Author Topic: Έκκληση προς τα μέλη για οικονομική ενίσχυση μέλους του φόρουμ  (Read 4232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Καλή δύναμη Μαρία. Όλα θα πάνε καλά.

stelukos

• Guest
Κουραγιο Μαρία και καλή δύναμη.

Ας μπει στην κεντρική ρε παιδια να το δουν περισσότερα αδέρφια...

fatal_invasion

• Guest
Μαρία θα είσαι Κομοτηνή συνέχεια ή παίζει να στα φώσουμε κατιδίαν;

chiltsid

• Guest
ολα θα πανε καλα μαρακι,μην μασας!!!κουραγιο!

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Sorry ρε αν ξαναρωτάω το ίδιο αλλα για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά..

Για να βάλεις λεφτά από τράπεζα του εξωτερικού πρέπει να τους δώσεις μονο τον αριθμό λογαριασμού και το IVAN ?

Δηλαδή..

αριθμός λογαριασμού: 9800379872-0
IVAN: GR70 0150 0700 0000 9800 3798 720   ΓΕΝΙΚΗ BANK

Χρειάζεσαι τίποτα άλλο?

Κουράγιο Μαρία..

ΘΕΛΕΙΣ:
IBAN: GR70 0150 0700 0000 9800 3798 720
BIC: GHBAGRAA
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GENIKI BANK
ΟΝΟΜΑ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: KΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ

Thanx Alexis!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Μπορεί να μην είχα την τύχη να σε γνωρίσω προσωπικά αλλα τόσα χρονια εδώ μέσα σε νιώθω σαν αδερφή μου. Εύχομαι ολόψυχα να σας δίνει ο Θεός δύναμη και να πάνε όλα καλά. Κουράγιο.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Μαρία θα είσαι Κομοτηνή συνέχεια ή παίζει να στα δώσουμε κατιδίαν;

fatal την κυριακη θα παω για ενα μικρο διαστημα αθηνα, αυριο σερρες δεν θα μπορεσω να παω και μαλλον τωρα θα αργησω να να δω ΠΑΟΚ απο κοντα (βασικα ισως να μην ξαναδω για φετος γιατι πιθανον σε 1 μηνα το πολυ να εχουμε φυγει αμερικη). οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια οτι θα με δεις καπου απο κοντα.

Panagiotis4

• Guest
Μαράκι κουράγιο!Πίστη και δύναμη και όλα θα πάνε καλά

bagos1

• Guest
παιδια ετσι και γινουνε 15- 20 καταθεσεις απο διαφορες μεριες θα μπλοκαριστει ο λογαριασμος και κατα συνεπεια τα λευτα, ειναι νωπές ακόμα οι μνήμες απο παρόμοιες καταστασεις και ειναι κριμα να βρισκονται τα λευτα και να μην μπορείς να τα πάρεις

Κουράγιο παντως και δυναμη.ΠΑΟΚ εισαι και μην φοβάσαι

Offline maria-mtb

• Βασικός
oπα, αυτο που λες ειναι πολυ σοβαρο. υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο? και αν ναι, για ποιο λογο και πως μπορουμε να το αποφυγουμε?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μαρακι κουραγιο κοπελαρα μου... Να παραμεινεις δυνατη για να δινεις κουραγιο στην μητερα σου.. Η στηριξη απο μας ειναι δεδομενη.
Ευχομαι να πανε ολα καλα..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
oπα, αυτο που λες ειναι πολυ σοβαρο. υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο? και αν ναι, για ποιο λογο και πως μπορουμε να το αποφυγουμε?

για αρχή ας ξεκαθαριστεί πως δεν υπαρχει περίπτωση να γίνει κατι τέτοιο. μια διαβαιβέωση απο τη τραπεζα για παράδειγμα.
Εγω θα πρότεινω τον τρόπο της ταχυδρομικής επιταγής.
βεβαια αυτό θα ταλαιπωρήσει τη Μαρία που θα χρειαστεί να πηγαίνει στο ταχυδρομείο για να παίρνει τα χρήματα.
---
Μαρία ευχομαι με τη σειρά μου όλα να πάνε καλά και να είναι περαστικά για τη μητέρα σου.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ναι, πρεπει να ειναι το πρωτο πραγμα που θα κοιταξω αυριο. αλλα κ αμα αυτοι απο την τραπεζα πουν οτι δεν υπαρχει τετοια περπτωση, αλλα τελικα στην πραξη γινει αλλιως? δεν τους εμπιστευομαι κ πολυ...
η ταχ. επιταγη ειναι μια καλη λυση κ αυτη, αν καποιος προτιμα ετσι, ας μου ζητησει στοιχεια.
παντως ακομη κ χρηματα απο φιλους να πεις να μαζεψεις σε αυτην την μπανανια, δυσκολο ειναι.

