Author Topic: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 1 - 0 (Σάββατο 30/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1)  (Read 4538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
μετά το γκόλ παλι το Λινο έπιασε ο Δον για οδηγίες  ;D ;D
Αντε Λίνο, στα επόμενα ματς ξερεις τι πρέπει να κανεις, μεμιάς τρέξημο προς τον πάγκο  ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Πηρα και εγω μια νικη στη ζωη μου χωρις να την αξιζω, απο κωλοφαρδια!
Αρχισα να βλεπω ΠΑΟΚ απο το 1978, δεν θυμαμαι -οσο κι αν προσπαθησα- αλλο παιχνιδι με σημασια οσο το σημερινο που να κερδισα απο κωλοφαρδια και μονο.Επιτελους ρε πουστη μου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
μετά το γκόλ παλι το Λινο έπιασε ο Δον για οδηγίες  ;D ;D
Αντε Λίνο, στα επόμενα ματς ξερεις τι πρέπει να κανεις, μεμιάς τρέξημο προς τον πάγκο  ;D
αν θυμαμαι καλα κ τον παμπλο κοντρερας..τον κατσαδιαζε μισο λεπτο μεχρι να καταλαβει κ να παει στον παγκο για οδηγιες..

Offline cure

• Αλλαγή
Δηλαδή εντάξει... Αφού δεν χάσαμε ούτε σήμερα, σε "ιδανικές συνθήκες" για την ήττα, τότε πως να χάσουμε; Ή πιο σωστά: Αφού δεν φάγαμε ούτε γκολ σήμερα, τότε... Σπάνε τα νεύρα όλων με τη πάρτη μας και γουστάρω κάργα.

Εγώ πάντως σας μιλάω ειλικρινά ακόμη και να μη σκοράραμε θα ήμουν υπέρ-ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα πάλεψε με λύσσα μέχρι τέλους. Μεγάλη υπόθεση αυτό.

Οι "ιδανικές συνθήκες" για ήττα αφορούν σε ένα μεγαλύτερο του επιτρεπομένου χαλάρωμα από το πανηγυράκι μετά το διπλό στο τηγάνι, αλλά ας υπάρχει κατανόηση σε αυτό, επειδή βγήκε ένα μεγάλο βάρος από τη πλάτη της ομάδας. Τώρα που πήραμε το κολάι και στα ντέρμπι σε πολύ λίγο καιρό δεν θα επηρρεάζεται η ομάδα από καμία νίκη.

3 στα 3 κουφάλες  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

trelos sporos

• Guest
ανταλλαγη αντικειμενων μεταξυ οπαδων ιδιας ομαδας. ΠΑΟΚ 2010

guest4

• Guest
 Η νίκη στο σκαταισκάκη ολοκληρώθηκε σήμερα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αυτη η βλαχομαγκια ορισμενων για τις φανελες και η ντεμεκ "βεντετα" που παει να αρχισει με σεκιουριταδες, εκτος οτι μας ξεφτιλιζει σαν οπαδους μπορει να βαλει μελλοντικα την ομαδα σε κινδυνο τιμωριας. Πρεπει να σταματησει αμεσα!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
ηλιθιοτητα ρε παιδι μου και απο μεγαλους οχι πιτσιρικαδες.....κατι πρεπει να κανουμε για αυτο......

trelos sporos

• Guest
χομο η μανουρα δεν εγινε για τις φανελες απ οτι καταλαβα

chiltsid

• Guest
Πολυ κακη η ομαδα σημερα.. και τυχερη.. παλι καλα ηρθε το γκολ στο 88 και δεν πεταξαμε στα σκουπιδια το μεγαλο διπλο στο Καραισκακη..

Για αυτο ευθυνεται και ο Ατρομητος.. ισως η καλυτερη ομαδα που περασε φετος απο την Τουμπα.. στημενος πολυ καλα.. και μας εβγαλε και 2-3 καλες φασεις.. που απο μαλακιες δικες τους δεν το φαγαμε το γκολ..

Ο Κριστιανο φανηκε πως σαν αντι-Ιβιτς δεν το εχει.. δεν μαρκαρε.. δεν πατουσε περιοχη.. δεν κρατουσε την θεση του πισω απο τον Εντινιο αλλα γυροφερνε στα ακρα κυριως απο δεξια.. με αποτελεσμα να χασει την συνοχη της ολη η ομαδα.. και ο Ατρομητος να κοβει ευκολα τις επιθεσεις μας..

Στο δευτερο με την εισοδο Μουσλιμοβιτς και εν συνεχεια του Κουτσιανικουλη.. κερδισαμε μετρα.. αναγκασαμε τον αντιπαλο να αμυνθει πισω απο το κεντρο.. αλλα και παλι δεν ειχαμε την τελικη πασα για να απλουστευσουμε τα πραγματα.. γιομες, σεντρες και αγιος ο θεος..

Η ομαδα παντως το κυνηγησε με λυσσα το ματς και δικαιωθηκε.. γουσταρα που εβλεπα αφιονισμενες φατσες, φλεβες πεταγμενες.. και μπριζα για την νικη! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ! Δωσανε την μαχη με ολες τους τις δυναμεις και στο τελος διακαιωθηκαν!

Κραταμε μονο τους 3 βαθμους και συνεχιζουμε.. αναπαυτικα αυριο περιμενουμε δωρακια απο αεκ, πανιωνιο, ξανθη(και μην πειτε μην ασχολησε με αρη.. δεν μας χαλαει να παμε με κανα +3 στα πλει οφ.. ασχετα αν ολοι πιστευουμε στο θαυμα του τιτλου!)

Επομενο ματς την Τριτη στα Γιαννενα για το κυπελλο.. πρεπει να παρουσιαστουμε σοβαροι και να το καθαρισουμε!

Και μετα παμε στην γρια... αμα ξορκισουμε αυτη τη γαμημενη καταρα σε αυτο το κωλογηπεδο μετα δεν μας σταματαει κανενας!
σωστοτατος!! :thumbok: :thumbok: :thumbok:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
χομο η μανουρα δεν εγινε για τις φανελες απ οτι καταλαβα

ΜΑλλον οχι. Αλλα απο καπου εκει ξεκινησε η αφορμη. Αν καταλαβα καλα νομιζω ειναι μια "βεντετα" που υπαρχει στο μυαλο καποιων ηλιθιων.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

jmjyiannis

• Guest
Ρε σεις εγώ γιατί ακόμη δεν κατάλαβα πως μπλέχτηκε στη φάση ο Παπαζογλου? κανενα ριπλευ δε με διαφωτίζει. φαίνεται καθαρά να κοντράρει η μπάλα στον αμυντικό και να αλλάζει πορεία και το γκολ να είναι του Μουσλι.

makptol

• Guest
ειναι αληθεια οτι ο ατρομητος εβαλε γκολ σε ολες τις ομαδες εκτος απο μας.......?

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **

Offline Matador

• Αλλαγή
Ελεος! Τι χωραφι ειναι ο αγωνιστικος χωρος της Τουμπας; Καντε κατι, η μπαλα αναπηδουσε συνεχεια.
Οχι οτι εφταιγε αυτο για την μετρια εμφανιση, αλλα και αυτο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Που να δεις στα γιαννενα την τριτη! :smiley4:
ΠΑΟΚ G4Α

peja_4

• Guest
Αυτο ξαναπες το...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ειναι αληθεια οτι ο ατρομητος εβαλε γκολ σε ολες τις ομαδες εκτος απο μας.......?

Εβαλε γκολ σε ολα τα εκτος εδρας παιχνιδια που εδωσε, με εξαιρεση την πρωτη αγωνιστικη στο σαπιο μηλο με τις καμπιες...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ρε σεις εγώ γιατί ακόμη δεν κατάλαβα πως μπλέχτηκε στη φάση ο Παπαζογλου? κανενα ριπλευ δε με διαφωτίζει. φαίνεται καθαρά να κοντράρει η μπάλα στον αμυντικό και να αλλάζει πορεία και το γκολ να είναι του Μουσλι.

Λες να τους παραμυθιασε ολους ο Παπαζογλου για να παρει την δοξα αυτος..?  :P

Εμενα παλι κανενα ριπλευ δεν με διαφωτιζει αν η μπαλα βρηκε στο γονατο η' στην ψωλη του Σακη και μετα μπηκε στο πλεκτο...  ;D
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
όλα τα λεφτά ο Εντίνιο που προσπαθεί κουτσαίνοντας να προλάβει τους άλλους στους πανηγυρισμούς... :P
PAOK-Hersonissos (Kriti)