πολυ νωρις για να κριθει με σοβαρα κριτηρια ο παικτης!
προσωπικα πιστευω πως εχει καποια στοιχεια που λειπουν απο την ομαδα,εχει πολυ καλη τεχνικη,πασα,φαντασια,τριπλα,δυνατα ποδια καλα στημενα!
στην πακος αναλαμβανε ολο το βαρος μπροστα,one man show δηλαδη,θα παρει χρονο να προσαρμοστει στον τροπο που παιζει η ομαδα μας,ο οποιος ειναι πολυ ομαδικος!
η αληθεια ειναι πως προσπαθει να δειξει και να εντυπωσιασει για να γινει πιο ευκολα αγαπητος και δεκτος στον κοσμο και στην ομαδα!
αλλα αμα δεν γινει πιο ουσιαστικος και πιο απλος με σαντος προπονητη δυσκολα θα βλεπει ενδεκαδα στα σοβαρα ματς!
εγω τον πιστευω παντως και μ αρεσει και σαν παικτης(στα οσα ειδα),αμα συνδυάσει ουσια με φαντασια θα προσφερει πολλα.
το να αρχισει η συγκριση με τον κουτσια θα ειναι οτι χειροτερο αυτην την στιγμη,οχι μονο επειδη δεν συγκρινονται σαν στυλ παικτες,παρολου που παιζουν στην ιδια θεση,αλλα επειδη θα ξανα αρχισουμε της μαλακιες τυπου,παιδια του σαντος και που ξερω εγω,μην δημιουργουμαι θεμα απο το πουθενα!
κατι που μου εκανε εντυπωση παντως στον κριστιανο ειναι,οτι παρολου που ειναι αριστεροποδαρος,δουλευει πολυ και με το δεξι,μπορει να βγαλι σεντρα με αυτο,πασαρει καλα και μπορει και να απηλεισει κιολας,κατι που ειναι πολυ σπανιο για αριστεροποδαρο.
συνηθως το εχουν μονο για να στηριζονται ή το πολυ πολυ να βγαλουν μια κουτσα στραβη σεντρα!
για αυτο μην αρχισουμε να σταυρωνουμε παικτες ή να τους αποθεωνουμε απο τα πρωτα δειγματα,υπομονη και στηριξη!