Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1-0 Τετάρτη 6/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1  (Read 7429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Για το ποιος φώναξε τί, για το πόσοι ήταν, για το ποιός έχει δίκιο...ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει.

Ο Τόργκελε, ο Χαραλαμπίδης ήταν παίχτες του βάζελου όταν έγιναν σύνθημα....
Ο Τσίγκας όταν αποθεώθηκε στο αιγάλεο ήταν παίχτης του βάζελου...
Ο Μούν είναι παίχτης του βάζελου...
Δοκάρι και μέσα ο Ολιζαντέμπε --> καρκίνος ο Άγγελος.

ΟΛΟΙ έχουν και απο ένα δίκιο...απλά...δεν γίνεται στον ΠΑΟΚ να κάνουν κουμάντο μια ζωή 500 άτομα. Με τον ερχομό του Σαλπιγγίδη η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα δείξει αν φοράει τα παντελόνια για να διοικήσει....

Αν όχι; Σήμερα ήταν ο Σαλπιγγίδης, σε μερικά χρόνια θα είναι κάποιος άλλος...το έχουμε δει το έργο 100 φορές.
Ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει ποτέ souper3 όσο και να το θέλουν κάποιοι...Τεράστια θλίψη να βλέπεις μπουκάλια να εκτοξεύονται στην 5 και στην 3....

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

makptol

• Guest
και το πεταγμα του μπουκαλιου ποσο ανοητος μπορει να ειναι καποιος για να το κανει αυτο και μαλιστα με τον πανιωνιο ?   ??? ???

makptol

• Guest
Καλύτερα να μη φωνάξουμε (ούτε οι μεν, ούτε οι δε), γιατί δεν έχει θέση στο συγκεκριμένο παιχνίδι οποιαδήποτε αναφορά στον Σαλπιγγίδη. Φυσικά είναι ελεύθερος ο καθένας να εκφράσει τα αισθήματά του, τόσο απέναντι στον Σαλπιγγίδη όσο και απέναντι στη διοίκηση που θέλει να τον φέρει ή σε αυτούς που δεν θέλουν και το αντίθετο (δηλαδή πάλι μπάχαλο κινδυνεύουμε να γίνουμε). Η δράση φέρνει αντίδραση και είμαι σίγουρος πώς ότι κι αν πει κανείς αυτοί που θα είμαστε μεθαύριο στο γήπεδο, δεν θα έχουμε και πολύ γιορτινή διάθεση. Παρόλο που είναι των Φώτων, η φώτιση απέχει πολύ μακριά από εμάς.
Δημοκρατία δεν είναι οι δυνατές φωνές των λίγων, ούτε οι ψίθυροι των πολλών. Δημοκρατία δεν είναι ούτε δημοσκόπηση, ούτε σφυγμομέτρηση. Δημοκρατία είναι σεβασμός και αυτό ακόμη δεν το έχουμε κατακτήσει.

τα ειπες αλλα ......

apostolos

• Guest
Θλιψη. Κακα ξεμπερδεματα, και μη χειροτερα. Κριμα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ξεκολλατε με τα επισημα.Το συνθημα φωναχτηκε και μεσα στην 4

και από την 5 και 6....

στην 5 που ήμουν εγώ πολλοί φώναξαν και από αντίδραση γιατί σπάστηκαν και από τα μπουκάλια και από το κράξιμο στον κοντό επειδή δεν είχε κριθεί το ματς. Πάντως έγραψε η 4 με το εξαιρετικό:

ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕ, ΕΞΙ, ΕΦΤΑ  ;D ;D ;D ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline diegito4

• Αλλαγή
ο μόνος υπεύθυνος για τον διχασμό είναι η διοίκηση.
με την ανοχή της αποθεώθηκε εν ενεργεία αντίπαλος παίχτης από αυτούς που βρίζουν τον σάντος.
αφού θελετε έτσι την Τούμπα,έτσι θα την βλέπετε.πολυ καλή κερκίδα μέχρι εκείνο το σημείο,τα αποτελέσματα της ομοψυχίας στην 4 φαίνονται και ΝΑΙ μας αρέσει και ο ΠΑΟΚ.

