Author Topic: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 1 - 0 (Σάββατο 30/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1)  (Read 4525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Πηρα και εγω μια νικη στη ζωη μου χωρις να την αξιζω, απο κωλοφαρδια!
Αρχισα να βλεπω ΠΑΟΚ απο το 1978, δεν θυμαμαι -οσο κι αν προσπαθησα- αλλο παιχνιδι με σημασια οσο το σημερινο που να κερδισα απο κωλοφαρδια και μονο.Επιτελους ρε πουστη μου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Πολύ σωστό αυτό Homo, πόσα χρόνια γκαντεμιά και φέτος σε μεγάλο βαθμό πάλι, και αυτά τα 4 Χ εκτός, ειδικά Καβάλα σπάσαμε τα δοκάρια.
Στο τέλος έτριβα τα μάτια μου, να δω, είναι ο Σάντος προπονητής ακόμα; Στην ίδια εντεκάδα Μούσλι, Παπάζογλου και Εντίνιο; Και Βιερίνια, Κουτσιανικούλης; Ο Γκαρίντσα έλειπε μόνο.
Η sportday σήμερα έχει τον σχεδόν ανατριχιαστικό τίτλο "ΜΕΡΕΣ '85", και λέει ότι σε 20 αγώνες έχουμε την ίδια ακριβώς επίδοση με τις 20 πρώτες αγωνιστικές του 1985.
Πάμε τώρα να κάνουμε πλάκα στην ηλικιωμένη κακομοίρα της πόλης, ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχουμε να την πάρουμε εκτός, νομίζω από το 1998!!!
ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

bagos1

• Guest
οταν έφευγα απο την τρία μπροστά στα μάτια μου είδα ένα ....... να διαπληκτίζεται με εναν πιτσιρικά με ένα σακίδιο στους ώμους που προφανός είχε ένα πανό, πεσανε πανω του να τον σταματήσουνε οι σεκιουριτάδες και αυτός άρχισε να μαλώνει και με έναν άλλον με σκουφάκι (μιλάμε για κλωτσομπούνια) τότε ήρθανε προς ενίσχυση και άλλα ........... που μόλις μπήκανε στο γήπεδο βάλανε οι πιο πολοί κουκούλες και αρχίσανε να κυνηγάνε τον πιο πάνω πιτσιρικά που φυγαδεύτηκε απο τους σεκιουριτάδες απο την καταπακτή των αποδυτηρίων και μετά αρχισαμε να πλακώνονται με 2-3 σεκιουριτάδες ειδικά έναν γκριζομάλι τον ειχανε πλευρίσει 3 άτομα.  άμμα τους βλέπατε πως πηγαίνανε θα καταλαβένατε γιατι τους .........., άτομα που δεν έχουνε προσφέρει στον ΠΑΟΚ ούτε ένα ευρώ αντιθέτως του έχουν στοιχήσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χτές ευχόμουνα ο νόμος ορφανού να ίσχυε για αυτούς, αρκετά με τους ντεμέκ θεματοφύλακες του ΠΑΟΚ και κατα την γνώμη μου καλά έκαναν αυτοί απο την τέσσερα που τους ρίχνανε μπουκάλια που πήγανε να πουλήσουνε και καλα μετα μαγκιά στους άλλους στην τέσσερα.  

ΕΝΤΙΤ: Μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους για αλλους ΠΑΟΚσηδες που δημιουργουν εντυπωσεις και εντασεις.Μπορεις να πεις αυτο που θελεις και διαφορετικα.Ειδικα αν δεν ξερεις τι εγινε μην βιαζεσαι να εξαγεις συμπερασματα.Για τον ορφανο δεν σχολιαζω καν .....
« Last Edit: January 31, 2010, 12:28:47 by northeagle_4 »

Offline scouser4

• Αλλαγή

Τελειωσε αυτο, τωρα παμε να ριξουμε τις πουστογριες κατηγορια και να μην τις ξαναδουμε ποτε ξανα.

northeagle_4

• Guest
Τραγικος,αψυχος,αχρωμος ,ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ και κυριως ασοβαρος ο ΠΑΟΚ του Α ημιχρονου.Με ολους τους παικτες μας πλην αντελινο απο μετριους ως κακους.
 Ευτυψως δεν το πληρωσαμε και στο δευτερο με ψυχη κυριως και τις αλλαγες Σαντο πηραμε ενα ματς που μπορουσε και να χαθει.Με βαση το δευτερο ημιχρονο θεωρω οτι αξιζαμε και με το παραπανω την νικη χτες.
  Την χτεσινη νικη προσωπικα την πιστωνω στον Σαντο που ρισκαρε παρα πολυ και δικαιωθηκε.
  Κριστιανο,Σορλεν μεγαλη απογοητευση και παλι....Υπομονη εχουμε ομως.
Ξεχωρισαν Αντελινο,Μαλεζας για μενα.

