Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1-0 Τετάρτη 6/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1  (Read 7348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SATAN4

• Guest
Ποτε Ξανα Ρουφιανοι Στο Βορρα

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εξ' αρχής δηλώνω ότι στην παρούσα φάση είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ με την επιστροφή του Σαλπιγγίδι.

ΑΛΛΑ...

Δεν το δίνουμε περισσότερη αξία όταν τον βρίζουμε σε άσχετο αγώνα; Μήπως από μόνοι μας σπείρουμε διχόνοια και ασχολούμαστε με τους δημοσιογράφους οι οποιοι ξέρουμε ότι είναι καρκίνοι του ΠΑΟΚ μας...Έτσι δεν έγραφε το επίμαχο πανό;;;;

Γιατί ρε παιδιά πέφτουμε στην παγίδα τους; ΟΚ δεν τον γουστάρουμε αλλά γιατί να γινόμαστε ρόμπα;;;

Σε έναν αγώνα με το πουστροβάζελο βρίστον ΟΣΟ γουστάρεις από το 1" μέχρι το 95'!!!!

Από την άλλη μεριά νιώθω ντροπή απίστευτη ντροπή με τα ζώα τους επισήμους, δε ξεχνώ τα πλακάκια με τους ΜπατατουδοΓουμενοΠαγώνηδες,...Βραχυμνήμονες εμείς πληρώσαμε για τον κοντοπούτανο όταν μας έλεγε τα θέλω In cash Και όχι με επιταγές, εμείς πλακωνόμασταν μεταξύ μας έξω από τα επίσημα εκείνη την επίμαχη ημέρα...

Άντε πάμε Καφές, Καφές, Καφές οεοεοεοε. Χριστο-δου-λόπουλος οεοεοεοε, Αναστασιάδης οεοεοεοε

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

« Last Edit: January 06, 2010, 22:53:25 by LOndrezos »

Offline HALASTRA4

• Κερκίδα
  • *
Μπραβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.....Αλλο ενα τριποντακι στο σακουλι.Χιλια μπραβο....

Ενα θα πω για τους ''εξυπνους'' στα επισημα...Ξεφτιλιστηκατε ασχημα σημερα......Αν και δεν γουσταρω να βριζω ΠΑΟΚτσηδες,αλλα ειστε μεγαλα νουμερα....Κλειστε το στομα σας την αλλη φορα καλυτερα..Ευτηχως που υπαρχουν καγκελα...

Στα @@ μου η γνωμη σας για τον κοντοπουτανο...Την δικια μου την γνωμη την εχω γραψει και την φωναξα σημερα με ολους αυτους που φωναξαν εναντιον του σαλπιγγιδη..

Δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ ομως εκει στα επισημα ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να μην σηκωνεστε να φωναξετε ενα  ΠΑΟΚ ΟΛΕ ,ενα συνθημα για την ΠΑΟΚΑΡΑ ρε γαμωτο,να ακουτε ολο το γηπεδο να αφηνει λαρυγγια να προσπαθει να σας δωσει ενα συνθημα να συμμετεχετε  και εσεις τιποτα... και ξαφνικα σηκωθηκατε ΟΛΟΙ να φωναξετε υπερ του Σαλπιγγιδη..Ειναι δυνατον??Ετσι αγαπατε και στηριζετε τον ΠΑΟΚ??

Που πηγε ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα ρε σεις???Αντε κοιταξτε να κανετε το καθηκον σας σαν φιλαθλοι πρωτα στο γηπεδο που καθεστε και τρωτε τα σπορακια σας και μετα να εχετε αποψη....

Ειστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...

ΠΕΣ ΤΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΡΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΚΙΧ!!!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Φ.Υ.Τ.Α!!!!!!!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Η απαντηση προς στα φυτα μετα απο την μαλακια που φωναξαν ηταν αμεση και απλη:

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

Μπραβο σε αυτον που το εδωσε!!!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
σαλπιγγιδης οε οε οε........ρε δεν γαμιεστε ολοι εκει στα επισημα που να πεσει το σκεπαστρο να σας πλακωσει,μαλακες.........ρεζιλεψατε σημερα την ιστορια μας και το μεγαλειο του παοκτσηδικου λαου......φυτα.....εξω οι ρουφιανοι του γουμενου του γιαννη.........

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.ΑΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Φραγκάτα πρόβατα ξεφτιλίσατε τον ΠΑΟΚ . Πουτάνας γιοι παναθηναικοί .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
και τον γουμενο στην αρχη λιγοι τον βριζαμε και μας κραζαν οι αλλοι στα επισημα οπως και σημερα....αλλα στο τελος γυρισαν....ετσι θα γινει και τωρα.....πουστη κοντε ΠΑΟΚ δεν ησουνα ποτε,πουστη κοντε πουστη και πρασινε λαγε......
« Last Edit: January 07, 2010, 02:02:41 by Capricorn »

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Αυτοί οι 100 σώσαν τον ΠΑΟΚ και αυτοί οι 100 αν θέλουν αύριο τα κάνουν πουτάνα..