Με συγκινειτε πολυ ολοι σας με το ενδιαφερον σας, ποτε ενας αλλοθρησκος δεν θα μπορεσει να καταλαβει τι ειναι ο ΠΑΟΚ. Λογια δεν εχω να σας ευχαριστησω.

Offline bane

• Αλλαγή
η ταχυδρομικη επιταγη εχει και εξοδα νομιζω και ειναι κριμα να χαθουν καποια λεφτα.επισης μαρια εκτος απο το μπλοκαρισμα ρωτα αν εχουν και κρατησεις προς τριτους στην καταθεση. δεν ξερω για την γενικη. βασικα θα ελεγα να μην εμπιστευτεις και πολυ την τραπεζαγιατι ουτε οι ιδιοι ξερουν καλα. τωρα με το προσχημα τουξεπληματος βρωμικου χρηματος εξαιτιας της τρομοκρατιας ,ακομη ενημερωνονται. μπορει να σου πουν οκ αλλα το συστημα να τα μπλοκαρει. μαλον αν μαζευτουν χερι με χερι απο τους πιο πολλους και μια καταθεση απο καποιον να ειναι καλυτερη ιδεα. θεληση και οικονομικη δυνατοτητα να υπαρχει και βρισκεται λυση. μεχρι ποτε πρεπει να μαζεψεις τα χρηματα ? τελικα κατεπεσε πιο πολυ η μητερα σου ε?κουραγιο .ειναι και μικρη σε ηλικια.επισης αν και δεν γνωριζω καλα το θεμα μηπως πρεπει να ψαχτεις για τη βιζα γιατι δυσκολα δινουν? ειναι ολα οκ με τα χαρτια του νοσοκομειου? παιρνεις πιο ευκολα βιζα με αυτα?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
με τα χαρτια βιζες κτλ, ειμαστε οκ, 1.5 μηνα τωρα αυτα κανουμε. τωρα ενταξει φυσικα κ εχουν μαζευτει ολες οι οικονομιες του σπιτιου κτλ, αλλα υπολειπομαστε 20.000 ευρω περιπου. για να μιλαμε και με αριθμους. κ δυστυχως κανενα μελος της οικογενειας δεν μπορει να παρει καποιο δανειο (ο πατερας μου λογω ηλικιας και γω κ ο αδερφος μου λογω ανεργιας).
σε μενα εχει ανατεθει το 50% του ποσου, δηλαδη να μαζεψω απ' οπου μπορω το πολυ σε 2 μηνες 10.000. τεραστιο ποσο σε ελαχιστο χρονικο διαστημα οπως καταλαβαινετε.
παντως ομολογω οτι αυτο το θεμα με την τραπεζα δεν το γνωριζα καθολου. η αληθεια ειναι οτι πλεον η μονη μου σχεση με τις τραπεζες ειναι οτι θελω πρωτα να τις κλεψω κ μετα να τις καψω.
αυτο λεω κ γω. αυριο θα παω να ρωτησω, αλλα αμα αλλα μου πουν κ αλλα κανουν την βαψαμε.

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
A ναι..,  επίσης σε σχέση με τα γραφειοκρατικά τις μετακίνησης σας στη Βοστώνη αν υπάρχει κάποιο θέμα που να σε απασχολεί ρώτησε το εδώ στο forum. Είμαστε αρκετοί από αυτή τι μεριά του Ατλαντικού και ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε..

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Bump up!

Για τη τραπεζα παντως και το λογαριασμο εχουν ξαναμαζευτει χρηματα
και δε νομιζω να υπηρχε προβλημα με θεμα μπλοκαρισματος.
Ας ενημερωσουν τα παιδια που το οργανωναν τοτε. (@alexisv ?)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τωρα το ειδα αυτο.Μαρια κουραγιο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas4

• Guest
Μαρία κουράγιο και όλα θα πάνε καλά. υπομονή θέλει και δύναμη. εμείς είμαστε εδώ και θα βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας.
υγεία πανω απ'ολα να εχουμε ολοι και σε τετοιες δυσκολες στιγμες πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι

makptol

• Guest
Μαρια ευχομαι να πανε ολα καλα και θα πανε ......