apaoki13

• Guest
Μάγκες είστε απογοητευτικοί και οι μεν και οι δε. Ασχολείστε μ' ένα ανύπαρκτο θέμα. Μια μεταγραφή που δεν θα γίνει ποτέ γιατί ο γίδης δεν είναι τόσο μαλάκας για να σπαταλήσει την τελευταία του ευκαιρία για να βγάλει λεφτά. Αλλά οι μισοί είστε τόσο φυτά που φωνάζατε σύνθημα εναντίον του σε παιχνίδι που ο νιόνιος κόντευε να μας ισοφαρίσει και οι άλλοι μισοί τόσο φυτά επειδή φωνάζατε υπέρ του. Είστε η ντροπή του ΠΑΟΚ γιατί δείχνετε ότι δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από ουγκ. Μ' αρέσει που κάποιοι ονειρεύονται και λαϊκές δημοκρατίες και να έχει λόγο ο κόσμος στα δρώμενα της ομάδας. Ποιος κόσμος ρε καημένοι; Αυτοί που δεν γίνονται μπαλάκι του κάθε δημοσιογράφου που σπάει πλάκα με την τρέλα μας;

Άντε ξεκολήστε με τον μαλάκα. έχει δυο βδομάδες που πείρατε ένα υποθετικό σενάριο και το έχετε κάνει μείζον θέμα συζήτησης. το παοκμάνια είναι κακό, ο κόλκας είναι ύποπτος, ο σαλπιγίδις είναι ΠΑΟΚτσής και ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κάποιος έχει υποθεί εδώ μέσα αυτό το διάστημα (μακράν η χειρότερη περίοδος του φόρουμ από την ίδρυσή του) και τώρα αυτό.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ειμαι 3.300 χιλιομετρα μακρυα. Σημερα ενοιωσα ντροπη και θλιψη ακουγοντας απο μεγαλη μεριδα του κοσμου να φωναζει υπερ ενος παικτη αντιπαλης ομαδας.

Συννεφα πανω απο την τουμπα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline blue_eyes

• Βασικός
για το ματς δικαιη νικη και ας αφησουν οι νιωνιοι τις διαμαρτυριες για το πεναλτυ γιατι του λατκα δοθηκε σωστα καθως ειχε προθεση (και επρεπε να δοθει και επαναληψη γιατι μπηκαν πριν την εκτελεση μεσα ενω κουνηθηκε και ο τερματζης προς τα μπροστα) και παει και η μπαλα προς γκολ ενω του γκαρσια δεν δοθηκε σωστα καθως δεν εχει προθεση και ο αντιπαλος στελνει την μπαλα στο χερι του απο κοντα ενω παει και εκτος περιοχης

για τους παικτες μια απο τα ιδια, νικη με συνταγη ιβιτς

για τον τυπο που εριξε το μπουκαλι στον τζαβελλα να πω οτι οι ηλιθιοι οντως ειναι ανικητοι...σε μια εποχη που η παε ψαχνει τροπο να βουλωσει τρυπες και να κανει μεταγραφες αυτο μας λειπει να εχουμε προστιμα 50.000 για ματς με τον πανιωνιο, ελεος

για τον σαλπιγγιδη και τον καθε σαλπιγγιδη εχω να πω ενα...γραψτε τους ολους στα αρχιδια σας, ολοι επαγγελματιες ειναι. Ο ΠΑΟΚ να κερδιζει και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα, τελος στα ινδαλματα και στους υπερΠΑΟΚτσηδες

