τωρα που ηρεμησαμε καπως........
1ον:φιλε γυπα.....εχεις δικιο σε αυτο που λες για την ζωνη.....αλλα ΔΕΝ το κανεις οταν εχεις απεναντι σου τετοιους σουτερ ακομη κι αν μεχρι τοτε ειχαν 1/8!ηταν τεραστιο ρισκο....τουλαχιστον με τα επιθετικα καταφερναν να μας ισοφαρισουν ενω με τα τριποντα της ζωνης να φυγουν με 13 ποντους!
2ον:η τσαντιλα φιλε γυπα εχει να κανει με τον ΤΡΟΠΟ με τον οποιο χανουμε τα ματς και οχι με την διοικηση κτλ κτλ. το αρθρο που ειχα βαλει του sportnet με τιτλο "ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ" που ελεγε πως ο ΠΑΟΚ εχει ανακαλυψει χιλιους τροπους να χανει τα ματς εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.......η ομαδα εχει πολλες δυνατοτητες και αυτο ειναι που στεναχωρει......χανει τα ματς ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεσα απο τα χερια της........
3ον:δεν πιστευω πως κανεις θα ζητησει να φυγει ο μαρκοπουλος.....ΟΛΟΙ αναγνωριζουν την αξια του.....χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχουμε το δικαιωμα ως οπαδοι να λεμε τα λαθη του......αλλα χρονο θα εχει πολυ στην διαθεση του(απο τους οπαδους τουλαχιστον) να φτιαξει ομαδα ανταξια του ΠΑΟΚ!
4ον:bp7 δεν κανω καθολου λαθος για την ζωνη...αυτο που βλεπω τοσα χρονια λεω......
5ον:biv δηλαδη εσενα σου αρεσει ο ΑΧΡΗΣΤΑβλιεβιτς;εγω παντως οταν παιζουν ΑΧΡΗΣΤΑβλιεβιτς και ΧΑΛΙγουελ πρεπει να εχω πιει 2-3 ηρεμιστικα και να εχω κατεβασει 1 μπουκαλι κρασι για να αντεξω......ΕΠΙΜΕΝΩ πως αυτοι κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κακο στην ομαδα οσο παιζουν....οι αντιπαλοι αποκτουν ΜΕΓΑΛΟ πελονεκτημα οταν παιζουν αυτοι....πρεπει να ΦΥΓΟΥΝ ακομα κι αν δεν παρουν αλλους στην θεση τους!
6ον:ο καυκης και ο δεμερτζης μπορει να ειναι μετριοι αλλα δεν ειναι ΚΑΚΟΙ!ο καυκης τουλαχιστον εχει κανει και 2 πολυ καλα ματς(και σημαντικα) με αρη στον α' γυρο και με τον πανελληνιο την προηγουμενη εβδομαδα....
7ον:θα το ξαναπω γιατι το μυαλο καποιων δεν ξεκολλαει.......ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ δεν παιζουν μπασκετ!ο μιλισαβλιεβιτς ειναι ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ και δεν θελει να το παραδεχτει ουτε ο ιδιος ουτε ο μαρκοπουλος οπως επισης και ο ντρομπνιακ ειναι πολυ κατωτερος αφου κι αυτος ειναι στην δυση του.........χθες ο ντρομπνιακ ξαναεκανε οφ μπαλανς τριποντο υπο πιεση!το οτι καποιοι ηταν μεγαλοι παικτες το ξερω.....το οτι ειναι ΑΚΟΜΗ ομως πρεπει να μου το αποδειξουν στο γηπεδο....αλλιως να πανε σπιτακι τους να ασχοληθουν με τα παιδακια τους και να μην χαλανε ΜΟΝΟΙ τους την εικονα τους........
8ον:η ομαδα στηριζεται σε παπαδοπουλο-γκετσεφσκι-μονρο-ταπουτο-γκρεγκορυ.....οταν "δεν τραβανε" αυτοι οπως χθες ο γκετσεφσκι,ο μονρο και ο παπαδοπουλος....αστα........κατα τα αλλα καποιοι παιζουν λογω βιογραφικου(μιλισαβλιεβιτς-ντρομπνιακ) και καποιοι αλλοι αναρωτιεσαι γιατι δεν κανουν αλλο επαγγελμα(χελιγουελ-καλαιτζιδης).......
