mperdemeni katastasi....
to kako einai oti ehoume pragmatika sovares eleipseis , kala ola ta alla na tous fame na tous skisoume alla prepei na paixoume mpala prwta
egw thelw na dw pios tha paixei aristera se ayto mats
me ton garpozi tha paroume ton vazelo? makari
diladi re paidia na eimaste sovaroi, an xathei to mats simainei oti to stisame?
gia ton paok kalws i kakws ehei xeutisei to endiaferon tou gia to prwtathlima pleon, paizoume me ena karo eleipseis i omada den petaei kiolas, kai oute genika ehoume kai kamia yperomada
o vazelos tha anevei stin toumpa gnwrizontas ola ayta kai apofasismenos na faei kai to xortari
teliws antikimenika kai podosfairika to mats paei sto diplo
mpala einai vevaia , mporei na erthei otidipote , alla min pesei kaneis mas sto paihnidi twn gamwathinaiwn
egw pisteuw oti o paok tha thelisei to x kai na pane meta na vgaloun ta matia tous monoi tous
prwsopika thelw na kerdisoume gia ti apla thelw panta o PAOK na kerdizei me opion kai na paizei
as to parei o gavros sta paparia mou
etsi ki alliws apo toy xronou oi vazeloi tha to pairnoun gia 2-3 xronakia to ligotero
den xerw omws an tha paw sto paihnidi giati fovamai gia ayta pou mporei na dw. den thela na pistepsw oti o paok mporei na stithei se ayto to mats alla den eimai kai toso malakas wste na to apokleiw.
kai epeidh milane poloi pio panw gia palia stimena mats egw ehw na pw oti se 3 paok - gay-ros ta teleytaia xronia meta to mats prospathousa na peisw ton euato mou me to zori oti den einai ta pragmata opws ta vlepw... anagastika giati alliws den tha prepe na xanasholithw pote, kai epeidh i arwstia mas einai megali kai einai pleon arga na ginoume kala panta kataferna kai epeitha ton euato gia ayto pou ithela na pistepsw etsi wste na min hathei ayth i "magiki ousia" pou mas trelainei.