'Ακουσε κανείς τις δηλώσεις του σάντου; Ρωτήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον κοντό παίκτη, και ενώ περίμενα να πει κανά "νο κόμεντ", ή "ο σαλπιγίδης είναι παίκτης άλλης ομάδας, ρωτήστε με για τους δικούς μου", τον ακούω σαστισμένος να ΑΝΑΛΥΕΙ τις απόψεις του για τον παίκτη, ότι τον θεωρεί σπουδαίο ποδοσφαιριστή και θα τον ήθελε σε οποιαδήποτε ομάδα προπονεί (!!!) κτλ...
Μα γιατί δεν τον φιμώνει κάποιος, τόσο εκτός τόπου είναι και ρίχνει λάδι στη φωτιά; Μυρωδιά δεν πήρε τι γίνεται γύρω του;
Εκτός βέβαια και αν όλα, οι δηλώσεις κτλ, γίνονται βάσει διοικητικού πλάνου, για να "περπατήσει" παραπέρα η ιστορία, οπότε έχουμε και νέα δεδομένα...
Ήμουνα ψηλά στην 1. Γύρω μου έβλεπα απορημένος κυριολεκτικά αφιονισμένο κόσμο (τη συντριπτική πλειοψηφία, όπως και στην 3 που παρατήρησα) να θέλουν με λύσσα να απαντήσουν στο βρίσιμο κατά του κοντού και να επευφημούν τον κοντό. Προς το τέλος κινήθηκαν απειλητικά καμιά 30αριά άτομα της 4 προς το κάγκελο-όριο με την 3 και ήταν έτοιμα να πηδήξουν στην 3. Δεν ξέρω τι τους σταμάτησε, γιατί έμοιαζαν όλοι τους εκτός εαυτού. Πάντως αν σήμερα γλιτώσαμε στο παραπέντε το "εμφύλιο" ξύλο στην κερκίδα, πολύ φοβάμαι ότι την επόμενη φορά θα γίνει το κακό... Για κλάματα.