Author Topic: εργοτελης-ΠΑΟΚ 0-2 Σαββατο 19/12/2009 ώρα 16:45  (Read 3941 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
παιδες σημερα ημουν γηπεδο!!!!
η αληθεια ειναι οτι απο λαο περιμενα λιγοτερο λογω τεμπων, κακοκαιριας, λογω ανοιχτων καταστηματων αυτο το σαββατοκυριακο,παρολ΄ αυτα΄ο λαος του ΠΑΟΚ ηταν εκει και φωναζε για 90 λεπτα!!!μπραβο στα παιδια που ηρθαν και στιριξαμε την ομαδα!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!!!
αυτα για τον μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικα τωρα το πρωτο ημιχρονο περασε και δεν ακουμπησε που λενε!τελειωσε και λεγαμε τι εγινε??τιποτα!!!
στο δευτερο μια χαρα ξεκινησε η ομαδα εβαλε την μπαλα κατω και με 2 πασες του ivic(περιεργο αλλα αληθινο)ξεκλειδωσαμε το παιχνιδι,μετα κρατησαμε μπαλα εξυπνα και αυτο ηταν ολο!!!

υγ=>δεν ξερω γιατι αλλα τον Θανασακη τον πιστευω παρα πολυ!!!θα δουμε
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline gagas

• Αλλαγή
ποιός ίβιτς καλύτερος παίκτης για μενα ήταν ο βιτόλο. Ο μπαγασας ήταν παντού :D :D :D
συμφωνω απολυτα
κ θα προσθετα οτι ο γκαρσια σημερα φαινοταν περισσοτερο να κανει χριστουγεννιατικες διακοπες παρα να μαχεται οπως μας εχει συνηθισει..

Photis

• Guest
Κορυφαίος ο Βιτόλο σήμερα με διαφορά.Μετα ο Αραμπατζής και μετά ο Ίβιτς.....

reset4

• Guest
Σε σχέση με πέρσι είμαστε -1 βαθμό http://toumpalibre.blogspot.com/2009/12/1.html

απλά πέρσι είμασταν στην 2η θέση τετοιο καιρό.

συνεχίζουμε με ένα δυνατό ξεκίνημα στο 2ο μίσο θα πάμε καλά

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πρωτον καλη επιστροφη σε οσους πηγανε κατω....δευτερον τους ευχαριστουμε ολους οσους ηταν στο πεταλο γιατι 90 λεπτα ακουγαμε και τραγουδαγαμε μαζι τους

τριτον συμφωνω απολυτα με τον καπρικορν

τεταρτον και τελευταιο(ν)  :P

εχω κραξει απειρες φορες τον σαντος αλλα σημερα καθαρα ειναι νικη του προπονητη και της τακτικης του...

ευτυχως που θα κανουμε καλα χριστουγεννα χωρις μιρλα

υ.γ που να μην κερδιζαμε...τωρα θα ημουν στην 14η σελιδα

υ.γ2 πεναλτι μαρς στο 0-1 και κοκκινη(ειτε απευθειας ειτε με δευτερη κιτρινη στον αμυντικο του τελη)...αμα στραβωνε τι θα ειχε ακουσει ο πορτογαλλος...σε ματς με οσκαρ γκαντεμιας...αλλαγη στην αλλαγη,και οι δυο αναγκαστικες,κι ολα αυτα στο 50...

υ.γ3 επειδη το μετρατε λαθος...ειμαστε στο -5 σε σχεση με περυσι...στους ιδιους αγωνες που παιξαμε περσι και φετος ανεξαρτητως γυρου

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Οι 5 που μας εχουν κλεψει σμηρνη-τριπολη κτλ.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή

εχω κραξει απειρες φορες τον σαντος αλλα σημερα καθαρα ειναι νικη του προπονητη και της τακτικης του...

Ετσι ακριβως. Παιζαμε χωρις αμυντικους και δε μας καναν φαση. Μπροστα ομως ειχαμε τεραστιο προβλημα και πραγματικα μου φαινοταν αδυνατο να βαλουμε γκολ ετσι οπως παιζαμε. Ευτυχως μας ξελασπωσε ο Ιβιτς με 2 φοβερες τελικες πασες και καθαρισαμε τα 3 πονταλακια.

