Τα εισιτήρια για το φάϊναλ φορ της Λαμίας
Την Τρίτη (25/5) θα δοθούν τα εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα τα μοιράσουν σε όλους τους Συνδέσμους της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Γιαννιτσών, αλλά και άλλων πόλεων
"Καπνός" αναμένεται να γίνουν τα 750 εισιτήρια που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ για το φάιναλ φορ του χάντμπολ, που θα γίνει το διήμερο (29-30/5) στη Λαμία. Από αυτά 650 θα δοθούν το βράδυ της Τρίτης (25/5) στον Σύνδεσμο φίλων Δυτικών συνοικιών του "Δικεφάλου", οι οποίο θα αναλάβουν να τα μοιράσουν σε άλλους συνδέσμους που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύνδεσμοι από τα Γιαννιτσά, την Καβάλα, αλλά και άλλες πόλεις που βρίσκονται κοντά στην Θεσσαλονίκη, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για το φάιναλ φορ της Λαμίας.
Όπως όλα δείχνουν τα εισιτήρια που θα δοθούν στους συνδέσμους θα διατεθούν πολύ γρήγορα, δεδομένης της αγάπης που έχει δείξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την ομάδα χάντμπολ. Μάλιστα, φίλοι του ΠΑΟΚ που μένουν μόνιμα είτε στη Λαμία, είτε σε κοντινές περιοχές γύρω από αυτήν σκέφτονται να προλάβουν να αγοράσουν τα 300 εισιτήρια που πρόκειται να διατεθούν για τους κατοίκους της Λαμίας. Τα εισιτήρια αυτά θα πωλούνται έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου της πρωτεύουσας του νομού Φθιώτιδας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΟΧΕ έχει εκδώσει εισιτήρια μόνο για τους αγώνες του Σαββάτου και ανάλογα με τα αποτελέσματα των δύο αγώνων θα κάνει την κατανομή των εισιτηρίων του τελικού.
http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Andron/ta_eisithria_gia_to_fainal_for_ths_lamias.162112.htmlΟ Ευριπίδης Ναουμίδης στο FCPAOK.GR
Θέλουμε το νταμπλ
- Όταν μας αποθέωσε η γεμάτη ΤΟΥΜΠΑ , τρελάθηκα
- Θέλουμε και το κύπελλο στη Λαμία, με τον κόσμο δίπλα μας, δεν μας φτάνει μόνο το πρωτάθλημα
- Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκινήσει δυναστεία
Ακολουθεί η ενδιαφέρουσα συνέντευξη με το διεθνή πλέι μέικερ:
fcpaok.gr : Πότε ήρθες στον ΠΑΟΚ ; Πες μας λίγα πράματα για την καριέρα σου;
Ναουμίδης: Είμαι 26 χρονών και 2ο χρόνο στον ΠΑΟΚ, δανεικός από τη ΧΑΝΘ όπως και ο Θ. Ευαγγελίδης. Πριν 2 χρόνια αγωνίστηκα στη Σουηδία στην Α1, μια πολύ σπουδαία εμπειρία. Έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος από την οργάνωση του συλλόγου, αλλά και όλου του πρωταθλήματος, από τη συμμετοχή του κόσμου κτλ Αγωνίζομαι ως πλέι μέικερ και είμαι διεθνής.
fcpaok.gr : Κατακτήσατε το πρωτάθλημα, πιο εύκολα και από πέρσι.
Ναουμίδης: Πράγματι, το καθαρίσαμε 2 αγωνιστικές πριν λήξει. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μας να τα καταφέρουμε, να αντέξουμε, διότι οι αγώνες στους ομίλους του Champions League είναι πάρα πολύ δύσκολοι και κουραστικοί, ξεκινήσαμε προετοιμασία πολύ νωρίς, κάναμε αρκετά φιλικά και τουρνουά για να προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά ματς. Όμως κάνουμε επαγγελματική προπόνηση, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και το θέλαμε πολύ. Ήταν ένα στοίχημα να αντέξουμε.
