triti sinexomeni itta...
a re PAOKara thimithikes tin palia sou texni...pali kardiakous tha mas kaneis.
Ki emena plousio

Ksereis ti kinhsh exw sto farmakeio edw kai 3 bdomades ? ? ? ?
Pera apo thn plaka omws , 3x3=0 paei poly. To mono pou 8elw na ksanatonisw einai "na mhn ksexname me TI skepseis kai problepseis ksekinisame to prwta8lima". Kalos h kakos ftasame sto shmeio na 8eloume nikh prwteleytaia agwn. entos edras me thn xalkidona. Pera apo thn fetinh poreia ths ksanatonizw: Me thn XALKIDONA ! Oute Barca oute Roma oute oute... oute kan 1h tripletta A8hnas! Den yparxei allo apotelesma ektos ths nikhs. Me thn parousia tou kosmou, mesa se atmosfaira amok, se ghpedo tigkarismeno OPOU kai na ginei, aytos o kosmos prepei na dwsei ta panta gia na symparasta8ei sthn prospa8eia twn paixtwn. Na thn epibrabeysei me thn enomenh dynamh tou. Matwnei h kardia mou wres wres, otan den blepw enwsh sto fila8lo kinhma tou PAOK teleytaia, kai den me noiazoun oi logoi, oute oi noteies, borreies, dytikes h oi kentrikes.... Exoume toso dynamh , toso trella , toso agaph s'aythn thn omada, ki anti na thn aksiopoihsoume emeis koitame poios exei ta poio polla parartimata, poio kalh akroamatikotita sto radio, h ta kalytera prognostika tou stoixhmatos ......
ouf ksefyga, alla etsi me bgikan etsi ta'grapsa, pnigome :16: Symparastash leipon 101% sto epomeno mats me thn Xalkidona.
PROS PAIXTES TOU PAOK : Pera apo ta 3 teleytaia asxhma apotelesmata mhn ksexnate oti sto xeri sas einai na bgeite estw opws lene merikoi 3oi .
Etsi apla, mphte mesa kai FATE tous! Prepei na trwte sidera sto epomeno mats, prepei na tous liwsete!
PAIXTE GIA SAS !
PAIXTE GIA MAS !
PAIXTE GIA TON PAOK ! ! ! !