Κερκιδα ακουστηκε μονο στο Β' ,το καινουριο συνθημα ειναι κορυφη αν συγχρονιστουμε και λιγο θα σπερνει.

Νικη την Τριτη.

υγ.  Ανανεωση στον Βλανταν αμεσα.

baron

• Guest
οταν έφευγα απο την τρία μπροστά στα μάτια μου είδα ένα .......να διαπληκτίζεται με εναν πιτσιρικά με ένα σακίδιο στους ώμους που προφανός είχε ένα πανό, πεσανε πανω του να τον σταματήσουνε οι σεκιουριτάδες και αυτός άρχισε να μαλώνει και με έναν άλλον με σκουφάκι (μιλάμε για κλωτσομπούνια) τότε ήρθανε προς ενίσχυση και .... που μόλις μπήκανε στο γήπεδο βάλανε οι πιο πολοί κουκούλες και αρχίσανε να κυνηγάνε τον πιο πάνω πιτσιρικά που φυγαδεύτηκε απο τους σεκιουριτάδες απο την καταπακτή των αποδυτηρίων και μετά αρχισαμε να πλακώνονται με 2-3 σεκιουριτάδες ειδικά έναν γκριζομάλι τον ειχανε πλευρίσει 3 άτομα.  άμμα τους βλέπατε πως πηγαίνανε θα καταλαβένατε γιατι τ..........., άτομα που δεν έχουνε προσφέρει στον ΠΑΟΚ ούτε ένα ευρώ αντιθέτως του έχουν στοιχήσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χτές ευχόμουνα ο νόμος ορφανού να ίσχυε για αυτούς, αρκετά με τους ντεμέκ θεματοφύλακες του ΠΑΟΚ και κατα την γνώμη μου καλά έκαναν αυτοί απο την τέσσερα που τους ρίχνανε μπουκάλια που πήγανε να πουλήσουνε και καλα μετα μαγκιά στους άλλους στην τέσσερα.  

Κάθε τόσο , σε ανύποπτο χρόνο και πάντα off topic θα εμφανιστεί και ένα τέτοιο post.

Εμετικό, γεμάτο υπονοούμενο, ευθεία επίθεση εναντίον του λαου του ΠΑΟΚ, ύπουλου.

Έτσι μαθαίνουμε ότι:

- Εάν βλέπαμε τα άτομα θα καταλαβαίναμε ότι ........ -
- Είναι λέει οι στιγμές όπου ο κατά τα αλλα αγαπητός βάγγος1 ΕΥΧΕΤΑΙ και ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ τον ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ορφανού!!!!

- καλά από την τελευταία πρόταση δεν βγαίνει γρι νόημα για το ποιος πήγε να πουλήσει τι σε ποιον. Απλώς ένα συμβάν που παρατηρήθηκε από τον κύριο bάγκος1 χρησιμοποιείτε και πάλι για να κατηγορηθούν σύσσωμα αδέλφια ότι δεν προσφέρουν στον ΠΑΟΚ και να χαμέ να λέγαμε.

ADMINS: Έχω γράψει πολλές φορες: Ρίξτε ρε μάγκες μια δεύτερη ματια σε τέτοια post! Τι ρολο έχει αυτό το post σε αυτό το topic?
Από ποτε ευχόμαστε για αδελφούς μας να ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ?