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
'Ακουσε κανείς τις δηλώσεις του σάντου; Ρωτήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον κοντό παίκτη, και ενώ περίμενα να πει κανά "νο κόμεντ", ή "ο σαλπιγίδης είναι παίκτης άλλης ομάδας, ρωτήστε με για τους δικούς μου", τον ακούω σαστισμένος να ΑΝΑΛΥΕΙ τις απόψεις του για τον παίκτη, ότι τον θεωρεί σπουδαίο ποδοσφαιριστή και θα τον ήθελε σε οποιαδήποτε ομάδα προπονεί (!!!) κτλ...
Μα γιατί δεν τον φιμώνει κάποιος, τόσο εκτός τόπου είναι και ρίχνει λάδι στη φωτιά; Μυρωδιά δεν πήρε τι γίνεται γύρω του;
Εκτός βέβαια και αν όλα, οι δηλώσεις κτλ, γίνονται βάσει διοικητικού πλάνου, για να "περπατήσει" παραπέρα η ιστορία, οπότε έχουμε και νέα δεδομένα...
Ήμουνα ψηλά στην 1. Γύρω μου έβλεπα απορημένος κυριολεκτικά αφιονισμένο κόσμο (τη συντριπτική πλειοψηφία, όπως και στην 3 που παρατήρησα) να θέλουν με λύσσα να απαντήσουν στο βρίσιμο κατά του κοντού και να επευφημούν τον κοντό. Προς το τέλος κινήθηκαν απειλητικά καμιά 30αριά άτομα της 4 προς το κάγκελο-όριο με την 3 και ήταν έτοιμα να πηδήξουν στην 3. Δεν ξέρω τι τους σταμάτησε, γιατί έμοιαζαν όλοι τους εκτός εαυτού. Πάντως αν σήμερα γλιτώσαμε στο παραπέντε το "εμφύλιο" ξύλο στην κερκίδα, πολύ φοβάμαι ότι την επόμενη φορά θα γίνει το κακό... Για κλάματα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
θα ήθελα να πω πολλά, αλλά θα αρκεστώ σε λίγα σημεία:
-Εσείς εκεί στις 5-6 για να γιουχάρετε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ καλοί είστε, να φωνάξετε τίποτα που στην 4 έχουμε φτύσει το λαρύγγι στα τσιμέντα ούτε λόγος, έπρεπε να γίνει αυτό για να σας ακούσουμε.
-ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ σήμερα δεν φώναξε υπέρ παίκτη άλλης ομάδας, όποιος το έκανε δεν είναι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ και δεν είναι συνΟΠΑΔΟΣ μου.
-Δυστυχώς, η ενότητα είναι παρελθόν χάρη σε ένα ανύπαρκτο από άποψη γεγονότων θέμα. Ένας παίκτης του βάζελου μας έχει κάνει μπουρδέλο χωρίς να σηκώσει το μικρό του δαχτυλάκι. Και να πω να μαλώναμε για τον Cristiano Ronaldo πάει στο διάολο...
-Αλλά τι να λέω τώρα για τα επίσημα και τις 5-6 όταν μέσα στην 4 υπήρχε κόσμος που αντιδρούσε στο σύνθημα (δε γουστάρεις, σεβαστό, μη φωνάζεις, μη μας τη λες κι από πάνω όμως, άντε πουθενά, ε πουθενά). Και γω που νόμιζα ότι τα δύο άβατα είμαστε εμείς και το Άγιο Όρος...
-Εμπνευσμένο το "πουτάνας γιοι παναθηναϊκοί".
-13 καταξιωμένοι γεωπόνοι συνιστούν Algoflash.
-Μήνυμα της βραδυάς "Ποτέ ξανά ρουφιάνοι στο Βορρά"
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Aν ο Fernando Santos δήλωσε κάτι τέτοιο δείχνει πραγματικά οτι έχει παντελόνια να προπονήσει τον ΠΑΟΚ. Και δεν κρύβεται πίσω απο το δάχτυλό του λέγοντας ΠΑΝΤΑ την αλήθεια.

Μεγάλο μπράβο στον Σάντος που έδειξε τους μεταγραφικούς προσανατολισμούς της ομάδας.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

makptol

• Guest
Ειμαι 3.300 χιλιομετρα μακρυα. Σημερα ενοιωσα ντροπη και θλιψη ακουγοντας απο μεγαλη μεριδα του κοσμου να φωναζει υπερ ενος παικτη αντιπαλης ομαδας.

Συννεφα πανω απο την τουμπα!

για μενα επρεπε απλα να γιουχαρουν αυτους που στο 80 λες και το σκορ ηταν 3-0 φωναζανε για σαλπι και οχι να φωναζουν το ονομα του απαραδεκτοι ολοι τους και οι μεν και οι δε .....

makptol

• Guest
o κριστιανο με αρεσε ειναι τεχνιτης και φαινετε ......