fcpaok.gr : Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πιο δυνατός από πέρσι. Που οφείλεται αυτό ;
Ναουμίδης: Η ομάδα χτίζεται, και ειδικά πριν 2 χρόνια έγιναν δυνατές προσθήκες. Ήρθαν 8 παίκτες, εγώ, ο Ευαγγελίδης, ο Τσακίρης, ο Γουργούμης, ο Κοκκώνης κ.α. Όλοι πολύ καλοί παίκτες. Πέρσι στον Α' γύρο είμασταν στο μέσο της βαθμολογίας, αλλά β' γύρο που η ομάδα έδεσε, γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας και βρισκόμασταν στο γήπεδο κάναμε μεγάλη πορεία μέχρι τον τίτλο. Επίσης οι ευρωπαϊκοί αγώνες, αν και κουραστικοί και σκληροί μας ανέβασαν επίπεδο ως ομάδα και ατομικά. Οι ομάδες χρειάζονται χρόνο για να αποκτήσουν χημεία και ομοιογένεια. Επίσης, είμαστε μια οικογένεια πραγματικά, το κλίμα μεταξύ μας είναι άριστο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, αλλά συν-αγωνισμός μεταξύ μας. Φέτος ήρθε και ο Ριγανάς, αλλά και ο Κόμινεκ, ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά και Μάρκοβιτς που ήρθε το χειμώνα, δυνατές προσθήκες. Και ο Μίλαν Γκρουμπάνοφ που έφυγε, αλλά και ο Σωτήρης Μαραγκός που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το χάντμπωλ το χειμώνα βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτή την πορεία. Πιστεύω τα περισσότερα ξεκινάν από το άριστο κλίμα μεταξύ μας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ βάθος στον πάγκο, είμαστε περίπου 15-16 παίκτες, που όλοι προσφέρουν εξίσου.
fcpaok.gr : Όμως η χρονιά δεν τελείωσε. Μένει το φάιναλ φορ του κυπέλλου στη Λαμία. Αντιμετωπίζουμε την αεκ και στον άλλο ημιτελικό παίζει ο δυνατός Δούκας με τα Βριλήσσια.
Ναουμίδης: Δεν μας φτάνει το πρωτάθλημα. Θέλουμε και το κύπελλο πάρα πολύ, θέλουμε το νταμπλ. Θέλουμε και τον κόσμο στη Λαμία, να μας στηρίξει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το νταμπλ.
fcpaok.gr : Τι θα φέρει τη νίκη στη Λαμία στον ημιτελικό με την αεκ;
Ναουμίδης: Πάθος, καθαρό μυαλό και οργάνωση. Η διαιτησία να είναι 50-50. Είμαστε καλύτεροι, ανυπομονούμε να το αποδείξουμε. Χωρίς τον κόσμο δίπλα μας στη Λαμία όμως, θα υπάρχει πρόβλημα. Γνωρίζεις καλά τι έγινε στο ματς πρωταθλήματος με αεκ φέτος στην Αθήνα, με τους τραμπουκισμούς, τις τρικλοποδιές, τα φτυσίματα, τις 3 διακοπές, τα ματ κτλ Και πάλι το παλέψαμε και χάσαμε με 1 γκολ. Στην αεκ τους είχαν πει ότι αν δεν μας κερδίσουν, δεν θα πληρωθούν στην ώρα τους. Με τον κόσμο δίπλα μας, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.
fcpaok.gr : Στο ημίχρονο με την αεκ στην γεμάτη ΤΟΥΜΠΑ, μπήκατε στο γήπεδο, σας αποθέωσε όλος ο κόσμος φωνάζοντας "Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές", εσείς κάνατε κερκίδα με τη Θ4 (!!!), το γύρο του θριάμβου πανηγυρίζοντας με όλο το γήπεδο και ακούγονταν και το "και στη Λαμία θα είναι ωραία με το κύπελλο παρέα". Εγώ εκείνη τη στιγμή, είπα στο διπλανό μου ότι μετά από αυτά θα ρίξετε 20 γκολ στο κεφάλι στην αεκ..
Ναουμίδης: Δεν μπορώ να σου περιγράψω τα συναισθήματα. Τη στιγμή που βγήκα στο χόρτο της ΤΟΥΜΠΑΣ και άκουγα όλο το γήπεδο να μας αποθεώνει τρελάθηκα πραγματικά. Απίστευτες στιγμές, παιδικό όνειρο. Την άλλη μέρα που ξύπνησα, έλεγα μήπως τα ονειρεύτηκα όλα αυτά ! Ήταν κάτι ανεπανάληπτο, μαγικό. Ανατριχίλα μεγάλη, όνειρο τρελό όταν άκουσα όλη την ΤΟΥΜΠΑ να φωνάζει "νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές". Την άλλη μέρα δεν είχα φωνή. Ο ΠΑΟΚ είναι αρρώστια, είμαι φανατικός ΠΑΟΚτσής. Από μικρός πάω στην ΤΟΥΜΠΑ με τον πατέρα μου. Το να φωνάζουμε στο κάγκελο "Εμπρός αϊτέ" και να απαντά ΟΛΗ η Θ4 "ΔΙΚΕΦΑΛΕ", μια θάλασσα ολόκληρη είναι κάτι που δεν μπορώ να σου περιγράψω, δεν ήμουν εκεί, ήμουν αλλού.
fcpaok.gr: Και χάρηκα που όλο το γήπεδο ζητούσε και το κύπελλο στη Λαμία. Ο κόσμος αρχίζει να μαθαίνει για εσάς και πιστεύω αν το παρακολουθήσει, θα το αγαπήσει το άθλημα.
