Author Topic: εργοτελης-ΠΑΟΚ 0-2 Σαββατο 19/12/2009 ώρα 16:45  (Read 3917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

billaras

• Guest
 :ambulance:

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χάλια μαύρα στο 1ο ... από το κέντρο και μπροστά είμαστε παιδική χαρά
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
πωπω...η μπαλα που παιζει ο ΠΑΟΚ ειναι ελεεινη. Ο Σορλεν αξιολυπητος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
ίβιτς Αραμπατζής και Βιερίνια σε 4 περιπτώσεις είχαν ευκαιρία να διμιουργήσουν πολύ καλές προϋποθέσεις δίνοντας πάσα και προτίμησαν να κάνουν σουτ από 200 μέτρα.
Ήρωες στην πλάτη του ΠΑΟΚ ρε μαλακιστήρια δεν θα γίνεται.
Γαμώ τη βλαχιά σας πάρτε το διπλό ρε απίθανοι.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Highlight  τα σουτ αλα ρομπέρτο κάρλος του αραμπ,το κοντρόλ του τεχνίτη βλάνταν και το μαγευτικό τακουνάκι του sakis....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
γιατι το "σουτ" του σορλεν μετα την αποκρουση του τερματοφυλακα του εργοτελη; η μπαλα ειχε πορεια 90 μοιρες ψηλα... τι βλεπουν τα ματακια μας ρε πουστη μετα απο 3 χρονια ιδιου προπονητη;

Offline sabbath

• Αλλαγή
 ε οχι παλι ο προπονητης...απλως οι παικτες σου που παιζεις επιθεση ειναι κακοι....ιβιτς,σορλεν κακοι, αραμπατζης κακες σεντρες,λινο κακος,τον παπαζογλου δεν τον σχολιαζω καν....

απο καμμια γκελα βεβαια μπορει να μπει κανα γκολακι γιατι αμυντικα η ομαδα ειναι πολυ καλα στημενη.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
μπραβο ρε αραμπα...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
\τι κινηση εκανε ο Αρμπατζης....το ειδαμε και αυτο....

reset4

• Guest
0-2 βιερίνια

Offline diegito4

• Αλλαγή
απορώ πως μερικοί κράζετε τόσο εύκολα.

εγώ βλέπω μια ομάδα χωρίς αμυντικούς με όλες τις ατυχίες να μην κινδυνεύει καθόλου.
να παίζει μονότερμα στο a' τον αντίπαλο (φλύαρα μεν και με τον αέρα υπέρ).
να κερδίζει άνετα χωρίς επιθετικούς και να προωθείται ωραία με κόντρα τον αέρα.

στο κράξιμο βλέπω 10 post-ούτε ένα GOOALLL δεν γράψατε.

υγ:ο ΠΑΟΚ κέρδισε..το καταλάβατε;
υγ:χωρίς οδική εκδρομή λόγο κλείσιμο τεμπών,χωρίς αεροπορική ελέω travel,κατεβάζουμε τόσο κόσμο όσο οι κάποιοι άλλοι το διαφημίζουν βδομάδες...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ..

thomas

• Guest
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ρε παιδες στο ημιχρονο καναμε σχολια, δεν εχω ανοιχτο το φορουμ στην διαρκεια του παιχνιδιου για να πω ΓΚΟΟΟΟΟΛ, ημαρτον δλδ θα μας πειτε σε λιγο και αντιΠΑΟΚτσηδες...

μετα Χριστον προφητες ξερω γω κ νταξει δλδ;

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απολυτα κυριαρχος ο ΠΑΟΚ (αν και με απουσιες πριν και κατα τη διαρκεια) στα 90 λεπτα, κερδισε κανοντας το παιχνιδι του και μηδενοζοντας τον πολυ δυνατο φετος τελη (που ειχε απουσιες)
Αυτη τη φορα το αποτελεσμα αντικατοπτρισε την εικονα του αγωνα

Μπραβο σε ολους

ξεχωρισαμε στην 3η θεση και παμε γι αλλα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
αυτοι εκει κατω παιζουνε ξυλο, οχι ποδοσφαιρο. αντε γεια σας τωρα, ο ελεηνος και τρισαθλιος ΠΑΟΚ του ιδιου προπονητη ειναι 3η θεση και κοιταει ψηλα, καλα χριστουγεννα και καλη πρωτοχρονια.  :D :D :D

Offline gagas

• Αλλαγή
ρε παιδες στο ημιχρονο καναμε σχολια, δεν εχω ανοιχτο το φορουμ στην διαρκεια του παιχνιδιου για να πω ΓΚΟΟΟΟΟΛ, ημαρτον δλδ θα μας πειτε σε λιγο και αντιΠΑΟΚτσηδες...

φιλε τον αερα τον ειδατε ομως??

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

+100000
ειναι φοβερο πως καποιοι εδω μεσα ψαχνονται να την  πουν στους αλλους επειδη υπαρχει κριτικη, καλως η κακως. Ημαρτον

Offline geros

• Αποστολή
  • **
εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι οι νίκες μας φέρνουν αμηχανία.Δε ξέρουμε πως να αντιδράσουμε, να χαρούμε δε μπορούμε αφού πάντα υπάρχει πολύ κοντά το ταβάνι που μας προσγειώνει απότομα
Γι'αυτό τα δίνουμε όλα όποτε χάνουμε. Άλλοι παραληρούν οταν κερδίζουν, εμείς όταν χάνουμε, κι όταν κερδίζουμε καμιά φορά δηλαδή. Μεγάλη ψυχική ανωμαλία οι ΠΑΟΚτσήδες

Στα του ματς έχω να πω πως ήταν μια ωραία νίκη που μας φέρνει καθαρά τρίτους, που είτε μας αρέσει είτε όχι αυτό είναι το όριο για φέτος.
Νομίζω είμαστε δυο βαθμούς από πέρσι, έτσι τουλάχιστον άκουσα κάπου, δηλαδή καθόλου άσχημα αν έχουμε σα μέτρο σύγρισης το περσινό πρωτάθλημα. Αλλά επειδή φέτος κάτι άλλο έλεγε το σχέδιο, που τελικά μάθαμε πως αυτό πάει για του χρόνου, έχω να πω πως ο φετινό πρώτος γύρος αφήνει ένα παντελώς αδιάφορο συναίσθημα, με μόνο θετικό στοιχείο ότι πλέον εδραιωνόμαστε ξεκάθαρα σαν τρίτη αγωνιστική δύναμη.

Αυτά και περιμένουμε να έρθει αυτός ο γαμημένος τρίτος χρόνος του πολυθρύλητου πλάνου

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **

ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ Ο DIEGITO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ.ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ.ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ(ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ).

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΣΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
1ο ημίχρονο ...απελπιστικά μέτριος κ με την μόνη φάση να την κάνει ο τέλης στο τέλος.
Ευτυχώς σοβαρέψαμε στο 2ο και βάλαμε τις φάσεις. Καλύτερος παίχτης ο βιτόλο.

Προχωράμε παρά την γκαντεμιά των τραυματισμών.

Υ.Γ Όσο λάθος είναι αυτοί που κράζουν για το κράξιμο άλλο τόσο είναι κ αυτοί που προσπαθούν να μεγαλοποιήσουνε μία μετριότητα.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