υ.γ3 επειδη το μετρατε λαθος...ειμαστε στο -5 σε σχεση με περυσι...στους ιδιους αγωνες που παιξαμε περσι και φετος ανεξαρτητως γυρου

Και αυτο πολυ σωστο, οι ορθολογικες συγκρισεις ετσι γινονται. Παντως σε γενικες γραμμες ειμαστε λιγο πιο κατω απο τα περσυνα επιπεδα. Αν το δεις με ψυχρη λογικη, ειμαστε καλα, δεδομενων των υπερβολικα πολλων τραυματισμων βασικων παιχτων. Προσωπικα παντως, απαιτω βελτιωση, η 3η θεση δε σκεπαζει την αγωνιστικη εικονα τη ομαδας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο έως και τα ανασταλτικά χαφ. Από κει και μπροστά ένας Βιερίνια και τέλος... Θέλουμε ενίσχυση επιθετικά (όπως επανέλαβε σήμερα ο Σάντος), αλλά με περισσότερους από έναν παίκτες. Ένας κλασσικός ΠΑΟΚ ο σημερινός. Ψιλοάχρωμος, άοσμος... με ένα καλό μισάωρο. Συνεχίζουμε.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έχει και γκόμενα με τέτοια μούτρα??? ??? ??? ??? ???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

rounos

• Guest
Μπραβο στην ομαδα για το ανετο διπλο,παρ'ολες τις ατυχιες τραυματισμων -παλι-.Κοιταμε τους μπινεδες απο πανω,κυνηγι μεχρι το τελος και πιστευω οτι στον δευτερο γυρο θα τους πλησιασουμε κι'αλλο.Συγχαρητηρια στο ΛΑΟ για εκατομμυριοστη φορα.Αν και μαλλον θεωρειτε δεδομενο αυτο,με κλειστα Τεμπη,κωλοκαιρο και κανα 1500 χλμ μακρια,οσοι πηγατε ειστε αλανια...

apostolos

• Guest
απορώ πως μερικοί κράζετε τόσο εύκολα.

εγώ βλέπω μια ομάδα χωρίς αμυντικούς με όλες τις ατυχίες να μην κινδυνεύει καθόλου.
να παίζει μονότερμα στο a' τον αντίπαλο (φλύαρα μεν και με τον αέρα υπέρ).
να κερδίζει άνετα χωρίς επιθετικούς και να προωθείται ωραία με κόντρα τον αέρα.

στο κράξιμο βλέπω 10 post-ούτε ένα GOOALLL δεν γράψατε.

υγ:ο ΠΑΟΚ κέρδισε..το καταλάβατε;
υγ:χωρίς οδική εκδρομή λόγο κλείσιμο τεμπών,χωρίς αεροπορική ελέω travel,κατεβάζουμε τόσο κόσμο όσο οι κάποιοι άλλοι το διαφημίζουν βδομάδες...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ..

+1926

Όσο για τα σουτ που κράζατε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν τίνγκα ο αέρας κόντρα στο τέρμα του Εργοτέλη και έπρεπε να δοκιμάσουν σουτ, θα ήταν μαλακία να μην το κάνουν. Αλλά όπως λέει και ο diegito με την καλή κουβέντα στο στόμα είστε, στο γκολ τι έγινε? Δεν γράφουμε γιατί μόλις 5 λεπτά πριν κράζαμε και δεν έχουμε τι να πούμε? Αλλά πρώτη φορά είναι τι κάθομαι και λέω, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πληρως ικανοποιητικη εως πολυ καλη εμφανιση. Πολυ μου αρεσε που στο πρωτο εικοσαλεπτο του πρωτου ημιχρονου, αν και δεν ειχαμε ευκαιριες, με συνεχη πιεση και παγιδες στραγγαλισαμε τον εργοτελη και δε μπορουσε να περασει καν το κεντρο. Φοβερη η καθετη του Ιβιτς. Στον Παπαζογλου νομιζω οτι εγινε πεναλτυ. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
απορώ πως μερικοί κράζετε τόσο εύκολα.

εγώ βλέπω μια ομάδα χωρίς αμυντικούς με όλες τις ατυχίες να μην κινδυνεύει καθόλου.
να παίζει μονότερμα στο a' τον αντίπαλο (φλύαρα μεν και με τον αέρα υπέρ).
να κερδίζει άνετα χωρίς επιθετικούς και να προωθείται ωραία με κόντρα τον αέρα.

στο κράξιμο βλέπω 10 post-ούτε ένα GOOALLL δεν γράψατε.

υγ:ο ΠΑΟΚ κέρδισε..το καταλάβατε;
υγ:χωρίς οδική εκδρομή λόγο κλείσιμο τεμπών,χωρίς αεροπορική ελέω travel,κατεβάζουμε τόσο κόσμο όσο οι κάποιοι άλλοι το διαφημίζουν βδομάδες...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ..

+1926

Όσο για τα σουτ που κράζατε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν τίνγκα ο αέρας κόντρα στο τέρμα του Εργοτέλη και έπρεπε να δοκιμάσουν σουτ, θα ήταν μαλακία να μην το κάνουν. Αλλά όπως λέει και ο diegito με την καλή κουβέντα στο στόμα είστε, στο γκολ τι έγινε? Δεν γράφουμε γιατί μόλις 5 λεπτά πριν κράζαμε και δεν έχουμε τι να πούμε? Αλλά πρώτη φορά είναι τι κάθομαι και λέω, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα....

Σιγά μην πάμε και στο αεροδρόμιο να υποδεχτουμε τους μισθοφόρους επειδή κέρδισαν τον Εργοτέλη.
Τι ήθελες να βγούμε και να ζητήσουμε συγνώμη από τα παιδιά επειδή τα κράζουμε όταν παίζουν για την πάρτη τους και όχι για την ομάδα?
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

apostolos

• Guest
Όχι φίλε να μην πας στο αεροδρόμιο, που το δες αυτό γραμμένο?

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Φίλε στη ζωή όταν είσαι με την καλή κουβέντα στο στόμα πάντα χαμένος είσαι.
Δεν λέω ότι συνέχεια πρέπει να κράζεις αλλά πίστεψέ με είναι καλύτερα τους μισθοφόρους να τους κράζεις παρά να τους γλύφεις.
Αυτό είναι ντεφάκτο,ξέρω τι σου λέω.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Νομιζω οτι αυτο το ματς επιβεβαιωσε οτι η ομαδα εχει αποκτησει πλεον μια ταυτοτητα (μετα απο πολλες αλλαγες, τραυματισμους και δυσκολιες να βρει χημεια). Ηταν ενα ματς καρμπον με αυτο της Καβαλας παρολο που ισως δεν πιασαμε την αποδοση της Καβαλας (αλλα με καλυτερο αποτελεσμα  ;) ). Καταρχην η ομαδα παιζοντας εκτος εδρας με μια απο τις καλες ομαδες του πρωταθληματος (και με 2 αναγκαστικες αλλαγες) ειχε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ελεγχο του αγωνα σε ΟΛΗ του τη διαρκεια. Πολυ καλο στησιμο αλλα και ενα διδυμο Γκαρσια-Βιτολο στο κεντρο που γαμαει και δερνει. Επισης μια πολυ σταθερη αμυνα (παρολο που παραλιγο θα εβαζαν και μενα να παιξω με τοσους τραυματισμους  ;D ). Ενα αλλο στοιχειο ειναι οτι πλεον παιζουμε σταθερα με δυο επιθετικογενη ακραια μπακ τα οποια μας προσφερουν επιθετικοτητα που σιγουρα μας χρειαζεται με τα δεδομενα προβληματα που εχουμε μπροστα. Επισης ειναι ξεκαθαρο για οποιον βλεπει οτι στα τελευταια ματς οταν ειμαστε στην επιθεση πολυ περισσοτεροι παικτες πατανε περιοχη (π.χ. οταν σεντραρει ο Αραμπατζης εχεις στην περιοχη Παπαζογλου, Ιβιτς και Βιερινια ή Λινο). Και αυτο χωρις να κινδυνεψουμε καθολου πισω. Επισης ειναι πολυ θετικο οτι οταν προηγουμαστε (ιδιως με 2 γκολ) ειναι δεδομενο οτι αυτα τα παιχνιδια τα "σκοτωνουμε" (εγω πηγα να φτιαξω καφε στο 70΄σιγουρος οτι το ματς ειχε τελειωσει). Ολα αυτα ειναι ξεκαθαρα και δειχνουν οτι εχουν γινει βηματα εμπρος απο την ομαδα.

Βεβαια υπαρχουν και ορισμενες ξεκαθαρες αδυναμιες. Χρειαζομαστε οπωσδηποτε επιθετικο και ελπιζω να παρουμε συντομα. Επισης χρειαζομαστε εναν "αντι-Βιερινια" στα αριστερα και ελπιζω ο Κριστιανο να αποδειχθει οτι ειναι αυτος ο παικτης. Ενα καινουριο ανυσηχητικο στοιχειο ειναι οι τραυματισμοι Τσιριλο-Σαβινι, που σε συνδυασμο με το γεγονος οτι με το Λεβαδειακο (17η αγωνιστικη, 9 Ιανουαριου) ο Κοντρερας δεν παιζει λογω καρτων, σημαινουν οτι κινδυνευουμε αν διωξουμε τον Μπιζερα να μεινουμε χωρις κεντρικους αμυντικους. Ελπιζω προπονητης και διοικηση να το ξανασκεφτουν προσεκτικα για να μην εχουμε σε 20 μερες το επεισοδιο "Αναστασακος Νο 2"  :-\

Γενικα νομιζω οτι η ομαδα εχει βελτιωθει και θα παει καλυτερα στο 2ο γυρο. Εχουμε νομιζω ξεχωρισει ως η 3η ομαδα του πρωταθληματος. Το ξερω οτι δεν ακουγεται και πολυ ομορφο αλλα αν σκεφτειτε λογικα δεν ειναι και τοσο ασχημο. Η ομαδα περσι εκανε ενα μεγαλο βημα εμπρος και φετος στην ουσια σταθεροποιειτα στα ιδια επιπεδα. Ολοι μας σιγουρα ελπιζαμε για κατι περισσοτερο φετος αλλα τα πραγματα δεν πανε παντα οπως τα σχεδιαζουμε. Σιγουρα εγιναν καποια λαθη στο μεταγραφικο σχεδιασμο αλλα ημασταν και ατυχοι με τους τραυματισμους. Μπορει τελικα παντως η χρονια να αποδειχτει καλυτερη απο την περσινη. Ενας τελικος κυπελλου και καποιες νικες στα πλει-οφ με το "καλο" εισιτηριο του Γιουροπα Λιγκ θα ειναι καποια προοδος. Ειναι παντως γεγονος οτι σε επιπεδο μοναδων απεχουμε ακομα αρκετα απο τους 2 πρωτοπορους...

Υ.Γ. Περσι στον πρωτο γυρο ειχαμε 30 βαθμους.

Offline savage republic

• Βασικός
Απλά, άμα έπαιζαν για την πάρτη τους, ο τέλης θα σε είχε κάνει γιογιο. Ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας όλοι, σε όποια ψυχική κατάσταση κι αν είμαστε. Γιατί αλλιώς αδικούμε και τους άλλους και τους εαυτούς μας μ' αυτά που γράφουμε. Και πέρα από μισθοφόροι, είναι και άνθρωποι. Αξίζουν τον σεβασμό μας, ειδικά επειδή φορούν την τιμημένη. Σήμερα το ματς το πήρε ο Σάντος. Τον έπνιξε τον Καραγεωργίου. Φάνηκε εύκολη η νίκη. Δεν ήταν όμως. Συμφωνώ με Τασούλη για Βιτόλο.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Εδώ μας έκανε γιογιό ο Πανθρακικός, ο Εργοτέλης θα κολούσε.
Ότι λέω το λέω σε απόλυτα ήρεμη κατάσταση αν αναφέρεσαι σε μένα.
Φέτος η ομάδα δεν έχει τη συνοχή που είχε πέρυσι και σίγουρα κάποιοι παίκτες βάζουν τον ευατό τους πάνω από την ομάδα,αυτό ειναι σίγουρο και το έχει δηλώσει και ο Σάντος.
Τώρα ίσως να είμαι υπερβολικός κάποιες φορές αλλά μετά την υπόθεση Σαλπιγγίδη την οποία έζησα από πολύ κοντά έχω γίνει υπερβολικά κακοπροαίρετος με τους ποδοσφαιριστές.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Κατι για τους "μισθοφορους". Ο ΠΑΟΚ για οσους το εχετε ξεχασει ειναι ΚΑΙ οι παικτες του, δεν ειναι ΜΟΝΟ οι οπαδοι του. Δεν υπαρχει λοιπον λογος να αναφερεστε απαξιωτικα γι'αυτους οταν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος. Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα στο Σαντιαγκο Μπερναμπεου και στο μουσειο τους εχουν τα ονοματα ολων των παικτων τους ακομα και αυτων που δεν εδωσαν και τιποτα ιδιαιτερο στην ομαδα.

