Author Topic: skoda ξανθη - ΠΑΟΚ: 0 - 3 (Σάββατο 27/2/10 19:00, ΝΕΤ)  (Read 9675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lipton4

• Guest
Πηγαμε στο γήπεδο και τραβήξαμε καποιες φωτογραφιες τις οποιες ανεβάσαμε στο blog μας.

http://lipton4.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ισως το πιο ευκολο διπλο στην ιστορια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας...

Σε ενα τοσο κρισιμο σημειο στην τελικη ευθεια του πρωταθληματος αυτο το προτυπο ΟΜΑΔΑΣ, περασε σαν αερας, σαν σε προπονηση απο μια ομαδα που καιγεται για βαθμους και που παραδοσιακα σκυλιαζει απεναντι μας και μας εχει κανει αρκετες ζημιες στο παρελθον...

Τι να πεις γι αυτη την ομαδα...Μονο ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και ΚΑΥΛΑ μπορεις να νιωσεις...ΟΜΑΔΑ που αξιζει το πρωταθλημα...τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο...

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=3MH6LMyeIrM (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nik

• Αποστολή
  • **
σημερα γουσταρα ΠΑΟΚ με ολη τη σημασια της λεξης
ομαδα-ΟΜΑΔΑ
ΛΑΟΣ-.....(μου θυμησαν αλλα πραματα)
παμε καλα γενικος και νομιζω τα καλυτερα ερχονται

ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
"ÓêëçñÞ áíáêïßíùóç êáôÜ ÐÁÅ êáé áðï÷Þ áðü ôïõò Áêñßôåò ! "

"Áðï÷Þ ôùí öéëÜèëùí ôçò ÎÜíèçò. Åíï÷ëçìÝíïé áðü ôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ äßðëá óå ãõíáßêåò êáé ðáéäéÜ.

Ôçí áðï÷þñçóç ôïõ óõëëüãïõ Áêñßôåò ðñïêÜëåóå ç ðïëõðëçèÞò ðáñïõóßá ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ ìÝóá óôçí ïéêïãåíåéáêÞ êåñêßäá ôïõ ãçðÝäïõ ôçò ÎÜíèçò. Óå ìéá áíáêïßíùóç áðü áõôÝò ðïõ äåí óõíçèßæåé ï óõãêåêñéìÝíïò óýëëïãïò, êáèþò Ýâñéóêå óõ÷íÜ ...