ABU31

• Guest
'Ακουσε κανείς τις δηλώσεις του σάντου; Ρωτήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον κοντό παίκτη, και ενώ περίμενα να πει κανά "νο κόμεντ", ή "ο σαλπιγίδης είναι παίκτης άλλης ομάδας, ρωτήστε με για τους δικούς μου", τον ακούω σαστισμένος να ΑΝΑΛΥΕΙ τις απόψεις του για τον παίκτη, ότι τον θεωρεί σπουδαίο ποδοσφαιριστή και θα τον ήθελε σε οποιαδήποτε ομάδα προπονεί (!!!) κτλ...
Μα γιατί δεν τον φιμώνει κάποιος, τόσο εκτός τόπου είναι και ρίχνει λάδι στη φωτιά; Μυρωδιά δεν πήρε τι γίνεται γύρω του;
Εκτός βέβαια και αν όλα, οι δηλώσεις κτλ, γίνονται βάσει διοικητικού πλάνου, για να "περπατήσει" παραπέρα η ιστορία, οπότε έχουμε και νέα δεδομένα...
Ήμουνα ψηλά στην 1. Γύρω μου έβλεπα απορημένος κυριολεκτικά αφιονισμένο κόσμο (τη συντριπτική πλειοψηφία, όπως και στην 3 που παρατήρησα) να θέλουν με λύσσα να απαντήσουν στο βρίσιμο κατά του κοντού και να επευφημούν τον κοντό. Προς το τέλος κινήθηκαν απειλητικά καμιά 30αριά άτομα της 4 προς το κάγκελο-όριο με την 3 και ήταν έτοιμα να πηδήξουν στην 3. Δεν ξέρω τι τους σταμάτησε, γιατί έμοιαζαν όλοι τους εκτός εαυτού. Πάντως αν σήμερα γλιτώσαμε στο παραπέντε το "εμφύλιο" ξύλο στην κερκίδα, πολύ φοβάμαι ότι την επόμενη φορά θα γίνει το κακό... Για κλάματα.

Διαβάζω πολλά και δεν έχω γράψει τόσο καιρό αλλά αυτό είναι εξω φρενικό; Να βουλώσουμε το στόμα του Σάντος επειδή κάποιοι δεν θέλουν τον Σαλπιγγίδη και επειδή άλλοι τον θέλουν; Ο κόσμος να βρίζει την ώρα που το ματς είναι κρίσιμο, άλλοι να φωνάζουν οεο οεο οε και τον Σάντος να του βουλώσουμε το στόμα;; ΕΛΕΟΣ.

Ποιός νομίζεις ότι είσε ρε;;;

ΥΓ: Και όλα αυτά τα λέω παρόλο που με έστειλε στην Λιβαδειά...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Αν είναι έτσι το Γήπεδο με Νιόνιο εγώ κοιμάμαι ήσυχος...όσο για τα περί Σαλπιγγίδη νομίζω ότι και πάλι τα Κολοραδιόφωνα και οι Κολοφυλλάδες μας κατάφεραν να μας πετάξουν το τυρί και εμείς ως πασίγνωστα και αθεράπευτα χαϊβάνια τσιμπίσαμε ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....όσοι πέταξαν μπουκάλια καλό θα ήταν την επόμενη φορά οι διπλανοί τους να τους τα βάλουν στον κόλο...ΓΡΟΘΟΙ

« Last Edit: January 07, 2010, 00:28:44 by Nikos1967 »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Καποιες χιλιαδες χλμ μακρια και'γω, προσπαθουσα να πιστεψω οτι δεν ηταν αυτο που ακουγα. Και να που επιβεβωνεται εδω απο'σας. Ωρες ωρες θα προτιμουσα να ειμαι στο γηπεδο με τους γνωστους 5000 και οχι με 20000... Δεν κανω περισσοτερα σχολια για να μη γινω διχαστικος αλλα οσο κρυβουμε τα προβληματα μας κατω απο χαλιά, θα έχουμε τα ιδια χάλια...  ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Τι περιμενει κανεις σε μια πολη που σαπιζει απο εσωστρεφεια και μιζερια, με 4 ποδοσφαιρικες εφημεριδες και 3 ποδοσφαιρικα ραδιοφωνα (δλδ χωρις ΚΑΜΙΑ αλλη αξιωση), συνολο 7 οι στανες, αν μη τι αλλο ζουμε ενα τυπο υποσουρρεαλισμου μπεεεεεεε