Και για το mats: μπράβο στην ομάδα πάμε για αλλα!
« Last Edit: January 31, 2010, 12:27:41 by northeagle_4 »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πρέπει να βρεθεί μια λύση με αυτούς που μπουκάρουν μέσα στο γήπεδο και κηνυγάνε τους παίκτες για να ψιρίσουν τις φανέλες. Σίγουρα όλοι τους το κάνουν αυτό από την τρέλα και το πάθος, όμως η εικόνα να τρέχουν οι παίκτες μας να γλυτώσουν το λιντσάρισμα για την αρπαγή της φανέλας, η εικόνα να γίνεται ντού εκατοντάδων ανθρώπων με το σφύριγμα της λήξης σχεδόν από όλες τις θύρες ενώ υπάρχουν στο γήπεδο αντίπαλοι παίκτες και διαιτητές, εμένα δεν μ' αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα αλλά πρέπει να λυθεί, έχουν να έρθουν πάνω από 3 παίκτες στην θ4 για να χαιρετίσουν τον κόσμο μετά από νίκη πάνω από 2 χρόνια. Τα ίδια και χειρότερα είχαν γίνει και στις σέρρες που σουλάτσαραν εκεί στο ταρτάν διάφοροι ενώ παιζόταν ακόμα το παιχνίδι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ     

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
     Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.    17.119    

offtopic: Στον Πινακα της σουπαλιγκ ο ρουλης αν και εχει μικροτερο ΜΟ εισητηριων απο το αεκ, εμφανιζεται απο πανω της!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
οταν έφευγα απο την τρία μπροστά στα μάτια μου είδα ένα πρεζάκι να διαπληκτίζεται με εναν πιτσιρικά με ένα σακίδιο στους ώμους που προφανός είχε ένα πανό, πεσανε πανω του να τον σταματήσουνε οι σεκιουριτάδες και αυτός άρχισε να μαλώνει και με έναν άλλον με σκουφάκι (μιλάμε για κλωτσομπούνια) τότε ήρθανε προς ενίσχυση και άλλα πρεζάκια που μόλις μπήκανε στο γήπεδο βάλανε οι πιο πολοί κουκούλες και αρχίσανε να κυνηγάνε τον πιο πάνω πιτσιρικά που φυγαδεύτηκε απο τους σεκιουριτάδες απο την καταπακτή των αποδυτηρίων και μετά αρχισαμε να πλακώνονται με 2-3 σεκιουριτάδες ειδικά έναν γκριζομάλι τον ειχανε πλευρίσει 3 άτομα.  άμμα τους βλέπατε πως πηγαίνανε θα καταλαβένατε γιατι τους λέω πρεζάκια, άτομα που δεν έχουνε προσφέρει στον ΠΑΟΚ ούτε ένα ευρώ αντιθέτως του έχουν στοιχήσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χτές ευχόμουνα ο νόμος ορφανού να ίσχυε για αυτούς, αρκετά με τους ντεμέκ θεματοφύλακες του ΠΑΟΚ και κατα την γνώμη μου καλά έκαναν αυτοί απο την τέσσερα που τους ρίχνανε μπουκάλια που πήγανε να πουλήσουνε και καλα μετα μαγκιά στους άλλους στην τέσσερα.  

Ααα σε παρακαλώ!!Αυτός ο τίτλος έχει κατοχειρωθεί στον Αθανάσιο Κατσαρή
που τον κέρδισε με πολύ κόπο και ιδρώτα!Πες κάτι άλλο.

Τώρα για νόμους ορφανού δε σχολιάζω κάτι πέρα από το ότι με
μεγάλη ευκολία στέλνετε κάποιους πίσω απ' το κάγκελο μερικοί.
« Last Edit: January 31, 2010, 12:54:48 by arnea4A »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

bagos1

• Guest

baron πε μου εσυ τι προσφερουνε αυτα τα ατομα περα απο τιμωρίες και άσχημες εντυπώσεις, με αυτά τα άτομα θα κανουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο??? φαντασου να παιξουμε και Τσαμπιονς λινγκ δηλαδή και να έχουμε αυτούς να σουλατσάρουνε και να κανουνε μανούρες ημαρτον.  

και οσον αφορα τον χαρακτηρισμο δεν μπορώ να φανταστώ άλλον για τετοιες συμπεριφορές, το μπερδεμενοι ειναι πολύ light

apaoki13

• Guest
Ξέρετε που στο url όταν πατήσεις τις πρώτες λέξεις ενός domain σε βγάζει ένα κατεβατό από σελίδες που έχεις επισκεφτεί. Αντί να πατήσω την κεντρική του paokworld πάτησε λίγο πιο κάτω και μου έβγαλε το τοπικ "ατρόμητος ΠΑΟΚ". Δεν κάνω quote συγκεκριμένα post για να μην νομίζει κάποιος ότι τον στοχοποιώ. Διαβάστε όμως τα post μετά το ματς να δείτε τι μαυρίλα νοιώθαμε τότε και πως είμαστε σήμερα.

