για οσους δε γνωριζουν, να σας ενημερωσω οτι οι γονεις μου αναχωρησαν την Πεμπτη για τη Βοστωνη κ συντομα θα εχουμε νεα.
θελω να σας ευχαριστησω απο καρδιας για την στηριξη σας, η οποια δεν ειναι μονο υλικη, αλλα και ηθικη. πολλα παιδια απο εδω με παιρνουν καπου καπου τηλ κ ρωτανε τα νεα, δειχνοντας ποσο πολυ νοιαζονται.
εχω στο μυαλο να γραψω ενα αρθρο για το paokworld και γι' αυτα που μου/μας προσφερει. καποια στιγμη θα το κανω.
Ευχομαι να μην βρεθειτε ποτε σε παρομοιες καταστασεις, αλλα να ξερετε πως εγω θα κανω ο,τι ειναι δυνατον να βοηθησω οποιον εχει αναγκη.
O αδερφος μου θα ειναι περηφανος που ειστε αυτοι που ειστε κ στηριζετε τοσο πολυ. (παρεπιπτοντως δεν το ανεφερα ποτε, απο αυτον ειχα μαθει το σαιτ. μια ηρθε ηρθε κ μου πε "σπορε ξερεις ενα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ σαιτ paokword?" ειχε βρει αν θυμαμαι μια φωτο που τον εβγαζε εδω. την αλλη μερα ειχα παει στη δουλεια κ ειχα κανει την εγγραφη μου.)
και να μιλησω και εκ μερους ολων των γυναικων του paokworld, νιωθουμε πολυ ωραια που εχουμε τοσους αντρες να μας προστατευουν κ να μας προσεχουν. ειμαστε προνομιουχες και τυχερες.