Author Topic: Γιάννενο-ΠΑΟΚ Σάββατο 13/2/10, ώρα 19:00, novasports 1  (Read 4142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Παιχνίδι τίτλου την άλλη Κυριακή θα είχαμε αν είχαμε νικήσει τον ηρακλή. Τώρα τι παιχνίδι τίτλου? Άντε το -7 να γίνει -4 στην καλύτερη άμα μπορέσουμε να νικήσουμε και αν μας αφήσουν να νικήσουμε. Και μετά έχει βάζελο-γαύρο. Όποιος απ τους δύο νικήσει περνάει πρώτος. Εμείς θα είναι μεγάλη έκπληξη πλέον αν πάρουμε τον τίτλο. Αλλά ποτέ δε ξες. Δεν παύουμε ποτέ να ελπίζουμε. Αλλά αν ο τίτλος κριθεί στον πόντο το φάντασμα του Βιτόλο θα στοιχειώνει για πάντα τις ψυχές μας. Τι θα είχε γίνει αν παίζαμε 11-11 ως το τέλος...

Τέσπα πάμε για τη νίκη με τα Γιάννενα όταν και αν παίξουμε και βλέπουμε.

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Δεν παίζει ούτε ο Γκαρσία στα Γιάννενα λόγω του χαμού της μητέρας του...
Ειλικρινά, ποιος θέλετε να τον αντικαταστήσει; Φωτάκης ή Βερόν;
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline blue_eyes

• Βασικός
ορκο λεει εδωσε η ομαδα να νικησει για την απωλεια του γκαρσια..για να δουμε

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο βερον πρεπει οπως τον ειδα να ζυγιζει σήμερα περι τα 80 κιλα. Με το δεδομενο οτι εγω μετα απο διαιτα εφτασα τα 79 αν θεσει υποψηφιοτητα για ενδεκαδα ο Βερον θα απαιτησω τουλαχιστον να παιξω αλλαγή του μετα το 20λεπτο που θα τα εχει φτύσει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Έχω να δω τον Βερόν κάτι αιώνες και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι. Πάντως είναι κρίμα που ο Σάντος τον έκανε πέρα και τον έχει ξεγράψει. Ήταν πολύ καλός παίχτης και πέρισυ είχε βοηθήσει πολύ την ομάδα...

Offline tsag

• Αλλαγή

Τον ήπιαμε! :smack:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline almark4

• Αποστολή
  • **

ΠΑΟΚ είσαι
μην πτοείσαι

Offline nikos 1988

• Αλλαγή

κατσε ρε συ αδερφε λιγο.αραξε.αμεσως <<τον ηπιαμε>>....
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Παιχνίδι τίτλου την άλλη Κυριακή θα είχαμε αν είχαμε νικήσει τον ηρακλή. Τώρα τι παιχνίδι τίτλου? Άντε το -7 να γίνει -4 στην καλύτερη άμα μπορέσουμε να νικήσουμε και αν μας αφήσουν να νικήσουμε. Και μετά έχει βάζελο-γαύρο. Όποιος απ τους δύο νικήσει περνάει πρώτος. Εμείς θα είναι μεγάλη έκπληξη πλέον αν πάρουμε τον τίτλο. Αλλά ποτέ δε ξες. Δεν παύουμε ποτέ να ελπίζουμε. Αλλά αν ο τίτλος κριθεί στον πόντο το φάντασμα του Βιτόλο θα στοιχειώνει για πάντα τις ψυχές μας. Τι θα είχε γίνει αν παίζαμε 11-11 ως το τέλος...

Τέσπα πάμε για τη νίκη με τα Γιάννενα όταν και αν παίξουμε και βλέπουμε.
αδερφε εισαι λιγο αδικος!οχι και το φαντασμα του βιτολο...............ψαξε να δεις εχει πολλα φαντασματα μεχρι που φτασαμε στο ματς με γρια!!!
αν το πρωταθλημα παει στον ποντο εχεις να θυμηθεις πολλα,παρα πόλλα.
υγ=>και θα εχει και αλλα μεχρι το τελος να το θυμασε!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

giannis80

• Guest
Δύσκολα να γίνει ο αγώνας είτε το σάββατο είτε την κυριακή.Αλλά αν γίνει,πιστεύω οτι θα κερδίσουμε.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μιλουσα σημερα με φιλο - φιλαθλο του πας και ηθελε το παληκαρι να μου παρει μονο εισιτηριο για τον συγκεκριμενο αγωνα... φυσικα δεν υπηρχε περιπτωση... κι ετσι...

