Ti perimenate dld, na mhn poune ayta pou eipane oi gay? Kai pou eiste akoma... Kai h fash einai pws oti apotelesma kai na er8ei sto matsaki STADAR enas apo tous 2 8a vgei kai 8a leei oti o PAOK sth8ike klp klp klp. Pantws to paixnidi den xwraei koubenta oti h omada prepei na dwsei to 100% twn dynatothtwn tis gia thn nikh.
Tha borousa na kano quote ke ala posts pou me ekfrazoune ala o filos Tom ehi apolito dikio.To pehnidi tha mini stin istoria ke sti mnimi olon ite giati stithikame sto vazelo ite giati pexame gia to gay.
Prosopika pistevo pos o vazelos den aksizi to protathlima.Omada horis @@ ihe tin efkeria na katharisi ke na telioni ala apedikse poso kota ine.
Apo tin ali,an kanoume sinthima tin panexipni parafrasi tou filou apaoki13

,den tha me halasi ke toso na to pari o gay.
Pantos,poli fovame pos to pehnidi fthani gia emas mehri X.
TO POLI POLI...
Sostotatos o filos petrovgr peri stisimaton klp. ala na mi thimiso poses fores egine kati tetio sto parelthon...
1 ke mono paradigma,ohi apo ta hirotera.Ti hronia pou pirame to protathlima,teleftea agonistiki stin Toumba,pali me to vazelo.1-1,me tous perisoterous na mi dinoun kamia simasia gia to pos diamorfothike..To methisi tou titlou vlepete...
Afta gia tora ke ime veveos pos tha ehoume ke sinehia

PAOK PANTOU KE PANTA