Για το ματς, μπορεί να είμαστε λίγο ότι να 'ναι στον τρόπο που προσπαθούσαμε να σκοράρουμε αλλά φαίνεται καθαρά το πόσο καλά είμαστε ψυχολογικά. Κι αυτή η πουτάνα η ψυχολογία είναι τα μισά λεφτά στη μπάλα.

North_pole

• Guest
Θα διαφωνήσω σε μερικά πράγματα με κάποιους αδελφούς. Δεν είμασταν τυχεροί χθες. Σε μια κακή μέρα (συμφωνώ) δείξαμε ότι η θέληση για νίκη και το πάθος είναι ικανά να σου φέρουν το αποτέλεσμα. Γέμισε η περιοχή του ατρόμητου παίκτες του ΠΑΟΚ, η πίεση ήταν αφόρητη. Οι επιθέσεις, αν και ανορθόδοξες, έρχονταν κατά κύματα. Η άμυνα συμμετείχε ενεργά σε όλη αυτή την προσπάθεια, με αποτέλεσμα η πίεση να εξασκείται σχεδόν πριν τη σέντρα. Ο αντίπαλος σχεδόν στραγγαλίστηκε και αν άργησε λίγο να έρθει το μοιραίο, οφείλετε στο ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό να το πετύχουμε νωρίτερα. Το πάθος για τη νίκη, ο φόβος για το αποτέλεσμα, μετά το Καραϊσκάκη, μας φρέναραν, ευτυχώς όμως όχι αρκετά. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τώρα θα φανεί αν μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο κι αν μας αξίζει. Το πρώτο βήμα έγινε. Κάναμε νίκη, μετά από μια μεγάλη νίκη επί του γαύρου. Αποδείξανε ότι μπορούνε (όχι εύκολα, είναι η αλήθεια) να διαχειριστούνε ΚΑΙ τη νίκη (γιατί μέχρι χθες είχαν δείξει ότι μπορούνε μετά από ήττες να τις ξεπεράσουν και να ανασυνταχθούν άμεσα). Νομίζω ότι χτίζεται μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Και όλοι συμβάλλουν σε αυτό.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
την ευκολια που στελνουν ατομα στο καγκελο ευχομαι να μην την γνωρισουν ποτε οι ιδιοι στη ζωη τους για προσωπικο τους θεμα.
την ευκολια που χαρακτηριζουμε ατομα ευχομαι να την γνωρισουνε σε οποιοδηποτε θεμα της ζωης τους, οτι και να κανουν να εχουν κποιον να τους κρινει και να τους χαρακτηριζει.
στην μανουρα απλα να πω πως αν δεν ητανε οι μπερδεμενοι,και ολα τα αλλα καλουδια που τους βαφτισαμε να πω απλα οτι θα κλαιγαμε ενα ακομα πανι.
για μερικους μπορει να ειναι ενα κομματι υφασμα αλλα για αλλους ειναι το λαβαρο του συνδεσμου τους και αυτον που παει να τους το φαει τον λιανιζουν κυριολεκτικα.
για κανεναν που μπηκε να παρει φανελα δεν εγινε η μανουρα και για κανεναν σεκιουριτα,αν και για δευτερολεπτα μπορει να προεκταθηκε και με αυτους μεχρι να καταλαβουν κι αυτοι τι εγινε.
με τσατισατε αφανταστα πρωι πρωι ολοι οσοι δικασατε κοσμο ενω εχετε αγνοια του τι παιχτηκε.
καλη σας μερα.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

GeorgT

• Guest
ενταξη μην κλείνουμε κ τα μάτια, μπορει αυτην την φορα να μην εγινε οτι εγινε για φανέλα αλλα το έχουμε δει το ολο το σκηνικό 100 φορές (30χρονοι μπερδεμένοι να χτυπάει παιδακι 15χρ. για την φανελα του ριζου π.χ στα γρήγορα θυμάμαι) κ κατι πρέπει να αλλάξει!

