Author Topic: Γιάννενο-ΠΑΟΚ Σάββατο 13/2/10, ώρα 19:00, novasports 1  (Read 4151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stef

• Guest
homos...τι την ψάχνεις....εδώ βγάλαν ανακοίνωση διαμαρτηρίας μετά τον αγώνα του κυπέλλου...!!!!

Ένα ανάποδο αράουτ δόθηκε στο 45' και ουρλιάζανε λες και δεν τους δόθηκε μαρς-πέναλτι..!!!

Κρίμα γιατί τους συμπαθούσα, καθώς και κρίμα για την φιλοξενία που τους δώσαμε και  δεν την ανταπωδώσαν...

Όσο για την ομάδα μας, πραγματικά παλικάρια...τους χάρηκα πραγματικά.

p.s.1: κρίμα που αυτή η κωλομάδα μας απέκλεισε...την πατήσαμε σαν μαλάκες...

p.s.2: μπράβο για την εμφάνιση του Φωτάκη...την χάρηκα, όπως χαίρομαι για κάθε παίχτη που βελτιώνεται παρόλο που υπάρχουν οι "....", που περιμένουν πάντα κάθε στραβή τους για να τους ξεφωνήσουν με το χειρότερο τρόπο..

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Το ΠΑΟΚ ρε μουναρες Παοκ?....

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Δωσε θαρρος στο ΧΩΡΙΑΤΗ....

http://www.bluevayeros.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1531:-0-1&catid=13

Είναι μερικές φορές που αναρωτιέται κανείς, πόσο υπομονή θα πρέπει να έχει ένας φίλαθλος, για να μην υποπέσει σε παραβατικές συμπεριφορές, που μπορεί να σπιλώσουν τον ίδιο ή να τιμωρηθεί η ομάδα τους. Σήμερα για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας πολύ κακής διαιτησίας, που έκανε τα αδύνατα δυνατά να εκνευρίσει τους πάντες και τα πάντα. Έτσι η αγαπημένη μας ομάδα έχασε με 0-1, και φυσικά ο προβληματισμός όλων μας είναι πλέον δεδομένος. Καθαρίζω και κάνω ότι θέλω, εγώ είμαι το αφεντικό, σκέφτεται ο διαιτητής και φυσικά το μετουσιώνει μέσα στο γήπεδο.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν τέτοιου είδους διαιτησίες ευχαριστούν τους οπαδούς των ομάδων του Βορρά, καθώς μετά τον Άρη, είδαμε σήμερα την ομάδα του Παοκ να ευννοείται οφθαλμοφανέστατα από την διαιτησία. Ίσως τελικά να βγάζουν τα απωθημένα τους, από τις αδικίες που κατά καιρούς γίνονται από άλλες ομάδες, αλλά σίγουρα δεν νομιμοποιούνται ειδικά αυτοί που ήταν στα επίσημα να προβαίνουν σε χειρονομίες, απέναντι σε οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που την αδικία την έχουν νοιώσει βαθιά στο πετσί τους.
Ο σημερινός αγώνας δεν είχε καμιά σχέση με τον αγώνα του κυπέλου. Τότε η ομάδα μας είχε τα κότσια και ξεπέρασε την αρνητικότατη διαιτησία, του Παμπορίδη. Σήμερα δεν μπόρεσε όμως να τα καταφέρει. Για να κερδίσεις Παοκ και διαιτησία θα πρέπει να πιάσεις την μέγιστη απόδοση και εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έτσι λοιπόν το 0-1 ήρθε φυσιολογικά, όπως το σχεδίασαν επί χάρτου οι ειδήμονες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το φιλμ του αγώνα:

Μην βάζεις τέτοια κείμενα εδώ αδερφέ γιατί έχω 3 όπλα στο δωμάτιο και θα φάω κανέναν.. :-\
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ!!!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
Ρε μαλ..α Αραμπατζή γιατί κάνεις καθυστερήσεις με το γιάννενο στο 55??γιατί ρε αφήνεις την ομάδα με 10 παίχτες και δεν της επιτρέπεις  να πετάξει 3 γκολ και δίνεις το δικαίωμα σε κάθε βλάχο να λέει οτι αδικήθηκε και από την διατησία??
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Κ γω τους συμπαθουσα αλλα μετα απο αυτα που διαβαζω αναθεωρω την αποψη μου....αυτο ειναι το ευχαριστω για την φιλοξενια στην Τουμπα...ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΓΟΥΡΙΑ...

βγαλαν κ ανακοινωση για τη διατησια οι πουθεναδες...

