και κανω μεροκαματα απο δω και απο κει. αυτο για οποιον θελει να μου την πει.
ΠΑΟΚ 80'S

Offline agraf

• Αλλαγή
MAGDI, ότι και να πούμε εμείς είναι λίγο. Εσύ έκανες 5 χρόνια φυλακή.

Το πρόβλημα είναι ότι ταυτίζουμε τον φανατισμό με τη βία. Προσωπικά παραδέχομαι ότι είμαι φανατικός ΠΑΟΚτσής, αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ αντικείμενο σε αντίπαλους οπαδούς ούτε στην αστυνομία και ούτε έχω χτυπήσει κάποιον. Και έτσι θα παραμείνει.

Γιατί να μαχαιρώσουμε κάποιον επειδή υποστηρίζει άλλη ομάδα;

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Ειλικρινά δεν χωράει στο μυαλό μου και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συνδέεται η μεγαλοσύνη μιας ομάδας με των αριθμό των ανοιγμένων κεφαλιών ή των μαχαιρωμάτων (εφόσον αληθεύουν τα αναφερόμενα). Αν είναι να μετράμε με αυτό τον τρόπο το πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε ας αρχίσουμε να απαριθμούμε νεκρούς αντιπάλους. Είναι περισσότερο βαρύγδουπο και θα μας ανεβάσει με μεγάλη ταχύτητα στην κορυφή.

Στους αδελφούς που ατυχώς αναφέρουν τα συνθήματα που ακούγονται και το γεγονός ότι όσοι τα τραγουδούν θα πρέπει να αποδέχονται και τη βία (ή ακόμη και να την εκθειάζουν ντε και καλά ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ) θέλω να ευχηθώ να μην αναγκαστούν να "σκοτώσουν για ένα εισιτήριο" όπως λέει άλλο από τα συνθήματα μας. Προσωπικώς δεν προτίθεμαι να το κάνω και δεν νοιώθω λιγότερο ΠΑΟΚ από οποιονδήποτε άλλον.

Επίσης θεωρώ αφελές να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, προσπαθώντας να βρούμε ερείσματα δικαιολόγησης στους δημοσιογράφους, στην προπαγάνδα, στα χανούμια που ήταν περισσότερα ή είχαν καλύτερο σχέδιο, στους μπάτσους, στο δήμαρχο της Λαμίας και στον κακό μας το φλάρο. Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Όχι μόνο για τα αδέλφια που συνελήφθησαν αλλά και για την αναμενόμενη απαγόρευση μετακινήσεων που έρχεται και για την οποία "δεν θα έχουμε μούτρα" να ζητήσουμε την άρση της.

Ο ΠΑΟΚ είναι επανάσταση και ρήξη με το κατεστημένο. Αλλά επανάσταση και ρήξη με το κατεστημένο δεν σημαίνει αναγκαστικά βία ή τουλάχιστον δεν σημαίνει πρόκλησή της. Εκτός εάν κάποιοι από τα καρντάσια θεωρούν ότι ΠΑΟΚ σημαίνει να κάνεις το δεύτερο.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
η ουσια ειναι μια.χασαμε προς το παρον ελπιζω την τεραστια ευκαιρια να κανουμε το πρωτο double σε ομαδικο αθλημα στην ιστορια μας...τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους.

υγ δεν μπορω να κατηγορησω οσους πλακωθηκαν.το να πλακωθουν 2 ομαδες ανθρωπων ειναι απειρως καλυτερο απο το να πλακωσουν ξεμπαρκους ασχετους.

Offline savage republic

• Βασικός
Πέρα από τους πουριτανούς δήθεν ηθικολόγους, έχουμε μία μεγάλη απώλεια δυνατότητας κατάκτησης του πρώτου ομαδικού νταμπλ από την μία πλευρά. Από την άλλη, ΤΕΡΑΣΤΙΑ οπαδική δυναμική, η οποία επιβεβαιώνεται περίτρανα. Πραγματικά, πολύ δύσκολα μπορούν να μας την πουν άλλοι (όποιοι). Τα συνθήματα θα βγουν, θα τα τραγουδήσουν και πιτσιρίκια που δεν έχουν σχέση με θηριωδίες, ακόμα και ο τρέντυς με το ροζ μπλουζάκι και τα στρασάκια στο τζιν, μέχρι και τον κουστουμάτο θα δεις στη σουίτα να το ψιθυρίζει. Αυτό που συνέβη θα σε κάνει μέσω του συνθήματος κοινωνό της βίας, συμμέτοχό της. Αν θες να κατηγορήσεις, κάντο. Αλλά να ξέρεις πως θα περηφανευτείς πάλι, στο καφενείο, στη δουλειά σου, στο γήπεδο, δηλώνοντας αυτό που πραγματικά συμβολίζει το γήπεδο. Το αρχέγονο κυνήγι και την απόδειξη ανδρισμού. Τον πόλεμο των ομάδων.
Συμβουλή: Αποδέξου την πραγματικότητα και μην το παίζεις δικαστής. Η ηθική είναι η έδρα της αντίδρασης στο νέο, στη νέα ζωή. Και η ζωτικότητα είναι που μας κρατάει ζωντανούς. Μην την εξιδανικεύεις. Κι αν το κάνεις, μην χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα και τα πιο σκοτεινά της σημεία.
Παρατήρηση: Γεμίσαμε δικαστές. Πολλές ειδήσεις βλέπει ο κόσμος. Ας το επιβεβαιώσει και ο ηθικολόγος/δικαστής Πρετεντέρης...

northeagle_4

• Guest
Και ενω οι δικοι μας αντιμετωπιζουν συλληψη που πανε να τους τα φορτωσουν ολα ενω δεν συμμετειχαν και τους εχουν απο το πρωι μεσα,εδω μεσα η ηθικη περισσευει....συνεχιστε καποιοι....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ!!

---
χανουμια μια ζωη πουτανιτσες.

Offline agraf

• Αλλαγή
Και ενω οι δικοι μας αντιμετωπιζουν συλληψη που πανε να τους τα φορτωσουν ολα ενω δεν συμμετειχαν και τους εχουν απο το πρωι μεσα,εδω μεσα η ηθικη περισσευει....συνεχιστε καποιοι....

Η στήριξη στους οπαδούς μας είναι δεδομένη, τουλάχιστον εδώ μέσα έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.
Το να συζητάμε ανοιχτά κάποια πράγματα δεν είναι ηθικολογία. Καλύτεροι θέλουμε να γίνουμε.

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
αρα και οι ποyστογαυροι απαντησεις δινουνε οπως τις δινουν.. ετσι δεν ειναι;δε διαφερουμε σε κατι. και μην ακουσω μαλακιες απο δω και στο εξης για γαυρους καριολιδες δολοφονους και μυξοκλαματα. και αυτοι απαντησεις δινουνε.ΜΕΣΑ. ΜΑΖΙ ΣΑΣ. οταν βρεθειτε τετατετ με κανα μαχαιρι θα σας πω που θα παει η μαγκια.καλα παμε. στα χναρια των πουστηδων του λιμανιου.
ΠΑΟΚ 80'S