80 ΕΥΡΩ !!!!!! (40 + 40) ουτε ο κουγιας δεν τα σκεφτοτανε αυτα!!!! ξεπερασαν μεχρι και πανοπουλο...

και καμια θεση περι οπαδικης αλληλεγγυης απο τα παγουρια που υποτιθεται βρισκονται παντου κοντα στην ομαδα τους τα περισσοτερα χρονια εκει στη β και στη γ εθνικη....

νικη και για το γκαρσια που περναει το δραμα του... αλλα πιο πολυ για τα παιδια που στα γιαννενα περασαν φροντισε το κρατος δικαιου να φιλοξενηθουν οχι στα τσιμεντα του σταδιου αλλα στα τσιμεντα των κρατητηριων...

reset4

• Guest
τους έχει πειράξει το διπλό εισιτήριο και το έχουν εκφράσει με κάτι ψευτοανακοινώσεις..

ωστόσο απότι ακούγεται τους ετοιμάζει πουστιά η ΠΑΕ τους, ενώ υποτιθεται μετραν τα διαρκείας για το κύπελλο, λένε ότι στο παιχνίδι με τον βάζελο δεν θα περνάνε.

γενικά δεν τους βλέπω να πηγαίνουν πολύ με αυτήν την διοίκηση, και με τον αναστόπουλο μπορεί να έχουν ένα θετικό κλίμα, αλλά και αυτός δεν τον κόβω να την βγάζει φέτος καθαρή.

βεβαια οι μαλακες διαδίδουν ότι εμεις κάνουμε τα πάντα για να αναβληθεί το αυριανό παιχνίδι και οτι δεν θελουμε να παίξουμε. εντωμεταξύ οι ίδιοι τους λένε ότι είναι βούρκος το γήπεδο..

όπως και να έχει εγώ πιστεύω αν αυριο πριν την εναρξη βρέχει, το ματς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει, ή αν γίνει φορτώστε το under1,5.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
παμε γερα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

JamaicaN

• Guest

Αν το γηπεδακι ηταν σε καλη κατασταση τοτε θα ειχαμε
Σορλεν, Ιβιτς στα χαφ και μπροστα Κριστιανο, τωρα μαλλον Σορλεν-Φωτακης και Ιβιτς μπροστα

ΕΕΕ ΟΟΟ ΗΡΘΑΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
o πας θέλει να ξεκινήσει πάση θυσία το παιχνίδι και μετά ας διακοπεί για να κλειδώσουν οι 11άδες. Το γήπεδο αναμένεται να είναι σε πολύ χειρότερη κατάστση από ότι στο κύπελο. Αν τελικά παίξουμε σήμερα θα είμαστε για μπάτσες.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostas4

• Guest
νικη και για το γκαρσια που περναει το δραμα του... αλλα πιο πολυ για τα παιδια που στα γιαννενα περασαν φροντισε το κρατος δικαιου να φιλοξενηθουν οχι στα τσιμεντα του σταδιου αλλα στα τσιμεντα των κρατητηριων...

εαν το γηπεδο ειναι σε κατασταση οπως του κυπελλου ή χειροτερη και μπουμε να παιξουμε χωρις εστω να διαμαρτυρηθουμε θα ειμαστε ανυπαρκτοι

GeorgT

• Guest
Το παιχνίδι απο οσο λένε στο ραδιο θα γινει κανονικά, είδανε οι δικοι μας το πρωί το γηπεδο κ δώσανε το ΟΚ

(εκτός αν ξεκινήσει να βρέχει κ δεν το ξεκινήσει ο διαιτητής)

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
οργανωμενη κερκιδα και τα χανουμια στην κομοτηνη.μαλιστα.το προβλημα ξεκαθαρα ειμαστε εμεις.πιστευω και η τριπολη θα ειναι τιγκα γαβροι

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.................
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ πάρε το διπλό σήμερα καί στείλτους στη β.................

Offline spinos_4

• Αλλαγή
κανενα νεοτερο για το αν γινει το παιχνιδι...??
PAOK-Hersonissos (Kriti)