Χαρηκα πολυ την εμφανιση της ομαδας κ αισθανομουνα μια σιγουρια οτι θα βαλουμε κ αλλο γκολ μεχρι τη μαλακια του αραμπατζακου...never mind

ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

« Last Edit: February 14, 2010, 00:58:15 by Kingnick »
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline cure

• Αλλαγή
Πολύ γαμάτος ΠΑΟΚ. Ισοπεδωτικός πραγματικά απάντησε στους κομπλεξικούς όπως έπρεπε με μια σφαλιάρα να τη θυμούνται.
Η ομάδα δεν έκανε καμιά κοιλιά απολύτως και συνεχίζει να γαμάει και να δέρνει.  :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline t.b

• Αλλαγή
*Φραστική επίθεση δέχθηκαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης από οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευτυχώς οι τελευταίοι περιορίστηκαν μόνο σε ύβρεις.
http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2894:

Δεν φταίει κανένας άλλος αλλά εμείς ρε γαμιόλες, ψευτόμαγκες του κώλου.
Ρε πουσταριά αν είναι να πέσει η γρια στην θέση σας, ας μείνετε στην κατηγορία και απαιτώ να τους δώσουμε του χρόνου εισιτήρια στην Τούμπα.
Ελάτε ρε μπινέδες να δείτε τι θα πει πούτσα...
αλλά και να μην έρθετε, του χρόνου δεν έχει, θα έρθουμε...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Μα καλά τι περιμένετε..οι μικρές ομάδες με "μικρούς" οπαδούς τέτοια συμπεριφορά έχουν, όταν είναι στα δύσκολα συνθήματα μαζί και όταν είναι άνετοι..βούλγαροι..έτσι κάνουν και οι φίλοι μας οι πανιώνιοι..
δεν παν να γαμηθούν όλοι..

υ.γ: οι μόνοι που πραγματικά ξηγιούντε αν και δεν το έχω ζήσει αλλά είναι αποδεδειγμενο είναι οι οφητζήδες..
ΑΡχίΔια

makptol

• Guest
τεραστια ομαδα μπραβο στα παιδια επιτελους ο φωτακης θυμισε τον φωτακη της λαρισας......

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
+1926 cure. Η ομάδα όντως γαμεί και δέρνει
Το 1:07 στο video πραγματικά δεν υπάρχει.
Το έχω γράψει και στο τόπικ του
M.V.P.
M.V.P.
M.V.P.

Offline Matador

• Αλλαγή
Δωσε θαρρος στο ΧΩΡΙΑΤΗ....

http://www.bluevayeros.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1531:-0-1&catid=13

Είναι μερικές φορές που αναρωτιέται κανείς, πόσο υπομονή θα πρέπει να έχει ένας φίλαθλος, για να μην υποπέσει σε παραβατικές συμπεριφορές, που μπορεί να σπιλώσουν τον ίδιο ή να τιμωρηθεί η ομάδα τους. Σήμερα για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας πολύ κακής διαιτησίας, που έκανε τα αδύνατα δυνατά να εκνευρίσει τους πάντες και τα πάντα. Έτσι η αγαπημένη μας ομάδα έχασε με 0-1, και φυσικά ο προβληματισμός όλων μας είναι πλέον δεδομένος. Καθαρίζω και κάνω ότι θέλω, εγώ είμαι το αφεντικό, σκέφτεται ο διαιτητής και φυσικά το μετουσιώνει μέσα στο γήπεδο.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν τέτοιου είδους διαιτησίες ευχαριστούν τους οπαδούς των ομάδων του Βορρά, καθώς μετά τον Άρη, είδαμε σήμερα την ομάδα του Παοκ να ευννοείται οφθαλμοφανέστατα από την διαιτησία. Ίσως τελικά να βγάζουν τα απωθημένα τους, από τις αδικίες που κατά καιρούς γίνονται από άλλες ομάδες, αλλά σίγουρα δεν νομιμοποιούνται ειδικά αυτοί που ήταν στα επίσημα να προβαίνουν σε χειρονομίες, απέναντι σε οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που την αδικία την έχουν νοιώσει βαθιά στο πετσί τους.
Ο σημερινός αγώνας δεν είχε καμιά σχέση με τον αγώνα του κυπέλου. Τότε η ομάδα μας είχε τα κότσια και ξεπέρασε την αρνητικότατη διαιτησία, του Παμπορίδη. Σήμερα δεν μπόρεσε όμως να τα καταφέρει. Για να κερδίσεις Παοκ και διαιτησία θα πρέπει να πιάσεις την μέγιστη απόδοση και εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έτσι λοιπόν το 0-1 ήρθε φυσιολογικά, όπως το σχεδίασαν επί χάρτου οι ειδήμονες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το φιλμ του αγώνα:

Ουστ ρε λιγουρια, κωλοπαιδα, γμω την διοικηση σας και την ομαδα σας!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση , ακομα και χωρίς πολλούς βασικούς, αλλά δυστυχώς εγώ θα προτιμούσα να έχανα αυτό το παιχνίδι και να κέρδιζα το αντίστοιχο του κυπέλου....  :-\ :-\ :-\ :-\
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
τα παραπονα για διαιτησια δεν στεκουν απο καμια ομαδα, ο διαιτητης δεν επηρεασε το παιχνιδι, νικησε η καλυτερη ομαδα

