Ρε σεις ο πανόπουλος στην προκειμένη περίπτωση κατ' εμέ έχει δίκιο, σε λέει ελάτε 1200 όπως ήρθανε και οι γαύροι και οι βάζελοι και τα χανούμια και οι άλλοι ( ξέροντας βέβαια ότι αυτό απαγορεύεται λόγω των μαλακιών του βούγια και του χρυσοχοϊδη ), καταρρίπτοντας έτσι το επιχείρημα ότι δεν γουστάρει μόνο τους παοκτσήδες γι αυτό δεν εκδίδει εισιτήρα για το μεταξύ μας παιχνιδι. Ναι αλλά πόσο πιθανό είναι να πάνε μόνο 1200 παοκτσήδες στην Ξάνθη σε αυτήν την περίπτωση??? εγώ λέω 0,0000000000000000000000000000001%. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δηλαδή που δεν μας δώσει εισιτήρια και ανοίξει εκδοτήριο, ή που μας δώσει εισιτήρια και ανοίξει και εκδοτήρια, το παιχνίδι θα είναι σαν να γίνεται στην έδρα του ΠΑΟΚ, οπότε λαϊκίζει κι όλας και σε ειρωνεύεται λέγοντάς την και σε μας και στον Βούγια ότι ας γίνει το ματς στην τούμπα με ελεύθερη είσοδο αφού το ίδιο θα είναι με το να γίνει στα πηγάδια και εισιτήρια ελεύθερα στην αγορά, απλά στην τούμπα θα έχει 30000 παοκτσήδες και στα πηγάδια 10000 και νομίζω πως πέρα από την καύλα όλων να πάμε στην ξάνθη και αυτός θέλει να παίξει την κατηγορία στην έδρα του όποια κι αν είναι αυτή, έστω και με 1000 άτομα. Εγώ νομίζω με αυτήν την ανακοίνωση θέλει να την πε στον βούγια που είπε ρε παιδί μου ότι δεν φταίμε εμείς που δεν βγάζει εισιτήρια ο πανόπουλους για να πετάξει την καυτή πατάτα από τα χέρια του (όπως ο θανάσης που κοιμάται τα μεσημέρια ;, τον ξέρετε???), όπως και την παε ΠΑΟΚ που δεν δεσμέυτηκε στην σύσκεψη ότι μπορεί να αποτρέψει τον κόσμο από το να πάει στην πόλη της ξάνθης. Αυτός είναι ο πανόπουλος, αν παίζαμε στην κρήτη ο παπουτσάκης θα είχε εκδοτήρια κανονικά, το ίδιο νομίζω και ο περούκας, ακόμα και στην κομοτηνή τώρα που είναι πεσμένη και όχι στον πρώτο γύρο που είχαν ελπίδες σωτηρίας, ο πανόπουλος όμως, το γιάνεννο που πέφτουν και έχουν στόχο, σε λέει άμα έρθουν αυτοί θα είναι σαν να πάιζουμε στην τούμπα. Δεν υπάρχει παοκτσής που να μην θέλει να πάει στο σαββατιάτικο παιχνίδι, δυστυχώς όμως δεν γίνεται και γι' αυτό υπεύθυνοι κατά την γνώμη μου είναι οι βούγιας χρυσοχοϊδης με την μαλακία των απαγορεύεων των μετακινήσεων, αλλά και η σούπερ λίγκα με την ασάφειά της στα δικαιώματα των φιλοξενούμενων ομάδων σχετικά με τα εισιτήρια των εκτός έδρας παιχνιδιών. Αν θέλουμε να το δούμε με την ψυχρή λογική ο πανόπουλος πατάει και στα δύο για φέτος τουλάχιστον σε λέει πάρε 1200 που όμως θα τα κόψει η αστυνομία, και στην τελική εφόσων κανείς δεν τον υποχρεώνει να δώσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενο σε λέει κι όλας εγώ δεν σε θέλω στην έδρα μου και δεν βγάζω ούτε ένα κομμάτι στα εκδοτήρια γιατί ξέρω ότι θα τα πάρεις όλας εσύ. Τι πρέπει όμως να κάνουμε εμείς είναι το θέμα??? Υπάρχουν δύο λύσεις, η μία που ακολουθούμε συνήθως δηλαδή πάμε ΠΑΟΚ είσαι ντού και θα μπούμε, με αποτέλεσματα όμως γνωστά. Συλλήψεις, μανούρες στην πόλη και δημιουργία αντιπάθειας για τον ΠΑΟΚ στην τοπική κοινωνία. Και η δεύτερη για την οποία έγραψα σχετικά την προηγούμενη βδομάδα. Να υπερισχύσει η λογική από το πάθος και το συναίσθημα, η παε δικαιούται να ζητήσει 50-100 προσκλήσεις, όλες αυτές πλην των 10 που θα είναι για το Δ.Σ. και κανέναν χορηγό, να πάνε σε άτομα που πρέπει και θα στηρίζουν την ομάδα σε όλο το 90λεπτο με την φωνή τους, ούτε διακριτικά ούτε τίποτα, πέραν αυτών πολλοί από εμάς έχουν άκρες στην Ξάνθη, κάποιοι μπορούν να βρούν προσκλήσεις και από την Ξάνθη, δηλαδή έχω την εντύπωση ότι ακόμα 200-300 ατόμα μπορούν να ενωθούν με τους 100 και να κάνουν αυτό που πρέπει όμορφα και ωραία χωρίς μανούρες και χωρίς παοκτσάκια στα κρατητήρια. Η ομάδα έχει δείξει ότι δεν χρειάζεται 5000 κόσμο να κερδίσει το καφενείο του Πανοπουλου και το έδειξε και στα γιάννενα και στο τηγάνι και στο καυτατζόγλειο, οπότε συνοψίζοντας προτιμώ 300-400 άτομα μέσα πακτσήδες χωρίς μανούρες και προβλήματα παρά 5000 χιλιάδες απ' έξω ανεξέλεγκτους και εκτεθιμένους στις ορέξεις κάποιων για συλήψεις και νομίζω ότι το πρώτο είναι και το πιο δύσκολο γιατί θέλει οργάνωση και πειθαρχία. Επιτέλους ας προστατευτούμε και μεις από τους βούγιες τους χρυσοχοϊδηδες και τους πανόπουλους, όπως πολύ σωστά κάναμε με την αδελφάρα πρόδρο τραγουδιστή της γριάς και η εκδίκηση μας θα είναι το διπλό και το σπρώξιμο του πανόπουλου στην Β΄ εθνική του χρόνου να πηγαίνει με το λεφωρείο 14 ώρες ταξίδι να παίξει στο αγρίνιο με τον παναιτωλικό του μεγάλου Μουμίν.