Υ.Γ. Περιττο να σας πω οτι η φωτογραφια του Παμπλιτο βρισκεται σε περιοπτη θεση και εχει το ιδιο "αγγελικο" χαμογελο με το οποιο τον εχουμε συνηθισει  ;D

Offline cure

• Αλλαγή
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος (φτου φτου) από την ομάδα. Αυτό που με γεμίζει χαρά δεν είναι τίποτε άλλο από την επιθετική νοοτροπία μας. Αυτό που ήταν το μόνιμο παράπονό μου, αυτό το οποίο με κάνει να μη θέλω τον Σάντος. Δεν μιλάω για επιθετικό ποδόσφαιρο αλά Μπάρτσα και άλλα τέτοια βλακώδη που νομίζουν πολλοί.
Η αγωνιστική νοοτροπία του ΠΑΟΚ έχει μόνο σημασία για μένα. Ούτε το σύστημα, ούτε τίποτα. Εγώ αυτό που είδα στο δεύτερο ημίχρονο με την Καβάλα και από το πρώτο δευτερόλεπτο σήμερα είναι ο ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου. Ο ΠΑΟΚ που αξιώνει τη νίκη και μόνο τη νίκη και ψαρώνει τον αντίπαλο. Τον κάνει να καταλαβαίνει στη πράξη κι όχι στη θεωρία ποια είναι η μεγάλη ομάδα, που όταν παίζεις με αυτή θα χέζεσαι πάνω σου πριν μπεις στο γήπεδο. Όχι η ομάδα που ήρθε να πάρει το 0-0 κι αν ήθελε προκύψει και καμιά φάση από κανένα στημένο ή καμιά γιόμα.

Ο ΠΑΟΚ επί Σάντος σε όλους τους μικρούς αντιπάλους δεν άφηνε περιθώρια για φάσεις, χρησιμοποιώντας μία απλή συνταγή. Έχω καλύτερους παίχτες από σένα κι αν τους χρησιμοποιήσω για να παίξω μπάλα, εσύ με το αντιποδόσφαιρο μπορείς να μου κάνεις άνετα τη ζημιά. Έτσι τους βάζω εγώ να εκμηδενίσουν εσένα και βασίζομαι στην ποιότητα αυτή για το μισό μηδέν. Αυτό με αρρωσταίνει.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα είχε άλλη λογική. Έχω καλύτερους παίχτες από σένα και σήμερα θα πήξεις.

Πρωτεργάτης αυτής της εμφάνισης ο Βιτόλο που ήταν ο κύριος εκφραστής του "θα πήξεις". Σκέφτηκα ότι αν ήταν αντίπαλός μας και μας έκοβε τόσες φορές θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου.
Στη συνέχεια το μεγάλο παιχνίδι των δύο μπακ που ανέβαιναν σε βαθμό που οι αντίπαλοι δεν άντεχαν τη πίεση από παντού. Τέλος ο Ίβιτς που έβγαλε κάθετες.

Πάνω απ' όλους όμως φυσικά ο προπονητής. Η νοοτροπία της ομάδας είναι έργο του προπονητή και μόνο αυτού.

Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτά τα μυαλά αγωνιστικά, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ. Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα σπουδαίο, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πολλές ελπίδες για κάτι σπουδαίο σε κύπελλο και Play off. Μακάρι να μην είναι αναλαμπές και ξαναγυρίσουμε στο "έχω το νου μου στον κώλο μου" ποδόσφαιρο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω