Author Topic: Λάζαρος Παπαδόπουλος  (Read 6475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Λάζαρος Παπαδόπουλος
« Reply #20 on: April 27, 2010, 14:41:17 »
ο λαζος πρεπει να μεινει γιατι πανω απο ολα ειναι αρχηγος κ δεν θελει να χανει..
ειμαι σιγουρος οτι η διοικηση θα κανει τα παντα για να τον κρατησει, κ θα φτασει ως (το οικονομικο της) ταβανι..
μακαρι να βγουμε κ ευρωλιγκα για να γινουν ολα πιο ευκολα..

λαζο σε χρειαζομαστε..

zagorakis

• Guest
« Reply #21 on: April 30, 2010, 15:34:39 »
Ðáðáäüðïõëïò: «Íá óõíå÷ßóïõìå ôï óåñß…»

Ï ÐÁÏÊ åßíáé Ýôïéìïò ãéá ôçí ðñþôç ìåãÜëç ìÜ÷ç ôùí ðëÝé ïö ìå ôïí ÐáíåëëÞíéï óôï ãÞðåäï ôçò ÊõøÝëçò êáé ï ËÜæáñïò Ðáðáäüðïõëïò åêöñÜæåé ôçí áéóéïäïîßá ôïõ ãéá ôï ðáé÷íßäé áõôü, åíþ ôáõôü÷ñïíá óôÝëíåé êáé ôï äéêü ôïõ óçìáíôéêü ìÞíõìá, åíüøåé ôùí äýóêïëùí áíáìåôñÞóåùí ðïõ ðåñéìÝíïõí ôçí ïìÜäá.

«Ï áãþíáò ìå ôïí ÐáíåëëÞíéï èá åßíáé Ýíá äýóêïëï ðáé÷íßäé. Ôï ðéï äýóêïëï óå üëç ôçí óåéñÜ ôùí ðëÝé ïö, ãéáôß ðñüêåéôáé ãéá äýï ïìÜäåò ðïõ Þôáí óôéò ðéï êïíôéíÝò èÝóåéò áðü üëåò ôéò õðüëïéðåò êáé ïé ïðïßåò èÝóåéò ðáßæïíôáí ìÝ÷ñé êáé ôçí ôåëåõôáßá óôéãìÞ. Áõôü ôï ãåãïíüò áðü ìüíï ôïõ äåß÷íåé üôé èá åßíáé Ýíá ðïëý áìößññïðï ðáé÷íßäé», õðïóôçñßæåé ï äéåèíÞò óÝíôåñ ôïõ ÐÁÏÊ êáé óõíå÷ßæåé: «Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôïõ ãéá öÝôïò êáé ãéá áõôü äåí èá Ý÷ïõìå Üã÷ïò. ¼ôé âÞìá ðáñáðÜíù êÜíïõìå èá åßíáé êÝñäïò. Å÷ïõìå Ýíá óçìáíôéêü óåñß ôï ïðïßï äåí èÝëïõìå íá óôáìáôÞóåé óå áõôü ôï ðáé÷íßäé. ÈÝëïõìå íá êåñäßóïõìå ôïí ÐáíåëëÞíéï êáé ãéá íá ôï ðåôý÷ïõìå, ðñÝðåé íá äåßîïõìå ôçí ßäéá Ýíôáóç ðïõ åß÷áìå óå üëá ôá ðáé÷íßäéá ðïõ ðñïçãÞèçêáí».

