Author Topic: Αμερικανικες Σειρες  (Read 19217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Αμερικανικες Σειρες
« Reply #20 on: January 27, 2010, 02:51:54 »
το the office UK που θα το βρω βρε παιδια? για μενα αυτην την εποχη λεει πολυ το
how i met your mother και το damages

ενοηται οτι περιμενω το lost πως και πως

παιζει torrent στο isohunt
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: January 27, 2010, 09:03:18 »
Το Galactica είναι εκπληκτικό και το τέλος του ακόμα καλύτερο....Darklord, από τις 22/1 νομίζω άρχισε το Caprica, που εξιστορεί τα γεγονότα 50 χρόνια πρίν την αρχή του galactica.Το pilot της σειράς είναι ήδη στα Torrents. Άλλα:Fringe, supernatural, stargate universe, flashforwrard(του brannon braga που έκανε το startrek enterpise)
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: January 27, 2010, 09:25:28 »
ARRESTED DEVELOPMENT

ή θα την λατρέψεις και θα γελάσεις με την ψυχή σου ή θα την απορίψεις.

Πάντως θέλει να δείς τα 3-4 πρώτα επεισόδια τα οποία είναι λίγο περίεργα, αλλά αμέσως μετά μόλις ποιάσεις τους χαρακτήρες απογειώνεται

Σε οποιόν άρεσε το αγγλικό office ας δει και το extras  του ίδιου

Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: January 27, 2010, 09:54:06 »
* How I Met Your Mother όλα τα λεφτά, αν και κάνει κοιλιά στην 5η season που βρίσκετε τώρα (Barney καλύτερος χαρακτήρας EVER)

* The Big Bang Theory απίστευτο γέλιο όσο μπαίνεις στο νόημα και συνηθίζεις τους χαρακτήρες

* My name is earl δυστηχώς το έκοψαν, πανέξυπνο, και πολύ γέλιο

* FlashForward οι λάτρεις του Lost ρίξτε του μια ματιά από το Pilot episode θα σας κάνει ένα κλικ

* Rome ήταν φοβερή σειρά (από τη στιγμή που εμπλέκετε το BBC βγαίνει γαμάτο κάτι)

Λοιπές σειρές: The Vampire Diaries, Prison Break (μόνο οι πρώτες 2 season, μετά το ξεφτυλίσαμε), Cougar Town (πολύ  γέλιο), The Tudors, 30 Rock....
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
« Reply #24 on: January 27, 2010, 10:08:20 »
Eλληνικα torrent sites στα οποια μπορειτε να βρειτε σειρες που θα χουν ηδη και υποτιτλους περα απο το gamato ειναι και τα παρακατω:

http://blue-whitegt.com/
http://www.thegt.net

απο κει και περα για σειρες... προτεινω ΟΛΕΣ αυτες τις οποιες εχω δει, και υπαρχουν και στα site που ανεφερα:

The Shield, The Wire, Deadwood, Battlestar Galactica, Rome, Dexter, Lost, Californication, How I Met Your Mother, Weeds, House MD, Life, Hustle, Carnivale, The IT Crowd, 30 Rock, Arrested Development, Chuck, Mad Men, Band of Brothers, Burn Notice, The Big Bang Theory, Dollhouse, Sopranos.

Με bold τα ιδιαιτερα αγαπημενα...

apaoki13

• Guest
« Reply #25 on: January 27, 2010, 10:12:06 »
Το 24 το έβλεπα αλλά σταμάτησα τα drama γιατί το μυαλό μου αυτή την περίοδο δεν σηκώνει πολύ info.

Στις κωμωδίες δεν πρέπει να ξεχνάμε και το "30 Rock". Κι αυτό έχει περίεργο χιούμορ αλλά έχει επεισόδια που βγάζουν πολύ γέλιο.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #26 on: January 27, 2010, 10:22:21 »
Εισαστε ΟΛΟΙ πολύ ΛΙΓΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ και ΓΑΤΑΚΙΑ μπροστά στον ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Arthur Spooner ! ! ! ! !

What? Three people can't play golf together? It's not sex, for God's sake!
:smiley4:

KING OF QUEEN'S ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: January 27, 2010, 14:44:06 »
Καλύτερη κωμική σειρά όλων των εποχών για μένα το μοναδικό Seinfeld. Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά Scrubs και Arrested Development.

chiltsid

• Guest
« Reply #28 on: January 27, 2010, 18:03:44 »
το king of queens δεν παιζεται,μετα ερχονται οι simpsons που απο μικρο παιδι δεν μπορω να ξεκολλησω ::) ::)
τελευταια παρακολουθω μονο Hoυse M.D που ειναι για μενα και γαμω τις σειρες!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #29 on: January 27, 2010, 18:26:34 »
οκ καποιος να με συμβουλεψει τοτε για κωμωδιες. κορυφαιες θεωρω μακραν seinfeld, southpark, green wing κ μετα office, curb your enthusiasm ενω δε τρελαινομαι για big bang, how i met your mother, τι να κατεβασω, king of queens, 30rock, h entourage??

