Author Topic: Αμερικανικες Σειρες  (Read 19124 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Αμερικανικες Σειρες
« Reply #140 on: March 15, 2012, 13:15:07 »
Καμια φετινη ξεκινησατε; Homeland? Hell on wheels κλπ...
Τελειωνω το fringe και ειμαι αναμεσα στο να ξεκινησω τις 2 παραπανω, το sopranos, το Broadwalk empire, το deadwood... :P

ΥΓ. Ξαναβλεπω 2η φορα το seinfeld με την δικια μου. Τι σειρα... απλα ξανα ευχαριστω τα παιδια που μου την προτειναν!
Το Modern Family το βλεπετε; Κλαμα!  :'(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #141 on: March 27, 2012, 13:39:49 »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άρχισα το The Wire !

Μετά τα πρώτα 2 επεισόδια προβλέπω άμεση εξάρτηση....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
« Reply #142 on: March 27, 2012, 14:51:34 »
Η εξαρτηση δεν ξεκιναει την 1η φορα... αλλα την 3η και 4η φορα που τ βαζεις να το ξαναδεις,,,,και οταν αρχιζεις και ψαχνεις στο ιντερνετ και βλεπεις ομιλιες των ηθοποιων σε πανεπιστημια για κοινωνικες συμπεριφορες και αλλα-οταν ψαχνεις στο google maps να βρεις την περιφημη La Fayete str και τα οικοδομικα τετραγωνα που ηταν το Hamsterdam....
« Last Edit: March 27, 2012, 15:09:56 by Capricorn »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #143 on: March 27, 2012, 14:59:20 »
Βαζετε μπριζες μλκες.. ποτε δεν εχω δει σειρα περα απο south park, family guy, two and a half men και Αλ Μπαντυ..δηλαδη σαπια αποκλειστικα για γελιο.. αλλα για αυτο το wire εχω ακουσει απιστευτα λογια απο πολυ κοσμο.. με βλεπω να κατρακυλαω στον βουρκο των αμερικανικων σοβαρων σειρων  :'(

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #144 on: March 27, 2012, 21:05:55 »
Στο the wire να δεις βούρκο (gutter) και κακό, biv...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #145 on: April 02, 2012, 13:02:37 »
έχει βρει κανεις torrent για το χτεσινό επεισόδιο game of thrones?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #146 on: April 02, 2012, 13:16:52 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #147 on: April 02, 2012, 20:50:29 »
Καλα το Wire θεωρειται η καλυτερη σειρα ever., Μεχρι και θεμα στην Γερουσια ειχε γινει, οταν σταματησε. Εγω τελειωσα την 1η σεζον, δεν εχω να σχολιασω τπτ, πραγματικα ειναι να απορεις με την σκηνοθετικη αντιληψη της σειρας και την ντοκιματεριστικη του πορεια. Με λιγα λογια, ΓΑΜΑΕΙ η σειρα :)

Μια ακομα εφαμιλλης ποιοτητας ειναι το Battlestar Galactica. Ξενιζει λογω ονοματος, αλλα πιστεψτε με η σειρα ειναι 10 σκαλια πανω απο τον σωρο. Τρομεροι χαρακτηρες, απιστευτο σεναριο, ασσυληπτη σκηνοθεσια, καθε επεισοδιο και μια κριτικη στον τροπο ζωης μας, ενω θιγει για απειρα ζητηματα (θρησκευτικα, εκτρωσεις, ανθρωπινη μισαλλοδοξια...)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #148 on: April 02, 2012, 21:04:07 »
να πω τη ψαγμενη παπαρια μου για τα θεματα που θιγει το γκαλακτικα νταρκ, νομιζω πως ειτε τα πεταει εκει κ τα αφηνει να αιωρουνται επειδη ειναι θεματα που διχαζουν τη χωρα τους, ειτε πολλα απ αυτα τα πιανει πολυ συντηρητικα παλι για να μη προκαλεσει.
το the wire ως πιο ντοκιμαντεριστικο οπως ειπες δεν ειναι ηθικοπλαστικο κ αυτο ειναι το καλο του. δεν υπαρχουν καλοι κ κακοι, δεν σου πλασαρει χαρακτηρες να δεθεις (εκτος απο κατι λιγους μπατσους που βγαινουν λαδι). 