http://www3.paokbc.gr/news/news/1312

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #22 on: July 27, 2010, 02:55:46 »
Τέλος ο Παπαδόπουλος
Μετά από συνάντηση που είχε ο Νίκος Σταυρόπουλος με τον ατζέντη του έμπειρου σέντερ, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Το olaPAOK.gr έχει το ρεπορτάζ
Μετά από αρκετές μέρες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, τελικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Σταυρόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας (26/7) συναντήθηκε με τον ατζέντη του έμπειρου σέντερ, με τον πρώτο να έχει στα χέρια του την πρόταση του "Δικέφαλου". Βέβαια, τον πρόλαβε ο μάνατζερ του "Λάζου", αφού η απόφαση είχε ήδη παρθεί.
Πρόθεση του Παπαδόπουλου είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Αυτό, φυσικά σημαίνει ότι σε οποιοδήποτε σύλλογο, επιπέδου Ευρωλίγκας, κι αν διαλέξει να πάει ο παίκτης θα εισπράξει, σίγουρα, περισσότερα χρήματα από αυτά που θα εισέπραττε αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι, άλλωστε και η βασική αιτία που ο Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο".
http://olapaok.gr/basket/a1/telos_o_papadopoylos.435335.html

Έφυγε και ο Παπαδόπουλος :14:
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #23 on: October 10, 2010, 11:36:33 »
"Ο κ. Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε το μπάσκετ"

Με την ιδιότητα του προέδρου του ΠΣΑΚ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος εξαπολύει "φαρμακερά" βέλη του κατά του τέως Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, κατά της ΕΟΚ "που φέρεται στους παίκτες σαν να είναι αναλώσιμα υλικά", ενώ μιλάει για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική πριν από δύο χρόνια.

Σε προβληματίζει το γεγονός ότι οι παρεμβάσεις του ΠΣΑΚ δεν έχουν προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στο καθεστώς του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ;

"Με προβληματίζει και με στενοχωρεί. Σε όλες τις δημοκρατικές χώρες έχουν άποψη και οι δύο πλευρές. Στην Ελλάδα κυριαρχεί η μία πλευρά χωρίς καμία συζήτηση ή διαπραγματεύσεις. Η ΕΟΚ διοργανώνει ένα ανασφάλιστο πρωτάθλημα, την Α2. Η κυβέρνηση δεν καταθέτει τη σχετική τροποποίηση, με αποτέλεσμα η ανασφάλιστη εργασία να εξακολουθεί να υφίσταται αποτελώντας παγκόσμια πρωτοτυπία για τη χώρα μας. Οι έλληνες καλαθοσφαιριστές δεν επιτρέπεται να επιστρέφουν σε ελληνικό σύλλογο, ενώ οι ξένοι έχουν αυτό το δικαίωμα μεσούσης της περιόδου. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;".

Ως πρόεδρος του ΠΣΑΚ πώς σχολιάζεις την αντιμετώπιση των προβλημάτων των καλαθοσφαιριστών ειδικά από έναν άνθρωπο του μπάσκετ όπως ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης;

"Ο κ. Ιωαννίδης το μόνο που έκανε ήταν να εκμεταλλευτεί το μπάσκετ για να φτιάξει την πολιτική καριέρα του. Τι να περιμένω όμως από έναν άνθρωπο ο οποίος έφερε τη διαφθορά με τις παράνομες ελληνοποιήσεις στο άθλημα; Ηταν ο πρώτος που έφερε ξένους παίκτες και τους έκανε Ελληνες με πλαστογραφίες".

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι, ξέχωρα από τα ανεκπλήρωτα αιτήματα των παικτών, η αντιπάθειά σου προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσεις από την εθνική ομάδα τον Ιούνιο του 2008.

"Κάνουν λάθος, δεν νιώθω καμία αντιπάθεια προς την Ομοσπονδία. Δεν έχω να χωρίσω τίποτε μαζί τους, χωράφια ή σπίτια, ούτε έχω προσωπικά. Απλά δεν συμφωνώ με την πολιτική που ασκούν. Αντιθέτως, με κάποια στελέχη της ΕΟΚ έχω πολύ καλές σχέσεις. Οσο για την Εθνική, δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου και είμαι υπερήφανος για αυτήν, όπως και για τη στάση που κράτησα πριν από δύο χρόνια".