ΥΓ σειρα σα το twin peaks δεν εχει ξαναβγει κ ουτε προκειται ποτε στην αμερικανικη τηλεοραση...
« Last Edit: January 27, 2010, 18:40:32 by dave »

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #30 on: January 27, 2010, 19:06:02 »
To king of queens όντως φοβερή κωμωδία.Πολύ καλή κωμωδία με κινούμενα σχέδια είναι το futurama(απο τους δημιουργούς των simpsons).

Για δράση/δράμα/αγωνία προτείνω ανεπιφύλακτα το 24.Φοβερή σειρά!
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #31 on: January 27, 2010, 19:48:48 »
οκ καποιος να με συμβουλεψει τοτε για κωμωδιες. κορυφαιες θεωρω μακραν seinfeld, southpark, green wing κ μετα office, curb your enthusiasm ενω δε τρελαινομαι για big bang, how i met your mother, τι να κατεβασω, king of queens, 30rock, h entourage??

ΥΓ σειρα σα το twin peaks δεν εχει ξαναβγει κ ουτε προκειται ποτε στην αμερικανικη τηλεοραση...

ειδες δεν τα αναλυσαμε αυτα χθες :P
καλα ρε τρελε δεν σου αρεσουν οι 2 αγαπημενες μου; δυσκολα τοτε να συμφωνησεις με αυτο που θα σου προτεινω : Entourage! 30 rock δεν με τρελανε
twin peaks
king of queens
seinfield
arrested development
μπορει καποιος να μου πει 2-3 στοιχεια για αυτες; υπαρχουν subs για αυτες τις σειρες στα γνωστα sites?
 γιατι και εγω ψαχνω καλη κωμωδια. Εχω ηδη απορριψει Earl, 30 rock, two and a half men, sunrise in philadelphia (η καπως ετσι)

tool4a  ξεκινησες τον 8 κυκλο στο 24; κοινοτυπος αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι πολυυυυ δυνατος.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #32 on: January 27, 2010, 20:10:06 »
DARKLORD ναι είδα και τα 5 επεισόδια που βγήκαν.
Λίγο πολύ επαναλαμβάνεται η σειρά αλλά σε καθηλώνει όπως πάντα.Πιστεύω θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό στη συνέχεια.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #33 on: January 27, 2010, 20:35:42 »
θα ξενερωσω απιστευτα αν παθει τπτ ο τζακ μπαουερ  ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: January 27, 2010, 20:37:13 »
"Seinfeld"

NBC 1990-1998

This is a show about nothing; however, for a show about nothing, this show has many complex plots, sub-plots, is very well written and put together. So much so that until the public caught onto the series, the television critics were responsible for helping to keep it alive. The critics further went on and made the series victorious in every category it was eligible for in the 1st Annual American Television Awards. Seinfeld has also won a few Emmy Awards, the George Foster Peabody Award for 1992 and many more. Many of the early episodes were based on the life experiences of series co-creator, Larry David. Stories such as The Stock Tip and The Jacket really happened, as did many others.

Υπότιτλοι μόνο αγγλικοί από όσο ξέρω.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #35 on: January 28, 2010, 00:04:54 »
θα ξενερωσω απιστευτα αν παθει τπτ ο τζακ μπαουερ  ;D ;D ;D ;D ;D

:extralaugh: :extralaugh: :tsigaro:

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: January 28, 2010, 00:25:49 »
house md και μόνο, είμαι καμένος φανατικός
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #37 on: January 28, 2010, 01:06:04 »
Ρε μαλακες εχετε καει τελειως... :'( :'( :'( :'( :'(

Σαν κινεζικα μου φαινονται ολα αυτα.. ζητημα να ξερω 1-2 σειρες απο οσες αναφερατε.. :biggrin: :biggrin:

Λιγο τον μεγαλο Αλ Μπαντυ εβλεπα εγω.. στο καψιμο μονο.. αν υπαρχουν παρομοιες κωμωδιες σε φαση ολοκαυτοματος ενημερωστε :D

trelos sporos

• Guest
« Reply #38 on: January 28, 2010, 01:33:58 »
τσεκαρετε και το chuck και γαμω τις κωμωδιες

northeagle_4

• Guest
« Reply #39 on: January 28, 2010, 03:43:57 »

Λιγο τον μεγαλο Αλ Μπαντυ εβλεπα εγω.. στο καψιμο μονο.. αν υπαρχουν παρομοιες κωμωδιες σε φαση ολοκαυτοματος ενημερωστε :D

Tεραστιος Αλ,μεγα προτυπο. ;D ;D ;D