Author Topic: Πανό (Πανο ΣΦ-Πανο μηνυματα-σημαιες κτλ)  (Read 26604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

BIZIM Π.Α.Ο.Κ.
« Last Edit: July 27, 2013, 20:18:06 by blaxter4 »

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ

ΠΑΟΚ θρησκεια τρομοκρατια και φασισμος και αναρχια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

ΠΑΟΚ θρησκεια τρομοκρατια και φασισμος και αναρχια

+ 1974 bro

Offline Català

• Αλλαγή
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

ΠΑΟΚ-θρησκεία-αμορφωσιά-βλακεία
Γαμήσι και ψόφος στους φασίστες

Δεν το είχα ξαναδεί αυτό με το άουσβιτς και το νταχάου, ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Για τα υπόλοιπα και τη ρίζα του προβλήματος, εδώ:
http://mikrofalia.wordpress.com/

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Catala σε περίεργα blog μπαίνεις... :D
ΑΡχίΔια

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
αυτο με το νταχαου ειναι απο ματς με τον αρη παντως..φτασαμε να λεμε και τα αυτονοητα

και δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαινει πανι με αουσβιτς (ειχε βγει και στον τελικο του 2003)..καλα εδω οι ιδιοι οι αρειανοι εχουν βγαλει πανι welcome to dahau τι να λεμε..

αλλα τοτε ηταν αλλες μερες...δεν καναμε την τριχα τριχια
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οπως το πες, τοτε ηταν αλλες μερες. Τοτε υπηρχε αγνοια και χαβαλες, τωρα υπαρχει προπαγανδα και μισος. Αν δε κοπουν οι προκλησεις (που δε θα κοπουν) οι ωρες που θα ζησουμε ομορφιες μεσα σε ΠΑΟΚσηδικη κερκιδα ειναι δυστυχως κοντα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Català

• Αλλαγή
αυτο με το νταχαου ειναι απο ματς με τον αρη παντως..φτασαμε να λεμε και τα αυτονοητα

και δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαινει πανι με αουσβιτς (ειχε βγει και στον τελικο του 2003)..καλα εδω οι ιδιοι οι αρειανοι εχουν βγαλει πανι welcome to dahau τι να λεμε..

αλλα τοτε ηταν αλλες μερες...δεν καναμε την τριχα τριχια

Γουστάρω πολύ το ντεμέκ αθώο ύφος που έχεις όταν πουλάς τρέλα. Και εντελώς συμπτωματικά παρεμβαίνεις πάντοτε για να υπερασπιστείς τη συγκεκριμένη σαπίλα.
Επίσης εντελώς συμπτωματικά το πανί στη φωτό βγήκε από σύνδεσμο με σήμα τη νεκροκεφαλή των SS.
Δεν κατάλαβα όμως τι σημαίνει ότι δεν είναι πρώτη φορά; Έχει ξαναγίνει, άρα όλα καλά; Και στην πούτσα μου τι βγάλαν τα σκουλήκια ξέρεις.
Είναι απαράδεκτο και εμετικό, τελεία και παύλα. Αν εσύ τώρα θεωρείς τον εμετό αυτό "τρίχα" που την κάνουμε τριχιά και τα εκατομμύρια θύματα των κρεματορίων αστειάκι, τότε είπαμε, η ομάδα του κόκκινου πούστη είναι τίγκα στους ομοϊδεάτες του γυφτόχρωμου παιδιού με τα τικ και τα τσιμπουκόχειλα και της υπόλοιπης κυπατζίδικης παρέας, ο δρόμος είναι ελεύθερος.
Ούτε για αστείο δεν πρέπει να γράφονται τέτοιες αηδίες.

Και πού'σαι, ξεπάρκαρε λίγη δυσκολία επιτέλους, άιντε μπράβο που "έφτασες" στα 28 σου ο ψαγμένος να μας εξηγείς τα "αυτονόητα" εμάς των μικρών και ανίδεων.

Offline banis

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Εννοουσα οτι επι χρονια καναμε τετοιου ειδους κακογουστα αστεια περι εβραικης καταγωγης,στο πλαισιο της αγριας πλακας των ελληνικων γηπεδων.τοτε ολα ηταν απλα,τοτε ας πουμε καποιος εβγαζε πανι για την μακεδονια και ηταν απλα ενας ανθρωπος που τον ενοιαζε το μακεδονικο ζητημα,τωρα αμα το κανει ειναι φασιστας νεοναζι χρυσαυγιτης και τα λοιπα.το ιδιο και απο την αλλη πλευρα με διαφορετικους επιθετικους προσδιορισμους

τα αστεια περι εβραιων εμενα δεν μαρεσουν,οχι γιατι νοιαζομαι για τους εβραιους-κινεζους-αβοριγινες,αλλα γιατι απλα μου φαινεται ανουσιο να ασχοληθω με το ποιος ιδρυσε τον ρουλη,δεν πα να τον ιδρυσε και η ρουλα κορομηλα το ιδιο μου κανει.

τωρα γιατι εγραψες ολα τα αλλα,εσυ ξερεις,εγω σου λεω οτι ουτε υφος σου πουλαω ουτε ειρωνεια ουτε τιποτα και αν θελεις το πιστευεις και το δεχεσαι αν δεν θελεις οχι..

Ο 28 ΕΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Català

• Αλλαγή
Είσαι σωστός, πάω πάσο.
Αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχεις δίκιο ότι τότε κάποιος έβγαζε πανί για τη Μακεδονία και υπήρχε σοβαρή περίπτωση να είναι απλώς πατριώτης (άσχετα με την άποψή μου για το ζήτημα) και να παρασυρόταν από την κατευθυνόμενη εθνικιστική υστερία των μμε και των πολιτικάντηδων, ενώ σήμερα είναι 99,9999% ότι είναι νεοναζί μπούφος. Εξακριβωμένα.
Για την άγρια πλάκα διαφωνούμε, μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα και είναι κάτι πολύ παραπάνω από πλάκα, άσχετα αν έχω τη χειρότερη άποψη για το Ισραήλ. Και εξαρτάται πάντα ποιος μιλάει και από ποια σκοπιά. Εδώ μέσα νομίζω ότι προσωπικά υπήρξα πάντα ξεκάθαρος και στο μέτρο του δυνατού ακριβοδίκαιος: έχω γαμωσταυρίσει τους πάντες (χωρίς να τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι) και υπάρχουν τα ποστ μου για του λόγου το αληθές. Από άπλυτους και χίπιδες αναρχομαλακισμένα μέχρι όλα τα κόμματα και την άκρα δεξιά και τους φασίστες.
Για όλα τα υπόλοιπα, μιλάει το πανί του scouser από πάνω

Offline scouser4

• Αλλαγή
απο το σημερινό φιλικό  :bwflag:

http://i.imgur.com/FtkbjLo.jpg

Offline gagas

• Αλλαγή
 :prosk:

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
να αγιάσουν τα ΧΕΡΙΑ αυτών που το το έβαψαν και αυτών που το κρέμασαν στα ΙΕΡΑ κάγκελα της ΤΟΥΜΠΑΣ. Να σας έχει καλά ο θεός ΠΑΟΚ.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αδερφια, με οτι μπορει να σημαινει ο ορος.
Στον κοσμο αλλος κανενας