Τα «έχωσε» στη διαιτησία ο Μαρκόπουλος
Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό (83-78). Ο Σούλης Μαρκόπουλος άδραξε την ευκαιρία κι «έβαλε» κατά των διαιτητών.
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του, για το ότι τιμάει το ελληνικό μπάσκετ με τις εμφανίσεις του. Είναι αξιοζήλευτο. Θέλω να δώσω, όμως, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου. Πιο καλή ομάδα από εμάς ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω αν έπρεπε να κερδίσουμε ή όχι. Δεν έχω μιλήσει 3-4 χρόνια τη διαιτησία. Δεν μιλάω γι' αυτό το παιχνίδι. Μιλάω για μια σειρά αναμετρήσεων, όπου οι διαιτητές τα δίνουν αλλιώς. Μου λένε οι παίκτες στα αποδυτήρια "Δε μας σέβονται". Ξέρω ότι μπορεί να με καλέσει ο Αθλητικός Δικαστής. Αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να το πω» είπε χαρακτηριστικά ο Μακεδόνας τεχνικός και κατέληξε: «Και στο Μαρούσι είχα προβλήματα με τη διαιτησία. Αλλά είναι τέσσερα σερί παιχνίδι τώρα...».
Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε: «Είχαμε περισσότερα ριμπάουντ, είχαμε καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα. Αλλά είχαμε περισσότερα λάθη. Αλλά αυτό το τελευταίο είναι λογικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι αρκετά βαρύ το 1-5. Κι έχει αρνητική ψυχολογία. Όσο καλά κι αν παίζεις. Ελπίζω στη συνέχεια να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».
Καλαϊτζίδης: «Το αξίζαμε κι έπρεπε να κερδίζουμε»
Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σημείωσε πως «αξίζαμε τη νίκη κι έπρεπε να την πάρουμε. Όταν, όμως, παίζεις με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, πρέπει να περιορίσεις τα λάθη σου. Κι ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρος. Κρατάμε μόνο την εμφάνιση. Προερχόμαστε από δύσκολες αναμετρήσεις. Τα δώσαμε όλα. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στη βδομάδα. Είπαμε να κάνουμε κάποια πράγματα. Πάρα πολλά από αυτά τα βγάλαμε στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
Όσο για το 1-5, στο οποίο «έπεσε» η ομάδα του, πρόσθεσε πως «παίξαμε με τους πέντε πρώτους της περσινής περιόδου στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε στο τέλος να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς».
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/59428-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82Καλά λόγια μόνο για τον ΠΑΟΚ ο «Ζοτς»
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/59430-%CE%BF%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82