ΥΓ. Στη λογικη των ετσι φωναζω και'γω ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΘΕΕΕ, ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΘΕΕ

Offline spartiatis

• Αλλαγή

για τον σαλπιγγιδη και τον καθε σαλπιγγιδη εχω να πω ενα...γραψτε τους ολους στα αρχιδια σας, ολοι επαγγελματιες ειναι. Ο ΠΑΟΚ να κερδιζει και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα, τελος στα ινδαλματα και στους υπερΠΑΟΚτσηδες

Δεν αντιλέγω. Επαγγελματιες λοιπον, και να θυμήσω σε αυτό το σημείο ενα παρα πολυ παλιο ποστ του CURE, που λεει το εξης: επειδή ειναι επαγγελματιες, να μαθουμε να μην ξινίζουμε οταν ολοι τους θα κρινονται ως επαγγελματιες. Πως κρινομαι εγω και εσυ για την αποδοσή μας στη δουλειά μας (αν τα κανουμε χαλια ακουμε τα εξ αμαξης και αν κανουμε το σωστό δεν ακουμε τιποτα) ετσι και ΟΛΟΙ τους. Οταν κανουν σωστα τη δουλεια τους κανενα χειροκροτημα (εκτος αν σηκωσουν καποιο τιτλο) και οταν δε κανουν σωστα τη δουλεια τους θα τα ακουν απο παντου. Σαντος ειναι αυτος, Ιβιτς ειναι αυτος, υποψηφιος μεταγραφικός στοχος ειναι αυτος, ΟΛΟΙ θα τα ακουν!
Εγω αποτυχημενο φορ με 1 γκολ σε 17 αγωνες ΔΕ θελω και θα τ' ακουει. Εχω και Κουτσιανικούλη με ακριβως τα ίδια γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικες.
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΟΝΤΕ.
Θέλω άλλον, καλύτερο επαγγελματια.
---
Για τη τυχόν μη επαγγελματική του φυση εχω μιλήσει και δε θελω να επαναλάβω.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
το ματς σημερα περναει σε δευτερη μοιρα καθως γνωρισαμε την πιο ντροπιαστικη μερα απο οπαδικη αποψη,αποθεώνοντας εναν ποδοσφαιριστη αντιπαλης ομαδας.
μια λεξη μονο ΝΤΡΟΠΗ.
το να μην φωναζεις σε ολο το υπολοιπο ματς περιμενωντας να κραξεις αυτους που θα πουνε για τον κοντο το καταλαβαινω,αλλα το να αποθεωνεις εναν πουστη κι ασχημο που απλα εκλεισε το ματι προς εμας ειναι οτι χειροτερο μπορουσαμε να δουμε,αντε κι οταν παιξουμε αντιπαλοι αν μας βαλει κανα γκολ πανηγυρίστε το.

το μπαλακι πλεον το εχει η διοικηση,ας σκεφτει πως θελει να μας βλεπει,να φωναζουμε ολοι μαζι οπως εγινε στις αρχες του δευτερου ημιχρονου οταν φωναζε και γουσταρε ολο το γηπεδο ή να σκοτωνομαστε στις κερκιδες μεταξυ μας.

υ.γ.για το σημερινο ρεζιλικι αποκλειστικά υπεύθυνη  ειναι η παε και οποιος αλλος συντηρει τις φημες για τον ετσι.

υ.γ.2 για οποιον βιαστει και πει οτι ειναι απειλη,οχι δεν ειναι. η πραγματικοτητα ειναι.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Μπραβο στην ομαδα για τη νικη επι του ανεβασμενου νιονιου.
Για μια ακομη φορα η μικρομεσαια αντιπαλη ομαδα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στο μεταξυ μας παιχνιδι
αλαξτε παικτη στα πεναλντι δεν το εχει ο ιβιτς και οσα μπικαν τυχερα ηταν βαλτε τον γκαρσια τωρα

οσο για το θεμα που προεκιψε τι να πω ,θλιψη και για τους μεν και για τους δε
ΠΑΟΚ παντου!!!