Author Topic: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição (ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ)  (Read 7158 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
« Reply #20 on: November 13, 2009, 15:16:11 »
εγώ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον εκτιμώ...
είναι μεγάλο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, είναι μεγάλο ΚΑΘΙΚΙ αλλά είναι τεράστια προσωπικότητα! ορισμένες φορες με αρνητική χροια αλλά είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!

και το ποδόσφαιρο του σήμερα χρειαζόμαστε προσωπικότητες, άτομα των οποίων το όνομα έχει ακουστεί για επιτυχίες στο χώρο του ποδοσφαίρουν, άτομα για τα οποία 3οι θα έχουν πουν ένα καλό λόγο!

δε ξέρω τι θα κάνει ή τι θα καταφέρει τον ευχαριστώ για όσα έκανε (με μεγάλη ένσταση στα λόγια του για τον gay έφηβο) και του εύχομαι το καλύτερο!

ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΜΟΝΟ! μη βάλεις τον εαυτό σου πάνω από τον ΠΑΟΚ!

και να προσπαθήσει να συνεργαστεί με όλους τους παίκτες και να βγάζει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ τους για τον ΠΑΟΚ

καλή τύχη! θέλω να παίξει με τα σκουλήκια! standing ovation λέμε...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #21 on: November 13, 2009, 15:18:31 »
Δεν ηθελα να φυγει απο τον ΠΑΟΚ γιαυτο και γουσταρω που θα παραμεινει σε αλλο ποστο.
Το αν θα πετυχει θα το δειξει ο χρονος, αλλα σιγουρα εχει τα προσοντα που χρειαζεται να εχει.

ΤΕΡΑΣΤΙΕ Sergio σε ευχαριστουμε για ολα ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Κολλησες το μικροβιο του ΠΑΟΚτση και αυτο πιστευω θα βγει σε καλο και δικο μας και δικο σου.
Καλη επιτυχια στα νεα σου καθηκοντα ΠΑΟΚτσακι μου.. Εκανες την καλυτερη επιλογη  ;D

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. οι μεγαλοι παιχτες πρεπει να φευγουν με χειροκροτημα κ οχι βουβα...

+35

zagorakis

• Guest
« Reply #22 on: November 13, 2009, 15:19:17 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #23 on: November 13, 2009, 15:32:21 »
και εγω παντως δεν ενθουσιαστηκα με αυτην την κινηση λογω ορισμενων πτυχων του χαρακτηρα του

ειναι ανθρωπος που δεν του αρεσει να χανει, ξερει μπαλα, ξερει καλα το ευρωπαικο ποδοσφαιρο αλλα εχει και μερικα στοιχεια που δεν ταιριαζουν στην θεση που παιρνει

ο ζησης ειναι σοβαρος ανθρωπος, διπλωματικος, υπομονετικος, μετρημενος, πριν μιλησει ή πραξει το σκεφτεται 2 φορες ενω ο σερτζιο πιο παρορμητικος, πιο απολυτος και πιο δυστροπος σαν χαρακτηρας

ο καιρος θα δειξει, εγω παντως δεν σας κρυβω οτι θεωρω οτι ο ζησης επραξε σωστα που εβαλε καποιον αλλο για τεχνικο διευθυντη γιατι εχει πολλα καρπουζια κατω απο την μασχαλη

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: November 13, 2009, 15:38:34 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

δεν διαφωνω με αυτα που λες αλλα μιλας για τον Sergio ως ποδοσφαιριστη,σιγουρα οι αντιδρασεις καποιου δεν ειναι ιδιες  μεσα στο γηπεδο με εξω απο το γηπεδο,οποιος εχει παιξει μπαλα το ξερει,αλλο η ενταση του αγωνα και αλλο απ'εξω βλεποντας το ματς!!!
πιστευω στον Sergio και ειμαι σιγουρος οτι θα τα παει super
« Last Edit: November 13, 2009, 17:47:32 by Capricorn »
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #25 on: November 13, 2009, 15:45:35 »
εδω ρε παιδια 5χ5 παιζουμε κ μαλωνουμε με τους φιλους μας..
τι σχεση εχει ο ποδοσφαιριστης σερτζιο με τον ανθρωπο σερτζιο..δεν μπορω να καταλαβω..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #26 on: November 13, 2009, 15:47:03 »
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μια κίνηση πάρα πολύ σωστή. Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που τίμησε την φανέλα του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Μια πολύ νευραλγική θέση για μια μεγάλη ομάδα.

