Author Topic: Διάφορες - Γενικές (Όπου τελειώνει η λογική αρχίζει ο Π.Α.Ο.Κ.,φειγ βολαν)  (Read 21549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jordan-4

• Guest
homus anajkalo re homus e ti legame h megakli aekara re sikose pire tin koupa mesa sti toumpa? A KAI EKANE KAI( TON GIRO E MESA STIN KATAMESTH TOUMOPA E LEGAME A KAI SAN TIN AEKARA E KAMIA EEEEEEEEEEEEExxxxxxxxxxxxxx
« Last Edit: August 20, 2011, 19:26:02 by biv »

Jordan-4

• Guest
xxxx pp sikss eh aek protazhlima mesa sti toumpa kai de les tin alitheia oti eitabn eiddh protathlrtria xxxx pou les kana giro thriambou pou de ton kanan pote sti tesera brosta xxxxxx pou de les oti eixame apoxh kai eirthan afti pou eirthan kai sti teliki xxxxx
« Last Edit: August 20, 2011, 19:27:12 by biv »

opws_mathame

• Guest
τα λενε τα χανουμια και σιγα σιγα θα τα πιστεψουν και οι δικοι μας.για μια χρονια που στο 3-0 στο κυπελλο δεν ηρθαν καν οταν αποκλειστηκε η υπερομαδα του μπαγεβιτσ που ηταν για 6 γκολ και δεν ασχολιοταν και κανεις μαζι τους και ειχαμε και αποχη.ουτε ο χατζημουσιας δε θα τολμουσε τοτε να πει κατι τετοιο.και φυσικα επειδη οι χανουμισες ειναι μεγαλες πουτανες δε λεγανε τοτε ερχομαστε στην τουμπα να σηκωσουμε πρωταθλημα.πολυ λαιτ το πηγαινανε επειδη ξερανε οτι εχουμε και αποχη.οι γαβροι αδερφια μαζι θα το σηκωσουμε στη νεα φιλαδελφεια.οτι πιο σιχαμενο εχει βγαλει οπαδικα αυτη η χωρα

Jordan-4

• Guest
xxxx E HOMO APO PANO MAS KOITOUSAN RE MIA TESAR AKOSMOS KAI OIABTSOI TOUS EIXAN PROSTASI THA KSAMOLIOMASTAN NAPOUME NA TOUS SIKOSOUME KAI TA BRAKIA KAI SI MAS LES SIKOSNA STH TOUM PA xxxxx OTI SIKOSAN AFTIO STI TOUMPA RA TIPOTA xxxx MAS SINXISES
« Last Edit: August 20, 2011, 19:53:48 by biv »

Offline bozik

• Αλλαγή
και εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ρε αδερφε homo ....για να μας πεις από ποτε είναι το φειγ βολάν,μας λες από την χρονια που πήραν το πρωτάθλημα τα χανούμια(πρωτάθλημα στην Τούμπα και γύρος θριάμβου απαντήθηκαν από τον τζόρνταν)...και ρωτάς ποτε ήταν λες και δεν ξέρεις...τη δουλειά είχαν τα χανούμια με το γαμάτο φειγ βολαν που έβγαλες ακόμη δεν έχω καταλάβει...εκτος και αν χωρίζεις τις εποχές ως μ.x -π.x, που σημαίνει μετά "χανουμικο" πρωτάθλημα 92-πριν "χανουμικο" πρωτάθλημα 92....τζαμπα μπριζα και τζαμπα ενταση στα καλα καθουμενα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Jordan-4

• Guest

Jordan-4

• Guest
TA MAS PH EKANE H AEK MESTI TOUMPA EKAN EERANE KAI EXI KAI EDAKIA EDOM PAOSKAKIA TA DIABAZOUN antexxxx apostiolis me epostoilsi xxxxx
« Last Edit: August 20, 2011, 19:55:02 by biv »

Jordan-4

• Guest
kai de gamiete kai ban ka man kai paraban ama kai edo mesa me len asistolo psema ha ek ekane erane sti toumpa xxxxxre ti ekane otan pigenmame emis ts afilaf´derfia afta de ta les les me apoxi h paokara kai sikose eki kai ekane gioro pou den ekane antexxxxxx
« Last Edit: August 20, 2011, 19:56:00 by biv »

Jordan-4

• Guest
gamiete h aek kai athina pou kanan giro thriambou sti touma kia sikosan apom ams tin kouoa sou gaiete ha ek sou kai h athina sou

Jordan-4

• Guest
de to ksexnao mi nomizis simera tulaxiston mas ekanes ta miala tris peristrofes eskou kai pestrofa mas phs h aek ekan esthi toupma ante malaka e malakaaaaa h aek erxotaj me gamiete o thrilos kai o peiraias opote bebea benna stin anerksi mas phs kai gia to kolkoxanoumo gamo thn aek sas

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μιλωντας σαν μοντ:
Jordan εσπασες κανονες του φορουμ και θα φας την ποινη που σου αρμοζει.2 μερες μπαν και λιγες ειναι.