Ναουμίδης: Και γω δεν το περίμενα όλη η ΤΟΥΜΠΑ να μας ζητά το κύπελλο. Μακάρι να έρχεται πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη και τον θέλουμε. Στη Λαμία θέλουμε να γιορτάσουμε το κύπελλο με τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε το νταμπλ. Ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες και τους περιμένουμε πως και πως για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα.
fcpaok.gr: Στα μπουζούκια που πήγατε να γιορτάσετε το πρωτάθλημα, έμαθα ότι ήσουν MVP. Μάλιστα, ανησύχησε και ο Μούσλι.
Ναουμίδης: Υπερβολές (γέλια). Μου έδωσαν το μικρόφωνο να πω ένα τραγούδι και το αφιέρωσα στην ομάδα.
fcpaok.gr : Που θα αγωνίζεσαι του χρόνου ;
Ναουμίδης: Δεν ξέρω ακόμα και δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το κύπελλο. Μετά τη Λαμία θα το σκεφτώ. Ανήκω στη ΧΑΝΘ. Είμαι διεθνής, κάνω απόλυτα επαγγελματική προπόνηση και έχω φιλοδοξίες. Θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ, είμαι φανατικός οπαδός του, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα. Μακάρι να μείνουμε όλοι, μακάρι να ανέβει και το μπάτζετ. Αν διπλασιαστεί το μπάτζετ, πιστεύω 100% ότι θα κάνουμε πολύ καλή πορεία και στην Ευρώπη. Είναι ευκαιρία !
fcpaok.gr : Οι διακοπές σου θα είναι περιορισμένες λόγω εθνικής.
Ναουμίδης: Ναι, παίζουμε στο Ντόρτμουντ αρχές Ιούνη με Γερμανία σε στάδιο 15.000 θέσεων, που θα είναι γεμάτο. Το χάντμπολ είναι 2ο άθλημα στη Γερμανία, αλλά και σε μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης. Στη Μπουτεσλίγκα αγωνίζονται 8-10 Έλληνες παίκτες. Ήδη ξεκίνησαν και οι προπονήσεις με την εθνική εν όψει των 2 αγώνων.
fcpaok.gr: Πώς βλέπεις το μέλλον του ΠΑΟΚ ; Πήραμε 2 σερί πρωταθλήματα, πάμε για νταμπλ. Θα υπάρξει συνέχεια ;
Ναουμίδης: Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκινήσει δυναστεία και να σαρώνει τους τίτλους. Έχει μια βάση, μερικούς πολύ καλούς παίκτες που του ανήκουν (Τσακίρης, Κοκκώνης κτλ) σε πολύ καλή ηλικία με 4-5 χρόνια πολύ καλού χάντμπολ μπροστά τους, αλλά και νεαρότερους. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι χαμηλός, έχουν μπει βάσεις. Σίγουρα το οικονομικό είναι ένα θέμα, όπως σε όλο το χώρο του ελληνικού χάντμπολ. Οι αντίπαλοι μας στο Champions League όταν μάθαιναν ότι έχουμε μπάτζετ μόλις 300.000 ευρώ πέφταν από τα σύννεφα και μας έδιναν συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις μας. Χρειάζονται και πιο πολλοί άνθρωποι να τρέχουν για την ομάδα. Δεν γίνεται να τα κάνουν όλα ο κόουτς, ο βοηθός προπονητή και ο φυσιοθεραπευτής μας, ο οποίος τρέχει για όλη την ομάδα, μας δέχεται στο ιατρείο του για αποθεραπείες κτλ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ να αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Ναι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κυριαρχήσει στο χάντμπολ, είναι ευκαιρία !
fcpaok.gr: Σε ευχαριστούμε Ευριπίδη, με το καλό να σηκώσουμε και το κύπελλο στη Λαμία και να ζήσεις και άλλες τέτοιες στιγμές στον ΠΑΟΚ. Σε θεωρώ δύναμη πυρός στην ομάδα και ο κόσμος σε θέλει. Ειδική παραγγελία ήταν η σημερινή συνέντευξη, από ένα αδελφό από το ασπρόμαυρο Αγρίνιο.
Ναουμίδης: Ευχαριστώ κι εγώ. Ραντεβού στη Λαμία για το κύπελλο για το ΔΙΚΕΦΑΛΟ αετό.
http://www.fcpaok.gr//content/view/2619/108/