Αισθάνεσαι ότι η ενασχόλησή σου με τη συνδικαλιστική δράση του ΠΣΑΚ έχει παίξει τον ρόλο της όχι μόνο στην απόφασή σου να αποχωρήσεις από την Εθνική αλλά και σε συλλογικό επίπεδο;

"Αυτό είναι σίγουρο. Από την Εθνική σταμάτησα λόγω της ενασχόλησής μου με τον ΠΣΑΚ. Με ανάγκασαν να φύγω, άσχετα που, όπως είπα, δεν το μετανιώνω. Οσο για τους συλλόγους, πιέζομαι αρκετά και είναι δεδομένο ότι αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά την καριέρα μου. Πιστεύω όμως ότι αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν κάποια πράγματα και η άποψή μου είναι ότι αξίζει να πολεμάς για να είσαι καθαρός με τη συνείδησή σου".

Πώς σχολιάζεις την απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη να αποσυρθεί από την Εθνικήσε ηλικία μόλις 30 ετών;

"Δεν πρόκειται να απαντήσω για λογαριασμό άλλου παίκτη, ακόμη και αν αυτός είναι αδελφικός μου φίλος όπως ο Μήτσος. Αυτό που μπορώ να καταθέσω είναι ότι η Ομοσπονδία φέρεται στους παίκτες σαν να είναι αναλώσιμα υλικά. Θα σας θυμίσω το παράδειγμα του Φώτση, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας γιατί είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι. Οι γιατροί της Ντιναμό Μόσχας τού έλεγαν ότι έπρεπε να μείνει δύο μήνες εκτός γηπέδων και το επίσημο σάιτ της ΕΟΚ έλεγε δέκα ημέρες. Και μετά έκανε δηλώσεις ότι ο Φώτσης είναι λιποτάκτης".

Ευθύνες των παικτών δεν υπάρχουν ως προς τη θλιβερή εικόνα των επαγγελματικών πρωταθλημάτων μπάσκετ; Για όλα φταίνε οι άλλοι;

"Φυσικά και υπάρχουν ευθύνες που αναλογούν στους παίκτες. Και ο Σύνδεσμός μας έχει λάβει αποφάσεις που αφορούν λανθασμένες συμπεριφορές μελών μας. Υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες ασκήθηκε βία στη διάρκεια ενός αγώνα και τιμωρήσαμε αυστηρά τους υπαιτίους, ακόμη και με διαγραφή από τα μητρώα του ΠΣΑΚ. Δεν αποποιούμαστε των ευθυνών μας. Ολα αυτά όμως πρέπει να συζητούνται στο ίδιο τραπέζι, αλλά- είπαμε- δυστυχώς στη χώρα μας ακούγεται μόνο η μία πλευρά".

Να περάσουμε και στα... εξωσυνδικαλιστικά. Πώς αντιλαμβάνεσαι τις νέες διαγραμμίσεις και κανονισμούςοι οποίοι εφαρμόζονται στο μπάσκετ από την 1η Οκτωβρίου;

"Θεωρώ ότι θα επηρεάσουν το άθλημα θετικά. Με τις νέες διαγραμμίσεις κλείνει πολύ η ρακέτα στη βάση της και ανοίγει πολύ το τρίποντο. Αν δούμε τι συμβαίνει στο ΝΒΑ, θα διαπιστώσουμε ότι πάνω από το 50% των καλαθιών, όχι των πόντων, επιτυγχάνεται μέσα στη ρακέτα. Σε αντίθεση με κάποιες απόψεις που έχω ακούσει, πιστεύω ότι το νέο καθεστώς θα βοηθήσει τους ψηλούς. Εκτιμώ μάλιστα ότι θα αναγεννηθεί ο ψηλός, υπό την έννοια ότι θα ξαναδούμε επιτέλους κλασικούς σέντερ".

Σε εκπλήσσει το ότι οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Κυπέλλου Ελλάδος διεξήχθησαν με τους παλαιούς κανονισμούς και ότι από την πέμπτη αγωνιστική άρχισαν να εφαρμόζονται οι νέοι κανονισμοί της FΙΒΑ και στη χώρα μας;

(γελάει δυνατά) "Γιατί να με εκπλήσσει; Μα στην Ελλάδα συνήθως γίνεται το ανάποδο. Στην Ευρωλίγκα οι προκριματικοί αγώνες έγιναν με τους νέους κανονισμούς, όχι όμως και στο Κύπελλο Ελλάδος. Στη Β΄ και Γ΄ Εθνική παίζουν ακόμη με δύο διαιτητές. Σε λίγο θα δούμε το άουτ να γίνεται από τους ίδιους τους παίκτες, όπως στα πέτρινα χρόνια, και να καταργείται το τρίποντο ώστε να θυμηθούν οι διοικούντες τα νιάτα τους. Αλλωστε από τότε διοικούν το μπάσκετ...".

Ας μιλήσουμε και για τον παίκτη Λάζαρο Παπαδόπουλο. Για ποιους λόγους αποφάσισες να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ;

"Εμεινα γιατί μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα, γιατί η διοίκηση απαρτίζεται από παλιούς παίκτες του συλλόγου, γιατί ο κόουτς Μαρκόπουλος δίνει έμφαση στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα και γιατί θα έχω πολλούς και καλούς συμπαίκτες".

Τι θα μπορούσε να σημαίνει για σένα το ότι είσαι και αρχηγός της ομάδας;

"Τυπικά μόνο έγινα αρχηγός γιατί ανέκαθεν- σε όποια ομάδα έχω αγωνιστεί- αισθανόμουν αρχηγός. Αρχηγός δεν γίνεσαι στα χαρτιά. Αρχηγός είναι αυτός που υπερασπίζεται τους συμπαίκτες του, που φτιάχνει το κλίμα στα αποδυτήρια, που δένει την ομάδα. Πάντα στην καριέρα μου ήθελα να έχω ηγετικό ρόλο εντός και εκτός αποδυτηρίων, πριν και μετά την προπόνηση".

Αρκετός κόσμος υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ και ο Αρης θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση πίσω από τους «αιώνιους» Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Θεωρείς ότι η ομάδα σου θα μπορέσει να διεκδικήσει αυτή τη θέση;

"Ούτε εμείς ούτε η διοίκηση έχουμε μιλήσει ακόμη για στόχους. Δεν έχουμε αυτό το σκεπτικό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ωραίο μπάσκετ ούτως ώστε ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να ευχαριστιέται από το θέαμα που θα βλέπει. Μια και μου δίνεται η ευκαιρία, να σας πω ότι δεν με συγκινούν ούτε η Θύρα 3 ούτε η Super 4 αλλά ο απλός κόσμος που έρχεται για να δει μπάσκετ".

Ποια είναι η εικόνα που έχεις σχηματίσει για το αγωνιστικό επίπεδο της εφετινής Α1;

"Θεωρώ ότι το επίπεδο είναι αρκετά πεσμένο. Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι η ανεπαίσθητη παρουσία νεαρών παικτών. Σας θυμίζω ότι στον περυσινό αγώνα Ελπίδων στο καθιερωμένο Αll Star Game οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν ομάδες κάτω των 22 ετών. Και μιλάμε για δωδεκαμελή ρόστερ δύο μόνο ομάδων. Αισιοδοξώ πάντως ότι με λίγη προσπάθεια από τους προπονητές και τους παίκτες η εικόνα θα βελτιωθεί".

http://sport24.gr/Basket/ElladaBasket/o_k_iwannidhs_ekmetalleuthke_to_mpasket.574749.html

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #24 on: October 10, 2010, 12:42:12 »
Πραγματικά αρχιδάτος λέει τα πράγματα όπως τα αισθάνεται, δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι πάντα καλό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: October 10, 2010, 14:03:55 »
οντως πολυ καλα τα λεει αλλα ετσι οπως καταντησε το αθλημα στην ελλαδα... φωνη βοωντος .... και δυστυχως αυτο παρασυρει και τον μεγαλο ΠΑΟΚ του παρελθοντος..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: October 10, 2010, 14:49:39 »
Μπράβο στον ψηλό. Θα προχωρήσει άραγε σε αγωγές και μηνύσεις τώρα ο θιγμένος καθηγητής της αλητείας? Αθάνατη ψω-λ-οκώσταινα. Ποιοι μας κυβέρνησαν-κυβερνούν ρε πούστη μου.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #27 on: October 10, 2010, 14:53:35 »
Το χει το σκουλικι μεσα του ,ασφαλως και δεν θα το αφησει ετσι ....
 Οσο για τον Λαζο,μεγαλη προσωπηκοτητα,μεγαλος παικτης και γιαυτο ειναι τεραστια υποθεση να τον εχεις στην ομαδα.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #28 on: October 10, 2010, 15:40:35 »
θελω να μοιραστω μαζι σας μια αποκλειστικη πληροφορια που εχω εδω και καιρο για την σκουληκαντερα τον ιωαννιδη:

ΠΑΓΙΑ τακτικη του ηταν να δινει ανοικτες επιταγες στους διαιτητες(το ποσο το συμπληρωναν οι ιδιοι) πριν τα ματς!

Αυτο δεν ειναι ουτε ραδιο αρβυλα,ουτε πληροφορια απο αναξιοπιστους!

Μου το ειπε ο αδερφος ενος πολυ γνωστου πατρινου μπασκετμπολιστα που επαιξε σε ομαδες της αθηνας την δεκαετια του '80 και ως τις αρχες του '90.

Δεν μπορω να πω περισσοτερα αλλα η πληροφορια ειναι κατι παραπανω απο αξιοπιστη.

Ο ανθρωπος αυτος ασχοληθηκε ολη την ζωη του με το μπασκετ αλλα ποτε επαγγελματικα οπως ο αδερφος του γιατι δεν αντεχε την μποχα οπως μου ειπε.

Παντως μου ανεφερε ως παραδειγμα διαφθορας την "ΞΑΝΘΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ" .

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

northeagle_4

• Guest
« Reply #29 on: October 10, 2010, 15:44:49 »
Και πριν προλαβεις να πεις κατι ,ερχεται ο ιδιος να σε επιβεβαιωσει  ;D ;D ;D

ΠΟΥΣΤΗ ΞΑΝΘΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/107989-%C2%AB%CE%95%CE%BA%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84-%CE%BF-%CE%99%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82%C2%BB

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Λάζαρου Παπαδόπουλου! Χαρακτήρισε «πλαστογράφο και διεφθαρμένο» τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος πήρε θέση μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr και απειλεί τον «Λάζο» με αγωγή!

«Όταν κάποιος κάνει τόσο σοβαρές δηλώσεις, τότε πρέπει να είναι έτοιμος να τις αποδείξει, αλλιώς θα τις πληρώσει», ήταν το λακωνικό σχόλιο που έκανε στο gazzetta.gr o πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Α' περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο συντάκτης του gazzetta.gr, Αντώνης Καλκαβούρας, ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής και πρώην τεχνικός του Άρη, της Λάρισας, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας, άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του σε βάρος του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», καταφέρθηκε σε χαρακτηρισμούς σε βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του, αποκαλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ «πλαστογράφο» αλλά και "ως τον άνθρωπο που έφερε την διαφθορά με τις παράνομες άθλημα».

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #30 on: October 10, 2010, 15:50:37 »
Σιγά μην το άφηνε.......τζάμπα το χει το όνομα....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #31 on: October 10, 2010, 16:00:21 »
Τι να αποδείξει ρε μαλάκα?? απέδειξε εσυ ότι ο πετσάρσκυ, ο μισούνοφ, ο σούμποτιτς, ο τάρλατς, ο τόμις, ο νάκιτς, ο τσακαλίδης ήταν έλληνες.
Αυτά μόνο στο γιουνανιστάν γίνονται, όλοι ζητάνε αποδείξεις. Να αποδυκνείο πάντα ο αθώος και αυτός που λέει την αλήθεια, ενώ αυτός που είναι κλέφτης απατεώνας λαμόγιο να βγαίνει και από πάνω. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #32 on: October 10, 2010, 22:55:02 »
και στο αμέρικα το ίδιο είναι τασούλη. Όπου υπάρχουν δικαστήρια σε αστικές δημοκρατίες. Ολόκληρος υπουργός σου βγήκε και είπε πως «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», στα πταίσματα κολλάς; Αφού αντί να τον πάρει ο κόσμος με τις πέτρες, πάει και τον ψηφίζει πρώτο, γαμώ τον σούρδο του μέσα.

Για άλλη μια φορά, σεβασμός στο παλλικάρι που έχουμε στην ομάδα και στ' αρχίδια που κουβαλάει.

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
« Reply #33 on: October 11, 2010, 00:37:55 »
Μπραβο στον παιχταρα μας!!Μ Ο Ν Ο  παιχτες με τετοια @ρχιδια στον ΠΑΟΚ και σε Ο Λ Α τα αθληματα!!!!!!!!!!

opws_mathame

• Guest
« Reply #34 on: October 13, 2010, 04:44:33 »
Καλα εδω στο μπασκετ εχουμε δεχτει ταπουτους κ σια αν βγει κανεις και πει πως στο σημειο που λεει για σουπερ4 και θυρα 3 δε μας τα λεει και πολυ καλα θα τον παρει ντου ολο το παλατακι.χαχαχ.εγω δηλ που υπηρξα και αθλητης μπασκετ και οργανωμενος οπαδος που συγκαταλεγομαι???α ρε μπασκετακι.θυμαμαι χαρακτηριστικα πως οταν ο στογιακοβιτσ δεν επαιζε για 2 βδομαδες και γυρισε να παιξει σ ενα ματσ με το βαο στις συκιες τον εβριζε ολο το γηπεδο.κΑι μονο που εμεινε παντωςο λαζαρος καλη επιτυχια.κ ας εμεινε επειδη ο μαρκοπουλος παιζει πολυ μεσα απ το καλαθι.

northeagle_4

• Guest
« Reply #35 on: October 24, 2010, 14:47:07 »
êáé ôï ìðáóêåô ôïõ ÐÁÏÊ ðñïò ôçí äïîá ôñáâåé...

http://olapaok.gr/basket/apoxwrw_apo_ton_paok.599243.html

"Áðï÷ùñþ áðü ôïí ÐÁÏÊ"
ÌðÜóêåô 24 Ïêô. 2010 14:34 - Áðü

Ï ËÜæáñïò Ðáðáðáäüðïõëïò ìå äÞëùóÞ ôïõ óôçí ðñïóùðéêÞ éóôïóåëßäá ôïõ âÜæåé ôÝëïò óôçí êáñéÝñá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ, êÜíïíôáò óïâáñÝò êáôáããåëßåò ãéá ôïõò äéïéêïýíôåò ôçí ÊÁÅ
Ó÷ïëéÜóôå

Ç äÞëùóç ôïõ ËÜæáñïõ Ðáðáäüðïõëïõ: "×èåò ôï âñÜäõ ôï ìðÜóêåô Ýêáíå Ýíáí ôåñÜóôéï áãþíá ãéá íá äéåêäéêÞóåé ôïí óåâáóìü êáé ôçí áîéïðñÝðåéá ôïõ áðÝíáíôé óå áíèñþðïõò ìå äéêôáôïñéêÝò ëïãéêÝò êáé óõìðåñéöïñÝò, ïé ïðïßïé Ý÷ïõí ôçí áðáßôçóç íá åêôåëïýìå ôçí üðïéá åíôïëÞ ôïõò ùò ðåéèÞíéá üñãáíá áêüìç êé áí áõôü áíôéóôñáôåýåôáé ìå âáóéêÜ óõíôáãìáôéêÜ äéêáéþìáôá ìáò, üðùò áõôü ôçò áðåñãßáò.

