Μιλωντας σαν μοντ:
Jordan εσπασες κανονες του φορουμ και θα φας την ποινη που σου αρμοζει.2 μερες μπαν και λιγες ειναι.
Μιλωντας σαν μελος, επι προσωπικου:
@Jordan, κριμα για σενα αδερφε. Πολυ κριμα. Ακομα και αδικο να ειχα, ακομα και λαθος να τα εβλεπα τα πραγματα δεν μου αξιζει ο οχετος και το παραληρημα σου. Κριμα για σενα. Σε ειχα σε εκτιμηση. Δε ξερω τι μυγα σε τσιμπησε. Και δεν με νοιαζει στην τελικη. Κριμα που το λεω. Ηλπιζα οτι συτομα θα καταλαβαινες γι' αυτο δεν απαντησα με τη μια. Ελπιζω οταν ξελαμπικαρεις να τα ξαναδιαβασεις και να αναλογιστεις παλι την επιθεση που μου εκανες. Η συγγνωμη σου ειναι το μινιμουμ που απαιτω.
και εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ρε αδερφε homo ....για να μας πεις από ποτε είναι το φειγ βολάν,μας λες από την χρονια που πήραν το πρωτάθλημα τα χανούμια(πρωτάθλημα στην Τούμπα και γύρος θριάμβου απαντήθηκαν από τον τζόρνταν)...και ρωτάς ποτε ήταν λες και δεν ξέρεις...τη δουλειά είχαν τα χανούμια με το γαμάτο φειγ βολαν που έβγαλες ακόμη δεν έχω καταλάβει...εκτος και αν χωρίζεις τις εποχές ως μ.x -π.x, που σημαίνει μετά "χανουμικο" πρωτάθλημα 92-πριν "χανουμικο" πρωτάθλημα 92....τζαμπα μπριζα και τζαμπα ενταση στα καλα καθουμενα.
@bozik αδερφε επειδη σε σεβομαι πολυ, πες μου τι ακριβως δεν καταλαβες?
Εγω ειπα δεν ξερω απο ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ οτι ειναι απο τοτε. Μπορει να κανω και λαθος και να ειναι απο πιο παλια που ειπε ενας ακομα, ας πουμε απο δεκεατια 80. Ειπα εγω οτι ειμαι σιγουρος για την προελευση? Αυτο το διαβασες ή οχι?
Τι απαντηθηκε απο τον Τζορνταν? Κατι ακαταληπτα και οτι ειμαι χανουμι επιασα μαζι με κατι μπινελικια. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι ΔΕΝ ημουν γιατι ειχαμε αποχη. Και γιατι προσωπικα δεν θα αντεχα να δω Τουμπα με περισσοτερους αλλοθρησκους απο εμας. Αυτο θυμαμαι μονο.Και φυσικα ΝΑΙ, τα χανουμια ηρθαν στη ζουλα. Και φυσικα ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ η προπαγανδα που ακολουθησε τα επομενα χρονια.Αυτα ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ και τα ξερει ολος ο κοσμος. Ακομα και ο περιπου δεκαχρονος τοτες opws_mathame τα εχει ακουσει και συμφωνω. Και συ δεκαχρονος ησουν πανω κατω τοτε, ρωτα τον αδερφο σου, αν σου λειπουν πληροφοριες. Και οποιοσδηποτε θελει να μαθει ας την ψαξει. Τι ειπες οτι κανω? Χωριζω την εποχη σε πχ και μχ? Εεεεεε?? Τιιιιι?? Αδερφε ΠΑΣ ΚΑΛΑ? αντε μην ακουσεις και συ τιποτα νυχτιατικα. Τι ειπες? Τζαμπα ενταση και τσαμπα πριζες? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ? ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑΑ? Βαλε τα γυαλια σου και διαβασε ΟΛΑ τα ποστ μετα το γαματο φειγ βολαν που λες και μετα ελα να μου ξαναπεις ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΠΡΙΖΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΤΑΣΗ. Εκτος αν βλεπεις στον δρομο εναν τυπο να ορμαει στο ασχετο σε εναν αλλον και συ πας και τους κανεις συστασεις μην μαλωνετε. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις ποιος φταιει και ποιος οχι, λυπαμαι.Ελπιζω μετα απο ολα αυτα να σε βοηθησα και να καταλαβες τελικα.
Τα υπολοιπα του Τζορνταν φυσικα τα αφηνω ασχολιαστα. Εντιτ δεν θα γινει κανενα αλλο. Δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν Τζορνταν. Ουτε και σε κανεναν αλλον. Και φυσικα μαθηματα δεν δεχομαι απο κανεναν τουλαχιστον μαθηματα με μπινελικια ή με το γνωστο υφος του ξερολα.