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #149 on: April 03, 2012, 01:22:07 »
κατέβασα την πρώτη σεζόν του battlestar γκαλάκτικα και μετά δεν έβρισκα υπότιτλους σωστούς... ήταν λάθος τοποθετημένοι στο επεισόδιο....
έχει κανεις να μου δώσει link σωστά για torrent και subs..?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #150 on: April 03, 2012, 01:33:34 »
οχι βρες τα μονος σου

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #151 on: April 03, 2012, 01:38:00 »
spino νομιζω
http://isohunt.com/torrent_details/75696313/Battlestar+Galactica+S02?tab=summary
και
http://xsubs.tv/index.php?catid=57

θα εισαι οκ! Στο xsubs θελει να κανεις registration, τζαμπα εννοειται!
Dave καλο δεν ειναι να σε αφηνει εσυ να αποφασισεις τι ειναι σωστο και τι λαθος; Προφανως και οι σειρες δεν συγκρινονται, το galactica εχει πιο συμπικνωμενη και στοχευμενη πλοκη αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι 40λεπτο και οχι μονοωρο!Παντως η αναπτυξη στους χαρακτηρες που κανει δεν την εχω δει σε αλλη 40λεπτη σειρα, οπως επισης και η μουσικη και σκηνοθεσια!

ΥΓ. Κλαμα το 1ο επεισοδιο της 2ης σεζον του game of thrones. Αληθεια το βιβλιο το εχει διαβασει κανεις εδω μεσα;

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #152 on: April 03, 2012, 01:45:19 »
thanks
PAOK-Hersonissos (Kriti)

apostolos

• Guest
« Reply #153 on: April 03, 2012, 12:13:16 »
Οποιος γούσταρε Wire να κατεβάσει να δει το Treme, του ίδιου δημιουργού (David Simon) Νεα Ορλεάνη, μουσική ατελειώτη, ιστορίες διαφόρων προσώπων στην πόλη μετά τον τυφώνα Κατρίνα, απλά γαμάει... Έχει βγει και το σαουντρακ, πολύ σύντομα αν όχι ακόμα ξεκινάει η 3η σαιζόν....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #154 on: April 03, 2012, 16:05:54 »
Μας κόλασες!  :o

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #155 on: April 03, 2012, 16:30:51 »
το wire πολυ καλο...games of thrones καλα δεν το συζηταμε απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει..1η Απριλιου βγηκε και ο δευτερος κυκλος..
breaking band ολα τα λεφτα...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #156 on: April 03, 2012, 18:00:19 »
Οποιος γούσταρε Wire να κατεβάσει να δει το Treme, του ίδιου δημιουργού (David Simon) Νεα Ορλεάνη, μουσική ατελειώτη, ιστορίες διαφόρων προσώπων στην πόλη μετά τον τυφώνα Κατρίνα, απλά γαμάει... Έχει βγει και το σαουντρακ, πολύ σύντομα αν όχι ακόμα ξεκινάει η 3η σαιζόν....

HBO,  FUCKING εγγύηση ρε πούστη μου !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #157 on: April 04, 2012, 00:55:17 »
corrupt approves Battlestar Galactica...  :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

Μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει στην τηλεόραση, πραγματικά αδικημένη σειρά, όλοι ψαρώνουν από το κόνσεπτ "διάστημα, πόλεμος, ρομπότ" κλπ. και άπαξ και δουν λίγο σκαλώνουν και εκτιμούν το μεγαλείο της, ότι δηλαδή με πρόσχημα την sci-fi υπόθεση αναλύει όλα τα υπαρξιακά, θεολογικά, κοινωνικά κ.α. θέματα  που είπανε και οι παραπάνω...

4 σεζόν, καμιά 80αριά δλδ επεισόδια και 3 δίωρες τηλεταινίες και δεν ήθελα να τελειώσει! Αρρώστεια η σειρά, τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #158 on: April 04, 2012, 20:54:51 »
corrupt approves Battlestar Galactica...  :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

Μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει στην τηλεόραση, πραγματικά αδικημένη σειρά, όλοι ψαρώνουν από το κόνσεπτ "διάστημα, πόλεμος, ρομπότ" κλπ. και άπαξ και δουν λίγο σκαλώνουν και εκτιμούν το μεγαλείο της, ότι δηλαδή με πρόσχημα την sci-fi υπόθεση αναλύει όλα τα υπαρξιακά, θεολογικά, κοινωνικά κ.α. θέματα  που είπανε και οι παραπάνω...

4 σεζόν, καμιά 80αριά δλδ επεισόδια και 3 δίωρες τηλεταινίες και δεν ήθελα να τελειώσει! Αρρώστεια η σειρά, τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
ναι.μια απο τις πιο καλες.καπου διαβασα σε ενα σαιτ οτι μπορει ναι ειναι και η κορυφαια.δεν εχουν και αδικο

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #159 on: April 04, 2012, 23:54:02 »
για πειτε ρε αλανια απο που θα κατεβασω το games of thrones?χςρισ ενγραφες κ μαλακιες.ευχαριστω ταπεινα δικος σας BlaXteR