ãÝöõñåò åðéêïéíùíßáò ìå ôçí ÐÁÅ Skoda ÎÜíèç, áíáêïéíþíåé ôçí áðï÷Þ ôïõ áðü ôï õðüëïéðï ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò óå Ýíäåéîç äéáìáñôõñßáò ãéá ôï ãåãïíüò üôé ôá ìÝëç ôïõ óõëëüãïõ, êõñßùò ãõíáßêåò êáé ðáéäéÜ, äÝ÷èçêáí ðñïðçëáêéóìïýò áðü ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ êáé áñêåôïß áíáãêÜóôçêáí íá áðï÷ùñÞóïõí áðü ôï ãÞðåäï.
é Üíèñùðïé ôùí áêñéôþí óôçí áíáêïßíùóÞ ôïõò èåùñïýí õðåýèõíç ôçí ÐÁÅ Skoda ÎÜíèç ãéá ôçí ðáñïõóßá 500 êáé ðëÝïí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ óôçí ïéêïãåíåéáêÞ êåñêßäá êáé óçìåéþíïõí üôé áéóèÜíèçêáí îÝíïé ìÝóá óôï ãÞðåäü ôïõò. Ç áíáêïßíùóç Ý÷åé éäéáßôåñç âáñýôçôá õðü ôçí Ýííïéá üôé ïé Áêñßôåò áðáñôßæïíôáé áðü åðéóôÞìïíåò, åðé÷åéñçìáôßåò êáé Üëëïõò ðïëßôåò ôçò ðåñéï÷Þò ðïõ Ý÷ïõí óáí êýñéï ìÝëçìÜ ôïõò ôçí ðáñïõóßá ãõíáéêþí êáé ðáéäéþí óôçí ïéêïãåíåéáêÞ êåñêßäá ôçò ÎÜíèçò êáé ôç äçìéïõñãßá íÝáò ãåíéÜò öéëÜèëùí.
Ç áóõíÞèéóôç áõôÞ åîÝëéîç êáèéóôÜ áêüìç ðéï åðéôáêôéêÞ ôçí áíÜãêç ðïõ Ý÷åé ãßíåé ïñáôÞ óôï åóùôåñéêü ôçò ÐÁÅ Skoda ÎÜíèç ãéá áðïêáôÜóôáóç ôùí éäéáßôåñá äéáôáñáãìÝíùí ó÷Ýóåùí ôçò ïìÜäáò ìå ôïõò öéëÜèëïõò ôçò. ÔåëéêÜ ç ðáñïõóßá ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ ïäÞãçóå óå áõôü áêñéâþò ðïõ öïâüôáí ïé éèýíïíôåò ôçò ÐÁÅ, ôç äõóáñÝóêåéá ôùí ößëùí ôçò ÎÜíèçò. ÁíáëõôéêÜ ç áíáêïßíùóç ôïõ óõëëüãïõ Áêñßôåò:
"Ãéá Üëëç ìéá öïñÜ ìáò åîÝðëçîáí ïé éèýíïíôåò ôçò Ðáå Skoda ÎáíèÞò ìå ôçí óõìðåñéöïñÜ ôïõò …¼÷é ìïíü ìáò áãíüçóáí êáé äåí áðÜíôçóáí óôïí ðñï çìåñþí ðñïâëçìáôéóìü ìáò, üóïí áöüñá ôçí ðñïóÝëåõóç ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ …áëëÜ áíôß áõôïý öñüíôéóáí íá ôïõò ðáñá÷ùñÞóïõí ôçí ïéêïãåíåéáêÞ êåñêßäá, ÷ùñßò êáìßá åíçìÝñùóç.
Óôçí ðñïóðÜèåéá ôïõ ðñïÝäñïõ ìáò ãéá ôçí ïìáëÞ åßóïäï ôùí êáôü÷ùí êÜñôáò äéÜñêåéáò óôçí ïéêïãåíåéáêÞ êåñêßäá, äÝ÷ôçêå áíÜñìïóôç óõìðåñéöïñÜ êáé åîõâñßóôçêå áðü ìåñßäá öéëïîåíïýìåíùí öéëÜèëùí. Íéþóáìå îÝíïé óôï ßäéï ìáò ôï ãÞðåäï …áí åßíáé äõíáôüí. Ößëáèëïé ìå ôéò ãõíáßêåò ôïõò êáé ôá ðáéäéÜ ôïõò áðï÷ùñïýóáí áðü ôïí ÷þñï ðïõ ðëÞñùóáí ãéá íá óôçñßîïõí ôçí ïìÜäá ôïõò ….ÌðñÜâï óáò
Åõôõ÷þò ðïõ ôïí áãþíá ôïí ðáñáêïëïýèçóáí ìüíï êÜôï÷ïé êÜñôáò äéÜñêåéáò. ÌåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá …..áöïý ôï õðüëïéðï ôï åßäáìå áðü ôçí ôçëåüñáóç ….. ðñïâÞêáìå óå óõíÜíôçóç ôïõ ÄÅÓ. êáé ïìüöùíá áðïöáóßóáìå:
1. ÊáôáäéêÜæïõìå ôçí åíåñãåßá ôùí õðåýèõíùí êáé áñíïýìáóôå íá óõììåôÜó÷ïõìå óôçí ðáñùäßá áõôÞ ìå ôçí áðï÷Þ ìáò ãéá ôá åðüìåíá ðáé÷íßäéá óôï Skoda ÎÜíèç Arena êáé êáëïýìå ôá ìåëÞ ìáò íá óôçñßîïõí ôçí áðüöáóç ìáò
2. Tïõ ÷ñüíïõ èá èÝëïõìå êé åìåßò ðñïóêëÞóåéò ãéá íá ðáñáêïëïõèïýìå ôá ðáé÷íßäéá ôçò ïìÜäáò ìáò áíôß ãéá êÜñôåò äéÜñêåéáò ðïõ äåí Ý÷ïõí íüçìá (âëÝðå ðáñÜäåéãìá ÐÁÏÊ)… ôé íá êÜíïõìå ìáèáßíïõìå.
Õà . Áõôüí ôïí ôñüðï åðéëÝîáôå íá ðñïóåëêýóåôå ôïí áãíü êáé êáèáñü ößëáèëï ãéá íá óôçñßîåé ôéò ðñïóðÜèåéåò ôçò ïìÜäáò ìáò ? ….ÌåãÜëï ËÜèïò .
ÕÃ. Åõ÷üìáóôå êáëÞ ðïñåßá óôçí ïìÜäáò ìáò" êáôáëÞãïõí ïé Áêñßôåò"
http://www.xanthipress.gr/

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_756.html

âñå áé óé÷ôéñ, ãåíéôóáñïé...
óôç â ê åóåéò ê ï ìáëáêáò ï ðñïåäñïò óáò

chiltsid

• Guest
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ!

ΥΓ:μπραβο και στην ομαδα!!!συνεχιζουμε,αλλη 6 τελικοι και ειναι δικο μας!

Offline tsag

• Αλλαγή
Πηγαμε στο γήπεδο και τραβήξαμε καποιες φωτογραφιες τις οποιες ανεβάσαμε στο blog μας.

Άρτι αφηχθείς από την Ξάνθη οι απεσταλμένοι του www.lipton4.blogspot.com σας δίνουν σε αποκλειστικότητα εικόνες απο την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Συναντήσαμε δυσκολίες κατά την εισοδό μας στο γήπεδο,τόσο απο τα μπλόκια της αστυνομίας ,όσο και στον έλεγχο των ''εισιτηρίων'' .Αλλά ''ΠΑΟΚ εισαι'' την βρήκαμε την άκρη και μπουκάραμε μέσα.

H αγαπημένη μας ομάδα έκανε το καθήκον της.Ειδαμε εναν ΠΑΟΚ απολαυστικο,που δε μασούσε καθόλου.Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.Ενα ΠΑΟΚ έτσι όπως τον θέλουμε.Συγχαρητηρια σε παιχτες, προπονητη και κοσμο.

Έχουμε πάρει φόρα και δεν σταματάμε πουθενά τώρα!Πάει ο ένας τελικός, 6 ακόμα έμειναν. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, μόνος στόχος η νίκη παντού και στο τέλος ...σηκώνουμε την κουπα και πάμε όλοι μαζί στον τρελογιατρό!

Παρακάτω μπορείτε να δειτε όλες τις φωτογραφίες τις οποιες τραβήξανε οι απεσταλμένοι του blog μας ,απο την ακριτική πόλη  ...

Έχουμε πάρει φόρα και δεν σταματάμε πουθενά τώρα!!!! Πάει ο ένας τελικός, 6 ακόμα έμειναν. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, μόνος στόχος η νίκη παντού και στο τέλος   ...σηκώνουμε την κουπα και πάμε όλοι μαζί στον τρελογιατρό!!!

Δεν κοιτάζω καθόλου τι κάνουν οι άλλοι. Θέλω πλέον το 6 στα 6 και μέσα μου ξέρω ότι έτσι θα βγω πρωταθλητής.

Μπράβο σε όλους παίκτες, προπονητικό τιμ, κόσμο. Σήμερα δείξαμε ότι πλέον το μέλλον μας ανήκει.

FORZA ΠΑΟΚαρααααααααα!!!!!

Συνεχίζουμε...

Αδερφέ Lipton4 κανόνισε ε, θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!!! ;D :aktion031:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ε οχι ρε...απογοητευσαμε τους επιστημονες και επιχειρηματιες της Ξανθης;
Την αλλη φορα, θα στειλουμε 500 Ζαμπουνηδες.

Οσον αφορα την ομαδα, εκανε το αυτονοητο και πηρε 3 πονταλακια. Τα κεφαλια μεσα, την αλλη Κυριακη εχουμε πολυ δυσκολο παιχνιδι.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τη τετάρτη επιβάλονται ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας και εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε 3 ώρες.
απομένουν 6 παιχνίδια και τα 4 είναι στο ναό μας  ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπραβο στην ομαδα..νικη στο ρελαντι

Lipton4

• Guest

Άρτι αφηχθείς από την Ξάνθη οι απεσταλμένοι του www.lipton4.blogspot.com σας δίνουν σε αποκλειστικότητα εικόνες απο την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Συναντήσαμε δυσκολίες κατά την εισοδό μας στο γήπεδο,τόσο απο τα μπλόκια της αστυνομίας ,όσο και στον έλεγχο των ''εισιτηρίων'' .Αλλά ''ΠΑΟΚ εισαι'' την βρήκαμε την άκρη και μπουκάραμε μέσα.

