Author Topic: ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1-0 Τετάρτη 6/1/2010 ώρα 19:00 novasports 1  (Read 7393 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Εχθές εκεί ήμουν γιατί δεν ήρθες?
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Bayern4

• Guest
δυστυχως η γνωμη μου ειναι οτι οι 11 παικτες μας την αλλη τεταρτη θα παιζουν μονοι τους..
με αφορμη τα χθεσινα που εγιναν στον αγωνα μπασκετ βλεπω οτι το γηπεδο θα ειναι χωρισμενο στα δυο για πολλη ωρα κ θα εχουμε ανταλλαγη συνθηματων εκατερωθεν..κ αυτη θα ειναι μονο η αρχη.

εγω θα προσπαθησω να φωναζω εστω κ μονος μου ΠΑΟΚ για να στηριξω τους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας. ελπιζω το ιδιο να κανετε κ πολλοι απο εσας ωστε να προσπαθησουμε να προλαβουμε το κακο..

τελος εκληπαρω σε οσους κανουν κερκιδα την αλλη τεταρτη, να μην ξεκινησουν τα συνθηματα με το συνθημα για τον κοντο, οπως εγινε εχθες..ας το πουνε αργοτερα τουλαχιστον..Ας ξεκινησουν με ενα για τον ΠΑΟΚ μας.
επισης ελπιζω ο σταυρακης κ οι συν αυτω να εχουν τη δυναμη κ τη θεληση να αποτρεψουν το διχασμο..ειναι κρισιμα οσα διαδραματιστουν στην κερκιδα για το μελλον του ΠΑΟΚ..

δεν διαφωνω με οσους θελουν η δεν θελουν τον κοντο. εχω κ εγω την αποψη μου αλλα θεωρω καταστροφικο για τον ΠΑΟΚ που αγαπω να την εκφραζω στα 90 λεπτα του ποδοσφαιρικου αγωνα ή στα 40 του μπασκετικου αγωνα. (εχθες η ομαδα θα κερδιζε πολυ πιο ευκολα αν δεν ειχαμε τα ουουου)
διαφωνω επισης με το γεγονος οι μισοι να λενε φυτα τους αλλους μισους, κ αλλοι μισοι να λενε ουου κ να βριζουν..δυστυχως ολα αυτα δεν δειχνουν προοδο..

ξερω οτι αυτο το ποστ δεν θα αλλαξει τπτ, ξερω οτι πολλοι θα πειτε οτι ειμαι εκτος τοπου.. αλλα τα γραφω..δεν μαμεις..μεχρι που σκεφτομαι να μην παω στον αγωνα μετα τη χθεσινη ξενερα..
+1926
θεωρω μεγιστη μαλακια το χθεσινο.
σε αγωνα μπασκετ να φωναζουμε συνθηματα για εναν ποδοσφαιριστη. οτι ναναι.
τα εντελως ακυρα συνθηματα εχουν κανει τον κοσμο να ειναι/να φωναζει περισσοτερο αντι-οτιδηποτε παρα υπερ της ομαδας μας που θα την βοηθησουν να κερδισει. αυτο αφορα ΟΛΑ τα αθληματα.

Offline gagas

• Αλλαγή
που ησουν κ δεν ηρθα?

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
που ησουν κ δεν ηρθα?

Εκεί που κράζαν και θα κράζουν τον κοντό...Άστο χέστο τελος!
μπαγερν...οταν σε κάθε ματς φωνάζεις ζαγοράκης και βάλε τα ληκια μετς την μπιζα και μαμιεται ο πειραιας καλύτερα είναι?
Μην τα ισοπεδώνετε όλα!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline gagas

• Αλλαγή
εκει ημουν ρε φιλε κεγω στο πεταλακι..
απλα προτιμησα να μην φωναζω εκεινη την ωρα..κ μαλιστα στο τελος φωναζα μονος μου συνθημα για τον ΠΑΟΚ..
τι ηθελες να κανω να μαλωσω με ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ? δεν καταλαβαινω αυτη τη λογικη..

Offline corrupt

• Αλλαγή

+1926
θεωρω μεγιστη μαλακια το χθεσινο.
σε αγωνα μπασκετ να φωναζουμε συνθηματα για εναν ποδοσφαιριστη. οτι ναναι.
τα εντελως ακυρα συνθηματα εχουν κανει τον κοσμο να ειναι/να φωναζει περισσοτερο αντι-οτιδηποτε παρα υπερ της ομαδας μας που θα την βοηθησουν να κερδισει. αυτο αφορα ΟΛΑ τα αθληματα.

Στο γήπεδο ήταν παρόντες Βρύζας, Βιολίδης, Ποικιλίδης και Ζαγοράκης. Πιστεύεις ότι τα συνθήματα για τον κοντό ήταν ό.τι να ναι;

Offline gagas

• Αλλαγή
ο βρυζας ο βιολιδης ο ζαγορακης ο ποικιλιδης ειναι καθε μερα κ στα γραφεια της ΠΑΕ..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αρα πρεπει καθε μερα στα γραφεια της παε να παμε 2000 ατομα να φωναζουμε συνθηματα για τον επαγγελματια;

Offline gagas

• Αλλαγή
δηλαδη φιλε μου αυτο το πραγμα με τον κοντο θα γινεται σε καθε αγωνα μπασκετ κ ποδοσφαιρου?

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
τα συγκεκριμενα συνθηματα εκφραζουν μια μεριδα του λαου του ΠΑΟΚ (μικρη η μεγαλη δεν ξερω,ασχετως αν ολα τα μμε την πλασαρουν ως μειοψηφια).θεωρω οτι ακουστηκαν σε ακυρες χρονικες στιγμες και ισωςγι αυτο (θελω να πιστευω οτι 100% γι'αυτο) εχασαν σε φωνη και μαζικοτητα.στην πυλαια δεν ημουν,ελπιζω να καταλαβα καλα απο την τβ και να μην υπηρξαν αλλοιωσεις απο μικροφωνα κλπ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δηλαδη φιλε μου αυτο το πραγμα με τον κοντο θα γινεται σε καθε αγωνα μπασκετ κ ποδοσφαιρου?

μην σου πω και ταβλι...

υ.γ και για μενα σε καποια φαση ηταν αχρειαστα...στην πρωτη περιοδο ομως δεν επηρρεασαν τιποτα στην εξελιξη του αγωνα η στην στηριξη της ομαδας στην συνεχεια του αγωνα...ξερετε οι ιδιοι που βριζανε τον πρωην ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ(και ετσι θα παραμεινει) φωναζαν και στην διαρκεια του αγωνα ΠΑΟΚ ολε...γιατι στο τελος θα διαβασουμε και οτι μονο για αυτο πηγε ο κοσμος στο γηπεδο και μονο αυτο ακουστηκε...

υ.γ2 γκαγκα δεν απαντας ουτε στον κοραπτ ουτε σε μενα...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
αλλοιώσεις αποτελεσμάτων που τα πλασάρουν ολα τα ΜΜΕ του χωριού σε δημοψηφίσματα γίνονται αλλού...στο γήπεδο πήρατε ένα δείγμα το τι πρόκειται να γίνει στην συνέχεια...όσο δεν βγαίνει η ΠΑΕ να διαψεύσει την κοντη και ξανά λέω ''οπως έχει κάνει με άλλους παίκτες'' αυτό θα βλέπεται και πολλά ακόμα!

Offline gagas

• Αλλαγή
θεωρω οτι ακουστηκαν σε ακυρες χρονικες στιγμες και ισωςγι αυτο (θελω να πιστευω οτι 100% γι'αυτο) εχασαν σε φωνη και μαζικοτητα.
κ δημιουργησαν κ αντιδρασεις απο οπαδους η φιλαθλους που αν γινοταν διαφορετικα ισως ηταν μαζι με αυτη τη μεριδα(μικρη η μεγαλη)..

Offline gagas

• Αλλαγή
υ.γ και για μενα σε καποια φαση ηταν αχρειαστα...στην πρωτη περιοδο ομως δεν επηρρεασαν τιποτα στην εξελιξη του αγωνα η στην στηριξη της ομαδας στην συνεχεια του αγωνα...ξερετε οι ιδιοι που βριζανε τον πρωην ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ(και ετσι θα παραμεινει) φωναζαν και στην διαρκεια του αγωνα ΠΑΟΚ ολε...γιατι στο τελος θα διαβασουμε και οτι μονο για αυτο πηγε ο κοσμος στο γηπεδο και μονο αυτο ακουστηκε...

διαφωνω κ στο οτι ο κοσμος που φωναζε κατα πηγε για αυτο κ στο οτι δεν επηρεαστηκε η ομαδα..μην ξεχνας οτι ημασταν μπροστα δεκα ποντους κ πανω κ μετα μας περασαν..

σε τι δεν απαντησα φιλε?