9ον:για μενα ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ειναι η αποδοση του καυκη και το κατα ποσο τον χρησιμοποιει ο σουλης........ειναι ο μοναδικος πλει μεικερ που εχουμε.........στον θριαμβο του α΄γυρου ηταν ΑΥΤΟΣ που εδωσε το συνθημα για μεγαλη εμφανιση(με 9 απο τους 20 πρωτους ποντους και φοβερη οργανωση) και ΑΥΤΟΣ που εδωσε παλι το συνθημα για αντεπιθεση στο ματς με τον πανελληνιο βαζοντας 2 πολυ δυσκολα καλαθια οταν ειχε διαφορα ο αντιπαλος ........δυστυχως ο καλυτερος πλει μεικερ φετος ειναι ο καυκης και σε αυτον πρεπει να στηριχτουμε.....και επειδη δεν παιζει παντα καλα πρεπει να δινεται χρονος και σε δεμερτζη και γιαννακιδη.....φτανει πια με τον ΑΧΡΗΣΤΑβλιεβιτς......ΟΧΙ αλλο κακο στην ομαδα........δεν με ενδιαφερει να αποδειξει ο μιλισαβλιεβιτς οτι ΗΤΑΝ καλος παικτης στις πλατες του ΠΑΟΚ!αρκετα ματς χασαμε ΚΑΙ εξαιτιας του........
10ον:ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν περιμενα οταν θα κερδιζαν χθες πριν αρχισει το ματς....κι αυτο γιατι η ομαδα εχει αποδειξει φετος οτι δεν μπορει να κερδισει εκτος αφου κανει τα παντα για να χασει!αλλα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε τρελλαινει ο τροπος που χανει.......εξακολουθω να πιστευω οτι χθες χασαμε απο μια ομαδα που επαιζε χειροτερα απο οσες παιξαμε μεχρι τωρα εκτος εδρας.....η καβαλα,το μαρουσι,ο βαζελος,ο κολοσσος,ο πανελληνιος,το περιστερι ηταν πολυ καλυτεροι απο τον χθεσινο αρη.......και ομως χασαμε με την μεγαλυτερη διαφορα(εξαιρω την 1η αγωνιστικη με τον πανελληνιο)......
11ον:το σημαντικοτερο ειναι αυτο που εγραψε καποιος φιλος......δεν βλεπεις βελτιωση σε αυτην την ομαδα.....δεν δειχνει οτι μαθαινει απο τα λαθη της......δεν εχω δει ΕΝΑ ματς να βελτιωσουμε ΚΑΙ τους 3 τομεις που μας πονανε.....δηλαδη σε 1 ματς να εχουμε φυσιολογικο ποσοστο στις βολες ΚΑΙ κατω απο 10 λαθη ΚΑΙ να μην μας εχει παρει ο αντιπαλος διψηφιο αριθμο επιθετικων ριμπαουντ........αντιθετα εγω πιστευω οτι η ομαδα σε καποιους αγωνες δειχνει χειροτερο προσωπο.....πλεον εχει αποκτησει ψυχολογια loser εκτος εδρας και αυτο δυσκολα αλλαζει......
12ον:το ανωτερο που μπορουμε να πετυχουμε ειναι να παρουμε ΟΛΑ(ακομη και τον βαζελο) τα εντος,να κερδισουμε με μεγαλυτερη διαφορα απο οτι χασαμε τον κολοσσο και το περιστερι και να χασουμε με λιγοτερο απο 5 ποντους απο τον πανιωνιο(σε περιπτωση ισοβαθμιας που κατα 99% θα εχουμε με καποιους απο αυτους) και ΜΗΠΩΣ και παρουμε 1-2 "μικρους" εκτος εδρας οπως η ολυμπια λαρισας ή ο ηλυσιακος!
sorry αν κουρασα......
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΩΡΑ!
ΑΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΒΗΝΩ ΟΛΑ

ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΧΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ(ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ)!
Υ.Γ. ΠΡΟΤΑΣΗ:οταν παιζουμε εκτος εδρας ας παιρνουμε και κανενα ηρεμιστικο απο πριν αλλιως δεν αντεχεται!εγω που ειμαι και "ζοχαδας" θα το εφαρμοσω παντως