BLACK DOG

• Guest
Αναμενωμενα αγχωτικη νικη που ευτυχως ηρθε στο '88.στα θετικα το οτι κυνηγας το αποτελεσμα μεχρι το τελος του αγωνα(το ιδιο γινοταν κ στην κουλα επι εποχης σαντος).στο δευτερο ημιχρονο σαφως καλυτεροι απο το πρωτο.ο μαλακας σπυριαρης που κοουτσαρει την ομαδα της αθηναικης γειτονιας εκανε το λαθος να προσπαθησει να κλεψει το ματς στο τελευταιο τεταρτο αλλα πηρε τ αρχιδια μας.συνεχιζουμε με καρδια νικητη σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια κ στο τελος ταμειο.η απουσια του φορμαρισμενου ιβιτς φανηκε ξεκαθαρα ιδιαιτερα στα μαρκαρισματα εξω απο την περιοχη του αντιπαλου.περιμενω πολλα περισοτερα απο τον κριστιανο.οπως επισης περιμενω να ανεβασει κ να σταθεροποιησει την αποδοση του ο σορλεν.αυτο φανηκε ξεκαθαρα χτες γιατι απο τον αξονα δεν καναμε σχεδον τιποτα κ γ ιαυτο ο σαντος επελεξε την αναπτυξη του παιχνιδιου απο τα ακρα.το επομενο ματς πρωταθληματος με τις ψολογριες πολυ καθοριστικο για τη συνεχεια.μπραβο στον σαντος κ μπραβο στην ομαδα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Δεν είδα τη γράφτηκε παραπάνω αλλά ο κώλος μας χθες ήταν σαν την τρύπα του όζοντος.. :-\ Μιλάμε για μεγάλη κωλοφαρδία το γκολ..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Το άλλο το καλό ήταν ένας που μπήκε μέσα τρέχοντας τον κυνήγησαν και τον έπιασαν, και όπως πήγαινε προς τα έξω είδε που κυνηγούσαν έναν άλλον οι σεκιουριτάδες και πήγε και αυτός να βοηθήσει να τον πιάσουν... Απίστευτα πράγματα  :P

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Συγχαρητηρια στην ομαδα,στον κοουτς,στον κοσμο του ΠΑΟΚ...Αγανακτησα μεχρι να βαλουμε το γαμημενο γκολ...Εκνευρισμος φανερος σε ολη την κερκιδα...Πηραμε ενα ακομα τριποντακι και συνεχιζουμε...Τα ματια μας τωρα μονο στην Τριτη για να παρουμε την προκριση...

Οσο για σενα bagos1 ειναι ευκολο να σκαβεις και να θαβεις με τις λεξεις.....Θα σε παρακαλουσα αλλη φορα να σκεφτεσαι πριν γραψεις...Προφανως δεν εχεις ζησει απο πρωτο χερι το ''νομο του ορφανου'' που τοσο ευκολα ευχεσαι για καποιους επειδη σου χαλασαν την ομορφη εικονα του γηπεδου...

Δεν προσπαθω να διαμορφωσω το μυαλο σου..ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο να εισαι απλα εσυ...απλα μην ευχεσαι για κανεναν πραγματα τα οποια αν τυχαιναν σε εσενα θα καταλαβαινες ποσο πονανε...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
την ευκολια που στελνουν ατομα στο καγκελο ευχομαι να μην την γνωρισουν ποτε οι ιδιοι στη ζωη τους για προσωπικο τους θεμα.
την ευκολια που χαρακτηριζουμε ατομα ευχομαι να την γνωρισουνε σε οποιοδηποτε θεμα της ζωης τους, οτι και να κανουν να εχουν κποιον να τους κρινει και να τους χαρακτηριζει.
στην μανουρα απλα να πω πως αν δεν ητανε οι μπερδεμενοι,και ολα τα αλλα καλουδια που τους βαφτισαμε να πω απλα οτι θα κλαιγαμε ενα ακομα πανι.
για μερικους μπορει να ειναι ενα κομματι υφασμα αλλα για αλλους ειναι το λαβαρο του συνδεσμου τους και αυτον που παει να τους το φαει τον λιανιζουν κυριολεκτικα.
για κανεναν που μπηκε να παρει φανελα δεν εγινε η μανουρα και για κανεναν σεκιουριτα,αν και για δευτερολεπτα μπορει να προεκταθηκε και με αυτους μεχρι να καταλαβουν κι αυτοι τι εγινε.
με τσατισατε αφανταστα πρωι πρωι ολοι οσοι δικασατε κοσμο ενω εχετε αγνοια του τι παιχτηκε.
καλη σας μερα.