Το νου σας βλαχοτρέντιδες που επειδή δώσατε 200 ευρώ και πήρατε ένα διαρκείας έχετε και άποψη..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

SKAILS

• Guest
στο ΠΑΟΚ - βαζελος ειμαι περιεργος τι θα γινει...μερικοι μην το παιζεται καποιοι,οσοι εχουν αντιθετη αποψη δεν σημαινει οτι ειναι φυτα!!κ πανω απ ολα,ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε,ΟΛΟΙ το καλο του ΠΑΟΚ μας θελουμε.Παρ ολο που ειμαι υπερ,ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ καποιοι να φωναζουν ρυθμικΑ το ονομα παικτη αντιπαλου.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είναι τεράστια μαλακία να βριζόμαστε σαν ηλίθιοι στις κερκίδες και να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα. Αδικούμε τους εαυτούς μας ρε γαμώτο. Νομίζω πως η διοίκηση καλό θα ήταν να πάρει θέση εδώ που φτάσαμε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Βριζομαστε στις κερκιδες και θα συνεχιζουμε να βριζομαστε ετσι και χειροτερα οταν ανεχομαστε μεσα στο σπιτι μας φιλαθλοι της ιδιας ομαδας να φωναζουν ρυθμικα το ονομα παικτη αντιπαλης ομαδας............

Αντε ρε ζωα εκει στα επισημα στην επομενη αγωνιστικη σηκωθητε ολοι και φωναξτε ρυθμικα για τον φασουλα.....

Ξεχνατε κουφαλες,ξεχνατε....

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
στο α' ημίχρονο κάτι είδαμε και θεωρώ πολύ καλό το ότι δεν πτόησε η απώλεια του πέναλτυ. στο β' ημίχρονο το μόνο που είδαμε ήταν έναν παίκτη-κυματοθράυστη (βιτόλο) να κρατάει σχεδόν μόνος του το 1-0.  

θεωρώ απαράδεκτο όταν ένα αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί ακόμα να ασχολούμαστε στην κερκίδα με οτιδήποτε άλλο πλην του αγώνα. ένθεν και ένθεν.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

SATAN4

• Guest
ο ΠΑΟΚ μια ζωη ηταν ο κοσμος  ουτε δοιηκηση ουτε τιποτα παρτε το χαμπαριοποιον θελουμε διωχνουμε οποιον θελουμε κραζουμε.εμεις ειμαστε η δυναμη του.ξυπνατε οσοι κοιμαστε με ανοιχτα ματια και ορθιοι

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Ξεκολλατε με τα επισημα.Το συνθημα φωναχτηκε και μεσα στην 4
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ναι οντως φυτρωσαν και εκει...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το ότι φωνάχτηκε το όνομα του κοντού ήταν εγκληματικό απέναντι στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας. Τι κερδίζουμε όμως με τις βρισιές και τις απειλές; Νομίζω πως οι περισσότεροι το μετάνοιωσαν ήδη. Θέλω πάντως να μην έρθει ο Σαλπιγγίδης για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι το μέγεθος της βλακείας που έκαναν ...
Η διχόνοια είναι πολύ άσχημο πράγμα παίδες. Καλό είναι να υποβιβάσουμε το θέμα στο επίπεδο που ανήκει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Θλιψη. Κακα ξεμπερδεματα, και μη χειροτερα. Κριμα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
Σηκωθήκατε κάτω από την σκεπαστή της ιερής Τούμπας να αποθεώσετε τον γκόμενο της ανιψιάς του γούμενου;
Αποθεώσατε παίκτη ανταγωνιστικής ομάδας;
Αν είναι δυνατόν!

Σηκωθήκατε κάτω από την σκεπαστή της ιερής Τούμπας να αποθεώσετε τον γκόμενο της ανιψιάς του γούμενου;
Αποθεώσατε παίκτη ανταγωνιστικής ομάδας;
Αν είναι δυνατόν!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Ξεκολλατε με τα επισημα.Το συνθημα φωναχτηκε και μεσα στην 4

και από την 5 και 6....

makptol

• Guest

θεωρώ απαράδεκτο όταν ένα αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί ακόμα να ασχολούμαστε στην κερκίδα με οτιδήποτε άλλο πλην του αγώνα. ένθεν και ένθεν.

ετσι ειναι στο 80 το σκορ ηταν 1-0 και δεν ειχε κριθει τιποτε .......