Μιλωντας σαν μελος, επι προσωπικου:
@Jordan, κριμα για σενα αδερφε. Πολυ κριμα. Ακομα και αδικο να ειχα, ακομα και λαθος να τα εβλεπα τα πραγματα δεν μου αξιζει ο οχετος και το παραληρημα σου. Κριμα για σενα. Σε ειχα σε εκτιμηση. Δε ξερω τι μυγα σε τσιμπησε. Και δεν με νοιαζει στην τελικη. Κριμα που το λεω. Ηλπιζα οτι συτομα θα καταλαβαινες γι' αυτο δεν απαντησα με τη μια.  Ελπιζω οταν ξελαμπικαρεις να τα ξαναδιαβασεις και να αναλογιστεις παλι την επιθεση που μου εκανες. Η συγγνωμη σου ειναι το μινιμουμ που απαιτω.

και εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ρε αδερφε homo ....για να μας πεις από ποτε είναι το φειγ βολάν,μας λες από την χρονια που πήραν το πρωτάθλημα τα χανούμια(πρωτάθλημα στην Τούμπα και γύρος θριάμβου απαντήθηκαν από τον τζόρνταν)...και ρωτάς ποτε ήταν λες και δεν ξέρεις...τη δουλειά είχαν τα χανούμια με το γαμάτο φειγ βολαν που έβγαλες ακόμη δεν έχω καταλάβει...εκτος και αν χωρίζεις τις εποχές ως μ.x -π.x, που σημαίνει μετά "χανουμικο" πρωτάθλημα 92-πριν "χανουμικο" πρωτάθλημα 92....τζαμπα μπριζα και τζαμπα ενταση στα καλα καθουμενα.

@bozik αδερφε επειδη σε σεβομαι πολυ, πες μου τι ακριβως δεν καταλαβες?
Εγω ειπα δεν ξερω απο ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ οτι ειναι απο τοτε. Μπορει να κανω και λαθος και να ειναι απο πιο παλια που ειπε ενας ακομα, ας πουμε απο δεκεατια 80. Ειπα εγω οτι ειμαι σιγουρος για την προελευση? Αυτο το διαβασες ή οχι?
Τι απαντηθηκε απο τον Τζορνταν? Κατι ακαταληπτα και οτι ειμαι χανουμι επιασα μαζι με κατι μπινελικια. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι ΔΕΝ ημουν γιατι ειχαμε αποχη. Και γιατι προσωπικα δεν θα αντεχα να δω Τουμπα με περισσοτερους αλλοθρησκους απο εμας. Αυτο θυμαμαι μονο.Και φυσικα ΝΑΙ, τα χανουμια ηρθαν στη ζουλα. Και φυσικα ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ η προπαγανδα που ακολουθησε τα επομενα χρονια.Αυτα ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ και τα ξερει ολος ο κοσμος. Ακομα και ο περιπου δεκαχρονος τοτες opws_mathame τα εχει ακουσει και συμφωνω. Και συ δεκαχρονος ησουν πανω κατω τοτε, ρωτα τον αδερφο σου, αν σου λειπουν πληροφοριες. Και οποιοσδηποτε θελει να μαθει ας την ψαξει. Τι ειπες οτι κανω? Χωριζω την εποχη σε πχ και μχ? Εεεεεε?? Τιιιιι?? Αδερφε ΠΑΣ ΚΑΛΑ? αντε μην ακουσεις και συ τιποτα νυχτιατικα. Τι ειπες? Τζαμπα ενταση και τσαμπα πριζες? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ? ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑΑ? Βαλε τα γυαλια σου και διαβασε ΟΛΑ τα ποστ μετα το γαματο φειγ βολαν που λες και μετα ελα να μου ξαναπεις ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΠΡΙΖΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΤΑΣΗ. Εκτος αν βλεπεις στον δρομο εναν τυπο να ορμαει στο ασχετο σε εναν αλλον και συ πας και τους κανεις συστασεις  μην μαλωνετε. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις ποιος φταιει και ποιος οχι, λυπαμαι.Ελπιζω μετα απο ολα αυτα να σε βοηθησα και να καταλαβες τελικα.

