Μας πηραν ολοι χαμπαρι κ μας κανουν φαουλ να χτυπαμε 30 βολες σε καθε ματς, το εχετε προσεξει?
αφου συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ να πω τα εξης:
καθομουν ηρεμα και ωραια και επαιζα με το παιδακι μου.....ξαφνικα εχω την ηλιθια ιδεα να βαλω να δω το β' ημιχρονο απο το link που εβαλε καποιος φιλος εδω μεσα........και αρχιζω να νευριαζω με αυτα που βλεπω και να "μανουριαζω"με τον μικρο που ηθελε να παιξουμε κι αλλο.....γιατι ρε παιδες;τι σας φταιει το παιδακι μου;τι σας φταιω εγω στην τελικη που ειμαι παππους ανθρωπος να παω απο καρδια;
και ξαφνικα.....στο 4ο δεκαλεπτο αλλαζουν ΟΛΑ!και νομιζω πως βλεπω αλλη ομαδα......μιστερ τζεκιλ και μιστερ χαιντ αυτη η ομαδα!
συνοπτικα λοιπον:
1ον:αυτη η ομαδα μπορει να παιζει για περιπου 10 λεπτα φοβερο μπασκετ!το εχει δειξει πολλες φορες!
2ον:το εκπληκτικο με αυτην την ομαδα ειναι οτι εχει κανει φετος αυτην την πορεια και αυτες τις νικες ΧΩΡΙΣ πλει μεικερ!αυτο και μονο εγω το θεωρω ΑΘΛΟ!
3ον:με τις βολες δεν θα ασχοληθω αλλο...πλεον το θεωρω ΓΕΛΟΙΟ οπως επισης ειναι δεδομενο οτι εχουμε στο χερι το αρνητικο ρεκορ στην Α1!(νομιζω πως πλεον ειμαστε κατω απο 60% στην σεζον)!παντως ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ να κερδιζεις τετοιο ματς οταν χανεις 16 βολες!
4ον:ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα φετος που κερδιζουμε παιχνιδι αλλων!μεχρι τωρα χαναμε ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιχνιδια μεσα απο τα χερια μας!σημερα κερδισαμε παιχνιδι που αξιζε περισσοτερο ο αντιπαλος να το κερδισει(βασει των 3 πρωτων δεκαλεπτων)!αυτο μπορει να ειναι τυχαιο αλλα μπορει να σημαινει και κατι!επιτελους να κλεψουμε και εμεις ενα παιχνιδι!
5ον:τα 6 λεπτα που επαιξε ο μιλισαβλιεβιτς μπορει να σημαινουν πολλα!
6ον:εχουμε διορθωσει πλεον ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον εναν απο τους 3 τομεις που πονουσαμε....τα αμυντικα ριμπαουντ!κυριος υπευθυνος γι'αυτο ο παπαδοπουλος!στους αλλους 2 τομεις ομως(λαθη και βολες)....στον μεν ειναι σταθερη η κατασταση στον δε αλλο(βολες).....αστα!
7ον:ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΚΕΤΣΕΦΣΚΙ!αυτος και ο ταπουτος εχουν φροντισει να κλεισουν τα στοματα σε οσους τους αμφισβητησαν οταν ηρθαν!οι ΜΟΝΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΙ παικτες μας!
8ον:ευτυχως που κερδισαμε γιατι κερδισε και ο πανιωνιος και ο κολοσσος!πλεον με αυτους τους 2 ειμαστε συγκατοικοι και αφησαμε πισω το περιστερι και τον αρη που λογικα θα χασει αυριο στο ΣΕΦ!και επιπλεον απεκτησε ενδιαφερον η 4αδα αφου μειωθηκε η διαφορα στους 2 απο τον 4ο πανελληνιο!
9ον:ο πουστης ο γαυρος αλλαξε τις ισσοροπιες με τον δανεισμο του ερτσεγκ στον πανιωνιο!αν δεν ειχε γινει αυτο θα ειμασταν ΣΙΓΟΥΡΑ στην 6αδα!
10ον:ειχα αποφασισει να ανεβω στο ματς με τον βαζελο στις 6 μαρτιου!αλλα δεν ξερω αν αντεχω να δω απο κοντα τον φετινο ΠΑΟΚ!θα πρεπει να παω να κανω πρωτα ενα τσεκ απ στην καρδια μου πριν το αποφασισω!

11ον:το μονο που πρεπει να κρατησουμε απο το σημερινο ματς ειναι η ΝΙΚΗ και η εμφανιση στο 4ο δεκαλεπτο....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
12ον:με τετοια εμφανιση παντως δεν κερδιζεις το μαρουσι σε 2 εβδομαδες που το σπρωχνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φετος οι διαιτητες....εκτος κι αν εχεις 8000 τρελλαμενους!