Καλή τύχη Σέρτζιο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: November 13, 2009, 15:53:39 »
χαιρομε που η ΠΑΟΚαρα μας καταρτιζεται με ανθρωπους που βλεπουν το ποδοσφαιρο οπως πραγματικα ειναι και οχι οπως διδασκετε στην μπανανια αυτο απο μονο του νομιζω οτι θα βοηθησει
ειμαστε σε πολυ καλο δρομο
καλη επιτυχια αρχηγε στα νεα σου καθηκοντα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #28 on: November 13, 2009, 15:59:41 »
ειμαι πολυ χαρουμενος μ αυτη την εξελιξη!ο σερτζιο ειναι σιγουρα ο καταλληλοτερος γι αυτη τη θεση.θα ηγηθει του ποδοσφαιρικου τμηματος με πολυ υπευθυνοτητα 100 τα 100.ειχα πει πολλες φορες οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος προσεφερε παρα πολλα στην ομαδα με τη μεγαλη του προσωπικοτητα.
Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!αυτη τη νοοτροπια θα την περασει στην ομαδα.
μεγαλε σερτζιο κονσεισαο σ ευχαριστουμε για ολα και σου ευχομαστε ολοψυχα καλη επιτυχια!!!θα μαστε διπλα σου ολοι!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #29 on: November 13, 2009, 16:03:47 »
TITANOMEΓΙΣΤΕ Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Ειμαι απιστευτα συγκινημένος για αυτη την εξελιξη, ειναι ο παικτης ο οποιος σηματοδοτησε την νεα αρχη μας, ηταν ο πρωτος μεγαλος παιχτης της διοικησης Ζαγορακη (και μοναδικος σε αυτο το μεγεθος βεβαια) και ειναι η εκφραση των οσων δεν μπορουσαμε να κανουμε επι των λαμογιων που μασ διοικουσαν
Η στιγμη του φιλικου με την Λατσιο και το χειροκροτημα που πηρε απο τους οπαδους της Λατσιο θα μου μεινουν χαραγμενα.
Η στιγμη της υποκλισης στον λαο μετα το γκολ με τον γαυρο στο κυπελλο ...
Η στιγμη που χτυπουσε τον Δικεφαλο και φωναζε ΠΑΟΚΑΡΑ μεσα στο σαπιο μηλο.

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

Ο Σερτζιο στο γηπεδο εκανε οτι θα εκανα και εγω αν επαιζα

Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: November 13, 2009, 16:16:20 »
 τα ειπες ολα φιλε μου DarkLord  :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :notworthy: :notworthy:
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: November 13, 2009, 16:21:03 »

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #32 on: November 13, 2009, 17:08:34 »
Διαβαζωντας αρκετες σελιδες πιο πισω πολλα αδερφια μεταξυ τους και εγω αναφεραμε οτι θα γουσταραμε μια τετοια εξελιξη και πραγματικα εγινε.Για μενα ειναι τεραστια κινηση απο αποψη κυρους,ονοματος και διασυνδεσεων μονο να το παρει κανεις ο ΠΑΟΚ ανεβηκε σκαλοπατι σε αυτον τον τομεα.
  Το αν ειναι αξιος και καλος θα φανει στην πορεια,εγω παντως ειμαι πολυ αισιοδοξος και σιγουρος οτι κατι καλο θα βγει απο αυτην την συνεργασια.
  Περα απο αυτο ευχαριστω τον τεραστιο αυτο παικταρα για την περσινη του καταπληκτικη χρονια και την προσφορα του.Αρχηγος και Αρχιδατος.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: November 13, 2009, 17:41:21 »
Η στιγμη του φιλικου με την Λατσιο και το χειροκροτημα που πηρε απο τους οπαδους της Λατσιο θα μου μεινουν χαραγμενα.

THANK YOU [/size]EL CAPITANO
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #34 on: November 13, 2009, 17:58:53 »
Ευχαριστουμε ΣΕΡΤΖΙΟ ΨΥΧΑΡΑ, ΑΡΧΗΓΕ  και καλη επιτυχια στα νεα σου καθηκοντα στον ΠΑΟΚ μας!
Βοηθα τον ΠΑΟΚ να γινει τοσο μεγαλος οσο κι εσυ σαν ποδοσφαιστης και ακομα μεγαλυτερος. Μπορεις!

αρχηγος ποιος θα γινει τωρα?

φτιαξτε μας κι αλλο.....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #35 on: November 13, 2009, 18:02:39 »
Κατά πρώτον να σε ευχαριστήσουμε για τα όσα προσέφερες στον δικέφαλο ως ποδοσφαιριστής και κατά δέυτερον να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο σου πόστο το οποίο,αν κατάλαβα καλά,θα ναι ανάλογο με αυτό που έχει ο γελοίος αντωνίου στον λαγό. Είσαι μία τεράστια προσωπικότητα αναγνωρίσιμη και σεβαστή σε όλη την Ευρώπη και αυτό θα μας βοηθήσει τα μάλα.

Καλή σου επιτυχία!

Υ.Γ: Μικρέ ο δρόμος ανοίγει διάπλατα,βάλε τα δυνατά σου
Υ.Γ 2 : Aρχίστε να μαθαίνετε πορτουγκέζικα,είναι ωραία γλώσσα και θα χρειαστεί....
Y.Γ 3: Πόσα έπαιρνε ο Σέρζιο...? Πάνω από 400 χιλ..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: November 13, 2009, 18:39:12 »
Το ότι είναι μεγάλη προσωπικότητα ο Σέρτζιο δεν το αμφισβητεί κανείς.Τώρα τι θα κάνει στο καινούριο πόστο του δεν το γνωρίζω μακάρι να τα καταφέρει και με τισ γνωριμίες που έχει γιαυτό φαντάζομαι επιλέχτηκε.Ο βρύζας στην τελευταία του χρόνια του σαν παίκτης είχε μονοετές συμβόλαιο αλλά σταμάτησε τα χριστούγεννα.Για μένα αυτό πρέπει να γίνει και τώρα μείναν άλλα 5 ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου πρέπει να συνεχίσει γτ ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και τον έχει ανάγκη η ομάδα να υπάρχει μια επιπλέον λύση.

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #37 on: November 13, 2009, 19:05:38 »
Mάγκες δεν ξέρω εγώ ενθουσιάστηκα!!! Όλα τα λεφτά πανέξυπνη κίνηση για έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι και μυαλό να είχε πάλι τα ίδια θα έκανε για τον ΠΑΟΚ μας!!!

ΣΕΡΤΖΙΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

Υ.Γ. Φρόντισε όλα τα κουστούμια σου να έχουν το ΔΙΚΕΦΑΛΛΟ στο στήθος για να μπορεις να τον χτυπάς όποτε χρειάζεται!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #38 on: November 13, 2009, 19:10:53 »

ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

+ 35
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #39 on: November 13, 2009, 19:16:00 »
Χαίρομαι που ένας τέτοιος παίκτης κλείνει τη ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΟΚ.
Πολύ γούσταρα που το πάθος σου δεν έσβηνε μέσα στις τεσσερις γραμμές αλλά μεγάλωνε ακόμα περισσότερο στη φισούνα. Τα μπουνίδια στο νικοπολίδη μεσα στη φισούνα έδειξαν το τρόπο που θα πρεπει να αντιμετοπίζονται ολες οι κοκοτες του ελληνικού ποδοσφαίρου μολις πατουν το πόδι τους στη Τουμπα και σηκώνουν το κεφάλι τους παραπάνω απ ότι προβλέπεται και επιτρέπεται.
Είναι ένας μέγαλος ποδοσφαιριστής και νομίζω πως βοήθησε αρκετά την ομάδα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα σου δουλειά.
---

υγ.  Σερτζιο, κανεις δε θα σου ζητήσει να βάλεις τον ΠΑΟΚ πανω απ τον εαυτό σου. Αλλά ποτέ μη διαννοηθείς να τον βάλεις ΚΑΤΩ απο τον εαυτό σου. Θέλω να πιστευω πως αγαπάς και προπαντώς σέβεσαι αυτή τη μεγάλη ομάδα.
Τη μεγαλύτερη που έχεις παίξει ποτέ  ;)