Author Topic: Κριστιάν Μίλιεβιτς  (Read 2265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Κριστιάν Μίλιεβιτς
« Reply #40 on: March 23, 2011, 22:54:42 »
Δε τα είπε η διοίκηση. Δημοσιογράφοι τα έγραψαν!  :P :P :P

Πέρα από την πλάκα, δε ξέρω αν είπαν ψέματα, αλλά τους περνάς για τόσο βλάκες να μπορούσαν να κρατήσουν έναν πολύ καλό παίκτη που θα βοηθούσε ; (Και στην τελική θα τον πουλούσαν χρυσάφι αν άξιζε, αφού έχει και όνομα -ιτς). Δε μπορεί να βρίσκουμε θεωρίες συνομοσίας σε τόσο απλά πράγματα. Αν ο Μίλιεβιτς βγει παικταράς, τότε μαζί σου θα λέμε τι βλακεία έκαναν. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει δείγμα ότι χάσαμε κάτι σημαντικό. Νομίζω είναι σημαντικότερο ότι τα ταλέντα μας δεν έχουν εξέλιξη ή αν στις μικρές ομάδες μας παίζουν αυτοί που αξίζουν και όχι αυτοί που αβαντάρει ο Πουρλιοτόπουλος... (αυτό ψάχτο Κιούρ).

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #41 on: March 24, 2011, 00:07:03 »
Δεν πα να παίζει λοιπόν και ερασιτεχνικό. Στο πούτσο μου.
Σημασία έχει πως οι δικοί μου ψέματα είπανε ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
όσο για τον κολλητό και μέλος ανεπίσημο, άρα χωρίς ευθύνη αλλά μέσα σε όλα, δεν έχω να ψάξω τίποτα προσωπικά. Τι θες να πλάσω κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας; Λίγες έπλασα ήδη;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #42 on: March 24, 2011, 11:56:36 »
Δηλαδή ρε μάγκες από όσα έγραψα εσάς σας έμεινε ότι κάνω τον έξυπνο, τη μπαλαδόφατσα-δάσκαλο και έβγαλα και χρησμό ότι θα γίνει ο Μίλιεβιτς μεγάλος παίχτης; 

Βασικά, εμένα από όσα έγραψες μου έμεινε ότι πάντα γκρινιάζουμε και μιζεριάζουμε και ότι μερικοί πάντα βρίσκετε να λέτε κάτι για την καλύτερη διοίκηση που είχαμε ποτέ.
Άσε που νομίζω ότι και να παίρναμε τον πιτσιρικά πίσω, με όλα αυτά που γράφεις θα του έχεις γαμήσει την ψυχολογία και δεν θα μπορεί να παίξει.
Κοίτα λοιπόν τη δουλειά σου φιλαράκι, γιατί ούτε προπονητής είσαι, ούτε σκάουτερ, ούτε τεχνικός διευθυντής, άρα δεν ξέρεις εσύ. Αλλιώς, Μικράς Ασίας 1, τράβα ζήτα δουλειά στην παε να τα κάνεις εσύ καλύτερα.
29 κατασκευαστές πλυντηρίων-διοικήσεις παε συνιστούν να φύγει ο Μίλιεβιτς, αυτοί ξέρουν. Εσύ τη δουλειά σου.