Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1-0 Τετάρτη 6/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1  (Read 7359 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Kαλα αυτο με τα μπουκαλια εχει καταντησει αηδια...Μετα θελουμε να παμε μπροστα.Δυστηχος εχουμε πολυ κακη νωοτροπια.... :( :(

Offline geros

• Αποστολή
  • **
το γκολ με το τακουνάκι το βάζει ο Ιβιτς?
Απιστεύτη γκολάρα

Και αυτός ο ρουφιάνος τώρα βρήκε να παίζει γαμάτα, όλα συνομωτούν να τσακωνόμαστε μόνο με το γίδι

Βρύζα φέρε πίσω τον Μπαλάφα μπας και τα ξαναβρούμε

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
απαραδεκτο που πετουσαν μπουκαλια καποιοι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,πρεπει να σταματησουν αυτα κ ειδικα σε τετοια παιχνιδια,αντε να καταλαβω αν σε σφαζει ο διαιτητς με το γαυρο η σε προκαλει καποιος παικτης,δεν εγινε τπτ απο τα 2 και καποιοι για την βλαχομαγκια τους πεταξαν μεσα μπουκαλια,ΜΠΡΑΒΟ σ αυτους που αντεδρασαν.

Ουτε εγω γουσταρω να πεφτουν μπουκαλια,ουτε το χειροκροτω αλλα επειδη ημουν στο κορνερ στην 4α ο Τζαβελας ο πουτανας γιος,προκαλεσε να γινει ακριβως αυτο.Πιο πολυ με εκνευρισε που πεσαμε στην παγιδα του.Οταν παει να εκτελεσει το φαουλ αρχικα,εκτος του οτι μεταφερει την μπαλα 3-4 μετρα πιο κοντα μετα παει να απομακρυνει ενα μπουκαλι 5 μετρα μακρια του.Κριμα που πεσαμε στην παγιδα του......

Αγωνιστικα μπραβο στην ομαδα για την νικη!!Ολοι τωρα για το διπλο στην Λειβαδια.....

Για τα γιδια τι να πω μαλλον μυρικασαν νωριτερα και ειχαν ελευθερο στομα για να λερωσουν την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ με το εμετικο συνθημα υπερ ενος παιχτη αντιπαλης ομαδας με τους ιδιους στοχους με εμας.......ΜΠΡΑΒΟ
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μπραβο στην ομαδα καταρχας.πολυ σημαντικη νικη.
1=ο ιβιτς mvp.κακη η εκτελεση που εκανε στο πεναλτυ,πολυ καλες οι μπαλιες που εδωσε και πανεμορφο το γκολ που πετυχαινει.
2=η λειτουργια της ομαδας απο τη μεση και πισω πραγματικα ειναι καταπληκτικη.αλανθαστη!εργο σαντος αυτο...
3=ειναι πολυ αρνητικο παντως γι ακομη μια φορα ν αποδυκνυεται οτι ο ΠΑΟΚ φετος δεν εχει σοβαρο σεντερ φορ.ο παπαζογλου παιδια πραγματικα ειναι πολυ αφαντος απο το παιχνιδι της ομαδας.δοξα τω θεω γυρναει ο φιλομενο.
4=ποσο ωραιο ειναι να βλεπεις ημερα τεταρτη μια ΤΟΥΜΠΑ γεματη με αντιπαλο μια μετρια ομαδα και προφανως τον ΠΑΟΚ να κερδιζει.
5=ποσο ασχημο ομως ειναι ν ακους τ ονομα παιχτη αντιπαλης ομαδας να το φωναζει μια μεριδα του κοσμου και μη φωναζει για τον ΠΑΟΚ.ολοι το ξερουμε πως αυτη η συγκεκριμενη μεριδα θα ειναι η πρωτη που θα κραξει ασχημα παιχτες και προπονητη σε τυχον γκελα.ας σταματησει πια αυτη η μαλακια με το σαλπιγγιδη και οτι ειναι να γινει τον ιουνη θα γινει.αι σιχτιρ πια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
σαλπιγγιδης οε οε οε........ρε δεν γαμιεστε ολοι εκει στα επισημα που να πεσει το σκεπαστρο να σας πλακωσει,μαλακες.........ρεζιλεψατε σημερα την ιστορια μας και το μεγαλειο του παοκτσηδικου λαου......φυτα.....εξω οι ρουφιανοι του γουμενου του γιαννη.........

thomas

• Guest
Aυτούς που πετάνε μπουκάλια από το λαιμό και παράδοση αμέσως στους μπάτσους.Δεν θα παίζει κανένας με τον ΠΑΟΚ.Γαμώ την καφρίλα σας.Έξω από το Ναό ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Μαζέψτε τις ρετσίνες σας και σε άλλη γειτονιά,δεν είστε πλέον ευπρόσδεκτοι.