Αν ισχυει αυτο που λες χιλια μπραβο και ντροπή σε όλους τους υπόλοιπους.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline toy

• Αλλαγή
Η τύχη είναι γένους θυληκού και γουστάρει τους τολμηρούς το είπε ο Παλαιοκώστας στην επιστολή που έστειλε και προφανώς ο  Δον την διάβασε .
Με εμφανές πρόβλημα ανάπτυξης συνέπεια της απουσίας του βλάταν η ομάδα είχε ουσιαστικό λειτουργικό θέμα, έφτανε η μπάλα μπροστά και γυρνούσε σχεδόν γύρω από τον άξονα της χωρίς να ξέρει που να πάει.
Ξεχώρισα τον μαλεζά που πιστεύω ότι έχει αρωστήσει εντελώς το παληκάρι επίσεις μου άρεσε η ψυχή που δείξανε και εδώ θα βάλω τον βιειρίνια που αγωνίζετε στο τέλος σαν δεξί μπακ σεδόν τρέχοντας πάνω κάτω στο ογδοντα φεύγα και θα κλείσω με την επανεμφάνιση του ζλάταν που έδειξε ότι πατάει καλά στο γήπεδο και φυσικά έχει όρεξη για τόπι.
Θα πρέπει φυσικά να αναφέρω και ένα δικό μας παιδί τον αναστασάκο που έδειξε ότι γούσταρε να φύγουμε χαμογελόντας από το γήπεδο.
Ο δον στις επάλξεις δικαιώθηκε με την είσοδο του σάκη και έδειξε ότι δεν ήταν συμβιβασμένος με το χ.

Η κερκίδα πέρα από το σημείο που τραγουδούσε το καινούργιο σύνθημα δεν θα λέγα ότι είχε κάτι το ιδιαίτερο πάντα για τα δικά μας στάνταρ.

Θα κλείσω με το σκηνικό που έγινε στο τέλος το οποίο σίγουρα θα έχει κάποια λογική εξήγηση και σίγουρα κάτι θα κρύβεται από πίσω που εγώ δεν ξέρω, αλλά θα πώ απλώς τι είδα, καταρχίν 2 τσακαλάκια μπαίνουν με το που τελειώνει το ματς και κατευθύνονται πρός την φισούνα και κάνουν μπαμ ότι δεν πάνε για φανέλα αλλά για κάτι άλλο το οποίο και δεν βρίσκουν καθώς γυρνάνε πίσω, έχουν μπεί κάτι άλλοι μέσα οι οποίοι μάλλον βρήκαν αυτό που ψάχνανε και πέφτουν κάτι ψηλές έπειτα αρχίζουν όλοι να κυνηγάνε έναν πιτσιρικά με μια τσάντα στην πλάτη που μάλλον είχε ένα πανό μέσα ο οποίος για να γλιτώσει πηδάει από την πλαϊνή πόρτα της φισούνας στο κενό σχεδόν και από την φασαρία βγαίνει έξω ο στέργιος ο οποίος σαστισμένος και τσατισμένος συγχρόνως κοιτάει σα χαζός .... και εκείνη την στιγμή ευτυχώς ένας τσάκαλος από το γκρούπ που έριχνε τις ψηλές ο θεός το φώτισε το παληκάρι αρχίζει να μαζεύει έναν έναν τους δικούς του ρίχνοντας τα καντήλια και καμιά ψιλή για να ξεκολήσουν.
Αυτά είδα εγώ όπως ακριβώς σας τα περιέγραψα δεν μου άρεσαν και πιστέψτε με και σε πολύ κόσμο που ήταν δίπλα μου και καθόταν και παρακολουθούσε το θέαμα, δεν ξέρω την αιτία που γίνανε αλλά όσους αφορούν υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι να διευθετηθούν τα όποια ζητήματα όχι μέσα στο γήπεδο και όχι έτσι...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...