×èåò ÏËÇ ç ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ, åß÷áìå áðïöáóßóåé íá óõìðáñáóôáèïýìå ó’ áõôüí ôïí áãþíá êáé íá äþóïõìå ôç äéêÞ ìáò ìÜ÷ç ãéá ôá äéêáéþìáôá ìáò. Ìéá Üëëç «ìÜ÷ç» Ýäùóáí êáé ïé äéïéêïýíôåò ôïõ ÐÁÏÊ, ïé ïðïßïé ìðÞêáí óôá áðïäõôÞñéá êáé äéÝôáîáí íá óêýøïõìå ôá êåöÜëéá êáé íá âãïýìå áìÝóùò Ýîù áí äåí èÝëïõìå íá ÷Üóïõìå ôá óõìâüëáéá ìáò. ÅðåéäÞ äåí ìðïñåß íá ìå áíáãêÜóåé êáíåßò íá êÜíù ïôéäÞðïôå ÷ùñßò ôç èÝëçóç ìïõ êé åðåéäÞ äåí èÝëù íá ðáßæù ìðÜóêåô, Ý÷ïíôáò áëõóßäåò óôï ëáéìü ìïõ, äçëþíù ðùò áðï÷ùñþ áðü ôïí ÐÁÏÊ".

Athinaios--4

• Guest
« Reply #36 on: October 24, 2010, 14:50:32 »
Θέλω να είμαι δίκαιος. Δε ξέρω αν έγιναν τα πράγματα αν έγιναν όπως τα λέει ο Παπαδόπουλος. ΑΝ έγιναν έτσι τότε συμφωνώ μαζί του σε όλα όσα είπε. Είναι ξεφτίλα για μια διοίκηση να μπαίνει και να διατάζει κάτι τέτοιο. Όπως είναι ξεφτίλα αυτό που έκαναν οι γαύροι και οι βάζελοι.

ΑΝ έγιναν διαφορετικά τα πράγματα δε ξέρω.

guest4

• Guest
« Reply #37 on: October 24, 2010, 14:56:17 »
Η στάση της ΚΑΕ, όπως την περιγράφει ο Λάζαρος, ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του κόσμου του ΠΑΟΚ η στάση αυτή.
Τελικά συμπράξανε φαίνεται με τους γαυροβάζελους. Ό,τι πούν τα μεγάλα αφεντικά.
Α ρε ξύλο που θέλουνε.
Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπούσε, εκπροσωπεί και θα εκπροσωπεί τον κάθε αγωνιστή της ζωής
και οποιονδήποτε πάει κόντρα στο γαμωσύστημα τους.
Αυτοί εκεί στην ΚΑΕ έχουν πάρει χαμπάρι ποιον σύλλογο διοικούν?
Αει σιχτιρ μίζεροι πάτε και γλύψτε τα αρχίδια των Γιαννακοπουλαίων μπας και φατε κανα ξεροκόματο..    

PS. Πιστεύω το Λάζαρο. Είναι αξιοπρεπής και αληθινός. Τοχει αποδείξει

northeagle_4

• Guest
« Reply #38 on: October 24, 2010, 14:57:30 »
δεν υπαρχει ΚΑΕ.Σουλης και Ματζικ υπαρχουν μονο οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι τους εχουν με οφειλομενα απο περσυ 60%+ και τους απειλουν και με διακοπες συμβολαιων τα ζωα που πιασαν καρεκλα στην Καε.Μεγαλε προεδρε βαλε και αλλους δικους σου στην Καε να γραψουν καρτελλες...
  επισης αγωνιστικα το προβλημα ειναι τεραστιο πλεον,δεν εχουμε θεση ξενου να καλυψουμε το 5αρι κατι οπου σημαινει οτι πρπει να φυγει ενας αμερικανος ή κοινοτικος....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #39 on: October 24, 2010, 14:58:36 »
ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΖΑΡΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ.

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΑΝΩΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
MAGIC ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