Παιδιά, σόρυ, αλλά νομίζω ότι υπερβάλλετε πολύ όλοι σας. Σας τυφλώνει το μίσος για τον "πειραιώτη", πράγμα που για να είμαι ειλικρινής δεν πολυκατάλαβα ποτέ, είτε λόγω απόστασης είτε λόγω του ότι ποτέ μου δεν τον θεώρησα σοβαρό παίκτη (για την ακρίβεια νομίζω ότι μόνο στον γαύρο έπαιξε λίγο μπάσκετ). Αλλά δεν νομίζω να τα είπε και όπως τα παρουσιάζετε όλοι εδώ μέσα. Το ότι μίλησε για μαυριδερούς, προσωπικά το έχω καμάρι ότι είμαστε εντελώς ινδιάνοι και κανίβαλοι, ακόμα και εμφανισιακά (λαϊκό σωματείο είμαστε για...). Και δεν είπε πουθενά ότι μας έκαναν ρεζίλι στην Ευρώπη, παρά μόνο ότι έκανε μπαμ που κάποιοι τρελοί έγραφαν με σπρέι στο αποστειρωμένο περιβάλλον της Ελβετίας. Αντίθετα, που παρομοίασε τον λαό του ΠΑΟΚ με τους Εγγλέζους χούλιγκαν και είπε ότι ήταν και καλύτεροι γιατί τα έκαναν αυτά νηφάλιοι (φυσική τρέλα δηλαδή). Ούτε το γελάκι του ήταν ειρωνικό, αφού μετά λέει "ωραία χρόνια". Τώρα βέβαια, αν εννοεί ότι ήταν ωραία σαν παιδική τρέλα και ήρθα στο βοθρολίμανο και έγινα πρωτευουσιάνος και "κανονικός άνθρωπος", αυτό ναι, το λέει υποτιμητικά, αλλά για μένα πάλι καμάρι είναι ότι δεν είμαστε σαν αυτούς. Μην πει κανείς ότι πάω να τον δικαιολογήσω, αλλά μη βλέπουμε και φαντάσματα. Στο κάτω κάτω στον πούτσο μας, ένα ντοκυμαντέρ αθηνέζικου καναλιού είναι, τι περιμέναμε (πήγα κι εγώ ο μαλάκας και το αγόρασα πριν μια βδομάδα).
Συμφωνώ ότι στο ντοκυμαντέρ δεν δίνεται βαρύτητα εκεί που πρέπει, που για μένα είναι τα δύο ευρωπαϊκά, αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ "κράτησε" για χρόνια και αποτέλεσε αντίπαλο δέος ακόμα και αφού είχε περάσει το μπάσκετ στα χέρια των ματσωμένων αθηνέζων (τελικός το 94, τελικός το 98, τελικός το 2000, τελικός κυπελλούχων το 96), τη στιγμή που το σκουλήκι είχε πεθάνει οριστικά. Και ότι αναφέρουν και δείχνουν συνέχεια τις ήττες από την γειτονιά. Σωστός όμως ο Σκουντής (αν και μεγάλος παπάρας κι αυτός) που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για να δείξει την κωλοφαρδία του ρούλη και τις συνεχείς αυτοκτονίες μας: "δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν έχασε από τον ρούλη εκείνα τα χρόνια. Κατάφερε κι έχασε με όλους τους τρόπους". Πρέπει να αναγνωρίσω επίσης ότι δίνεται έμφαση στο final 4 του 93, και συμφωνώ ότι θα μπορούσε να έχει αλλάξει όλη την ιστορία της ομάδας η κατάκτησή του τότε.
Όσο για το αρχίδι που λέγεται λεάνης, τι να πω, κλασσικό δείγμα σκουληκιού. Και μόνο ότι έφυγε από Θεσσαλονίκη για να πάει στα σκατά του σπορ fm και τη sportday, τα λέει όλα.
Άντε κι επειδή πολύ τους δικαιολόγησα, να κλείσω με το σύνθημα που πήγε το 93 να ρίξει το παλέ
ΦΑΣΟΥΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