Author Topic: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 1 - 0 (Σάββατο 30/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1)  (Read 4557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
με τη ψυχολογια που εχει η ομαδα και με 30.000 κοσμο μεσα στη τουμπα ακομα και τους μεσσι,ινιεστα,πουγιολ να δανειστει ο ατρομητος δεν εχει καμμια τυχη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

baron

• Guest
Poses προπονήσεις έχει ο κριστιάνο τώρα?

Ρωτάω για να μην το βρίζω άδικα το παιδί εάν δεν μας βγει.

Έχω μεγάλες προσδοκίες ότι ίσως είναι το δεκάρι που ψάχνουμε

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ!

Κατι μου λεει οτι και οι παιχτες το εχουν δει πολυ χαλαρα ολη την εβδομαδα αυτη...Κανονιστε να μην εχουμε κηδειες. :)

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Κι εγω την ιδια αισθηση εχω IRON. Το φοβαμαι το ματς λογω χαλαροτητας των παικτων.Να μην γελιομαστε την δουλεια ολη την κανουν αυτοι οσο και να φωναζουν προπονητης κοσμος.Αν ειναι ορεξατοι και μοχθησουν για το αποτελεσμα ΟΚ. Αλλιώς γάματα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gagas

• Αλλαγή
ετσι οπως εχω στο μυαλο μου τον λαο του ΠΑΟΚ θα περιμενα αυριο, μετα τη μεγαλη ωθηση που επρεπε να δωσει η νικη στο καραισκακη, να κανει sold out στην τουμπα κ το παλατακι..γιατι ειναι δυο αγωνες που οι νικες ειναι απαραιτητες για τις ομαδες μας..
δυστυχως αυτο δεν θα συμβει..οι ιδιοι 20-22 χιλιαδες θα ειμαστε στην τουμπα, οι ιδιοι 3-4 χιλιαδες στο παλατακι..

δυστυχως μια μεριδα ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ειναι αυτοι που προτιμουν να το παιζουν κριτες στα ραδιοφωνα κ να σαλιαριζουν με τους μαλακες ΑΡΔ, βρισκοντας ενα σωρο αιτιες για τον καναπεδισμο τους, παρα να ενισχουν, αυτο που λενε οτι αγαπανε, στο γηπεδο.. κ φυσικα αυτοι ανηκουν στην αλλη μεγαλη μεριδα ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ  των ντερμπυ και του 'παντα βρισκω μια αστεια δικαιολογια σε κατι που δεν μου αρεσει για να μην παω στο γηπεδο'..

υ.γ. δεν μιλαω για κανενα παιδι απο εδω μεσα..γιατι πιστευω οτι κανενα παιδι απο οσους συμμετεχουν εδω δεν ανηκει σε αυτη την μεριδα οπαδων..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
συμφωνώ με γκάγκα, είναι δυνατόν να είμαστε δεύτεροι με 6 νίκες σερί σε πρωτάθλημα και κύπελο, να έρχεται η ομάδα από διπλό στο τηγάνι και να μην έχουν πουληθεί 7500 εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι??? Η ομάδα έχει αποδείξει την σοβαρότητά της στο παρελθόν και το ίδιο θα κάνει και αύριο, εμείς να δούμε αν σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και γεμισουμε το κατά τ' άλλα μικρό γήπεδό μας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Μονο στην 4 έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια!
Ούτε καν στις 7-8!
Έλεος ρε σεις!

Offline agraf

• Αλλαγή
Κρίμα που ο κόσμος δεν έχει ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια για αύριο, εύχομαι μέχρι το ματς να φύγουν όλα.
Το παιχνίδι θέλει πολύ προσοχή και κυρίως πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, να μην αφήσουμε να κυλήσει το 1ο ημίχρονο υποτονικά.
Είναι λογικό μετά από ένα ντέρμπυ να ξεφουσκώνουν οι παίκτες, γι αυτό καλό είναι να μπαίνουν φρέσκοι που έχουν κέφι να δείξουν τί μπορούν.

Ο κόσμος ας στηρίξει την ομάδα με ΠΑΟΚ ολέ συνεχώμενο, φτάνει και περισσεύει, δεν χρειάζονται πολλά πανηγυρτζίδικα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Στ@@ μου αν γεμισει η 7 και η 8 και η 18. ΦΩΝΗ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!

Μουνοπανο Σπανε δεν ξεχναμε... μπασταρδε!

Offline savage republic

• Βασικός
Σκίστε τους.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ύπουλο ματς μετά το μεγάλο διπλό στο σκαταϊσκάκη. Με προσοχή, συγκέντρωση και υπομονή πιστεύω θα τον πάρουμε τον άσσο. Ελπίζω σε καλή εμφάνιση του Κριστιάνο στη θέση 10. Η Τούμπα θα είναι ζίγκα έτσι κι αλλιώς και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με μηδέν στην άμυνα ακόμα καλύτερα. Ήδη έχουμε δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στους αντιπάλους για το πως θα σκοράρουν! Ας το μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο  :P

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
οντως σε κατι τετοια ματς θελει σπρωξιμο/ξυπνημα απο την κερκιδα

μονο νικη, φατε τους

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η πορεια για την κατακτηση του πρωταθληματος δε σταματα!!!φυγαμε για το 6 στα 6!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ενα ευκολο 2-0 σημερα και παμε για αλλααααααα............ :rasta:
ΠΑΟΚ παντου!!!

parizianos

• Guest
Καλησπέρα αδέρφια,

Το δείχνει πουθενά στο Ίντερνετ;

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
http://atdhe.net/12509/watch-paok-saloniki-vs-atromitos-athens

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

4ever4

• Guest
Παιδια καλησπερα...εχετε καποιο link να δουμε τον αγωνα?

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
γαμω το σπιτι μου μπλοκαρανε ολα..Εχουμε κανα αλλο λινκ ρε παιδια?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