Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1-0 Τετάρτη 6/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1  (Read 7406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Aυτούς που πετάνε μπουκάλια από το λαιμό και παράδοση αμέσως στους μπάτσους.Δεν θα παίζει κανένας με τον ΠΑΟΚ.Γαμώ την καφρίλα σας.Έξω από το Ναό ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Μαζέψτε τις ρετσίνες σας και σε άλλη γειτονιά,δεν είστε πλέον ευπρόσδεκτοι.

Απ' το λαιμο και στους μπατσους εσυ και ολο σου το σοι ομορφοπαιδο. Γκεγκε?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline KATISI4

• Αλλαγή
θωμα φιλε εισαι ακυρος περα για περα...ουτε στον χειροτερο σου εχθρο τετοια...''ευχη'''...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ
Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.....

apostolos

• Guest
Σόρυ για το οφφ τόπικ να κάνω κανα δυο ερωτήσεις και για το ματς, ο Κριστιάνο τι είπε? Ο Φιλομένο έδειξε έτοιμος?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Φιλομένο λίγα πράγματα, πάντως η διάθεση δεν του έλειπε. Μακάρι να βρει τα πατήματά του. Ο Κριστιάνο έχει πολύ καλή τεχνική και ποτέ δεν κομπλάρει με την μπάλα στα πόδια, είναι σίγουρα όμως πίσω σε θέματα τακτικής και μου έκανε και λίγο σε Johnnie Walker, πιστεύω ότι θα μας "βγει" σαν μεταγραφή πολύ σύντομα (το πολύ σε 20 μέρες)
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΦΤΩΧΟ ΤΟ 1-0.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ 20ΛΕΠΤΟΥ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

baron

• Guest
Ευχάριστο

κατισι και skyclad

με γλιτώσατε από το μπινελίκι που θα έριχνα!

Ας πω και μια καλή κουβέντα για τον santos: Άντε αγόρι μου! Μαύρα ματια κάναμε να δούμε καμια αλλαγή σε λογικά χρονικά όρια και όχι στο 89.

Ο Κριστιάνο μου φαίνεται λέει πολλά - αίντε και ο φιλόμενο να φτιαχτούμε... ίσως από το σαββατοκύριακο η ομάδα να ανεβεί αισθητά επιθετικά.

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Παιδιά, υπομονή μέχρι τις 21 ή 21 Φεβρουαρίου, που έρχεται ο βάζελος στην Τούμπα. Η γιούχα που θα φάει ο... ακατανόμαστος (αν και κάτι μου λέει ότι θα το παίξει τραυματίας για να μην έρθει καθόλου στο γήπεδο), θα τον απομακρύνουν οριστικά από τον ΠΑΟΚ μας. Κάτι ακόμα:

1) Αν μεθαύριο, 8/1, επιστρέψει επίσημα ο Ζαγοράκης στην προεδρία (μακάρι να γίνει αυτό), οφείλει να ξεκαθαρίσει: α)γιατί είχε παραιτηθεί πριν 3 μήνες; Είχε υποσχεθεί θα πει δημόσια τους λόγους και δεν το έκανε, και β) Αν υπάρχει ή όχι θέμα επιστροφής του ακατανόμαστου.

2) Καλύτερα αν είναι να γίνει διχασμός, να γίνει ΤΩΡΑ και όχι αφού γίνει το λάθος και επιστρέψει ο ακατανόμαστος.

3) ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ; ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ;

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εχει να γινει στο ΠΑΟΚ-βαζελος........οσο το σκεφτομαι.....

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Καλά είναι δυνατόν σε παιγνίδι με πανιώνιο και ενω ο νιόνιος δείχνει απειλητικά στοιχεία για ισοφάριση να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του σαλπιγγιδη? Δηλαδή έχουμε τελείως χάσει κάθε αίσθηση.... Δεν νιώθουμε καθόλου. Εγώ ήθελα να μας ισοφαρίσει να δω τι θα λέγατε σήμερα..... Έλεος. Ξυπνήστε ολοι πριν να είναι αργά.

Offline savage republic

• Βασικός
Ξεκολλατε με τα επισημα.Το συνθημα φωναχτηκε και μεσα στην 4
Ναι οντως φυτρωσαν και εκει...
Χρειάστηκαν και το "λίπασμά" τους απ' ότι ακούγεται. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες. Η κρίση, βλέπεις.

Το σκέπαστρο το αφήνω ασχολίαστο. Η πρόσφατη ιστορία του, μιλάει από μόνη της...

Σε κάθε περίπτωση:
ο μόνος υπεύθυνος για τον διχασμό είναι η διοίκηση.
με την ανοχή της αποθεώθηκε εν ενεργεία αντίπαλος παίχτης από αυτούς που βρίζουν τον σάντος.
αφού θέλετε έτσι την Τούμπα,έτσι θα την βλέπετε. Πολύ καλή κερκίδα μέχρι εκείνο το σημείο,τα αποτελέσματα της ομοψυχίας στην 4 φαίνονται και ΝΑΙ μας αρέσει και ο ΠΑΟΚ.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1-0 ΤΟ ΜΑΤΣ..

ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΠΕΥΦΗΜΗΣ ΠΕΧΤΗ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 4 Ή 5 Ή 1 ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΜΟΝΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΔΙΑ....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Στον σημερινό διαγωνισμό βλακείας ποιος κέρδισε αλήθεια...?

Τί έπαιζε και ο ΠΑΟΚ....?

έλα μωρέ τώρα.....

« Last Edit: January 07, 2010, 02:31:52 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

thomas

• Guest
Aυτούς που πετάνε μπουκάλια από το λαιμό και παράδοση αμέσως στους μπάτσους.Δεν θα παίζει κανένας με τον ΠΑΟΚ.Γαμώ την καφρίλα σας.Έξω από το Ναό ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Μαζέψτε τις ρετσίνες σας και σε άλλη γειτονιά,δεν είστε πλέον ευπρόσδεκτοι.