Τα υπολοιπα του Τζορνταν φυσικα τα αφηνω ασχολιαστα. Εντιτ δεν θα γινει κανενα αλλο. Δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν Τζορνταν. Ουτε και σε κανεναν αλλον. Και φυσικα μαθηματα δεν δεχομαι απο κανεναν τουλαχιστον  μαθηματα με μπινελικια ή με το γνωστο υφος του ξερολα.
« Last Edit: August 21, 2011, 19:54:33 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και αν κανεις δεν επιασε το συσχετισμο αναμεσα στο φειγ βολαν και στην αεκ να το κανω πιο λιανο:
Δεν ηταν ολοι οι χανουμοι ζουλατοι. Υπηρχαν και εφημεριδες που προκαλουσαν με δημοσιευματα στυλ "η ανοδος των μυριων". ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΑ λοιπον μηπως το φειγ βολαν ηταν μια μορφη αντιδρασης απο καποιους δικους μας. Και ξαναλεω: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
ο περιπου δεκαχρονος τοτε οπως μαθαμε δε τα εχει ακουσει αλλα τα θυμαται δια ζωσης.για το 3-0 του κυπελλου και την ανατροπη με αλεξιου ποιος να μ τα πει???ουτε στιγμιοτυπα θα βρεις ουτε ειναι κανα ματσ που εμεινε στην ιστορια.το να θεωρειται καποιος πιτσιρικας μεχρι τα 20 ειναι τωρινο φαινομενο εσυ που δεν ησουν 10 χρ τοτε θα θυμασαι πως παιζαν αλλιως οι φασεις ηλικιακα ειδικα μεσα στην πολη

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι σχεση εχει το 3-0?Δεν καταλαβα τι θες να πεις.
Και τι θες να πεις με το τι παιζοταν τοτε οι φασεις ηλικιακα? Παλι δεν σε καταλαβα. Που εχουμε διαφωνια?
Εσυ με λες κατι οτι τρωω παπα απο Χατζημουσιες οτι τα πιστευω εγω απο χανουμια και τετοια, εγω δεν σε απαντησα τιποτα σε αυτο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
χομο παοκους σορρυ για το οφ τοπικ αλλα με κανεις να αναρωτιμαι το πως αντιλαμβανεσαι την ηλικια.
ενας περιπου δεκαχρονος δεν εχει μνημη????καποιος που εχει γεννηθει δηλ το 87 δε μπορει να θυμαται αν ηταν στο γηπεδο πως στο 2-1 που κερδισαμε το γαβρο με φρατζεσκο και τουρσουνιδη 4 μερες πριν παμε μαδριτη δεν ειχε γαβρους στο γηπεδο αν και τους διναμε εισιτηριο.καποιος γεννημενος το 90 δικαουται να θυμαται τοιν αποκλεισμο επι της αρσεναλ η του τα εχουν πει>????.εγω που ημουν τοτε 14 χρ θυμαμαι οτι στο 3-0 του κυπελλου τα χανουμια που καναν παρτυ δεν ειχαν ερθει.και θυμαμαι αν κ σχεδον 10χρονος οτι τα χανουμια ηταν σαν μεγεθος οπαδικα κατι πολυ μικρο.τουλαχιστον εγω εκτος απο γαβρο δε θυμαμαι αλλο αντιπαλο.ποτε δε το εξελαβα ως ξεφτυλα αυτο.απλα ο λαος του ΠΑΟΚ τοτε δεν ειχε λαμογια διοκησης και ακομα και με το γαβρο π εσπασε η παραδοση προτιμησε την αποχη με κοστος αλλα διαλεξε την περεηφανη σταση του αγωμα κατα των καταστροφεων

opws_mathame

• Guest
για να επανελθω στο θεμα η περιβοητη καταληψη της τουμπας εκτος απο την προπαγανδα των χανουμιοων δειχνει το μεγαλειο του λαου του ΠΑΟΚ και την ανωτεροτητα του ως μεγεθος καθως αντιμετωπιοστηεκ η ολη φαση ετσι.σιγα μη σπασουμε την αποχη για τα χανουμια.η αγαπη για τον ΠΑΟΚ και αγωνας για να φυγουν τα καρκινωματα ηταν μεγαλυτερη απο αβαγκη για κοντρα μ αυτους που μπαινανε τ αλανια 25 ατομα στο μοσχος και τους κοιτουσαν

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ε ωραια ρε φιλε Π-Ο-Υ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ? Ειπα εγω κατι διαφορετικο??????? ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ? που εχουμε διαφωνια?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
παρεξηγηθηκεσ ρε φιλε εσυ για κατι που σε ειπα ο τζορνταν και για τον τονο που σε μιλησε και μετα πετας στο ποσταρισμα σου για μενα ετσι του τα ειπανε.δε το θεωρω σοβαρο το να δωσω συνεχεια αλλα μιλας για παιχνιδια που εβλεπα στο γηπεδο με το συγχωρεμενο το θειο μου κ λες μετα ετσι του τα ειπανε.ως αναφιορα για τις ηλικιες για να μη μιλησω προσωπικα θυαμμαι κοσμο που 14 και 15 χρ ειχαν κοπανησει οτι σκουληκι κυκλοφορουσε.και οτι καποις κοντα στα 16 δεν αντιμετωοιζοταν ως πιτσιρικας

Offline Català

• Αλλαγή

Ε ρε classico και spinos-catala που σας χρειάζεται τελικά όλους...

Offline bozik

• Αλλαγή

για να ερθουμε και στα του τοπικ,τελικά από ποτε είναι το  φειγ βολαν?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος