Μάγκες κάντε έναν κόπο και διαβάστε αυτό που ακολουθεί γιατί αξίζει!
Εμείς, οι ΠΑΟΚτσήδες του Νότου, επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαβάζουμε εφημερίδες της Θεσ/νίκης, βολευόμαστε με GOAL ή Sportime.Αφού λοιπόν πήρα το GOAL, διάβασα ένα άρθρο που μου ανέφερε ο MAKPTOL(Μάκη ήσουν πηγή πληροφόρησης σήμερα)!Το άρθρο αυτό γράφτηκε από τον Μανώλη Γαβαθά(γνωστό γαύρο) και ταρακουνήθηκα αν και περίμενα κάτι τέτοιο!Λοιπόν, ο τύπος γράφει:
"Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μου, με πείθουν ότι η κατάσταση για την αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα έρθει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, θα είναι πολύ άσχημη.Θα είναι αποκρουστική και επικίνδυνη.Αυτά τα γράφω από τώρα, αρχή της εβδομάδας, για να προλάβουν να προετοιμαστούν οι αρμόδιοι φορείς και να λάβουν τα μέτρα που πρέπει.Μέτρα που θα πρέπει να περιλαμβάνουν όχι μόνο το γήπεδο και τους πέριξ αυτού χώρους, αλλά ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ που θα φιλοξενεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οπουδήποτε στην Αθήνα.Δηλαδή, και αυτό είναι κάτι που το σημειώνω με έμφαση, θα πρέπει να ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΝ οι ΠΑΟΚτσήδες ΟΣΟ θα βρίσκονται στην Αθήνα, τόσο μέσα όσο κι έξω από το γήπεδο, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα!
Επαναλαμβάνω και τονίζω:Οι πληροφορίες, επίμονες και σοβαρές, λένε ότι ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ εναντίον του ΠΑΟΚ κανονική ΕΠΙΘΕΣΗ, με απρόβλεπτες συνέπειες.Και δεν ξέρω αν η επίθεση αυτή θα προέλθει από τους οπαδούς της "γηπεδούχου", δηλαδή τους Πανιωνίτες.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ένα από τα μεγάλα κενά της γνωστής ΔΙΑΤΡΗΤΗΣ απόφασης Λιάνη για τη μετακίνηση των οπαδών είναι ότι απαγορεύει ΜΟΝΟ την προσέλευση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας!Για τους οπαδούς ΤΡΙΤΗΣ ομάδας, που θα βρεθούν ΕΞ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ στο γήπεδο, δεν αναφέρεται τίποτα!
Επομένως, την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ελεύθερα να βρίσκονται, εκτός των Πανιωνιτών, και οπαδοί του Παναθηναϊκού, ας πούμε, της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης, τρίτης ομάδας!
Και αν υποτεθεί ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ οπαδοί ΑΛΛΗΣ ομάδας που θέλουν ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ τους ΠΑΟΚτσήδες, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί να γίνει αν δεν ληφθούν τα ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μέτρα."
Δεν θέλω να σκέφτομαι καν ότι μπορεί να φτάσουν μέχρι εκεί οι πουτάνες του λιμανιού...........ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!