την τζαμπα μαγκια να την πουλησεις εκει που σε παιρνει.δηλαδη σπιτι σου.μπορεις να πετας και μπουκαλια σπιτι σου για να βγαλεις τα απωθημενα σου.οσο περναει απο το χερι μου αν πεταξεις μπουκαλι μεσα στο δευτερο σπιτι μου θα σε παω ο ιδιος μεσα στην κλουβα.δεν θα παιζουν ελαχιστοι ΕΧΘΡΟΙ της ομαδας με την προσπαθεια που κανουμε ολοι οι αλλοι μαζι με την διοικηση.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποσο εληξε?

Οχι το ματς ρε.. τι με νοιαζει το ματς αλλωστε.. το αποτελεσμα απο το δημοψηφισμα στην κερκιδα θελω να μαθω(φημες λενε οτι μας πηραν φαλαγγι οι σαλπικοι.. γυρω στο 75% με 25% λενε τα πρωτα exit poll)

Υ.Γ. Ευτυχως με πηρε ο υπνος(να σε καλα μεγαλε jack daniels) και δεν εζησα απο κοντα αυτη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.. σαλπιγγιδης οεοεοεοεοεοε? και μεσα απο την 4? καταντια..

Υ.Γ.2 Αυτοι που ειναι στα επισημα και στις 5-6-7 αν οχι ολοι τους οι περισσοτεροι τουλαχιστον εχουν περασει απο την 4.. μην αρχιζετε να διαχωριζεται και τον κοσμο πλεον ανα θυρες...γιατι σημερα και μεσα στην 4 εμαθα ειχε αρκετα φυντανια που ειτε καναν μοκο.. ειτε φωναξαν υπερ του κοντου!

Υ.Γ.3 Στην Λιβαδεια ας ξεκινησουμε να τον βριζουμε απο το 5ο λεπτο.. δεν γαμιουνται και αυτοι οι 11 που παιζουν και προσπαθουν να κερδισουν.. το θεμα ειναι ο σαλπι! Θα λειπουν και οι επισημοι οποτε παμε για 95% συμμετοχη στα συνθηματα κατα του κοντου.

Offline ved

• Αλλαγή
οποτε η κερκιδα θα εχει τελεια ομοιομορφια και ρυθμο,,,αλλωστε μονο ο χαλκιας θα καταλαβει και σιγα μην τον χαλασει κιολας  O0

Offline lik4

• Αλλαγή

« Last Edit: January 07, 2010, 02:42:57 by HOMO PAOKUS »

makptol

• Guest

την τζαμπα μαγκια να την πουλησεις εκει που σε παιρνει.δηλαδη σπιτι σου.μπορεις να πετας και μπουκαλια σπιτι σου για να βγαλεις τα απωθημενα σου.οσο περναει απο το χερι μου αν πεταξεις μπουκαλι μεσα στο δευτερο σπιτι μου θα σε παω ο ιδιος μεσα στην κλουβα.δεν θα παιζουν ελαχιστοι ΕΧΘΡΟΙ της ομαδας με την προσπαθεια που κανουμε ολοι οι αλλοι μαζι με την διοικηση.
καλα δεν θα τον παραδωσουμε και στην αστυνομια αλλα εγω νομιζα οτι αυτες οι χαζομαρες σταματησανε εδω και καιρο παλι αρχισαμε ? και μαλιστα και σε ματς τυπου πανιωνιου ? καποιοι αυτους πρεπει να τους στελνουν εξω απο το γηπεδο .....
δεν θα πληρωνει η ομαδα τα καραγκιοζιλικια ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ....

apostolos

• Guest
Στον σημερινό διαγωνισμό βλακείας ποιος κέρδισε αλήθεια...?

Τί έπαιζε και ο ΠΑΟΚ....?

έλα μωρέ τώρα.....

Ποσο εληξε?

Οχι το ματς ρε.. τι με νοιαζει το ματς αλλωστε.. το αποτελεσμα απο το δημοψηφισμα στην κερκιδα θελω να μαθω(φημες λενε οτι μας πηραν φαλαγγι οι σαλπικοι.. γυρω στο 75% με 25% λενε τα πρωτα exit poll)

Υ.Γ. Ευτυχως με πηρε ο υπνος(να σε καλα μεγαλε jack daniels) και δεν εζησα απο κοντα αυτη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.. σαλπιγγιδης οεοεοεοεοεοε? και μεσα απο την 4? καταντια..

Υ.Γ.2 Αυτοι που ειναι στα επισημα και στις 5-6-7 αν οχι ολοι τους οι περισσοτεροι τουλαχιστον εχουν περασει απο την 4.. μην αρχιζετε να διαχωριζεται και τον κοσμο πλεον ανα θυρες...γιατι σημερα και μεσα στην 4 εμαθα ειχε αρκετα φυντανια που ειτε καναν μοκο.. ειτε φωναξαν υπερ του κοντου!

Υ.Γ.3 Στην Λιβαδεια ας ξεκινησουμε να τον βριζουμε απο το 5ο λεπτο.. δεν γαμιουνται και αυτοι οι 11 που παιζουν και προσπαθουν να κερδισουν.. το θεμα ειναι ο σαλπι! Θα λειπουν και οι επισημοι οποτε παμε για 95% συμμετοχη στα συνθηματα κατα του κοντου.

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΟΥ...
πΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ;;;
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

thomas

• Guest
XXXXXXXXXXXXXXXX

« Last Edit: January 07, 2010, 03:08:06 by Capricorn »