μην σου πω και ταβλι...
ειναι προφανες οτι διαφωνουμε ριζικα στον τροπο αντιδρασης..για πες μου τι κερδισε εχθες αυτη η μεριδα κοσμου που φωναξε κατα?

Offline alexisv

• Αλλαγή

Φίλε, καλός ή κακός, το γήπεδο είναι το μέρος που μαζεύετε ο κόσμος άρα εκεί θα εκφράσει και την άποψη του, ειδικά αν είναι παρόν και συγκεκριμένα άτομα που πρέπει να τα ακούσουν. Το να λέμε «πήγαινε στα γραφεία» είναι αστείο. Με την ίδια λογική, αυτή που δεν γουστάρουν τον Σάντός, τον Ίβιτς ή τον φροντιστή, να πάνε στην προπόνηση και να μην εκφράζονται στο γήπεδο. Αυτοί που έχουν πρόβλημα με κάποιο πολιτικό να παν στο γραφείο του ή στην βουλή κ.ο.κ.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gagas

• Αλλαγή
για τους πολιτικους μακαρι να γινοταν συγκεντρωσεις στα γραφεια τους κ στη βουλη..

ειναι ασχετο το θεμα σαντος ιβιτς φροντιστη με το θεμα κοντου..

θα γινεται δηλαδη σε ολους τους αγωνες κ θα κινδυνευει να χανει η ομαδα τους αγωνες,(κ στο μπασκετ), για
να μην ερθει ο κοντος..
ναι η γνωμη μου ειναι οτι με μια συγκεντρση εξω απο τα γραφεια θα τελειωσει πολυ πιο γρηγορα πιο ειρηνικα το θεμα..κ θα φανει κ πολυ καλυτερα ποσο μεγαλη ειναι αυτη η μαζα..

στο γηπεδο θα εκφραστει η μια μερδια, θα εκφραστει η αλλη κ θα γινει το γνωστο παοκτσηδικο μπαχαλο..

zagorakis

• Guest
Ôá åéóéôÞñéá ðüôå êõêëïöïñïýí;

Ôá åéóéôÞñéá ìå Ðáíéþíéï

Áðü ôçí ÄåõôÝñá 4 Éáíïõáñßïõ 2010, èá ëåéôïõñãïýí ôá åêäïôÞñéá ôçò Ôïýìðáò, ãéá ôçí äéÜèåóç åéóéôçñßùí ôïõ áãþíá åíáíôßïí ôïõ Ðáíéùíßïõ ãéá ôçí 16ç áãùíéóôéêÞ ôçò Superleague, ðïõ èá äéåîá÷èåß ôçí ÔåôÜñôç 6 Éáíïõáñßïõ 2010 óôéò 19:00.

Ôá åêäïôÞñéá èá ëåéôïõñãïýí áðü ôéò 10:00 ìÝ÷ñé ôéò 17:00 êáé ôçí ÔåôÜñôç áðü ôéò 10:00 ìÝ÷ñé êáé ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá.
ÁíáëõôéêÜ, ïé ôéìÝò ôùí åéóéôçñßùí åßíáé ïé åîÞò:
Èýñá 1:  50 €
Èýñåò 2, 3:  30 €
Èýñåò 5, 6:  25 €
Èýñåò 4, 4á:  15 €
Èýñåò 7, 7á, 8:  15 €

¼óïé ößëáèëïé Ý÷ïõí ðñïìçèåõôåß åéóéôÞñéï ìÝóù internet êáé Ý÷ïõí åðéëÝîåé ôçí ðáñáëáâÞ áðü ôá åêäïôÞñéá, èá ìðïñïýí íá ðáñáëÜâïõí ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò ôéò þñåò êáé ìÝñåò ëåéôïõñãßáò ôùí åêäïôçñßùí ôçò Ôïýìðáò.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=150820

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
topic ΠΑΟΚ - Πανιωνιος, συζηταμε για τα συνθηματα σε αγωνα μπασκετ...
ειμαστε μικροι θεουληδες.

(στο ματς με τον Πανιωνιο θα ερθει ο αδερφος της κοπελας μου που ειναι βαζελος αλλα ειναι η 4η τουμπα του φετος... σχεδον αλλαζει... τι θα ακουσουν τα αυτακια του για παικτη της ομαδας του!)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
Έλα να ζωντανεύουμε λίγο..

CLUB LARISA

• Guest
Περασε ευτυχώς ο καιρός, γιατί χωρίς Π.Α.Ο.Κ. η ζωή , απλά δεν αντέχεται.......

Bump Up!!!