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση , ακομα και χωρίς πολλούς βασικούς, αλλά δυστυχώς εγώ θα προτιμούσα να έχανα αυτό το παιχνίδι και να κέρδιζα το αντίστοιχο του κυπέλου....  :-\ :-\ :-\ :-\

+1926.. Και γιατί όχι νίκη και στα δύο.. ;)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

CLUB LARISA

• Guest

Eγώ κάθε φορά που μπαίνω εδώ μέσα απορώ ρε μάγκες αν βλέπουμε όλοι το ίδιο ματς.... ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΣ ΠΕΝΑΛΤΥ, υπάρχει καθαρή ανατροπή, το μουλάρι πιάνει κ με τα 2 χέρια τον παίκτη μας, τον γυρνάει 180 μοίρες κ τον ξαπλώνει κάτω. Ο Ντάσιος έπρεπε να τελειωσει το ματς με τουλάχιστον 7 κίτρινες κ 2 αποβολές, το ίδιο κ ο σλοβένος πρώην τσάτσος των καμπαρέ της 7, ο γαμώ τον λεφτερ σούμποτιτσ σίσιτς, το ίδιο κ το παιδί των ακαδημιών του απόγονου μενδρινός. Σωστή η αποβολή του αραμπατζή, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω: Yπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι σπουδαίοι τακτικά κ δεν έχουν ταλέντο, αλλά παίζουν με νου και έξυπνα κ δεν εκτίθενται. Κ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που το κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια χαμηλό τους πνευματικό επίπεδο, τους στερούνε μια μέτρια καριέρα....
Άλλο ενα τρίποντο στο σακούλι, όπως ο ΠΑΟΚ όφειλε να κάνει, τπτ παραπάνω. Τα κεφάλια μέσα κ πάμε στο επόμενο τρίποντο που αν μη τι άλλο ο φετινός ΠΑΟΚ οφείλει στον εαυτό του. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Τα λέγαμε και την προηγούμενη βδομάδα με τη γριά, το ζήσαμε κι εχθές: Είναι αδιανόητο πώς καταφέρνει αυτή η ομάδα να "πουλάει" δικά της παιχνίδια... Ευτυχώς εχθές, κι ενώ βγάλαμε πάλι τα μάτια μας μόνοι μας με νέα αποβολή-κωμωδία μετά απ' αυτή του Βιτόλο, δεν το πληρώσαμε. Πρέπει όμως κάτι να γίνει με αυτές τις παπαριές. Δεν ξέρω αν το πρόστιμο είναι η λύση, αλλά τελευταία όλο για πρόστιμα ακούμε και πρόστιμα δε βλέπουμε, και τελικά αυτό κάνει μεγαλύτερο κακό επικοινωνιακά, αλλά και στην πράξη, όπως φαίνεται. Τι με τον Κουτσιανικούλη, τι με τον Βιτόλο, τι με τον αποκλεισμό του κυπέλλου. Ας τους ξοφλήσουν αν είναι εφικτό με τα λεφτά της αύξησης για να μπορούν και να επιβληθούν επιτέλους. Αλλιώς αυτή δεν είναι κατάσταση.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline memts

• Αποστολή
  • **
ρε φιλε να δωσεις προστιμο για 2 κιτρινες καρτες? οτι και να κανε 2 καρτες πηρε δεν σκοτωσε κανεναν για απ ευθειας κοκκινη. κι ας ηταν η πρωτη αδικαιολογητη.
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
H oμαδα μας εχθες μας εδειξε ποσο φορμαρισμενη ειναι και πως αμα δεν ειχαμε την 2 συνεχομενη ηλιθια αποβολη θα ειχαμε σκορ με διαστασεις!!Ερχομαστε ομως στις αποβολες...Δυστυχως με τετοια διαιτιησια οσες προσθηκες και να κανει η διοικηση μετα απο απαιτηση του Σαντος πιστευω οτι πρωταθλημα δεν παιρνεις!!Δεν γινεται ο Ντασιος ο βλαχος να παιζει καρατεκα πανω στον Κριστιανο και να τρωει κιτρινη στο Β'....Δεν γινεται ο χοντροκωλης Σισιτς να τραβαει φανελες,να δινεται ορθως το φαουλ αλλα μονο αυτο!!!Δεν γινεται ο Κουσας να εχει παρει αγκαζε τον Μουσλι μεσα στην περιοχη και να μην δινει τιποτε(βεβαια και ο δικος μας εκανε εναν τροχο...)!!

Την Κυριακη παμε για να ξεκωλιασουμε τον βαζελο!!

ΥΓ.1 Κανελλακη σε παρασυρει το αισθημα σου και κανεις λαθη,να το ξερεις!!
ΥΓ.2 Το σπρωξιμο στον βαζελο και ο φοβος απεναντι στην πρασινη πολυμετοχικοτητα που χουν οι διαιτητες ειναι τοσο μεγαλο που την κλωτσια του Μουν στον Σναουτσνερ δεν την εδωσε κιτρινη :P ;D
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...