H αγαπημένη μας ομάδα έκανε το καθήκον της.Ειδαμε εναν ΠΑΟΚ απολαυστικο,που δε μασούσε καθόλου.Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.Ενα ΠΑΟΚ έτσι όπως τον θέλουμε.Συγχαρητηρια σε παιχτες, προπονητη και κοσμο.

Έχουμε πάρει φόρα και δεν σταματάμε πουθενά τώρα!Πάει ο ένας τελικός, 6 ακόμα έμειναν. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, μόνος στόχος η νίκη παντού και στο τέλος ...σηκώνουμε την κουπα και πάμε όλοι μαζί στον τρελογιατρό!

Παρακάτω μπορείτε να δειτε όλες τις φωτογραφίες τις οποιες τραβήξανε οι απεσταλμένοι του blog μας ,απο την ακριτική πόλη  ...

Έχουμε πάρει φόρα και δεν σταματάμε πουθενά τώρα!!!! Πάει ο ένας τελικός, 6 ακόμα έμειναν. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, μόνος στόχος η νίκη παντού και στο τέλος   ...σηκώνουμε την κουπα και πάμε όλοι μαζί στον τρελογιατρό!!!

Δεν κοιτάζω καθόλου τι κάνουν οι άλλοι. Θέλω πλέον το 6 στα 6 και μέσα μου ξέρω ότι έτσι θα βγω πρωταθλητής.

Μπράβο σε όλους παίκτες, προπονητικό τιμ, κόσμο. Σήμερα δείξαμε ότι πλέον το μέλλον μας ανήκει.

FORZA ΠΑΟΚαρααααααααα!!!!!

Συνεχίζουμε...

Αδερφέ Lipton4 κανόνισε ε, θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!!! ;D :aktion031:

ρε φίλε ''ΠΑΟΚ εισαι '' σε λέω...εκει θα χαλάσουμε τις καρδιες μας?

Offline cure

• Αλλαγή
Μεγάλη υπερηφάνια ρε μάγκες! Πολύ μεγάλη!
Καταρχήν για τους 400 κομάντος που δίδαξαν ΠΑΟΚ σε ζωντανή μετάδοση σε όλη τη χώρα. Όπως είπε κι ο gagas είμασταν τυχεροί που έδειξε το ματς η κρατική. Βέβαια αν ο βλάκας ο πανόπουλος έδινε εισιτήρια και θα κονομούσε αυτός αλλά και τα πιτσιρίκια σε όλη τη χώρα θα κοίταζαν με λατρεία το ασπρόμαυρο τσουνάμι. Δεν γαμιέται όμως ο παλιομαλάκας. Έστω κι έτσι αυτοί οι 400 δίδαξαν ΠΑΟΚ πραγματικά και τα πιτσιρίκια από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη την ψιλιάστηκαν άγρια και με αυτούς και με τους... άλλους. Τους μέσα στο χορτάρι.
Μέσα εκεί μια Ο-Μ-Α-Δ-Α-Ρ-Α πούλησε μια από τις μεγαλύτερες τρέλες στο πρωτάθλημα, γιατί έσπαγε πλάκα σε ματς φωτιά και έκανε ό,τι γούσταρε πραγματικά, όποτε το γούσταρε. Αν τα κοράκια δεν ήταν τραγικά θα είχαμε κανένα σκορ τζακ ποτ. Αλλά και πάλι δεν πειράζει, γιατί όλη η χώρα είδε τη διαφορά του ΠΑΟΚ με τους κλέφτες που θα καμαρώσει σήμερα.
Χίλια ευχαριστώ σε όλους τους παραπάνω για αυτό που ένιωσε η ψυχή μου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Υπήρξανε και κάποιοι (μαλάκες;) σα κι εμένα που δε κατάφεραν να μπουν μέσα. Πήγαμε αρκετά νωρίς στο γήπεδο και ήταν τίνγκα στους μπάτσους που δε μας άφηναν να πλησιάσουμε. Πολύς κόσμος δε μπήκε πάντως κι αυτό φάνηκε από τον κόσμο που είχε στην πόλη της Ξάνθης και αυτόν που είχε στο γήπεδο. Όλα τα μαγαζιά, καφετέριες και ταβέρνες ήταν γεμάτα, παντού υπήρχαν ΠΑΟΚτσήδες.
Τέλος πάντων, αφού κέρδισε η ΠΑΟΚάρα χαλάλι και και χιλιόμετρα και οι βενζίνες και η ''ταλαιπωρία''
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στην ομάδα για την μεγαλειώδη εμφάνιση και μπραβο στα αλάνια τα οποία πήγαν και μπόρεσαν να μπούνε μέσα στο γήπεδο !!!!! Περιττό να πούμε ότι μόνο εμείς ακουγόμασταν !!!! Επίσης ήθελα να πω οτι ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ . Οτι μαλακία και να σκεφτείς εμείς θα βρούμε τρόπο να μπούμε μέσα στο γήπεδο ΓΑΜΗΜΕΝΕ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **

Η ανακοίνωση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα υπό την έννοια ότι οι Ακρίτες απαρτίζονται από επιστήμονες, επιχειρηματίες και άλλους πολίτες της περιοχής

για αυτο τα εχουν κανει πλακακια με τους πειραιωτες?? τους ενωνει η επιστημη???

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: skoda ξανθη - ΠΑΟΚ σαββατο 27/2/10 19:00, ΝΕΤ
« Reply #295 on: February 28, 2010, 13:44:09 »
Aγωνιστικά πολύ καλά τα λέμε και έχουμε όλοι ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη μας, αλλά να πούμε και κάτι άλλο: ο σημερινός αγώνας ήταν η απόδειξη ότι το δόγμα "υπακοή και βουβαμάρα" δε φτουράει. Όταν ένας νόμος είναι άδικος, δεν υπακούς με σκυμμένο το κεφάλι αλλά τον καταργείς στην πράξη. 400 πήγαν, 400 μπήκαν. Κι αν ήταν 1.400 και 2.400 πάλι θα έμπαιναν. Ένας νόμος του κράτους που δεν είναι αποδεκτός από τους πολίτες, είναι άδικος νόμος. Και σε αυτή τη χώρα, όπως και όλοι οι προηγούμενοι τρομο-νόμοι για τους οπαδούς, θα καταργηθεί με δράση και όχι με αδράνεια.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
για να το εμπεδωσουμε καλυτερα, τι προσφερε η ελευθερη μεταδοση στην νετ του ματς καθως και το τι συντελειται την φετεινη περιοδο με την πορεια που κανουνμε σε ολη τη χωρα μεταφερω αυτουσιο post απο σκουλικοsite..δεν τα γραφει ΠΑΟΚΤΣΗΣ φανατικος σκολικας τα γραφει...Το τσουναμι σαρωνει τη χωρα

ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΑΦΙΞΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10-11......Ο ΓΙΟΣ ΠΕΡΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΤΑΝΤ ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ σιχαματος..... - ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.......ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟ ΜΟΝΤΕΡΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΝΑ ΟΥΜΕ..........ΛΕΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ 'ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ'......Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ....'ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΗΣ'' ΤΟΥ ΛΕΕΙ..........ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..........ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΓΑΣ.....ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ μπαουγκ.....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.....

Το πιασατε?

Offline arwstos

• Αλλαγή
Αυτο ειναι αναμενομενο...
Κι οταν ερθει και ο μαστραπας τα ποσοστα στη βορεια Ελλαδα θα αγγιξουν
ποσοστα δημοψηφισματος εν καιρω χουντας.

Ευγε σε ολους! Και πανω απ'ολα στα κομμαντα που πηγαν (ειτε μπηκαν ειτε δε μπηκαν)!
Σημασια εχει οτι αντιστεκονται στην πραξη σε αυτη τη φαρσοκομωδια.

Πλησιαζουν οι μερες για τον επομενο τελικο. Αντε @bane παρτο πανω σου.
Θελει εμπειρια πρωταθλητισμου, τρεμει το χερι πλεον των μικροτερων  ;D
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline savage republic

• Βασικός
bane, αργείς παλλίκαρε...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
.

απο τα καλυτερα ποστ που εχω διαΒασει εδω μεσα ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ
:a1006: :a1006: :a1006:

Για το παιχνίδι τα σχόλια είναι περιττά....εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους χαίρομαι πλέον και να
τους φτύνω για να φύγει το μάτι...φτου φτου σκατά στα μούτρα μου..