τωρα που λετε για 94, ο 5ος τελικο στο σεφ υπαρχει πουθενα για κατεβασμα?? απο οσο εχω κοιταξει δεν το χω βρει πουθενα...σορυ για το οφ τοπικ
πρέπει να το έχει πάρει το ματι μου σε κάποιο site , από γαύρο βέβαια,που μόνο νίκες της ομάδας του εχει ανεβασμένες,ακόμα τη χρονιά που τους είχαμε πάρει για πλάκα πρωτάθλημα.
Οσο για το αφιέρωμα του μπασκετικού ΠΑΟΚ,μιας και το ειδα,να πω οτι πολυ γραφικότητες και ανούσια αστειάκια από τον δήμαχρο Πάνο. Δεν θέλω να τον δικαιολογήσω αλλα ετσι είναι ο άνθρωπος,οταν ηταν υποψήφιος βουλευτής και μετέπειτα βουλευτής,οποτε τύχαινε να τον δω σε κάποιο κανάλι,ολο ασυναρτησίες και μ@λακίες έλεγε. Απορώ πως ψηφίζει ο κόσμος τέτοια άτομα.
Μη πέσετε να με φάτε αλλα...το αφιέρωμα του μπάσκετ είναι πολύ καλύτερο από αυτό του ποδοσφαίρου και γενικά θα έλεγα μια καλή προσπάθεια.Εχει μια χρονική συνέχεια,απλά τελειώνει γύρω στο 93'. (Με εξαίρεση τις άστοχες τοποθετήσεις του δημάρχου)Θα μπορούσε να υπάρξει στο μέλλον και 2ο μέρος.
Δεν είναι δηλαδή οπως το αφιέρωμα του ποδοσφαίρου οπου γίνονταν σκόρπιες αναφορές στην ομάδα μας παραβλέποντας κάποιες καλές στιγμές και τίτλους.