ωπα αδερφε.
κανενας μπατσος δεν εχει καμία δουλειά στο γηπεδό μας.
όπως και καμία δουλειά δεν έχει κανένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ με κανενα μπατσο.
απλά πραματα.
μη μπλέκουμε τα μπουτια μας.
Όπως θα πιάσω από το λαιμό το κοπρόσκυλο που θα μπει στο σπίτι μου και θα μου δημιουργήσει πρόβλημα και θα τον δώσω στο μπάτσο έτσι ακριβώς θέλω να προστατεύεται το δεύτερο σπίτι μου από τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που μπαίνουν μέσα ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ και πετάνε αντικείμενα, τοποθετώντας με τον τρόπο αυτό βόμβα στα θεμέλια της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλουμε από κοινού με τα παλικάρια της διοίκησης.Και όπως απαιτώ σαν έλληνας φορολογούμενος πολίτης να προστατεύουν οι μπάτσοι το σπίτι μου έτσι απαιτώ να προστατεύουν και το δεύτερο σπίτι μου

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΛΑΣΜΑ ΚΟΝΤΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Ρε μαγκες μπορει να μου εξηγήσει κάποιος την απόκρουση του πέναλντι?Το τέρμα πριν την εκτέλεση έχει κάνει τουλάχιστον 1,5 μετρο προς τη μπάλα.Αλλο τα πλάγια βήματα και άλλο αυτό το χάλι.Οχι τιποτα αλλο αλλά βλέπουν και όσοι ήτανε μοναχο με φορτούλα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Bayern4

• Guest
απαραδεκτο που πετουσαν μπουκαλια καποιοι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,πρεπει να σταματησουν αυτα κ ειδικα σε τετοια παιχνιδια,αντε να καταλαβω αν σε σφαζει ο διαιτητς με το γαυρο η σε προκαλει καποιος παικτης,δεν εγινε τπτ απο τα 2 και καποιοι για την βλαχομαγκια τους πεταξαν μεσα μπουκαλια,ΜΠΡΑΒΟ σ αυτους που αντεδρασαν.
+4
κακη νοοτροπια και τα μπουκαλια, και οι επευφημίες και τα μπινελικια για εναν ποδοσφαιριστη που δεν ανηκει στην ομαδα μας.

North_pole

• Guest
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Aυτούς που πετάνε μπουκάλια από το λαιμό και παράδοση αμέσως στους μπάτσους.Δεν θα παίζει κανένας με τον ΠΑΟΚ.Γαμώ την καφρίλα σας.Έξω από το Ναό ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.Μαζέψτε τις ρετσίνες σας και σε άλλη γειτονιά,δεν είστε πλέον ευπρόσδεκτοι.

ωπα αδερφε.
απλά πραματα.

Όπως θα πιάσω από το λαιμό το κοπρόσκυλο που θα μπει στο σπίτι μου και θα μου δημιουργήσει πρόβλημα και θα τον δώσω στο μπάτσο έτσι ακριβώς θέλω να προστατεύεται το δεύτερο σπίτι μου από τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που μπαίνουν μέσα ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ και πετάνε αντικείμενα, τοποθετώντας με τον τρόπο αυτό βόμβα στα θεμέλια της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλουμε από κοινού με τα παλικάρια της διοίκησης.Και όπως απαιτώ σαν έλληνας φορολογούμενος πολίτης να προστατεύουν οι μπάτσοι το σπίτι μου έτσι απαιτώ να προστατεύουν και το δεύτερο σπίτι μου

thomas, σε καταλαβαίνω, δε δινω άδικο στην αγανάκτησή σου. φυσικά και δεν είμαι υπέρ στη ρήψη μπουκαλιών σε αθλητές. ΑΛΛΑ, πιστεψέ με ο μπατσος δεν ειναι λυση.
Επίσης δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σουρωμένοι και μαστούρηδες. Δεν ειναι σωστό αυτο που κανεις, και το ξέρεις.

North_pole

• Guest
Αγωνιστικά τώρα. Στο α ημίχρονο η ομάδα ήταν άριστη. Δημιούργησε φάσεις, έπαιξε επιθετικά, έχασε ευκαιρίες, έβαλε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια ταχύτητα κάτω. Ωστόσο και πάλι έδειξε ότι δεν θα κινδυνεύσει, δεν άφησε τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, έλεγξε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και αν δεχόταν κάποιο τέρμα αυτό θα ήταν πραγματικά τυχαίο (τυχερό/άτυχο). Δίκαιη η επικράτηση σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ.

thomas

• Guest

ωπα αδερφε.
απλά πραματα.

thomas, σε καταλαβαίνω, δε δινω άδικο στην αγανάκτησή σου. φυσικά και δεν είμαι υπέρ στη ρήψη μπουκαλιών σε αθλητές. ΑΛΛΑ, πιστεψέ με ο μπατσος δεν ειναι λυση.
Επίσης δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σουρωμένοι και μαστούρηδες. Δεν ειναι σωστό αυτο που κανεις, και το ξέρεις.

Ο σωστός μπάτσος είναι.Άλλο το θέμα αν είναι λίγοι αυτοί δυστυχώς....Όσο για τους σουρωμένους και μαστουρωμένους σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζω έτσι μεγάλο μέρος του κόσμου μας.Άλλα αυτά τα πολύ ελάχιστα καρκινώματα που δημιουργούν μόνιμα πρόβλημα στην ομάδα πρέπει να εκδιωχθούν βιαίως γιατί δίνουν το δικαίωμα στους σιχαμένους κονδυλοφόρους να μας χαρακτηρίζουν.Και αυτοί δυστυχώς επηρεάζουν και κατευθύνουν την κοινή γνώμη. 

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τι ωραία κερκίδα είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο όλο το γήπεδο φώναζε και ξάφνου γελοιοποιηθήκαμε πανελληνίως επιδοκιμάζοντας τον κοντοπούτανο που νωρίτερα σκίζονταν για να κερδίσει ο βάζελος που είναι ανταγωνιστική μας ομάδα. Πόσο βόδια μπορεί να είμαστε τελικά. Όσο για τα μπουκάλια δεν φταίει αυτός που το πετάει, φταίνε αυτοί που απο δίπλα του δεν τον σβερκώνουν να τον πετάξουν έξω από το γήπεδο. Σήμερα ευτυχώς που πήγε ο χαλκιάς στο καραγκιόζη που έκανε τον πεθαμένο και τον σήκωσε παίξει μπάλα.
Κορυφαίοι σήμερα για μένα ίβιτς, λίνο, βιτόλο, κοντρέρας και μαλεζάς οι υπόλοιποι ήταν υποφερτοί όχι κακοί. Το σάββατο έχουμε δύσκολο ματς, ο κομπότης είναι ανεβασμένος, να δούμε πως θα προλάβουμε να παμε στην λιβαδειά σαβατιάτικα θα πρέπει να κάνουμε τον γύρο της ελλάδας γαμώ τα διόδια που πληρώνουμε.

Υ.Γ. Κοντέ υπέγραψε ρε αγόρι μου στον βάζελο να τελειώνουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Γαμήσι στα γίδια με τα μπουκάλια.
Ας τους στείλει η ΠΑΕ το τηλεγράφημα με το πρόστιμο να το πληρώσουν η "μάγκες"
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

SATAN4

• Guest
Mπραβο στην ομαδα για τη νικη αλλα τρια ποντακια στο σακουλι.σκατα στα μουτρα σ ατους που πετουσαν μπουκαλια κι επισης σκατα στα μουτρα σ αυτους που μας εβριζαν και μας εκαναν κολοδακτυλα στην 1 οταν βρισαμε το κοντοπουτανο.
θετικα τα πρωτα δειγματα του κριστιανο κ να ευχηθουμε καλη επαναφορα του φιλομενο στην ενδεκαδα.
υ.γ.κουτσιανηκουλη θες ποοοοοολη δουλεια ακομη αγορι μου.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΛΕΠΕ ΝΕΤ. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΘΑΨΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΕΠΙΣΗΜΟΙ, ΞΕ-ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Δεν μπορω να πω τπτ αλλο....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HALASTRA4

• Κερκίδα
  • *
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Μπραβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.....Αλλο ενα τριποντακι στο σακουλι.Χιλια μπραβο....

Ενα θα πω για τους ''εξυπνους'' στα επισημα...Ξεφτιλιστηκατε ασχημα σημερα......Αν και δεν γουσταρω να βριζω ΠΑΟΚτσηδες,αλλα ειστε μεγαλα νουμερα....Κλειστε το στομα σας την αλλη φορα καλυτερα..Ευτηχως που υπαρχουν καγκελα...

Στα @@ μου η γνωμη σας για τον κοντοπουτανο...Την δικια μου την γνωμη την εχω γραψει και την φωναξα σημερα με ολους αυτους που φωναξαν εναντιον του σαλπιγγιδη..

Δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ ομως εκει στα επισημα ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να μην σηκωνεστε να φωναξετε ενα  ΠΑΟΚ ΟΛΕ ,ενα συνθημα για την ΠΑΟΚΑΡΑ ρε γαμωτο,να ακουτε ολο το γηπεδο να αφηνει λαρυγγια να προσπαθει να σας δωσει ενα συνθημα να συμμετεχετε  και εσεις τιποτα... και ξαφνικα σηκωθηκατε ΟΛΟΙ να φωναξετε υπερ του Σαλπιγγιδη..Ειναι δυνατον??Ετσι αγαπατε και στηριζετε τον ΠΑΟΚ??

Που πηγε ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα ρε σεις???Αντε κοιταξτε να κανετε το καθηκον σας σαν φιλαθλοι πρωτα στο γηπεδο που καθεστε και τρωτε τα σπορακια σας και μετα να εχετε αποψη....

Ειστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Επιασε τοπο η πλυση εγκεφαλου των βλαχο-μμε της πολης και των trendy-sites-mania του ΠΑΟΚ μας...MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